Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω ειμαι καλε εγω...διαβαζω στο παρεντς ιστοριες "περιεργες" και κλαιω...απαπα τη καταλοιπο ειναι αυτο της εγκυμοσυνης;;;; κλαιω με το μονο μονο...τι θελω και τα διαβαζω αστο καλο και γινομαι χαλια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!!

Προλαβα και σας διαβασα!!!!ουφ!!!!

Καλα με προβληματισατε παλι!!!Εγω δεν του δινω τιποτα μη αλεσμενο να φαει...Μονο καμια φορα που τρωω κανενα φρουτο και το λιωνω στο χερι μου και του το δινω....Την παιδιατρο δεν την ρωτησα αλλα και αυτη δεν μας ειπε τιποτα!!!Οποτε μαλλον οταν θα χρονισει υποθετω....

ΚΑλα οσο για το φαι και εγω ανηκω στο κλαμπ της Μαριας!!!Τρωμε τα παντα και παντα πιναμε χεχεχε!!!!

Μαλιστα αυτον τον μηνα εβαλε κοντα 600 γρ και η παιδιατρος μας μαλωσε....Ετσι τωρα του δινουμε 210 μλ γαλα οταν σηκωθει το πρωι... 220 μλ φρουτοκρεμα κατα τις 12 220 μλ φαγητο κατα της 3 με 4 150 μλ χυμο πορτοκαλι στις 5:30 210 μλ γαλα στις 7 και το βραδυ στις 10 αλλα 210 μλ...

Αυτα τρωμε...Αλλα απο κιλα μην σας πω κααλυτερα γιατι σας βαζω κατω!!!Λετε το παιδι μου να γινει χοντρο?Παντως στα κιλα πιασαμε τουλαχιστον μια καμπυλη την τελευταια εκει που ειμασταν παντου εκτος οποτε υποθετω οτι ερχομαστε στα φυσιολογικα μας σιγα σιγα....

ΜΑαααααααααααααακκκκκκκκκκκκκ!!!Επαθα πλακα!!!!!Τι στυλ ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!Ποση ωρα γελουσα με το μαγιο!!!!Υπεροχο!!!!Γλυκας!!!Τελειος λεμε!!!!!!!!!!!Και πολυ ψηλος φαινεται πατως!!!!

Εμεις ΜΑΚ 2 Αυγουστου κατεβαινουμε λευκαδα στους γονεις μου!!!Ειστε ευπροσδεκτοι!!!!ΚΑι μιλαμε θαλασσα εξω απο το σπιτι ε?

Τι αλλο τι αλλο?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αννουλα και εμεις ετσι κανουμε στο παρκο μαλιστα προχθες του ειπα οχι σε κατι που πηγε να πιασει και εκατσε κατω και εβαλε τα κλαματα!!!!!!!!Αχ και δεν μπορω καθολου να μαλωνω μπροστα σε τοσο κοσμο!!!Τι να εκανα και εγω...Τον πηρα αγκαλια και τον πηγα παραπερα!!!!

ΚΑτι παλι θα ξεχασ α να σχολιασω!!!Η Ελενιτσα μπηκε σημερα?Τι κανει ο μικρουλης της?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα-καλησπέρα. Δεν βρίσκω φόρεμα γμτ!!! Αννούλα πήγα Ραξέβσκι και είδα μονο τα φορέματα στον κάτω όροφο αλλά δεν βρήκα κάτι γμτ. Τα έχουν πάρει όλα!!!!!Ένα μακρύ φόρεμα είδα, μου άρεσε, μου πήγαινε, 340 Ευρώ έκανε!!!Ουφ...Θα δω, αύριο πρέπει να ψωνίσω, ΤΕΡΜΑ!

Μαριάννα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Διάβασα και στο θέμα που παράθεσες. Πρέπει να πεταχτώ κάποιο πρωινό να ρωτήσω, εμείς υπαγόμαστε εδώ στο κέντρο, στο ΙΚΑ Αγίου Μηνά!

Σοφία εγώ έχω 4 μπουρνούζια του μπέμπη και ίσα ίσα με έφταναν. Βάλε ένα κάθε φορά στο μπάνιο, 1 καθαρό για καβάντζα και 1-2 στα λερωμένα. Ας πάρει 6 και αν ληφθεί να πάριε και άλλα. Επίσης αν γεννήσει χειμώνα με τίποτα δεν θα στεγνώνουν!

Μαριάννα κενές θερμίδες είναι τα μπισκότα. Προσπάθησε να εμπλουτίσεις την διατροφής της με υγιεινές τροφές.

Σοφία εφόσον δεν έχετε καθόλου δοντάκια είναι λογικό να μην θέλει η μικρή τροφές που δεν είναι αλεσμένες. Εμείς έχουμε 2 πάνω-2 κάτω, μπροστινά μόνο και τα τρώει όλα αλεσμένα εκτός από τα ζυμαρικά, κανένα νουτρίτσια ή ψωμί στο χέρι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα-καλησπέρα. Δεν βρίσκω φόρεμα γμτ!!! Αννούλα πήγα Ραξέβσκι και είδα μονο τα φορέματα στον κάτω όροφο αλλά δεν βρήκα κάτι γμτ. Τα έχουν πάρει όλα!!!!!Ένα μακρύ φόρεμα είδα, μου άρεσε, μου πήγαινε, 340 Ευρώ έκανε!!!Ουφ...Θα δω, αύριο πρέπει να ψωνίσω, ΤΕΡΜΑ!

Μαριάννα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Διάβασα και στο θέμα που παράθεσες. Πρέπει να πεταχτώ κάποιο πρωινό να ρωτήσω, εμείς υπαγόμαστε εδώ στο κέντρο, στο ΙΚΑ Αγίου Μηνά!

Σοφία εγώ έχω 4 μπουρνούζια του μπέμπη και ίσα ίσα με έφταναν. Βάλε ένα κάθε φορά στο μπάνιο, 1 καθαρό για καβάντζα και 1-2 στα λερωμένα. Ας πάρει 6 και αν ληφθεί να πάριε και άλλα. Επίσης αν γεννήσει χειμώνα με τίποτα δεν θα στεγνώνουν!

Μαριάννα κενές θερμίδες είναι τα μπισκότα. Προσπάθησε να εμπλουτίσεις την διατροφής της με υγιεινές τροφές.

Σοφία εφόσον δεν έχετε καθόλου δοντάκια είναι λογικό να μην θέλει η μικρή τροφές που δεν είναι αλεσμένες. Εμείς έχουμε 2 πάνω-2 κάτω, μπροστινά μόνο και τα τρώει όλα αλεσμένα εκτός από τα ζυμαρικά, κανένα νουτρίτσια ή ψωμί στο χέρι.

Πηγες lussile, Anna Riska, Armani (μη βαρας εχει 50% και σε καποια 60%-νομιζω-) εγω παντα κατι παιρνω απο κει στις εκπτωσεις, τα χριστουγεννα πηρα ενα ζευγαρι γοβες dolce 90 ευρω απο 340 γιατι δεν ειχε νουμερα). Αλλο δε μου ερχεται τωρα...

ovvZp2.png

Μακ το ζουμερό σου αγαπάκι είναι κουκλί! Να το χαίρεσαι κοπέλα μου!! Το μαγιό όλα τα λεφτά αλλά δεν τον κρατάει βρεγμένο???

Λουσίλ, Άννα Ρίσκα πήγα, το Αρμάνι που είναι???Πιο πάνω από μόδερκέαρ? Δεν έχω πάει ποτέ για δικά μου ρούχα εκεί μέσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

hallo.πως ειστε?μολις κοιμισα τον μπεμπη και ειπα να σας διαβασω.καλε ποτε προλαβατε και γραψατε 2 σελιδες?

ελευθερια μου αστα. και εγω 4 ειχα στην αρχη και καποιες μερες δεν μου εφταναν.μεχρι που αγορασα στεγνωτηριο και ξεμπερδεψα.αμαν πια.με ρωταει η κοπελα και τι να της πω?παρε 8 σετ σεντονια κουνιας?(εγω ειχα 5 και ενα βραδυ μου χρειαστηκαν ολα!!!!)θα με κοιταει και θα λεει αυτη ειναι τρελλη:tongue:ασε ολα τα υπολοιπα.της εχω κανει μια λιστα με τα πιο απαραιτητα αλλλα...μαλλον θα τραβαει τα μαλλια .

Μακκκκκκ φοβερος ο γιοσ σου.τι στυλ θεε μου!!!!!!!!!!!! .τι παιδαρος!!!!!!!.φτου φτου να τον χαιρεστε. φοραει και crocs.θα τρελαθω.

εμενα δεν τα θελει τα παπουτσια.ολο τα βγαζει και τα πεταει....η τα τρωει:rolleyes:

βρε κοριτσια ξερει καμια να μου πει?κανει 10 μηνων μωρο ικτερο?σημερα η μαμα μου μου ειπε οτι ο μικρος στα ματια-εσωτερικη γωνια και η μυτη -δεξια και αριστερα στην καμπυλη ειναι κιτρινα.το ειχα δει και εγω κανα δυο μερες πριν και ειπα στον αντρα μου,ειναι κιτρινος.Μπα μου λεει δεν νομιζω και εμεινε εκει .πολυ ανυσηχω τωρα.αυριο θα παρω τον παιδιατρο.Λετενα ισχυει κατι τετοιο?σχεδον ολη μερα ειμαστε εξω στον ηλιο.:?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια ξερει καμια να μου πει?κανει 10 μηνων μωρο ικτερο?σημερα η μαμα μου μου ειπε οτι ο μικρος στα ματια-εσωτερικη γωνια και η μυτη -δεξια και αριστερα στην καμπυλη ειναι κιτρινα.το ειχα δει και εγω κανα δυο μερες πριν και ειπα στον αντρα μου,ειναι κιτρινος.Μπα μου λεει δεν νομιζω και εμεινε εκει .πολυ ανυσηχω τωρα.αυριο θα παρω τον παιδιατρο.Λετενα ισχυει κατι τετοιο?σχεδον ολη μερα ειμαστε εξω στον ηλιο.:?

Σοφακι γεια σου!!!!Αυτο δεν το γνωριζω με σιγουρια να σου το πω αλλα ξερω οτι για να τον διακρινεις τον ικτερο θα πρεπει να τον δεις κατω απο λαμπα φθοριου και οχι κανονικες γιατι σε μπερδευουν....Δεν νομιζω να εχει βρε Σοφακι!!!Επισης ξερω οτι μπορεις να το διακρινεις στα ματια και στα αυτια...Για την μυτη δεν το εχω ακουσει...Πηγαινε για να ηρεμισεις και στον παιδιατρο αλλα εγω δεν πιστευω να ειναι ικτερος...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλέ τι λες???10 μηνών ίκτερο????Μα νομίζω ο ίκτερος παρουσιάζεται στα νεογέννητα επειδή τους λείπει κάτι (δεν θυμάμαι τι) και μπορεί να παρουσιαστεί τις πρώτες μέρες μετά την γέννηση. Τώρα τι να πω????Ψάξε λίγο στο νετ αλλά δεν νομίζω ρε συ.

Εγώ έχω 15 σετ σεντόνια!!! Η μάνα μου μου έφτιαξε λευκά χειροποίητα, μου έδωσε αυτά που είχε σε μένα (συναισθηματική αξία) και αγόρασα και εγώ. Να της πεις να πάρει κουσκουσέ για τον χειμώνα που είναι ζεστά. Τι εποχή γεννάει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφακι γεια σου!!!!Αυτο δεν το γνωριζω με σιγουρια να σου το πω αλλα ξερω οτι για να τον διακρινεις τον ικτερο θα πρεπει να τον δεις κατω απο λαμπα φθοριου και οχι κανονικες γιατι σε μπερδευουν....Δεν νομιζω να εχει βρε Σοφακι!!!Επισης ξερω οτι μπορεις να το διακρινεις στα ματια και στα αυτια...Για την μυτη δεν το εχω ακουσει...Πηγαινε για να ηρεμισεις και στον παιδιατρο αλλα εγω δεν πιστευω να ειναι ικτερος...
μακαρι βρε ζωη μου γιατι αυτο μου ελειπε τωρα:(

XWF8p2.png

Μακ το ζουμερό σου αγαπάκι είναι κουκλί! Να το χαίρεσαι κοπέλα μου!! Το μαγιό όλα τα λεφτά αλλά δεν τον κρατάει βρεγμένο???

Λουσίλ, Άννα Ρίσκα πήγα, το Αρμάνι που είναι???Πιο πάνω από μόδερκέαρ? Δεν έχω πάει ποτέ για δικά μου ρούχα εκεί μέσα.

Ναι εκει, εχει διαφορες μαρκες μεσα εκτος απο αρμανι, boss, chloe και αλλες μπορει κατι να βρεις. Ειναι βεβαια φωτια αλλα σε καποια κομματια εχει πολυ εκπτωση, ριξε μια ματια.

ovvZp2.png

Καλέ τι λες???10 μηνών ίκτερο????Μα νομίζω ο ίκτερος παρουσιάζεται στα νεογέννητα επειδή τους λείπει κάτι (δεν θυμάμαι τι) και μπορεί να παρουσιαστεί τις πρώτες μέρες μετά την γέννηση. Τώρα τι να πω????Ψάξε λίγο στο νετ αλλά δεν νομίζω ρε συ.

Εγώ έχω 15 σετ σεντόνια!!! Η μάνα μου μου έφτιαξε λευκά χειροποίητα, μου έδωσε αυτά που είχε σε μένα (συναισθηματική αξία) και αγόρασα και εγώ. Να της πεις να πάρει κουσκουσέ για τον χειμώνα που είναι ζεστά. Τι εποχή γεννάει?

γενναει 8 Νοεμβριου με καισαρικη.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...