Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι πολυ συγκινημενη αυτες τις ημερες...τωρα πηγα παλι πανω απο την κουνια της, την κοιταω και κλαιω...δεν μπορω να το πιστεψω οτι αυτο το πλασματακι που χωρουσε κυριολεκτικα στη χουφτα μου γινεται 1 χρονου...περασα πολλα και γω και κυριως αυτη γι αυτο και τη λατρευω, δεν μπορω να της χαλασω κανενα χατηρι...κλαψ κλαψ (παλι κλαιω...)

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ειμαι πολυ συγκινημενη αυτες τις ημερες...τωρα πηγα παλι πανω απο την κουνια της, την κοιταω και κλαιω...δεν μπορω να το πιστεψω οτι αυτο το πλασματακι που χωρουσε κυριολεκτικα στη χουφτα μου γινεται 1 χρονου...περασα πολλα και γω και κυριως αυτη γι αυτο και τη λατρευω, δεν μπορω να της χαλασω κανενα χατηρι...κλαψ κλαψ (παλι κλαιω...)
Αννα μου και εγω το ιδιο κανω. απο το πρωι τον κοιταω και κλαιω.να ηξερες ποσο πολυ σε καταλαβαινω.

XWF8p2.png

Αννα μου και εγω το ιδιο κανω. απο το πρωι τον κοιταω και κλαιω.να ηξερες ποσο πολυ σε καταλαβαινω.

αχ βρε Σοφια...αυτα νομιζω τελικα δεν ξεπερνιουνται, αυτες οι ωρες αγωνιας (μηνας για σενα), η ψυχολογια...δεν ειμαι καλα αυτες τις μερες...για να μην παρεξηγηθω, ειμαι η πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου που εχω την μπουμπου απλα αυτες οι αναμνησεις σε πληγωνουν, οσο και ξεπεραστηκαν τα γεγονοτα...τεσπα πολυ μελουρα και δεν ειναι και του χαρακτηρος μου (αληθεια εχω παθει μεταλλαξη χαρακτηρος, εγω εκλαιγα........μμμμμμμμμμμμμ, να θυμηθω, δε θυμαμαι και τωρα τα παταω χωρις 2η κουβεντα) καλα να ειμαστε Σοφακι να καμαρωνουμε τα αγγελουδια μας...

ovvZp2.png

Εσείς καλά...εγώ γιατί κλαίω???

Αννούλα...εγώ έχω πάει πιο πίσω...Στις συζητήσεις μας τότε ρε συ...Και τώρα χρονίζουν....

Α καλα...θυμασαι;;;;;; Προχθες διαβαζα τυχαια το πρωτο μου μηνυμα οταν ειχα μαθει τα δυσαρεστα...Απαπα τι ανασκαλευουμε;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

ναι καλυτερα να το ελαφρυνουμε μεσημεριατικα.μην ψυχοπλακωνουμε και τα υπολοιπα κοριτσια.

χθες ειδα την κουμπαρα μου και μελλουσα νονα του μπεμπη. εχει διδυμα και η κοιλια της ειναι οση ειχα εγω οταν γεννησα.σημερα εκλεισε τον 5ο.μου ειπε οτι την αλλη εβδομαδα θελει να παμε για τα βαφτιστικα γιατι ηδη δεν μπορει να μετακινηθει ευκολα. αλλα λεω λιγο νωρις δεν ειναι απο τωρα μεχρι τον Οκτωμβρη?της ειπα ναι για να μην της χαλασω το χατιρι,αλλα τι θα βρουμε απο τωρα?

XWF8p2.png

Α καλα...θυμασαι;;;;;; Προχθες διαβαζα τυχαια το πρωτο μου μηνυμα οταν ειχα μαθει τα δυσαρεστα...Απαπα τι ανασκαλευουμε;;;

Αααα εγώ δεν κάνω τέτοια. Δεν γυρίζω πίσω αλλά κάτι τέτοιες μέρες σου έρχονται όλα στο μυαλό...

Χμ ας αλλάξουμε κλίμα.

Σχολάω και πάω για το πιπί μου:):):)

Σας φιλώ όλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν μας ψυχοπλακώνετε, απλά δεν θέλουμε και να στενοχωριέστε για πράγματα που πέρασαν, που τα πολεμήσατε και τα νικήσατε, και που το πιο σημαντικό, τα μικρά σας θαυματάκια πάλεψαν ακόμα περισσότερο και τώρα σας κάνουν περήφανες και θα σας κάνουν για πολλά πολλά χρόνια ακόμα...

εγώ ήμουν πάντα ευσυγκίνητη, φανταστείτε τώρα...

οπότε μην με κάνετε και κλαίω, γιατί ειδικά όσο έχω μακριά το σπλαχνάκι μου, έχω τόσο βάρος μέσα μου που αφορμή ψάχνω να τα μπήξω!!! (άντε και με κάνετε ρεζίλι στο γραφείο!!!)

Αααα εγώ δεν κάνω τέτοια. Δεν γυρίζω πίσω αλλά κάτι τέτοιες μέρες σου έρχονται όλα στο μυαλό...

Χμ ας αλλάξουμε κλίμα.

Σχολάω και πάω για το πιπί μου:):):)

Σας φιλώ όλες!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ.σημερα μπηκα και ειδα και εγω σε ενα μαγαζι μπας και παρω τιποτα τωρα που εχει εκπτωσειςγιατι εδω εχει τιμες......φωτια!!!καλα ψωνια.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

α στο καλο...τι το θελα και τα διαβασα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θυμηθηκα κι εγω κατι δικα μου περσινα. στη δικη μου φαση μαλλον ειχε παρει στραβη θεση το μωρο και με πιεζε σε στομαχι και νεφρο, (εν τελει αυτο το συμπερασμα βγαλαμε αφου υπερηχοι δεν εδειχναν τιποτα περιεργο εκτος απο τα οργανα μου που ειχαν μπουρδουκλωθει εκει μεσα!!!) ξεκινουσε πονος απο πισω απο τη πλατη και πηγαινε στο στομαχι, μολις ετρωγα εστω και ενα αχλαδι... πηγαινα και το εβγαζα και ενιωθα λιγο καλυτερα... επι 10 μερες πονουσα τραγικα καθε 2 ωρες αν δεν επαιρνα τα παναντολ και τα μπουσκοπαν ...τα οποια τελικα δε μου καναν και πολλα και γυρω στις 3 τη νυχτα φωναζα απο τους πονους και πηγαινα στο νοσοκομειο για ενεση βολταρεν. εκανα να φαω σχεδον 1 βδομαδα και εκανα γυρω στις 4 ενεσεις βολταρεν ...δε το φανταζεστε ποσος πονος. ποιοι πονοι γεννας μου λετε!!! κοντευα να πηδηξω κυριολεκτικα απο το μπαλκονι! μετα απο 10 μερες απλα σταματησε! Ειχαμε και μονηρη ομφαλικη αρτηρια...και 2-3 μικροαποκολλησεις!!! ολα σε αυτη την εγκυμοσυνη με βρηκαν. ΩΧΟΥ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ... φτου κακα...ποτε ξανα!

ναι καλυτερα να το ελαφρυνουμε μεσημεριατικα.μην ψυχοπλακωνουμε και τα υπολοιπα κοριτσια.

χθες ειδα την κουμπαρα μου και μελλουσα νονα του μπεμπη. εχει διδυμα και η κοιλια της ειναι οση ειχα εγω οταν γεννησα.σημερα εκλεισε τον 5ο.μου ειπε οτι την αλλη εβδομαδα θελει να παμε για τα βαφτιστικα γιατι ηδη δεν μπορει να μετακινηθει ευκολα. αλλα λεω λιγο νωρις δεν ειναι απο τωρα μεχρι τον Οκτωμβρη?της ειπα ναι για να μην της χαλασω το χατιρι,αλλα τι θα βρουμε απο τωρα?

καλε σε ποιο μηνα θα ειναι η κουμπαρα σου στη βαφτιση αν τωρα ειναι 5?????!!!! και ειναι και 2δυμα!

παντως να πατε μωρε εχει και εκπτωσεις τωρα θα βρειτε καλες τιμες τουλαχιστον ελπιζω να βρειτε και κανα καλο ρουχαλακι!

καλε σε ποιο μηνα θα ειναι η κουμπαρα σου στη βαφτιση αν τωρα ειναι 5?????!!!! και ειναι και 2δυμα!

παντως να πατε μωρε εχει και εκπτωσεις τωρα θα βρειτε καλες τιμες τουλαχιστον ελπιζω να βρειτε και κανα καλο ρουχαλακι!

χα θα ειναι στις μερες της!!!!μεχρι 2 Νοεμβρη της ειπε ο γιατρος και η βαφτιση ειναι 17 Οκτωμβρη.οποτε φανταζεσαι.ισως τωρα και με τις εκπτωσεις κατι να βρουμε .ελπιζω:?αν και ειναι πολυ νωρις.

καλα οι ζουζουνες σου?

XWF8p2.png

καλημερα!

τι σας επιασε εχθες καλε και ησασταν όλες τόσο μελο;:)

μπα σε καλο σας! σημερα ελπιζω να αισθανεσθε καλυτερα. εγω πάλι που και που σκεφτομαι τα της εγκυμοσυνης και πιο πολυ νοσταλγω τα κλωτσιδια που ετρωγα από τον μικρο μου. αυτη η αισθηση μου λειπει πολύ και θα εδινα τα παντα να την ξανανιωσω!

τεσπα... ελπίζω να εχουμε μια ησυχη μερα και σημερα με πολλες βουτιες στη θαλασσα μιας και προβλεπεται πολύ ζεστη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...