Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία μου ευτυχώς δεν έχει θέμα με τον ύπνο...

όταν ξυπνάει, πάω τη θηλάζω και αμέσως τη βάζω στην κούνια με την πιπίλα και κοιμάται...άντε το πολύ πολύ να πει και κανα δυο κουβέντες με τα ζωάκια του μομπιλε αλλά μετά κοιμάται!!!

και γενικά πάντα ξύπνια είναι όταν τη βάζω στην κούνια...μόνη της αποκοιμιέται! αλλά μου έχει ξεσκίσει την πάντα....τράβα τράβα τη διέλυσε....θα πάω να πάρω σήμερα καμιά άλλη και κανένα σετ σεντονάκια γιατί εμείς έχουμε μόνο 4!!! κανένας δε μας έφερε δώρο!!!

αν και έχουμε βολευτεί με αυτά, θέλω κι εγώ μερικά λίγο πιο χρωματιστά!

Αααα πιπίλα. Οκ, είστε άλλη περίπτωσις:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυστυχώς ναι....πιπίλα...να δω πως θα την κόψει....

παρα πολυ ευκολα!!!!σκεψου να εβαζε το δαχτυλο αντι την πιπιλα οπως κανει εμενα η Ευη!!!!!ειναι πολυ μικρη να της κοψεις την πιπιλα απο τωρα......παντως υπαρχει τροπος.......

Mak είδες η κοριτσομάνα Σοφία ξέρει τι σημαίνει πιπί:):):)

Βρε Σοφάκι όταν ξυπνάει την νύχτα πώς την ξανακοιμίζεις???

Υγρή πούδρα έχω εγώ της AVENT αλλά σπάνια την έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν του βάζω περιττά όταν δεν χρειάζεται καια υτήν κάπου την έχω καταχωνιάσει!

ρε συ ειναι γεματη μικα μικρα ιδρωτηρια κατω απο το λαιμο και στο εσωτερικο του αγκωνα, βαζω ταλκ, κανει δουλεια δε λεω, αλλα γεμιζουμε τον κοσμο και φτερνιζετε και η μπεμπα συνεχεια.
ξέρω οτι ακούγομαι ιδιότροπη με τους παπάδες αλλά δεν είμαι....

απλά και οι δύο που έχω πάει ως τώρα, είναι γέροι, αυστηροί και απ'όσο μου έχουν πει άνθρωποι που τους έχουν δει σε βαπτισεις τα βουτάνε τα μικρά στην κολυμπήθρα λες και θέλουν να τα πνίξουν....και προκειμένου αν κάνουν κανένα τέτοιο στη μικρή, να τους βουτήξω απο το μκούσι και αν τους κάνω σβούρες, προτιμώ να το αποφύγω....

ναι μωρέ....έχεις δίκιο!!! πρώτα γεννέθλια είναι αυτά!!!!

350 μλ φρούτα???????????

εγώ έκανα πάρτυ σήμερα που έφαγε 150!!!! χαχαχαχαχα!!!!

Ελευθερία μου ευτυχώς δεν έχει θέμα με τον ύπνο...

όταν ξυπνάει, πάω τη θηλάζω και αμέσως τη βάζω στην κούνια με την πιπίλα και κοιμάται...άντε το πολύ πολύ να πει και κανα δυο κουβέντες με τα ζωάκια του μομπιλε αλλά μετά κοιμάται!!!

και γενικά πάντα ξύπνια είναι όταν τη βάζω στην κούνια...μόνη της αποκοιμιέται! αλλά μου έχει ξεσκίσει την πάντα....τράβα τράβα τη διέλυσε....θα πάω να πάρω σήμερα καμιά άλλη και κανένα σετ σεντονάκια γιατί εμείς έχουμε μόνο 4!!! κανένας δε μας έφερε δώρο!!!

αν και έχουμε βολευτεί με αυτά, θέλω κι εγώ μερικά λίγο πιο χρωματιστά!

αν ειναι ιδρωτηρια αυτα που βγαζει και ο μπεμπης μου τοτε φευγουν με φενιστιλ! εγω σωθηκα! του βαζω μια δυο μερουλες και εξαφανιζονται!

Σοφακι εχεις ακομα το μομπιλε; εγω το εξαφανισα γιατι θα το κατεβαζε ολο κατω. εχθες του εβγαλα και την παντα. δεν αεριζεται μωρε η κουνια με αυτο το πραγμα και το κατηργησα για να μην γινεται μουσκεμα στον ιδρωτα!

ελευθερια μου δεν το ειχα ξανακουσει το πιπι! λοιπον εγω ειδα ενα εκπληκτικο φορεμα ραξεφσκι... κατσε να δω αν το βρω στο ιντερνετ. πιστευω θα σου πηγαινει ετσι οπως σε ειδα στην φωτο!

γεια σου Ελενιτσαααααααα!

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου είχε πει πάλι καλύτερα να μάθει το δάχτυλο παρά την πιπίλα. Εμένα πάντως δνε έμαθε τίποτα από τα δυο!

εμενα παλι μου ειχαν πει οτι το δαχτυλο ειναι χειροτερο γιατι το κουβαλας παντα επανω σου και δεν το κοβεις ευκολα :)

Και μενα ουτε δακτυλο ουτε πιπιλα ποτε αλλα εχουμε φαει το γουινι το αρκουδακι ολοκληρο, αφου λεω του αντρα μου καμια μερα θα ποδαρωσει μονος του ο γουινι να ξαναγυρισει στο τζαμπο, τον εχει ξεκανει τον καημενο. Το βραδυ που κλαιει οπως χθες, ειναι γιατι της εφυγε ο γουινι απο την αγκαλια και τον αποζηταει...αλλο κι αυτο!!!! Α ωραια ευχαριστω για την απαντηση για την πουδρα θα την προμηθευτω αμεσα. Μακ το φενιστιλ εχει κορτιζονη;;; Απορροφαται πολυ απο το δερμα η κορτιζονη, οπως μου ειχε πει η γιατρος και καλυτερα να μην του βαζεις συχνα. Ελενιτσα περαστικα σας!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

http://www.raxevsky.gr/site.php

λοιπον επέλεξε collection μετα casual chic το 6ο φορεμα!

Αααα μ'αρέσει!!!

Αλλά στο Ραξέβσκι στο Ηράκλειο έχουν μείνει μόνο τα κρεμαστάρια!

Τα πήρε όλα η Αννούλα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εμενα παλι μου ειχαν πει οτι το δαχτυλο ειναι χειροτερο γιατι το κουβαλας παντα επανω σου και δεν το κοβεις ευκολα :)

Και εγώ αυτό ξέρω αλλά ο γιατρός άλλα μου είπε.

Πάντως η πιπίλα στα 2-3 κόβεται συνήθως, το δάχτυλο έχω ακούσει 5-6!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελενη μου περαστικά στον Μαρινούλη! Ελπίζω να μην ταλαιπωρείται πολύ το πουλάκι μου!

Παιδίατρος και οδοντίατρος μου είπαν καλύτερα πιπίλα παρά δάκτυλο. Με το δάκτυλο μπορεί να δημιουργηθεί προγναθισμός. Ο Νικόλας έμαθε την πιπίλα αφού αποθήλασε αλλά δεν φεύγει ποτέ έξω από την κούνια του. Δηλ. την έχει μόνο για τον ύπνο, αλλά και πάλι αν του πέσει δεν ξυπνάει να την ψάχνει. Μόλις τον βγάλουμε από την κούνια του, την αφήνουμε εκεί και δεν την αποζητά την υπόλοιπη μέρα, αλλά δεν έχει μάθει και το δάκτυλο (τουλάχιστον ακόμα).

Μαράκι, το φενιστιλ έχει κορτιζόνη και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στα μωράκια μας. Επίσης αν είναι ιδρωτήρια, δεν τους κάνει τίποτα το φενιστίλ, απλά κάνουν τον κύκλο τους και εξαφανίζονται.

Α επίσης, θέλω και γω να σας συναντήσω :(

Αααα μ'αρέσει!!!

Αλλά στο Ραξέβσκι στο Ηράκλειο έχουν μείνει μόνο τα κρεμαστάρια!

Τα πήρε όλα η Αννούλα:)

χαχαχα...τελειο αυτο οντως, το ειχα δει πριν τις εκπτωσεις και το ειχα προβαρει οταν εψαχνα φορεμα για τη βαπτιση που εκανε ο συζυγος το Μαιο, δε μου πηγαινε καθολου...ημουν σαν εγκυος...Εσενα ελευθερια βεβαια που εισαι αδυνατη θα σου πηγαινε πολυ...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

χαχαχα...τελειο αυτο οντως, το ειχα δει πριν τις εκπτωσεις και το ειχα προβαρει οταν εψαχνα φορεμα για τη βαπτιση που εκανε ο συζυγος το Μαιο, δε μου πηγαινε καθολου...ημουν σαν εγκυος...Εσενα ελευθερια βεβαια που εισαι αδυνατη θα σου πηγαινε πολυ...

Ναι πολύ αδύνατη! Τι να σου πω! 62 κιλά γουρούνα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...