Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ε βρε Μαράκι μην σε παίρνει από κάτω. Απόφαση θέλει. Εγώ έχασα 8 κιλά και θέλω ακόμη 2-3 αλλά δεν το βλέπω! Έχω αποθρασυνθεί τελευταία και ευτυχώς που δεν έχω πάρει κιλό. Ακόμη δηλαδή...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μωρέ το παίρνω απόφαση, αλλά επειδή δεν τρώω λαχανικά και φρούτα καταντάω και πεινάω πολύ :( άσε που αν δεν τρώς τακτικά ο οργανισμός παύει να κάνει καύσεις...

οπότε πραγματικά δεν έχει νόημα αν δεν βρω και τον χρόνο να γυμναστώ!

Α και εγώ δεν τα έχω καλά με τα λαχανικά και τα φρούτα αλλά όταν μπω σε δίαιτα απλά λέω στον εαυτό μου ό,τι δεν υπάρχει άλλη τροφή για μένα αυτό το διάστημα. Γενικά είμαι πολύ πειθαρχημένη.

Και εγώ θέλω γυμναστήριο αλλά θα κάνω υπομονή ακόμη 3 μήνες μέχρι να σταματήσω από την δουλειά.

Το μπεμπέ Νικολί τι κάνει? Πότε παίρνεις άδεια είπαμε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μπα εγώ έχω μαλώσει με την πειθαρχία :) είμαι επιρρεπής στα παγωτά και τις πίτσες :)

το σουργελάκι είναι μια χαρά! όλο γελάει στο σκαιπ και στέλνει φιλιά!

εμείς φεύγουμε στις 30 ιούλη και ερχόμαστε 22 αυγούστου!

Διαφημίσεις

Και εγώ επιρρεπής είμαι μέχρι να το πάρω απόφαση. Μετά απλά για μένα όλα αυτά δεν υπάρχουν. Το έχω βρει το κόλπο:)

Στις 22 Αυγούστου θα επιστρέψετε μαζί?? Αχ μωρέ το μπεμπέ Νικολί, ακόμη θυμάμαι τις φώτο που μας έστειλες όταν γεννήθηκε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειααααα

όπως καταλαβαινετε τρεχω και δεν φτανω .....της π*&%$%* γινετε στην δουλεια

άει ρε! εγώ έχω φτάσει 74 και όλο ανεβαίνω!!!! :(
Ναι αλλά εσύ είσαι 2 μέτρα!!!

Εγώ με 1,74 θέλω δουλειά ακόμη!

η κοντη ρε παιδι αμε το 1.74 , καλα μας δουλευετε εσεις οι δυο????

Εσύ έχεις καμπύλες βρε Μαράκι, δεν είσαι παχιά. Σε βλέπω στις φώτο.

Εγώ έχω στήθος και αυτό δεν φεύγει ποτέ!!!

Επειδη εχεις στηθος εσυ εισαι και γεματη???ελα......

Ε βρε Μαράκι μην σε παίρνει από κάτω. Απόφαση θέλει. Εγώ έχασα 8 κιλά και θέλω ακόμη 2-3 αλλά δεν το βλέπω! Έχω αποθρασυνθεί τελευταία και ευτυχώς που δεν έχω πάρει κιλό. Ακόμη δηλαδή...

Εγω ειχα χαει τα 10 απο τα 13 και τον τελευταιο μηνα το εχω ξεβτιλισει και πηρα 1 κιλο και εχω φτασει τα 77.5 παλι και εχω και τον Ομηρο να φωναζει(με το δικιο του γιατι πληρων και την διαιτολογο...αχ αυτα τα παγωτα...) παλαι καλα που δεν ειχαπ αρει και περισσοτερα κιλα ...παναγια μου

χθες εδωσα του μικρου γιαουρτι το εφαγε και εβαλα λιγο το δαχτυλο σε αυγα-ντοματ απου ειχα φτιαξει του Ομηρου και του δωσα και μετα απο 5 λεπτ αβρε κοριτσια ειχε γεμισει κοκκινιλες παντου (στηθος.πλατη) περιττο να πω οτι χεστηκα τον εβαλα για μπανιο και του εβαλα και λιγη betnovate ( εχει κορτιζονη) και μετ απαο λιγο ηρεμησε ....αλλα τα χρειαστηκα , μαλλον θα εχουμε θεμα με το αυγο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Βρε Λιτσάκι θέλω να πω πως όσο και να αδυνατίσω πάλι καμπύλες θα έχω γιατί το στήθος παραμένει. Και στα 55 κιλά που ήμουν πριν 5 χρόνια εγώ δεν με έβλεπα αδύνατη.

Κουστούμι για τον γάμο σας???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...