Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μοιραστω και κατι αλλο μαζι σας κοριτσια.τετοια ωρα περσυ ημουν στα Ιωαννινα 30 εβδομαδων με ολιγαμνιο και συσπασεις γεννας.εμεινα 1 μηνα σε ακινησια .το σκεφτομαι ολη μερα σημερα:(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και αντί να χαμογελάς που έχεις τον παίδαρό σου γερό στην αγκαλιά σου, κατσουφιάζεις;;;;

έλα κερκυραιοπούλα μου! χαμογέλα! είσαι ευλογημένη με ένα όμορφο και γερό παιδί, δεν έχεις λόγο να σκέφτεσαι τα πριν...

Διαφημίσεις

οχι δεν κατσουφιαζω αλλα περασα πολα περσι και δεν γινεται να μην το σκεφτομαι.ενα σ λογος που σκεφτομαι πολυ σοβαρα αν θα κανω 2 παιδακι.:|

α εισαι συμπασχουσα εσυ;;;; και γω γεννησα 32+4 την μπεμπα μου λογω ολιγαμνιου και iugr (εμενα δεν μπορουσαν να το καθυστερησουν). Και γω οσο τα σκεφτομαι...τετοιες μερες περυσι ημουν μητερα και περιμενα να πιασουν οι κορτιζονες για να γεννησω...και γω το σκεφτομαι για 2ο...με τετοια ταλαιπωρια...τι εξετασεις εκανες μετα για το ολιγαμνιο;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

δεν υπάρχει παθολογική αιτία και όπως θα σου έχει πει ο γιατρός, μια δεύτερη εγκυμοσύνη δεν έχει σχέση με την πρώτη και δε σημαίνει ότι θα συμβούν τα ίδια!

οχι απαραιτητα, το ολιγαμνιο τις περισσοτερες φορες εχει σχεση με θρομβοφιλικα επεισοδια. Εγω εκανα εξετασεις και καπου βγηκα θετικη αλλα ακομα δεν τις εχω παει στο γιατρο.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

με θρομβοφιλία;;; α, παραπληροφόρηση είμαι τότε :(

πάντως ακόμα και αυτό αντιμετωπίζεται με αγωγή από την αρχή της εγκυμοσύνης και το ξέρω από καλή φίλη μου είναι τώρα έγκυος στο 2ο και το 1ο της χρόνισε πριν 10 μέρες :)

μου ειπαν απο κουραση.δεν μου ειπαν να κανω εξετασεις και δεν ηξερα οτι οφειλεται σε θρομβοφιλικα αιτια.τωρα το ακουω .εμεινα2 μηνες στα Γιαννενα και γεννησα 39+6.βεβαια οσο ημουν εκει με ειχαν ξετιναξει στις εξετασεις αλλα δεν μου ελεγαν τιποτα.

XWF8p2.png

δεν υπάρχει παθολογική αιτία και όπως θα σου έχει πει ο γιατρός, μια δεύτερη εγκυμοσύνη δεν έχει σχέση με την πρώτη και δε σημαίνει ότι θα συμβούν τα ίδια!
Μαρακι οταν ρωτησα τον καθηγητη μου ειπε πωα δεν το αποκλειει.οταν υπαρχει προηγουμενο ιστορικο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ξανασυμβει.φανταζεσαι να το παθω π.χ 20 εβδομαδων?εχοντας ηδη ενα παιδι που θα με θελει διπλα του?να καθισω αλλες 20 εβδομαδες σε νοσοκομειο το περισσοτερο?το σκεφτομαι πραγματικα .στο τελος ενιωθα λες και ζουσα σε ιδρυμα.

XWF8p2.png

ο γιατρος μου μου εχει ηδη πει οτι σε επομενη εγκυμοσυνη (πριν καν κανω εξετασεις για θρομβοφιλια) θα κανω απο την αρχη ενεσεις ηπαρινης και ασπιρινης. Σοφια προς θεου δε θελω να σε πανικοβαλω, εμενα ειναι αλλη περιπτωση μαλλον, γιατι ειχα και μια παλινδρομη πριν μεινω εγκυος και μετα το ολιγαμνιο μαζι με iugr, ε ολα αυτα, οπως μου ειπε και ογιατρος, δεν ειναι τυχαια...τι θυμηθηκα παλι...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...