Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια.Σημερα ειμαι πολυ συγκινημενη η μαλλον τις τελευταιες 4 μερες.ξεκινησε και σηκωνοταν μονος του στο παρκο με τα 2 χερια,την επομενη μερα με το ενα και σημερα μου μπουσουλησε!!!!!!:):P:grin::-Dκαι οχι μονο.οπου δει και του αρεσει τραβιεται και σηκωνεται ορθιος.φοβερη εξελιξη μασα σε 4 μερες!!!!!ελπιζω συντομα να βγει και το πρωτο μας δοντακι!!

Ελευθερια πολυ ωραιο το φορεμα,αν ειναι αυτο που πιστευω.καλοφορετο κουκλα μου.

πατριωτισα που χαθηκες?εισαι καλυτερα?αντε περαστικα.

Αννα μου που εισαι?πανω απο τις κατσαρολες?:Dκαλη επιτυχια,ολα τελεια θα ειναι!!!!:-D

για πειτε βρε κοριτσια τωρα που ξεκινησαμε και κανουμε βηματακια δεν πρεπει να του παρω παπουτσια?καλα μεσα στο σπιτι με τις καλτσες αλλα εξω τι να του βαζω.ανατομικα ,σκληρα ,μαλακα,ορθοπεδικα?για πειτε οσες ξερετε.

παω να σιδερωσω ενα βουνο ρουχα.φιλιαααααα

XWF8p2.png

καλησπερα κοριτσια.Σημερα ειμαι πολυ συγκινημενη η μαλλον τις τελευταιες 4 μερες.ξεκινησε και σηκωνοταν μονος του στο παρκο με τα 2 χερια,την επομενη μερα με το ενα και σημερα μου μπουσουλησε!!!!!!:):P:grin::-Dκαι οχι μονο.οπου δει και του αρεσει τραβιεται και σηκωνεται ορθιος.φοβερη εξελιξη μασα σε 4 μερες!!!!!ελπιζω συντομα να βγει και το πρωτο μας δοντακι!!

αχ τι καλα, ενα ενα τα μωρακια αρχιζουν και ..."παιρνουν μπρός!!!" η δικη μας εδω και 2-3 εβδομαδες σηκωνεται μονη της αφου πιανεται απο οτι βολευτει, και πηγαινει οπου θελει. αμα δεν εχει επιπλο-καρεκλα η καναπε στο δρομο της, καθεται , μπουσουλαει μεχρι να βρει το επομενο βοηθημα για να σηκωθει και συνεχιζει ακαθεκτη... δοντι βεβαια ουτε για δειγμα κι εμεις. θα ειναι πολυ αστεια να περπατανε τα μικρα αλλα να μην εχουν δοντια!!!!!!:D

cat29 εχουμε 5-6 μερες διαφορα ε?

Λοιπον για τα παπουτσια επειδη ηδη εχω προηγουμενη εμπειρια, καταθετω τα εξης: στη μεγαλη μου ειχα βαλει κατευθειαν σπορτεξ παπουτσακι μιας και ηταν και χειμωνας οταν ξεκινησε το περπατημα. τωρα στη μικρη φοραω ενα πεδιλακι sabino με πατο οπως το σπορτεξ, ωστε να μη γλυστραει και φαει τα μουτρα της. νομιζω πως αν δεν εχεις καποιο λογο πχ να στο εχει παι παιδιατρος να βαλεις οροθοπαιδικο, καλυτερα ειναι τα σπορτεξ και πιο μαλακα. και ασε που τα ορθοπαιδικα σε 2 μηνες δε θα φοριουνται γιατι θα χειμωνιασει και θα χει μεγαλωσει το ποδι και κανουν ενα καρο $$$$.

Οσο για τις καλτσες > για μενα ισχυει το "καλτσα οχι μεσα στο σπιτι".. γιατι γλυστρανε κ ειναι επικινδυνο προσπαθωντας να σκαρφαλωσει καπου να πεσει γλυστρωντας με τις καλτσες. καλυτερα ξυπολητο το παιδι να νιωθει σωστα το πατημα του κ να προσπαθησει να πιαστει αν καταλαβει πως πεφτει... με τη καλτσα που γλυστραει πολυ αποτομα δε του δινεις αυτη την επιλογη! καπου νομιζω το χα διαβασει κιολας αλλα ετσι κ αλλιως εμεις ολοι πολυ συχνα περπαταμε ξυπολητοι οποτε δε μου φαινεται κ' αφυσικο.

Γνωμη μου βεβαια... αλλα εγω της μικρης εχω να της βαλω καλτσες πανω απο 1μισι μηνα.

ουφ πολλα εγραψα! και ζεσταινομαι κ νυσταζω αλλα δε μπορω να κοιμηθω! η μικρη δε θελει να κοιμηθει,με τιποτα και αν τη βαλω στο παρκο σηκωνει τη γειτονια στο ποδι, για να βγει παλι εξω να σουλατσαρει, και θα μου ξυπνησει με τις φωνες της και τους υπολοιπους που κοιμουνται. κριμα ειναι. οποτε καθομαι εγω να κανω τη βαρδια, και μετα θα κουτουλαω!:rolleyes:

α, ξεχασα να σας πω πως εχουμε ενδοδαπεδια θερμανση στο σπιτι οποτε για το λογο αυτο το χειμωνα, δε θεωρουμε κακο το ναμη φοραει η μικρη σπιτι καλτσες και να περπαταμε κι εμεις ξυπολητοι

Επεξεργάστηκαν by v & a
Ξεχασα!!!

αχ τι καλα, ενα ενα τα μωρακια αρχιζουν και ..."παιρνουν μπρός!!!" η δικη μας εδω και 2-3 εβδομαδες σηκωνεται μονη της αφου πιανεται απο οτι βολευτει, και πηγαινει οπου θελει. αμα δεν εχει επιπλο-καρεκλα η καναπε στο δρομο της, καθεται , μπουσουλαει μεχρι να βρει το επομενο βοηθημα για να σηκωθει και συνεχιζει ακαθεκτη... δοντι βεβαια ουτε για δειγμα κι εμεις. θα ειναι πολυ αστεια να περπατανε τα μικρα αλλα να μην εχουν δοντια!!!!!!:D

cat29 εχουμε 5-6 μερες διαφορα ε?

Λοιπον για τα παπουτσια επειδη ηδη εχω προηγουμενη εμπειρια, καταθετω τα εξης: στη μεγαλη μου ειχα βαλει κατευθειαν σπορτεξ παπουτσακι μιας και ηταν και χειμωνας οταν ξεκινησε το περπατημα. τωρα στη μικρη φοραω ενα πεδιλακι sabino με πατο οπως το σπορτεξ, ωστε να μη γλυστραει και φαει τα μουτρα της. νομιζω πως αν δεν εχεις καποιο λογο πχ να στο εχει παι παιδιατρος να βαλεις οροθοπαιδικο, καλυτερα ειναι τα σπορτεξ και πιο μαλακα. και ασε που τα ορθοπαιδικα σε 2 μηνες δε θα φοριουνται γιατι θα χειμωνιασει και θα χει μεγαλωσει το ποδι και κανουν ενα καρο $$$$.

Οσο για τις καλτσες > για μενα ισχυει το "καλτσα οχι μεσα στο σπιτι".. γιατι γλυστρανε κ ειναι επικινδυνο προσπαθωντας να σκαρφαλωσει καπου να πεσει γλυστρωντας με τις καλτσες. καλυτερα ξυπολητο το παιδι να νιωθει σωστα το πατημα του κ να προσπαθησει να πιαστει αν καταλαβει πως πεφτει... με τη καλτσα που γλυστραει πολυ αποτομα δε του δινεις αυτη την επιλογη! καπου νομιζω το χα διαβασει κιολας αλλα ετσι κ αλλιως εμεις ολοι πολυ συχνα περπαταμε ξυπολητοι οποτε δε μου φαινεται κ' αφυσικο.

Γνωμη μου βεβαια... αλλα εγω της μικρης εχω να της βαλω καλτσες πανω απο 1μισι μηνα.

ουφ πολλα εγραψα! και ζεσταινομαι κ νυσταζω αλλα δε μπορω να κοιμηθω! η μικρη δε θελει να κοιμηθει,με τιποτα και αν τη βαλω στο παρκο σηκωνει τη γειτονια στο ποδι, για να βγει παλι εξω να σουλατσαρει, και θα μου ξυπνησει με τις φωνες της και τους υπολοιπους που κοιμουνται. κριμα ειναι. οποτε καθομαι εγω να κανω τη βαρδια, και μετα θα κουτουλαω!:rolleyes:

α, ξεχασα να σας πω πως εχουμε ενδοδαπεδια θερμανση στο σπιτι οποτε για το λογο αυτο το χειμωνα, δε θεωρουμε κακο το ναμη φοραει η μικρη σπιτι καλτσες και να περπαταμε κι εμεις ξυπολητοι

ευχαριστω για την απαντηση Μαριανα.ξερεις τι γινεται,παγωνουν τα ποδια του πολυ στα πλακακια και φοβαμαι μην κρυωσει η κοιλιτσα του.τις καλτσες του της βαζω στην περπατουρα αλλα τωρα που μπουσουλαει γλιστρανε .γι'αυτο λεω για παπουτσια.θα του παρω και εγω σπορτεξ αφου δεν μου ειπε ο γιατρος για καποιο προβλημα με τα ποδια του:)εμεις γεννηθηκαμε 23,εσεις 28 η 29?

XWF8p2.png

Καλησπέρα. Για μπανάκι πήγαμε και ο μικρός ξετρελλάθηκε. Τέλεια η θάλλασα, ιδιώς γύρω στις 8 ήταν απίθανη. Γυρίσαμε, τον έκανα μπανάκι και νανάκια.

Σοφία εμένα σηκώθηκε στο πάρκο 6 μηνών, μπουσούλησε 7,5 και από τότε μπουσουλάει και σηκώνεται φυσικά. Τώρα τελευταία κάνει βηματάκια μόνος του και στέκεται για λίγο. Άλλα παιδιά περνάνε πιο γρήγορα αυτή την φάση. Του φοράω πεδιλάκι δερμάτινο τώρα 2-3 μήνες αλλά δεν τον βοηθάνε μέσα το σπίτι. Συμφωνώ με την Μαριάννα, ξυπόλυτο και χωρίς κάλτσες γιατί γλιστράνε επικίνδυνα. Στην αρχή φοβόμουν μην κρυώσει και του φορούσα κάλτσες αλλά όταν κινδύνεψε να πέσει 2-3 φορές άλλαξα γνώμη.

Το βασικό στο παπούτσι είναι νομίζω να είναι σταθερό, να πιάνει τον αστράγαλο και να μην είναι ανοιχτό μπροστά σε αυτή την φάση. Έχει πεδιλάκια που είναι με πλέξη μπροστά ώστε να μην είναι τα δαχτυλάκια εκτεθιμένα και επίσης με φτέρνα ίσω για να πιάνουν πιο σταθερά το πόδι. Αυτά χρειάζονται τώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελευθερια .του αρεσει το μπανακι του μικρου ε?και εμας το ιδιο.φαγαμε και την πρωτη επισημη τουμπα .κοκκινησε λιγο το ματακι μας αλλα ειμαστε οκ.συνεχιζουμε να εξερευνουμε τα ντουλαπια της μαμας .

XWF8p2.png

Ναι τρελλαίνεται για την θάλασσα. Το αστείο είναι ό,τι το σωσίβιο είναι ψηλό μπροστά και δεν φτάνει με τα χεράκια του το νερό οπότε σκύβει ανάμεσα στα πόδια του για να πίασει την θάλασσα και να χτυπήσει τα χεράκια του! Χουφτώσαμε και ένα κοριτσάκι 10 μηνών, του πιάσαμε το βυζάκι μωρέ. Μουρντάρης ο κύριος:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

aaax εμεις εχουμε μαμα κ πεθερα αποψε εδω ( η μαμα μου φευγει αυριο ειναι η τελευταια της νυτα και η πεθερα μου ηρθε να χαιρετησει)... και εμεςι θα αφησουμε τα μικρα για υπνο κ φευγουμε βολτιτσα με τον συζυγο! μπαροτσαρκα σε μπιτς μπαρ:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχα!!!

θα πιω και για σας! καλο βραδυυυ:mrgreen:

Διαφημίσεις

aaax εμεις εχουμε μαμα κ πεθερα αποψε εδω ( η μαμα μου φευγει αυριο ειναι η τελευταια της νυτα και η πεθερα μου ηρθε να χαιρετησει)... και εμεςι θα αφησουμε τα μικρα για υπνο κ φευγουμε βολτιτσα με τον συζυγο! μπαροτσαρκα σε μπιτς μπαρ:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχα!!!

θα πιω και για σας! καλο βραδυυυ:mrgreen:

καλα να περασετε!!!

XWF8p2.png

Καλημερα κοριτσακια γλυκα!!!!!

Γυρισαμε εδω και 4 μερες,αλλα δεν προλαβαινω να μπω να σας πω τα νεα μας!!!

Βαφτιστηκαμε στις 18 Ιουλιου και στις 21 επιστρεψαμε...πανω κατω εγιναν ολα οπως τα περιμεναμε με πολλα ομως απροοπτα....πχ η βροχη!!

Παω να σιδερωσω γιατι θα ξυπνησει η μικρη κ πρεπει να παμε να την κοινωνησουμε!!

Θα μπω μετα για τα υπολοιπα...φιλακια πολλα!!!!

Παρεπιπτοτως,χαρηκα πολυ που επεστρεψε το Μαρακι στην παρεα μας,,,μα πααααααρα πολυ!!

Μαρακι τηνμικρη την ονομασαμε Χρυσοβαλαντου,ειναι ταμενη απο μεσα στην κοιλιτσα μου οταν ηταν στην Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου(σου απαντω εδω γιατι στο φεις ειναι ολιγον δυσκολο)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα καλημερα.πως ειστε σημερα?

Λια να σας ζησει η νεοφωτιστη.υγεια και ευτυχια να εχει στη ζωη της.:-D

Αννα χιλιοχρονη η πριγκιπισσα.να εναι ευτυχισμενη και να την καμαρωσεται οπως επιθυμηται.καλα να περασετε στο ομορφο παρτυ σας!!!!!:-D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...