Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριανθηηηηηηηηη! που εισαι εσυ βρε ψυχη; διακοπουλες ε; τι καλα! ζηλευω τοοοοσοοοοο πολύ! να περασετε πολυ καλα και στην Φολεγανδρο γιατι από οτι περιγραφεις στην Κρητη ήταν σουπερ!

πολλα πολλα φιλια και από εμενα και από τον μπεμπη, να εισαι καλα!:D

975425zg6rpjaxb9.gif

α καλαααααα! εσεις αγορασατε το jumbo και όχι κατι από το jumbo :)

αλλα ενα ειναι το Ειρηνακι και το αξιζει, σωστα; εννοειται φυσικα οτι θελουμε φωτος από το παρτυ υπερπαραγωγη και από τα φαγητα αν γινεται γιατι σε λιγο με βλεπω να τρωω από τις φωτογραφιες. πρεπει να ξεκινησω διαιατα γιατι εχω ξεχειλωσει 2 μερες τωρα η γουρουνα. εχει ανοιξει η ορεξη μου τρελα!!!!!!:?

ειμαι χωμα.... παω να διαβασω το ΟΚ που αγορασα το απογευμα η κουτσομπολα και να ξεραθω!

φιλακιααααααααααααα

εννοειται οτι θα βαλω φωτο!!!!! βρε μη μου πεις πως βλεπεις και μεσημεριανα δικηγορος πραγμα;;;; πλακα κανω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!! οχι βεβαια δε βρηκα, πηρα της ντισνευ τελικα γιατι μου αρεσαν πολυ!!!! ουτε στο καρφουρ ειχε...ειχαν τελειωσει μου ειπαν και δεν ηξεραν αν θα παραλαβουν αυτες τις μερες.

μμμ καλα θυμομουνα λοιπον, αλλα απλα επεσες στη περιπτωση να χουν τελειωσει και στο καρφουρ!!!! αμα σου αρεσαν ομως τα αλλα δεν υπαρχει κανενα κακο!!!! παλι καλα που δωσατε τοσα $$ εμεις συνηθως για παρτυ δινουμε τα 2πλασια!( αλλα τωρα εχουμε στοκ για τα επομενα!:):):):):))

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

εννοειται οτι θα βαλω φωτο!!!!! βρε μη μου πεις πως βλεπεις και μεσημεριανα δικηγορος πραγμα;;;; πλακα κανω...

Οχι βρε δεν προλαβαινω για αυτο καταφευγω στα περιοδικα! για να ενημερωνομαι γι αυτα που χανω χα χα χαχαχα!

και καλημερα σας!!!!! ειχαμε μια πολυ καλη νυχτα με μια μονο διακοπη, σηκωθηκε ο μπαμπας μας της εδωσε το αρκουδασκι της και συνεχισαμε μεχρι τις 9...

τελεια! μακαρι να συνεχισει ετσι! και ο δικος μου οπως σας ελεγα και εχθες μια φορα πεταγεται (ή και καμια) πλεον. συνεχιζει μεχρι τις 6, πινει γαλατακι και μετα μεχρι τις 8.30. αν μπορεσει δε τα ΣΚ να ξυπναει κατα τις 9.30 θα ειναι σουπερ!:tongue:

Καλημέρα.

Ευτυχώς σήμερα κοιμηθήκαμε κάααααπως καλύτερα. 5 βράδια ταλαιπωριόταν το πουλάκι μου. Την Τρίτη το απόγευμα τον πήγαμε στην παιδίατρο γιατί είχε ένα βηχαλάκι κι επειδή το Σάββατο είχε πυρετό ήθελα λίγο να τον δει. Ακροαστικά δεν έχει μου λέει ούτε τα αυτάκια του κάτι, λίγο ο λαιμός του είναι ερεθισμένος αλλά μάλλον απ' την ίωση.και φύγαμε.Χθες τα ξημερώματα ξύπνησε και του έδωσα γάλα.ε, τον πιάνει ένας βήχας μετά που έβγαλε το γάλα μονομιάς,λες και άνοιξες βρύση. Κατατρομάξαμε. Τον πιάνει κι ένα συνάχι μετά.Να τρέχει η μυτούλα, να φτερνίζεται ο καημένος.Τον ξαναπήγαμε παιδίατρο και του έδωσε σταγονίτσες και σιροπάκι. Αν του το έδινε απ' την προηγούμενη μέρα δε θα ταλαιπωριόταν έτσι το παιδάκι μου. Είναι κατά των φαρμάκων όπως κι εγώ βέβαια αλλά...έτσι που τον έβλεπα μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα. Απόψε ψιλοξυπνούσε απ' το μπούκωμα αλλά ήταν πολύ καλύτερα. Μας είπε ότι είναι απ΄την ίωση, εγώ φοβάμαι όμως μήπως κρύωσε απ' τα κλιματιστικά.Την προηγούμενη βδομάδα όπου πηγαίναμε είχε κλιματιστικά και σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τέσπα, τι κάνετε εσείς; Πάρτυ ακούω, διακοπούλες ακούω πολύ ωραία. Εμείς μετά τη βάφτιση που θα βγούμε με τις οικογένειές μας και τους κουμπάρους θα σβήσουμε και το πρώτο μας κεράκι. Αφού η βάφτιση είναι 2 μέρες μετά τα γενέθλιά του. Θα κάνουμε πάρτυ βάφτισης-γενεθλίων μαζί.

Διακοπές θα πάμε πάλι μετά τη βάφτιση που θα πάρουμε άδεια. Ελπίζω να ξεκουραστούμε λιγάκι γιατί το έχουμε ανάγκη!και το παιδάκι μου να κοιμάται λίγο παραπάνω το πρωί γιατί τώρα ξυπνάει απ' τις 6 και σπάνια ξανακοιμάται μετά το γάλα του.

Σήμερα και αύριο είμαστε μόνοι στη δουλειά. Τα αφεντικά εξωτερικό κι εμείς είπαμε να χαλαρώσουμε λίγο.σούπερ.

Διαφημίσεις

μα τι κατεβατό ήταν αυτό που έγραψα;:confused::confused::confused:

Αχ Βουλίτσα μου περαστικα σας! όλα τα μικρακια αρωσταινουν αυτη την περιοδο και εγω νομιζω οτι ειναι από τα κλιματαστικα και από τις αποτεμες εναλλαγες της θερμοκρασιας. εισαι σε κλειστο χωρο; δροσια. βγαινεις εξω; ζεστη! και εγω απορω πως την εχει σκαπουλαρει ο δικος μου! ειναι μονιμως ιδρωμενος και χρησιμοποιουμε και ερκοντισιον. μακρια απο εμας

τρομοκρατουμαι με κατι τετοια!

Καλημέρα κορίτσια.

Μαριάννα καλή επιτύχια σήμερα!!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

Άννα μέχρι τις 9???Ζηλεύω!!!! Εμένα κοιμήθηκε 21:20, ξύπνησε 01:20, 05:00 και τέλος 06:20. Καλά κοιμηθήκαμε αν εξαιρέσεις αυτό το βάρβαρο εγερτήριο!! Αλλά σιδέρωσα, μάζεψα το σπίτι λίγο κάτι ήταν και αυτό!

Βούλα πότε είναι η γενεθλιοβάπτισή σας?? Σύντομα φαντάζομαι αν κρίνω από το τικεράκι σου. Με το καλό λοιπόν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!!!

Μαριάννα μου καλά αποτελέσματα!

Βουλίτσα περαστικά στο όμορφο αντράκι!

Αχ βρε Άννα, εγκεφαλικό μου ήρθε με τα έξοδα που χρειάζονται για το πάρτυ!

Ελευθεράκι μου, μια χαρά πρόγραμμα το αστέρι ε;

Αρχικουτσομπόλα μου καλά είσαι;

Που είναι τα άλλα κορίτσια μας σήμερα; Λίίίίίττττσσσσαααααα!

καλως την Ελευθερια και το Μαρακι!

χμμμ καλα τοα πήγε ο Μανωλιός αποψε ε; σε συγκριση παντα με τα προηγουμενα βραδυα! τωρα πότε θα ξανακοιμηθει μεσα στην ημερα; ο δικος μου κοιμαται σχεδόν ανα 4 ωρες για καμια ωριτσα! μόνο το πρωι κατα τις 11 χτυπαει κανα διωρακι!

Μαριω χαλαρα στη δουλεια σημερα ή πηξιμο παλι;

Διαφημίσεις

αύριο κάνω φασίνα στο σπίτι, σουπερ μαρκετ και σιδέρωμα...τρελλά κέφια...

αν σου πω οτι και αυτα μου λειπουν; μαλλον για να ακριβολογησω... μου λειπει να τα κανω με την ησυχια μου!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...