Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hallo.πως ειστε?μολις κοιμισα τον μπεμπη και ειπα να σας διαβασω.καλε ποτε προλαβατε και γραψατε 2 σελιδες?

ελευθερια μου αστα. και εγω 4 ειχα στην αρχη και καποιες μερες δεν μου εφταναν.μεχρι που αγορασα στεγνωτηριο και ξεμπερδεψα.αμαν πια.με ρωταει η κοπελα και τι να της πω?παρε 8 σετ σεντονια κουνιας?(εγω ειχα 5 και ενα βραδυ μου χρειαστηκαν ολα!!!!)θα με κοιταει και θα λεει αυτη ειναι τρελλη:tongue:ασε ολα τα υπολοιπα.της εχω κανει μια λιστα με τα πιο απαραιτητα αλλλα...μαλλον θα τραβαει τα μαλλια .

Μακκκκκκ φοβερος ο γιοσ σου.τι στυλ θεε μου!!!!!!!!!!!! .τι παιδαρος!!!!!!!.φτου φτου να τον χαιρεστε. φοραει και crocs.θα τρελαθω.

εμενα δεν τα θελει τα παπουτσια.ολο τα βγαζει και τα πεταει....η τα τρωει:rolleyes:

βρε κοριτσια ξερει καμια να μου πει?κανει 10 μηνων μωρο ικτερο?σημερα η μαμα μου μου ειπε οτι ο μικρος στα ματια-εσωτερικη γωνια και η μυτη -δεξια και αριστερα στην καμπυλη ειναι κιτρινα.το ειχα δει και εγω κανα δυο μερες πριν και ειπα στον αντρα μου,ειναι κιτρινος.Μπα μου λεει δεν νομιζω και εμεινε εκει .πολυ ανυσηχω τωρα.αυριο θα παρω τον παιδιατρο.Λετενα ισχυει κατι τετοιο?σχεδον ολη μερα ειμαστε εξω στον ηλιο.:?

βρε Σοφια δε νομιζω να ειναι τετοιο πραγμα...10 μηνων ικτερο το ακουω πρωτη φορα, στα νεογγενητα εμφανιζεται..πηγαινε στον παιδιατρο μηπως ειναι κατι αλλο, απλο ή μπορει απλα να σας φαινεται κιτρινο το παιδι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ειχα και εχω γυρω στα 7-8 σετ σεντονια, αλλα στην αρχη ηταν πιο ζορικα γιατι εβγαζε γουλιες εμενα και τα αλλαζα συχνα, πες της να παρει 5-6 και θα της κανουν δωρο αρκετα, ειναι απο τα πιο στανταρ δωρα.

ovvZp2.png

Εγω ειχα και εχω γυρω στα 7-8 σετ σεντονια, αλλα στην αρχη ηταν πιο ζορικα γιατι εβγαζε γουλιες εμενα και τα αλλαζα συχνα, πες της να παρει 5-6 και θα της κανουν δωρο αρκετα, ειναι απο τα πιο στανταρ δωρα.
και εμενα εβγαζε γουλιες μεχρι 5 μηνων.για φαντασου να της βγαζουν και τα 2.πωπω.τεσπα θα πω 6 και βλεπουμε

XWF8p2.png

Ναι εκει, εχει διαφορες μαρκες μεσα εκτος απο αρμανι, boss, chloe και αλλες μπορει κατι να βρεις. Ειναι βεβαια φωτια αλλα σε καποια κομματια εχει πολυ εκπτωση, ριξε μια ματια.

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Θα ρίξω μια ματιά αν με βγάλει ο δρόμος. Έχω κολήσει στο ολομέταξο και με βλέπω εκεί να καταλήγω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα πάντως δεν έβγαζε γουλιές και δεν είχα τέτοιο θέμα. Γενικά ο μικρός ήταν και είναι καθαρό παιδάκι. Δεν έχει λερώσει ούτε ένα ρουχαλάκι, να το στίψει με φρούτα πχ. αλλά και εγώ τον προσέχω. Πλαστική σαλιάρα ή υφασμάτινη αναλόγως την τροφή.

Επίσης εμένα μου έκαναν μόνο ένα σετ σεντόνια δώρο και φυσικά το δώρισα και εγώ αλλού, μου ήταν περιττό. Τώρ απάντως ψήνομαι να πάρω πιο χαρούμενα, με παιδικές παραστάσεις. Έχω βαρεθεί τα λευκά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως δεν έβγαζε γουλιές και δεν είχα τέτοιο θέμα. Γενικά ο μικρός ήταν και είναι καθαρό παιδάκι. Δεν έχει λερώσει ούτε ένα ρουχαλάκι, να το στίψει με φρούτα πχ. αλλά και εγώ τον προσέχω. Πλαστική σαλιάρα ή υφασμάτινη αναλόγως την τροφή.

Επίσης εμένα μου έκαναν μόνο ένα σετ σεντόνια δώρο και φυσικά το δώρισα και εγώ αλλού, μου ήταν περιττό. Τώρ απάντως ψήνομαι να πάρω πιο χαρούμενα, με παιδικές παραστάσεις. Έχω βαρεθεί τα λευκά!

Α εμας ειναι ολα φουξια, λαχαμι, πορτοκαλι και μερικα απο μαδερκεαρ (οπως και ολη η προικα) που ειναι unisex το please look after me, αν ξερεις. Και ενα λευκο με ανεβατο???(ετσι το λενε;;;;) που το εραψε η θεια μου και δεν το εχω βαλει ποτε...

ovvZp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Θα ρίξω μια ματιά αν με βγάλει ο δρόμος. Έχω κολήσει στο ολομέταξο και με βλέπω εκεί να καταλήγω.

Α τωρα μου ηρθε, artisti italiani;;;; πού το βρηκες το ολομεταξο;;; αν σου αρεσει βρε παρτο...

ovvZp2.png

Α εμας ειναι ολα φουξια, λαχαμι, πορτοκαλι και μερικα απο μαδερκεαρ (οπως και ολη η προικα) που ειναι unisex το please look after me, αν ξερεις. Και ενα λευκο με ανεβατο???(ετσι το λενε;;;;) που το εραψε η θεια μου και δεν το εχω βαλει ποτε...

Καλέ πως δεν ξέρω το look after me!!!???

Ανεβατά που λες έχω εγώ καμιά 10αριά. Τα εμπριμέ μου είναι λίγα και τώρα που καταλαβαίνει θέλω πιο χαρούμενα χρώματα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α τωρα μου ηρθε, artisti italiani;;;; πού το βρηκες το ολομεταξο;;; αν σου αρεσει βρε παρτο...

Αρτίστι είχα πάει πριν τις εκπτώσεις αλλά δεν είχα δει κάτι να με συγκινήσει.

Το ολομέταξο το βρήκα στο Lucifer, είναι στην Αγίου Μηνά, λίγο πιο κάτω από την Πλατεία Κορνάρου! Αν το βρω ίσαμε αύριο, θα το πάρω!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε;Εμεις ήμασταν Κρήτη με τον μπεμπάκο και αύριο φεύγουμε για Φολέγανδρο και μέσα σε ΄΄ολα λέω ας πω μια καλησπέρα στα κοριτσάκια που τόσο καιρό έχω να διαβάσω!!!Ελπίζω να είστε όλες πάρα πολύ κάλα!Και τα μωράκια σας να χαίρουν άκρας υγείας!Εμεις κάναμε μπάνιο με την κουλούρα μας!Μαυρίσαμε!Φάγαμε μπόλικη άμμο, δοκιμάσαμε ρακή και όλα τα κρητικά παραδοσιακά φαγητά , παίξαμε πολύ και ευχαριστηθήκαμε!!Θα τον αφήσω στη μαμα μου τώρα για 4 μέρες και ήδη μου λείπει πάρα πολύ το μωράκι μου!!

Σε λίγο αρχίζουν τα γενέθλια μας!Ποιό μωράκι χρονιάζει πρώτο;Δεν το πιστεύω πότε μεγαλώσανε, πότε ήταν νεογέννητα μικρά και τώρα με δαγκώνει και λιώνει στο γέλιο!!!Αντε να γίνει και η βάφτιση να ξεμπερδεύουμε!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά, σας εύχομαι καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!!!See u soon!!!!

Ενα γλυκό φιλάκι στο Μακμαράκι και το μπεμπάκι της που είναι η αδυναμία μου!!!σμουτς!!χιχι

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Αρτίστι είχα πάει πριν τις εκπτώσεις αλλά δεν είχα δει κάτι να με συγκινήσει.

Το ολομέταξο το βρήκα στο Lucifer, είναι στην Αγίου Μηνά, λίγο πιο κάτω από την Πλατεία Κορνάρου! Αν το βρω ίσαμε αύριο, θα το πάρω!!

Α ναι, πολυ ωραιο μαγαζι...να το παρεις να το παρεις εχει μοναδικα κομματια!!!!

ovvZp2.png

Πηγαμε τζαμπο σημερα τελικα, πηραμε απο ολα αλλα η "λυπητερη" ηταν 170 ευρω!!!! Αφου λεγαμε με τον αντρα μου μετα "αν δεν υπηρχε τζαμπο ποσα θα διναμε;;;;;". Εχουμε και πολλα παιδακια γυρω στα 13 (και ηταν αλλα 6 να ερθουν αλλα λειπουν διακοπες) ε και τα δωρακια τους εκαναν απο 3 εως 5 ευρω...Βρε κοριτσια οι σακουλες 1 και 1,5 ευρω η μια. Τελοσπαντων καλα να ειναι το μπεμπακι μου (φανταζεστε ποσα θα δωσουμε σε σ/μ, τουρτα και χασαπη;;;;) Υπολογιζω μια 500αρα θα μας στοιχισει τελικα, ισως και παραπανω. Εχω μια λιστα νααααααααααααααααααααααα. Απο του χρονου που θα καταλαβαινουν παντων προτεινω παιδοτοπο, ουτε ταλαιπωρια και τα μισα λεφτα απο το σπιτι. Αφηστε η φασινα πριν και ΜΕΤΑ...Απαπα...Αν δουλευα δεν το συζητουσα...

ovvZp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε;Εμεις ήμασταν Κρήτη με τον μπεμπάκο και αύριο φεύγουμε για Φολέγανδρο και μέσα σε ΄΄ολα λέω ας πω μια καλησπέρα στα κοριτσάκια που τόσο καιρό έχω να διαβάσω!!!Ελπίζω να είστε όλες πάρα πολύ κάλα!Και τα μωράκια σας να χαίρουν άκρας υγείας!Εμεις κάναμε μπάνιο με την κουλούρα μας!Μαυρίσαμε!Φάγαμε μπόλικη άμμο, δοκιμάσαμε ρακή και όλα τα κρητικά παραδοσιακά φαγητά , παίξαμε πολύ και ευχαριστηθήκαμε!!Θα τον αφήσω στη μαμα μου τώρα για 4 μέρες και ήδη μου λείπει πάρα πολύ το μωράκι μου!!

Σε λίγο αρχίζουν τα γενέθλια μας!Ποιό μωράκι χρονιάζει πρώτο;Δεν το πιστεύω πότε μεγαλώσανε, πότε ήταν νεογέννητα μικρά και τώρα με δαγκώνει και λιώνει στο γέλιο!!!Αντε να γίνει και η βάφτιση να ξεμπερδεύουμε!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά, σας εύχομαι καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!!!See u soon!!!!

Ενα γλυκό φιλάκι στο Μακμαράκι και το μπεμπάκι της που είναι η αδυναμία μου!!!σμουτς!!χιχι

Μαριανθηηηηηηηηη! που εισαι εσυ βρε ψυχη; διακοπουλες ε; τι καλα! ζηλευω τοοοοσοοοοο πολύ! να περασετε πολυ καλα και στην Φολεγανδρο γιατι από οτι περιγραφεις στην Κρητη ήταν σουπερ!

πολλα πολλα φιλια και από εμενα και από τον μπεμπη, να εισαι καλα!:D

975425zg6rpjaxb9.gif

Πηγαμε τζαμπο σημερα τελικα, πηραμε απο ολα αλλα η "λυπητερη" ηταν 170 ευρω!!!! Αφου λεγαμε με τον αντρα μου μετα "αν δεν υπηρχε τζαμπο ποσα θα διναμε;;;;;". Εχουμε και πολλα παιδακια γυρω στα 13 (και ηταν αλλα 6 να ερθουν αλλα λειπουν διακοπες) ε και τα δωρακια τους εκαναν απο 3 εως 5 ευρω...Βρε κοριτσια οι σακουλες 1 και 1,5 ευρω η μια. Τελοσπαντων καλα να ειναι το μπεμπακι μου (φανταζεστε ποσα θα δωσουμε σε σ/μ, τουρτα και χασαπη;;;;) Υπολογιζω μια 500αρα θα μας στοιχισει τελικα, ισως και παραπανω. Εχω μια λιστα νααααααααααααααααααααααα. Απο του χρονου που θα καταλαβαινουν παντων προτεινω παιδοτοπο, ουτε ταλαιπωρια και τα μισα λεφτα απο το σπιτι. Αφηστε η φασινα πριν και ΜΕΤΑ...Απαπα...Αν δουλευα δεν το συζητουσα...

α καλαααααα! εσεις αγορασατε το jumbo και όχι κατι από το jumbo :)

αλλα ενα ειναι το Ειρηνακι και το αξιζει, σωστα; εννοειται φυσικα οτι θελουμε φωτος από το παρτυ υπερπαραγωγη και από τα φαγητα αν γινεται γιατι σε λιγο με βλεπω να τρωω από τις φωτογραφιες. πρεπει να ξεκινησω διαιατα γιατι εχω ξεχειλωσει 2 μερες τωρα η γουρουνα. εχει ανοιξει η ορεξη μου τρελα!!!!!!:?

ειμαι χωμα.... παω να διαβασω το ΟΚ που αγορασα το απογευμα η κουτσομπολα και να ξεραθω!

φιλακιααααααααααααα

Καλημερα!!!!!!

Σημερα ειναι μερα αγχωτικη καθως περιμενω τα αποτελεσματα απο το προγραμμα για την επιδοτηση για τους παιδικους σταθμους ( για να δουμε αν και που θα στειλω τη μεγαλη μου το Σεπτεμβρη) και ειχαν ανακοινωσει πως θα βγουν 22 του μηνα. Και παιρνουμε τηλεφωνο και λενε το βραδυ!!! Μα ποτέ τιποτα στην ωρα του σε αυτη τη χωρα????

Εσας οταν σας λενε 22 του μηνα τι καταλαβαινετε???? Το πρωι σε εργασιμες ωρες πχ Ή αργα το βραδυ σε απροσδιοριστη ωρα???

Ελεοοοοοος:):):):)

Πηγαμε τζαμπο σημερα τελικα, πηραμε απο ολα
τελικα βρηκες Forever friends, και που? ειχε το τζαμπο? να ξερω κι εγω για το...μελλον!:P

Καλημερα!!!!!!

Σημερα ειναι μερα αγχωτικη καθως περιμενω τα αποτελεσματα απο το προγραμμα για την επιδοτηση για τους παιδικους σταθμους ( για να δουμε αν και που θα στειλω τη μεγαλη μου το Σεπτεμβρη) και ειχαν ανακοινωσει πως θα βγουν 22 του μηνα. Και παιρνουμε τηλεφωνο και λενε το βραδυ!!! Μα ποτέ τιποτα στην ωρα του σε αυτη τη χωρα????

Εσας οταν σας λενε 22 του μηνα τι καταλαβαινετε???? Το πρωι σε εργασιμες ωρες πχ Ή αργα το βραδυ σε απροσδιοριστη ωρα???

Ελεοοοοοος:):):):)

τελικα βρηκες Forever friends, και που? ειχε το τζαμπο? να ξερω κι εγω για το...μελλον!:P

καλημερα!!!! οχι βεβαια δε βρηκα, πηρα της ντισνευ τελικα γιατι μου αρεσαν πολυ!!!! ουτε στο καρφουρ ειχε...ειχαν τελειωσει μου ειπαν και δεν ηξεραν αν θα παραλαβουν αυτες τις μερες.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...