Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα με πηγαινει ο αντρας μου.καμια φορα οδηγω εγω αλλα θελω να ναι διπλα μου μη κανω καμια βλακεια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

και πως εξυπηρετείστε βρε παιδιά;

Εδώ που μένω τα έχω όλα κοντά οπότε πάμε καροτσαδα . Αν χρειαστώ κάτι και πρέπει να μετακινηθώ με το τουτου θα κανονίσω να το κάνω Σάββατο για να κρατήσει το παιδί ο Βασίλης . Το σκέφτομαι μέρες τώρα ότι πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσουμε τις βόλτες , κοντινές αποστάσεις για αρχή και βλέπουμε.

XwAPp3.png

ναι βρε σε ωρα αναγκης θα πρεπει να μπορεις να οδηγησεις με το παιδι στο αμαξι

σε ωρα αναγκης κανεις τα παντα!ξεπερνας τους φοβους κ τις ανασφαλειες σου κ οδηγεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια οχι αλλα απ οτι εχω δει οταν το κανει ο αντρας μου ευκολο μου φανηκε.την επομενη φορα θα το κανω να το μαθω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ωραία!

Τελικά το συζήτησα με τον Γιώργο και θα πάρουμε την κούνια που μου πρότεινε η Τατιάνα το πρωί και τώρα ψάχνω στο site που μου είπε τι άλλα παιχνιδάκια θα του πάρουμε να του βάλουμε κάτω από το δέντρο :)

Ωραία!

Τελικά το συζήτησα με τον Γιώργο και θα πάρουμε την κούνια που μου πρότεινε η Τατιάνα το πρωί και τώρα ψάχνω στο site που μου είπε τι άλλα παιχνιδάκια θα του πάρουμε να του βάλουμε κάτω από το δέντρο :)

Τέλεια... η κουνια μέχρι πόσο μηνών είναι? ή για πόσα κιλά? είδα τι ρώτησες σε κάποια φάση αλλά δε θυμάμαι τι απάντησε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...