Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α εμείς θα έχουμε 17 παιδάκια. Αν έρθουν ολοι!

καλα εμας αν ερχοταν ολοι θα ειχαμε πανω απο 20 παιδακια και 40 μεγαλους. Ευτυχως οι μισοι λειπουν διακοπες ή εχουν γαμο ή βαπτιση!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα όλα θα πάνε σούπερ. Έχεις κάνει άψογη προετοιμασία, τυχεροί οι καλεσμένοι σου.

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να του κάνεις άπειρα πάρτυ!

ευχαριστω Ελευθερια μου...και συ να τον χαιρεσαι τον μπομπιρα!!!!! Αντε η επομενη εισαι εσυ στα παρτυ!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

http://www.angloupas.gr/

Εδώ είναι το φόρεμα. Το πράσινο το μάξι. Στην φώτο χάνει όμως, δεν φαίνεται πόσο καλό ύφασμα είναι και οι λεπτομέρειες του που το κάνουν ιδιαίτερο.

aaχ τι ωραια τα φορεματα αν ειναι αυτο που καταλαβα ειναι πολυ ωραιο! γω παλι μεσα σε τετοια νιωθω σα ψαρι εκτος νερου! μαρεσει να τα βλεπω σε αλλες κοπελες , πανω μου ολα δειχνουν χαλια!!!! δεν ειναι και τι στυλ μμου και νιωθω ακομα πιο αβολα!!!

Αννα γραφιστρια ειμαι. Για τους σταθμους θα δειξει...εχω βαλει μεν πρωτο το σταθμο που απο οτι ειδα εχουν οι αλλοι δευτερο η τριτο κσι τεταρτο, ΣΠΑΝΙΩΣ πρωτο κ εχει 30 θεσεις. Αλλα απο μορια δεν εχω παρα πολλα. 41,19 εχω μονο Αν κ υπαρχουν κ χαμηλοτερα.... κ δε ξερω αν θα γινει τιποτα.... στις 30 θα ξερουμε. μακαρι γιατι δε βλεπω να μας παιρνουν στο δημοσιο που εχω κανει αιτηση ( ηταν εκτος προγραμματος ετσι κ αλλιως), εχω δωσει τη διευθυνση της πεθερας μου που τα κραταει, κ μενει ακριβως απεναντι αλλα η δικη μου φαινεται στο εκκαθαριστικο οτι ειναι αλλη κ μακρια απο κει κ δε νομιζω να περασει την επιτροπη επιλογης.....μου φαινεται τελικα τσαμπα αγχωνομασταν να κοψει το μπεμπιλινο για να παει στον δημοσιο και τελικα δε θα την παρουν...η κακομοιρα το χει κοψει με 1-2 εξαιρεσεις-ατυχηματα που δεν εφταιγε αυτη, απο τον ιουνιο!!!!:|

Σημερα θα παμε στον ιππικο ομιλο σε γενεθλια. αντε με το καλο και τα δικα σας!

http://www.angloupas.gr/

Εδώ είναι το φόρεμα. Το πράσινο το μάξι. Στην φώτο χάνει όμως, δεν φαίνεται πόσο καλό ύφασμα είναι και οι λεπτομέρειες του που το κάνουν ιδιαίτερο.

παρα πολυ ωραιο...ενταξει δεν πολυφαινεται αλλα καταλαβαμε περιπου...πολυ ωραιο...

ovvZp2.png

Μαριάννα δεν φανταζόμουν ποτέ ό,τι θα έβαζα μάξι φόρεμα αλλά εξεπλάγην ευχάριστα από την εικόνα που είδα στον καθρέπτη. Πάντως το φόρεμα χάνει πολύ στην φώτο του σάιτ, δείχνει πολύ πρόχειρο αλλά δε είναι. Θα σας βάλω φώτο όταν το παραλάβω στα χέρια μου.

Με την τούρτα δεν έκανα κάτι. Σκέφτομαι να την παραγγείλω στον Κουμάκη αλλά πρώτα θα δοκιμάσω την τούρτα των γενεθλίων μας εκεί. Εννοείται έχω δοκιμάσει και τα γλυκά και τις τούρτες του και είναι θαύμα. Εσείς οι Ηρακλειώτισσες ξέρετε κανένα καλό ζαχαροπλαστείο? Την τούρτα του γάμου την είχα κάνει στον Πατραμάνη και ήταν απίθανη αλλά είχαμε βρει τον ίδιο τον Πατραμάνη μέσω κοινού γνωστού και τώρα δεν παίζει αυτή η περίπτωση.

Άννα σε ευχαριστώ. Το φόρεμα εντομεταξύ δείχνει κλος κάτω αλλά δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω πως πήραν την φώτο, με την οπτική γωνία.

Ο μικρός κοιμήθηκε πριν ένα τέταρτο και μπήκα να τσεκάρω των αριθμό των προσκλήσεων για να τις παραγγείλω αύριο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

απαπα!!!πανικος στα jumo.τι ηθελα και πηγα?δεν μπορειτε να φανταστητε τι γινοταν.περιμεναμε μιση ωρα στο ταμειο.ο μπεμπης απελπιστηκε.στο τελος τον πηρα και φυγαμε και πληρωσε ο αντρας μου.φθηνα -φθηνα, 1 σακουλιτσα πραγματα 90 Ε.:mad: το Σεπτεμβρη τωρα στα γενεθλια του μπεμπη.πολλες καληνυχτες σε ολες.να εχουμε ενα ηρεμο βραδυ.φιλια.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Eλευθερια σε σκεφτομουν....πολυ καλη επιλογη ο ιππικος ομιλος. πηγαμε στα γενεθλια και ηταν πολυ ωραια...!!! βαλαμε και τη μεγαλη κι εκανε βολτα στο αλογο κι ολο το λεει!!!!:):):):):)

Ναι πραγματικά είναι ωραίος χώρος. Είχα πάει σε εκδηλώσεις παλιότερα αλλά τώρα έχει βελτιωθεί πολύ και ο χώρος και το σέρβις. Το επόμενο Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε γάμο στον Ιππικό.

Καληνύχτα κορίτσια, πάω για νάνι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Μαριάννα, καλημέρα και στις υπόλοιπες.

Τι κάνετε? Που είστε? Εγώ γραφείο!

Αννούλα ετοιμάζεσαι ε? Χμ δουλειές με φούντες θα έχεις!

Μαράκι τι έγινες καλέ? Όλα καλά? Νιώθεις καλύτερα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...