Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου έμεινε το σφουγγάρισμα αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κουράγιο...έφτιαξα ένα καφέ και θα το κάνω σε λίγο.

μετά να μπω και γω στο μπάνιο να ξεβρωμιστώ και να πάμε μαγαζιά, ψιλοψώνια πριν τις διακοπές, κάποιες παραγγελίες των δικών μου και πραγματάκια για το νικολί μου!

έχω 5 μέρες πονοκέφαλο...πρέπει να έχω κρυώσει άσχημα...με τίποτα δεν περνάει...

εμα ρε συ 5 μερες;;;; εχεις και τιποτε αλλο, φτερνισμα, μπουκωμα, βηχα;;; μωρε τα κλιματιστικα μας την κανουν τη ζημια...αντε ωραια, καλα ψωνια, ετοιμαζεστε πυρετωδως για το νησι ε;;; ποτε φευγετε;;; Εγω αυριο εχω βαπτιση στις 12!!!!!!!!!!! το μεσημερι...δεν ειναι με τα καλα του ο κοσμος...μεσα στο λιοπυρι σε μια εκκλησια που δε χωραει ουτε 10 ατομα...καλα και να χωρουσε παλι δεν εμπαινα εγω, με πειραζει το λιβανι. Και μετα απο αυτο θα ερθω για φασινα, το σπιτι ειναι χαλια....Ομως μετα το παρτυ βρηκα καθαριστρια την οποια θα αφησω μονη και μενα μη με ειδατε...σιγα μη σε 2 μερες καθαρισω 2 φορες, δε σφαξανε!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμα ρε συ 5 μερες;;;; εχεις και τιποτε αλλο, φτερνισμα, μπουκωμα, βηχα;;; μωρε τα κλιματιστικα μας την κανουν τη ζημια...αντε ωραια, καλα ψωνια, ετοιμαζεστε πυρετωδως για το νησι ε;;; ποτε φευγετε;;; Εγω αυριο εχω βαπτιση στις 12!!!!!!!!!!! το μεσημερι...δεν ειναι με τα καλα του ο κοσμος...μεσα στο λιοπυρι σε μια εκκλησια που δε χωραει ουτε 10 ατομα...καλα και να χωρουσε παλι δεν εμπαινα εγω, με πειραζει το λιβανι. Και μετα απο αυτο θα ερθω για φασινα, το σπιτι ειναι χαλια....Ομως μετα το παρτυ βρηκα καθαριστρια την οποια θα αφησω μονη και μενα μη με ειδατε...σιγα μη σε 2 μερες καθαρισω 2 φορες, δε σφαξανε!!!!!
καλα δεν παει καθολου καλα ο κοσμος.τι ταλαιπωρια θα ειναι αυτη για τα παιδακια.δεν πατε καλυτερα για μπανακι?

XWF8p2.png

όχι δεν έχω άλλο σύμπτωμα εκτός από ζαλάδα που σας είπα ότι είχα την τρίτη και δεν πήγα για δουλειά...από το κλιματιστικό πρέπει να έχω κρυώσει, που θα πάει, θα περάσει...

φεύγουμε την άλλη παρασκευή βράδυ - σάββατο ξημέρωμα, ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει...ο γιώργος από τη λαχτάρα του να φτάσει στο παιδί, θέλει να ξεκινήσουμε 5 το απόγευμα μόλις σχολάσει με ντάλα ήλιο να οδηγήσει 6 ώρες! εγώ πάλι επιμένω να μαζέψουμε με την ησυχία μας, να ξεκουραστεί και να ξεκινήσουμε κατά τις 4-5 το ξημέρωμα του σαββάτου, το αργότερο 10-11 να είμαστε ηγουμενίτσα και μέχρι τη 1 να έχουμε το αστεράκι αγκαλιά...τεσπά, θα δείξει :)

βρε αννιώ αύριο έχετε το πάρτυ;;; μάζεψαν οι μέρες και ούτε το κατάλαβα :)

όχι δεν έχω άλλο σύμπτωμα εκτός από ζαλάδα που σας είπα ότι είχα την τρίτη και δεν πήγα για δουλειά...από το κλιματιστικό πρέπει να έχω κρυώσει, που θα πάει, θα περάσει...

φεύγουμε την άλλη παρασκευή βράδυ - σάββατο ξημέρωμα, ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει...ο γιώργος από τη λαχτάρα του να φτάσει στο παιδί, θέλει να ξεκινήσουμε 5 το απόγευμα μόλις σχολάσει με ντάλα ήλιο να οδηγήσει 6 ώρες! εγώ πάλι επιμένω να μαζέψουμε με την ησυχία μας, να ξεκουραστεί και να ξεκινήσουμε κατά τις 4-5 το ξημέρωμα του σαββάτου, το αργότερο 10-11 να είμαστε ηγουμενίτσα και μέχρι τη 1 να έχουμε το αστεράκι αγκαλιά...τεσπά, θα δείξει :)

βρε αννιώ αύριο έχετε το πάρτυ;;; μάζεψαν οι μέρες και ούτε το κατάλαβα :)

την κυριακη Μαρια μου...εφτασε ο καιρος...καλυτερα ξημερωματα να ξεκινησετε, θα σας φαει ο ηλιος αλλιως...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

καλα δεν παει καθολου καλα ο κοσμος.τι ταλαιπωρια θα ειναι αυτη για τα παιδακια.δεν πατε καλυτερα για μπανακι?

μα ειδες...δε θα την παρω την μπεμπα κατα πασα πιθανοτητα, ο αντρας μου δε θα ερθει βαριεται, δικη μου συναδελφος ειναι και αυτος δεν ξερει κανενα, και θα του την αφησω, η ωρα ειναι επικινδυνη για να εκθεσω το μωρο τοση ωρα στον ηλιο...

ovvZp2.png

Πάρε καπέλα, αντηλιακά, γυαλιά ηλίου και βουρ για την βάπτιση. Καλά Σαββατιάτικα και μεσημέρι? Και ο κοσμάκης που δουλεύει καλή ώρα εγώ???Δηλαδή με τι λογική το κάνουν Σαββάτο μεσημέρι??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πάρε καπέλα, αντηλιακά, γυαλιά ηλίου και βουρ για την βάπτιση. Καλά Σαββατιάτικα και μεσημέρι? Και ο κοσμάκης που δουλεύει καλή ώρα εγώ???Δηλαδή με τι λογική το κάνουν Σαββάτο μεσημέρι??

μα πες μου τωρα...

ovvZp2.png

γεια σας και παλι!!:D

βρε Αννα τι δωρα πηρες στα μικρα?

πηρα Σοφια κυριως σετ ζωγραφικης (μπλοκ και ενα κουτι μαρκαδορους), πιστολια που πετανε φουσκες για αγορακια, παζλ για πολυ μικρα αλλα και μεγαλυτερα παιδακια, κατι ντορα προζεκτορας - σετ ομορφιας κτλ, πινακες που γραφεις σβηνεις, αριθμητηρια, και για παιδια δημοτικου φωτεινη κρεμαλα και σκορ 4, για παιδια νηπιου βιβλιαρακια με αυτοκολλητα μαθαινω αριθμους και γραμματα, αυτα. Ολα εκαναν απο 3 εως 5 ευρω. Εχει το τζαμπο πολλα πραγματα για δωρακια. Α και για μωρακια μηνων πηρα ενα φεγγαρι που κρεμεται στην κουνια και εχει μουσικη και ενα σετ μαλακους κυβους με κουδουνακια μεσα και ζωακια.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...