Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

makarinaerthei είπε:
εμενα τρωει τα ΠΑΝΤΑ όπως και να ειναι! καμια φορα το φαγητο δεν μου βγαινει καλο-αλεσμενο αλλα το τρωει! παντως ο γιατρος για ψωμι και οτιδηποτε αλλα θελει μασημα μου ειπε μετα τον 1ο χρονο και φοβαμαι να του δωσω ακομα :confused:

βρε αν τρώει τα πάντα δοκιμασε να του δώσεις λίγο! δεν παθαίνει τίποτα! απλά να έχεις το νου σου μην κόψει μεγάλο κομμάτι!

maria_s είπε:
Σοφούλα μην αγχώνεσαι...ο Νικόλας πήρε το ψωμάκι ΑΦΟΥ έβγαλε πάνω δόντια...πιο πριν, ήταν αδιάφορος

λες να φταίει οτι η μικρή δεν έχει δόντι ούτε για δείγμα??????

για να δούμε....

αλλά δεν θέλει ούτε το φιδέ αν δεν είναι αλεσμένος!!! τι ιδιοτροπία είναι αυτή πια?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale είπε:
Καλημέρα!!!

πήγαμε χθες παιδίατρο! πήραμε 200 γρμ και 1 ποντάκι και είμαστε αισίως 8880γρμ και 77 πόντους! μια χαρά η κουκλίτσα μου!

για την κοιλίτσα της μας είπε οτι μάλλον είναι αέρια κι οτι έχει ευαίσθητο πεπτικό...είπε να μην ανησυχούμε που δεν τρώει...αφού μια χαρά πάει απο ανάπτυξη!

εντάξει με το θηλασμό με πιέζει λίγο να σταματήσω αλλά την αγνοώ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!

θα επαναλάβουμε και το ραστ τέλος Αυγούστου για να δούμε αν έφυγε η αλλεργία της μικρής στο γάλα....άντε μπας και φάω τίποτα της προκοπής κι εγώ!!!

τζατζικάκι....

κρεπούλες....

λουκουμάδες....

προφιτερόλ....

σουφλέ σοκολάτας....

αααααχχχχχχχ..............

Λιτσάκι οπωσδήποτε θα συναντηθούμε!!! δεν το συζητώ!!!!

για να σας ρωτήσω βρε κορίτσια....εσείς στα μικρά σας δίνετε μόνο αλεσμένα ή τρώνε και άλλα πιο χοντροκομμένα???

η δικιά μου δε θέλει τίποτα χοντροκομμένο και με έχει προβληματίσει...

δηλαδή της δίνω ένα κομμάτι ψωμί στο χέρι και δεν το βάζει καν στο στόμα της ενώ οτιδήποτε άλλο της δώσω, παιχνίδια, κλειδιά,κλπ όλα τα βάζει αμέσως στο στόμα!

ακόμα και τον φιδέ τον θέλει αλεσμένο!!!

τι ιδιοτροπία είναι αυτή??????

το έχει και κανένα άλλο μπεμπάκι αυτό ή χούι της δικιάς μου αποκλειστικά είναι?????

πάω να μαζέψω το αχούρι που λέγεται σπίτι μου!!! χαμός γίνεται!!!

εδώ γύρω θα είμαι πάντως!!!

μια χαρα λοιπον η μπουμπου...μπραβο σας!!!! εμενα τρωει μονη της μπισκοτο, φρυγανια και της δινω επισης εγω κομματακια ψωμακι, μακαρονια, πατατα τηγανιτη (σπανιως και μονο το μεσα).

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

maria_s είπε:
να πηγαίνεις μετά τις 6...

χα, μπαίνω να μπω ένα γεια και κολλάω μαζί σας!!! πάάάάώωωωω!

μετα τις 6 παμε παντα!

fairytale είπε:
βρε αν τρώει τα πάντα δοκιμασε να του δώσεις λίγο! δεν παθαίνει τίποτα! απλά να έχεις το νου σου μην κόψει μεγάλο κομμάτι!

για να δούμε....

αλλά δεν θέλει ούτε το φιδέ αν δεν είναι αλεσμένος!!! τι ιδιοτροπία είναι αυτή πια?

οχι βρε συμβαινει στα παιδακια. και η μητερα μου μου ελεγε ότι και εγω και η αδερφή μου αν δεν ηταν καλοκομμενα τα φτυναμε σε αντίθεση με τον αντρα μου που σαν μωρο δεν τα ηθελε καθολου τα αλεσμενα!

Anna1979 είπε:
μια χαρα λοιπον η μπουμπου...μπραβο σας!!!! εμενα τρωει μονη της μπισκοτο, φρυγανια και της δινω επισης εγω κομματακια ψωμακι, μακαρονια, πατατα τηγανιτη (σπανιως και μονο το μεσα).

καλα κανεις Αννουλα μου γιατι η Ειρηνουλα κοντευει να χρονισει και πρεπει να συνηθισει να μασαει και να καταπινει πια :)

Διαφημίσεις

Μακ κουκλι ο μπεμπης..τι μπεμπης δηλαδη, μπεμπαρος...εχει τις διαστασεις της δικης μου...και σας περναμε και 3 μηνες περιπου φτου φτου!!!! τι υψος εχει;;; εμεις ημασταν 80 ποντους τον προηγουμενο μηνα!!!! Βρε Σοφια χωρις δοντι το παιδι πώς να φαει, μ αρεσει που αγχωνεσαι κιολας. Εμενα εχει 6!!!!!!!!!

ovvZp2.png

makarinaerthei είπε:
μετα τις 6 παμε παντα!

οχι βρε συμβαινει στα παιδακια. και η μητερα μου μου ελεγε ότι και εγω και η αδερφή μου αν δεν ηταν καλοκομμενα τα φτυναμε σε αντίθεση με τον αντρα μου που σαν μωρο δεν τα ηθελε καθολου τα αλεσμενα!

και μας μιας γειτονισσας το μωρο δεν εφαγε ποτε αλεσμενο, την εβγαζε με κρεμες και γαλα και αφου χρονισε που αρχισαν να μην του τα αλεθουν εντελως εφαγε φαγητο. Ειναι αναλογα στο παιδι. Εμενα που μασαει παλι το φαγητο το θελει αλεσμενο, αν βρει κομματακι μεσα φαγητου ή φρουτο το φτυνει.

ovvZp2.png

fairytale είπε:
εγώ τη μικρή την κυκλοφορώ ξυπόλητη σαν το γυφτάκι!!!

μόνο αν πάμε για καφέ της φοράω επιτόπου τα παπούτσια και γυρίζει γύρω γύρω στα τραπέζια, όπου φτάνει να πάει!!!

κορίτσια περιμένω να μου πείτε για τα αλεσμένα και τα χοντροκομμένα!!!!

εμεις παρολο που εχουμε 8 δοντια 4+4 οταν ειναι λιγο χοντροαλεσμενο το φαγητο που το δοκιμασασ δεν το τρωει κανει σαν να μασουλαει ποση ωρα .... δεν εχω δοκιμασει να του δωσω κατι αλλο , ααα του εδωσα κατι λιγα με φετα προχθεσ που ετρωαγα τυροπιτα και λιγουρευοταν απο διπλα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

litpot είπε:
εμεις παρολο που εχουμε 8 δοντια 4+4 οταν ειναι λιγο χοντροαλεσμενο το φαγητο που το δοκιμασασ δεν το τρωει κανει σαν να μασουλαει ποση ωρα .... δεν εχω δοκιμασει να του δωσω κατι αλλο , ααα του εδωσα κατι λιγα με φετα προχθεσ που ετρωαγα τυροπιτα και λιγουρευοταν απο διπλα

χα χα χα και εμενα σαν σκυλακι γλυφεται όταν τρωω και με κοιταει στο στομα! εγω του εδωσα ζουμι από χορτα βραστα και ξερογλυφόταν λες και τι εφαγε!:mrgreen:

Αννούλα 76 πόντους ειναι ο μικρος!

fairytale είπε:

για να δούμε....

στον παιδικο στο τμημα του μπεμπη ηταν ενα κοριτσακι 13 μηνων και δεν ειχε κανενα δοντι και ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!τ αουλα της ειχαν γινει μπετο....αρχισε να βγαζει 14 μηνων δοντια

Διαφημίσεις

Χθες πηγαμε 2η φορα στις κουνιες σε ενα παρκο κοντα στο σπιτι και η μικρη δεν ηθελε να βγει απο την κουνια, πιαστηκε το χερι μου απο το κουνα κουνα!!!! Μετα την περπατουσα κρατωντας την απο τα χερια και καθε τοσο ηθελε να κατσει κατω να πιασει τσιγαρα πεταμενα, γαριδακια και ο,τι αλλο εβλεπε...απαπα και δεν μπορω να την κανω και καλα αμα θελει κατι το θελει και μουλαρωνει...μα τι παιδι εκανα...τι πεισμα ειναι αυτο!!!!!!!!

ovvZp2.png

makarinaerthei είπε:
χα χα χα και εμενα σαν σκυλακι γλυφεται όταν τρωω και με κοιταει στο στομα! εγω του εδωσα ζουμι από χορτα βραστα και ξερογλυφόταν λες και τι εφαγε!:mrgreen:

Αννούλα 76 πόντους ειναι ο μικρος!

μια χαρα ψηλοι ψηλοι εισαστε!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

litpot είπε:
πατατα πιεσμενη του εδωσα προχθες και την εβγαζε με τηνγλωσσα εξω απο το στομα

Λιτσα μεχρι να συνηθισει ετσι μου εκανε και η δικη μου...της εδινα ομως παντα απο λιγο και τωρα μολις καθισουμε να φαμε γλυφεται και της δινω απο οτι τρωμε και παντα της κανω μπουκιτσες το ψωμακι της το αφηνω πανω στο καρεκλακι του φαγητου το πιανει και το τρωει ή της το βουταω λιγο στη σαλτσα αν τρωμε κοκκινιστο και γλειφεται!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Anna1979 είπε:
Λιτσα μεχρι να συνηθισει ετσι μου εκανε και η δικη μου...της εδινα ομως παντα απο λιγο και τωρα μολις καθισουμε να φαμε γλυφεται και της δινω απο οτι τρωμε και παντα της κανω μπουκιτσες το ψωμακι της το αφηνω πανω στο καρεκλακι του φαγητου το πιανει και το τρωει ή της το βουταω λιγο στη σαλτσα αν τρωμε κοκκινιστο και γλειφεται!!!!!!!!!!!

του αφηνω κομματακια ψωμι τα επεξεργαζεται αλλα δεν τα βαζει στο στομα ,άλλα και άλλα τ αβαζει κατευθειαν στο στομα που δεν πρεπει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...