Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι τέλειο είναι αυτό το πρόγραμμα. Αν ξυπνάει 2 φορές είναι σούπερ αλλά το τόσο πρωινό ξύπνημα με κάνει χώμα. Τελοσπάντων, θα αντέξω:)

Σήμερα θα ξαναπάω στα μαγαζιά. Ευχηθείτε μου να βρω πιπί να πάρω!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τέλειο είναι αυτό το πρόγραμμα. Αν ξυπνάει 2 φορές είναι σούπερ αλλά το τόσο πρωινό ξύπνημα με κάνει χώμα. Τελοσπάντων, θα αντέξω:)

Σήμερα θα ξαναπάω στα μαγαζιά. Ευχηθείτε μου να βρω πιπί να πάρω!!!!

εσυ τι ωρα πας στη δουλεια; οντω το 6,30 ειναι πολύ βαρβαρο αλλα αν φευγει κατα τις 7,30 ας πουμε παλευεται. αν δουλευεις στις 9 ειναι σκοτωμα!

να σου ευχηθω για το πιπι αλλα... τι εννοεις;:confused:

Καλημέρες!!!!

ρε γμτ σας έχω χάσει! δεν προλαβαίνω!!!

χθες πήγαμε για μπανάκι και ήταν τέλεια....η θάλασσα ήσυχη, ζεστή και πεντακάθαρη....η μικρή χαλάρωσε τόσο πολύ που παραλίγο να κοιμηθεί στον ώμο μου!!!

και εκτός απο το μπάνιο, πήγα να κλείσω το εκκλησάκι απο κοντά...αλλά...δε μου άρεσε ούτε αυτός ο παπάς....μάλλον αύριο ή αν προλάβω σήμερα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια για ένα άλλο εκκλησάκι που μου είπαν οτι το λειτουργεί καταπληκτικός παπάς! για να δούμε...

Η μικρή το βράδυ ξυπνούσε κάθε 2 ώρες απο τη ζέστη....λιώσαμε πάλι...

Συμπεθεράκι μάλλον φόρεμα εννοεί η Ελευθερία λέγοντας πιπί!!!

Βουλίτσα περαστικά στον μικρούλη σου!!!!

πωπω Αννούλα πολλά λεφτά ρε συ....

για μας ο Σεπτέμβρης αναμένεται πολυέξοδος....

5 Σεπτέμβρη γάμος-βάπτιση

13 Σεπτέμβρη γενέθλια μικρής

17 Σεπτέμβρη γιορτή μου

μάλλον όμως θα κάνω τα γεννέθλια της μικρής μαζί με τη γιορτή μου να ξεμπερδεύω!

ουφ δε θυμάμαι τίποτα άλλο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφια το εχεις το θεματακι σου με τους παπαδες και συ ε;;; Αντε σου ευχομαι ο τριτος να ειναι και ο τυχερος...Πολλα εξοδα πραγματικα, αλλα δε βαριεσαι, ενος χρονου γινονται τα μπεμπονια γινεται να μην το γιορτασουμε με δοξα και τιμη;;;; Μαρω που εισαι χαμενη;;;; παλι σε τρεχουν καλε;;;; ε αυτα εχουν οι "απαραιτητοι" υπαλληλοι!!!!! Ελευθερια αν βρεις φορεμα, που στο ευχομαι ολοψυχως, θελουμε φωτο να το καμαρωσουμε!!!! Βουλα περαστικα να ειναι στο αντρακι σου, μωρε τα κλιματιστικα και γω τα τρεμω, σπανιως αναβω στο σπιτι, ευτυχως ειναι διαμπερες και δροσιζομαστε, αλλα αν τα ανοιξω εχω και ολες τις πορτες ανοικτες...Κοριτσια η μικρη τρελαινεται στο αβοκαντο τελικα, οποτε της βαζω τρωει ενα μπολ γεματο, περιπου 350 μλ, χωρις μα και μου. Παρολο που δεν ειναι εποχης αν ξαναβρω στη λαικη θα παρω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

εσυ τι ωρα πας στη δουλεια; οντω το 6,30 ειναι πολύ βαρβαρο αλλα αν φευγει κατα τις 7,30 ας πουμε παλευεται. αν δουλευεις στις 9 ειναι σκοτωμα!

να σου ευχηθω για το πιπι αλλα... τι εννοεις;:confused:

Δουλεύω 09:30-05:30 και φεύγω από το σπίτι 09:15 (αυτά είναι τα καλά της επαρχίας)!!

Καλέ ψάχνω φόρεμα για την βάφτιση λέμε! Πιπί=φόρεμα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Mak είδες η κοριτσομάνα Σοφία ξέρει τι σημαίνει πιπί:):):)

Βρε Σοφάκι όταν ξυπνάει την νύχτα πώς την ξανακοιμίζεις???

Υγρή πούδρα έχω εγώ της AVENT αλλά σπάνια την έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν του βάζω περιττά όταν δεν χρειάζεται καια υτήν κάπου την έχω καταχωνιάσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Υγρή πούδρα έχω εγώ της AVENT αλλά σπάνια την έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν του βάζω περιττά όταν δεν χρειάζεται καια υτήν κάπου την έχω καταχωνιάσει!

ρε συ ειναι γεματη μικα μικρα ιδρωτηρια κατω απο το λαιμο και στο εσωτερικο του αγκωνα, βαζω ταλκ, κανει δουλεια δε λεω, αλλα γεμιζουμε τον κοσμο και φτερνιζετε και η μπεμπα συνεχεια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφια το εχεις το θεματακι σου με τους παπαδες και συ ε;;; Αντε σου ευχομαι ο τριτος να ειναι και ο τυχερος...Πολλα εξοδα πραγματικα, αλλα δε βαριεσαι, ενος χρονου γινονται τα μπεμπονια γινεται να μην το γιορτασουμε με δοξα και τιμη;;;; Μαρω που εισαι χαμενη;;;; παλι σε τρεχουν καλε;;;; ε αυτα εχουν οι "απαραιτητοι" υπαλληλοι!!!!! Ελευθερια αν βρεις φορεμα, που στο ευχομαι ολοψυχως, θελουμε φωτο να το καμαρωσουμε!!!! Βουλα περαστικα να ειναι στο αντρακι σου, μωρε τα κλιματιστικα και γω τα τρεμω, σπανιως αναβω στο σπιτι, ευτυχως ειναι διαμπερες και δροσιζομαστε, αλλα αν τα ανοιξω εχω και ολες τις πορτες ανοικτες...Κοριτσια η μικρη τρελαινεται στο αβοκαντο τελικα, οποτε της βαζω τρωει ενα μπολ γεματο, περιπου 350 μλ, χωρις μα και μου. Παρολο που δεν ειναι εποχης αν ξαναβρω στη λαικη θα παρω...

ξέρω οτι ακούγομαι ιδιότροπη με τους παπάδες αλλά δεν είμαι....

απλά και οι δύο που έχω πάει ως τώρα, είναι γέροι, αυστηροί και απ'όσο μου έχουν πει άνθρωποι που τους έχουν δει σε βαπτισεις τα βουτάνε τα μικρά στην κολυμπήθρα λες και θέλουν να τα πνίξουν....και προκειμένου αν κάνουν κανένα τέτοιο στη μικρή, να τους βουτήξω απο το μκούσι και αν τους κάνω σβούρες, προτιμώ να το αποφύγω....

ναι μωρέ....έχεις δίκιο!!! πρώτα γεννέθλια είναι αυτά!!!!

350 μλ φρούτα???????????

εγώ έκανα πάρτυ σήμερα που έφαγε 150!!!! χαχαχαχαχα!!!!

Ελευθερία μου ευτυχώς δεν έχει θέμα με τον ύπνο...

όταν ξυπνάει, πάω τη θηλάζω και αμέσως τη βάζω στην κούνια με την πιπίλα και κοιμάται...άντε το πολύ πολύ να πει και κανα δυο κουβέντες με τα ζωάκια του μομπιλε αλλά μετά κοιμάται!!!

και γενικά πάντα ξύπνια είναι όταν τη βάζω στην κούνια...μόνη της αποκοιμιέται! αλλά μου έχει ξεσκίσει την πάντα....τράβα τράβα τη διέλυσε....θα πάω να πάρω σήμερα καμιά άλλη και κανένα σετ σεντονάκια γιατί εμείς έχουμε μόνο 4!!! κανένας δε μας έφερε δώρο!!!

αν και έχουμε βολευτεί με αυτά, θέλω κι εγώ μερικά λίγο πιο χρωματιστά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα εμένα όταν γέμισε έτσι ιδρωτήρια στο λαιμό και στους αγκώνες μου έδωσε δείγμα η παιδίατρος την υγρή πούδρα της fissan. μου είπε να του βάζω 2-3 φορές τη μέρα και όντως σε καναδυο μερούλες φύγανε. Τώρα που έχει πάλι τρομερή ζέστη κα είναι συνέχεια ιδρωμένος δεν έχει τίποτα γιατί του βάζω λίγο κάθε βράδυ μετά το μπάνιο στα"επίμαχα"σημεία!

ρε συ ειναι γεματη μικα μικρα ιδρωτηρια κατω απο το λαιμο και στο εσωτερικο του αγκωνα, βαζω ταλκ, κανει δουλεια δε λεω, αλλα γεμιζουμε τον κοσμο και φτερνιζετε και η μπεμπα συνεχεια.

Αννούλα έχει και η φισάν υγρή πούδρα....το πήρε το αυτί μου που το έλεγε σε κάποια μαμά η παιδίατρος μου στο τηλ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας!!!!τι κανετε?χαθηκα γιατι δεν προλαβαινω να ετοιμασω για την βαφτιση.......η μεση ευτυχως περασε με μια αλοιφη και επανηλθα.ο μπεμπης ειχε 2 ακομα μερες 39 πυρετο απο ωτιτιδα.......και φυσικα απο λαθος του γιατρου!!!!εχτες βρηκα στο τζαμπο φαναρακια για την βαφτιση με αστερακια επανω παρα πολυ ωραια!!!δεν προλαβα να σας διαβασω.....αλλα θυμαμαι οτι η Λιτσα θα παει Φοινικουντα......οποτε κανονισε με την Σοφια και με παιρνει τηλ να ερθω και εγω Καλαματα!!!!φιλια σε ολες και ολα τα ζουζουνακια........Σοφια γυρισες βρε χριστιανη???????

Ταλκ δεν του έχω βάλει ποτέ. Τα ιδρωτηρια φεύγουν σε 2-3 μέρες και ο Μάνος βγάζει συχνά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας!!!!τι κανετε?χαθηκα γιατι δεν προλαβαινω να ετοιμασω για την βαφτιση.......η μεση ευτυχως περασε με μια αλοιφη και επανηλθα.ο μπεμπης ειχε 2 ακομα μερες 39 πυρετο απο ωτιτιδα.......και φυσικα απο λαθος του γιατρου!!!!εχτες βρηκα στο τζαμπο φαναρακια για την βαφτιση με αστερακια επανω παρα πολυ ωραια!!!δεν προλαβα να σας διαβασω.....αλλα θυμαμαι οτι η Λιτσα θα παει Φοινικουντα......οποτε κανονισε με την Σοφια και με παιρνει τηλ να ερθω και εγω Καλαματα!!!!φιλια σε ολες και ολα τα ζουζουνακια........Σοφια γυρισες βρε χριστιανη???????

ωχ περαστικούλια στον Μαρινούλη βρε Ελενάκι!!!

εγώ επέστρεψα και όπως είδες ακόμα με τις εκκλησίες παλεύω!!!

ναι να οργανωθούμε....το Λιτσάκι Αυγουστο θα κατέβει οπότε θα το κανονίσουμε οπωσδήποτε!!!

βρε συμπεθέρα δεν κάνει κι εσύ ένα ντου να έρθεις, να γνωριστεί και το ζευγαράκι μας???????;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...