Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

απαπα τι βραδυ και αυτο.δεν ηρεμουσε με τπτ ο μπεμπης.ανα μιση ωρα σηκωνοταν και φωναζε.

Γιατι βρε κοριτσακι τι παθατε?Μηπως ζεσταινόταν?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

γιατι βρε Σοφακι; ζεστη, δοντια; καλημερα!
ζεστη δεν νομιζω,εχω το κλιματιστικο αναμμενο ολη νυχτα στο σαλονι.δοντια μπορει αλλα δεν εκλαιγε απλα σηκωνοταν ορθιος στην κουνια .με φωναζε του εβαζα την πιπιλα ,τον ξαπλωνα και κοιμοταν αμεσως.μετα απο μιση ωρα ξανα τα ιδια .ετσι πηγε ολη νυχτα:(

νομιζω οτι ειχε υπερενταση.απο χθες σηκωνεται μονος του ορθιος και κραταει την ισσοροπια του πολλη ωρα χωρις να πεφτει καθολου:Dισως γι αυτο να ηταν ορθιος στην κουνια ολη τη νυχτα:?:τι να πω.

νυσταζω.

XWF8p2.png

Εμεις 1 εβδομαδα Φινικουντα και 1 εβδομαδα στους παππουδες στην Ορεστιαδα(χωρις μπαμπα μας)

φοινικουντα πατε από Τριπολη ε; ελεγα μηπως περνουσατε από τα μερη μου μωρε....:D

Σοφακι μαλλον δικιο εχεις για την υπερενταση. και εμενα ο δικος μου σχεδον υπνοβάτης σηκωνεται καποια βραδια και πιανεται από τα καγκελα της κουνιας. νιαουριζει και εχει κλειστα ματια!

φοινικουντα πατε από Τριπολη ε; ελεγα μηπως περνουσατε από τα μερη μου μωρε....:D

Σοφακι μαλλον δικιο εχεις για την υπερενταση. και εμενα ο δικος μου σχεδον υπνοβάτης σηκωνεται καποια βραδια και πιανεται από τα καγκελα της κουνιας. νιαουριζει και εχει κλειστα ματια!

Ναι απο Τριπολη , για να δουμε μηπως και συναντηθουμε με την συμπεθερα σου....

Ο Ανδρεας το κανει συνεχεια μεχρι να νιαουρισει εχει σηκωθει ηδη ορθιος παω του δινω νερο πιπιλα τον ξαπλωνω και συνεχιζει ...μεχρι τισ 6

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

πήγαμε χθες παιδίατρο! πήραμε 200 γρμ και 1 ποντάκι και είμαστε αισίως 8880γρμ και 77 πόντους! μια χαρά η κουκλίτσα μου!

για την κοιλίτσα της μας είπε οτι μάλλον είναι αέρια κι οτι έχει ευαίσθητο πεπτικό...είπε να μην ανησυχούμε που δεν τρώει...αφού μια χαρά πάει απο ανάπτυξη!

εντάξει με το θηλασμό με πιέζει λίγο να σταματήσω αλλά την αγνοώ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!

θα επαναλάβουμε και το ραστ τέλος Αυγούστου για να δούμε αν έφυγε η αλλεργία της μικρής στο γάλα....άντε μπας και φάω τίποτα της προκοπής κι εγώ!!!

τζατζικάκι....

κρεπούλες....

λουκουμάδες....

προφιτερόλ....

σουφλέ σοκολάτας....

αααααχχχχχχχ..............

Λιτσάκι οπωσδήποτε θα συναντηθούμε!!! δεν το συζητώ!!!!

για να σας ρωτήσω βρε κορίτσια....εσείς στα μικρά σας δίνετε μόνο αλεσμένα ή τρώνε και άλλα πιο χοντροκομμένα???

η δικιά μου δε θέλει τίποτα χοντροκομμένο και με έχει προβληματίσει...

δηλαδή της δίνω ένα κομμάτι ψωμί στο χέρι και δεν το βάζει καν στο στόμα της ενώ οτιδήποτε άλλο της δώσω, παιχνίδια, κλειδιά,κλπ όλα τα βάζει αμέσως στο στόμα!

ακόμα και τον φιδέ τον θέλει αλεσμένο!!!

τι ιδιοτροπία είναι αυτή??????

το έχει και κανένα άλλο μπεμπάκι αυτό ή χούι της δικιάς μου αποκλειστικά είναι?????

πάω να μαζέψω το αχούρι που λέγεται σπίτι μου!!! χαμός γίνεται!!!

εδώ γύρω θα είμαι πάντως!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

mmmm κι εμεις πηγαμε παιδιατρο και μας εκανε τη καρδια περιβολι....

πηραμε εδω κ εναμισι σχεδον 2 μηνες, 150 γραμμαρια ολοκληρα!!!:confused:

μας ειπε να την παχυνουμε λιγακι! του εξηγησα οτι δε πινει το γαλα της κ μου πε να της δινω περισσοτερο φαι, η κρεμα αντι για γιαουρτι το απογευμα, και να τριβω μεσα στο φρουτο μπισκοτο για να αυξησω τις θερμιδες που παιρνει!!!!! και σε ενα μηνα λεει θα πας ξαναδει! βεβαια εμενα νορμαλ μου φαινεται μιας κ ολοι ημασταν τσιλιβιθροπαιδα αλλα το να παρει μισο κιλο ακομα δε νομιζω να ειναι πολυ...θα δειξει!

Διαφημίσεις

mmmm κι εμεις πηγαμε παιδιατρο και μας εκανε τη καρδια περιβολι....

πηραμε εδω κ εναμισι σχεδον 2 μηνες, 150 γραμμαρια ολοκληρα!!!:confused:

μας ειπε να την παχυνουμε λιγακι! του εξηγησα οτι δε πινει το γαλα της κ μου πε να της δινω περισσοτερο φαι, η κρεμα αντι για γιαουρτι το απογευμα, και να τριβω μεσα στο φρουτο μπισκοτο για να αυξησω τις θερμιδες που παιρνει!!!!! και σε ενα μηνα λεει θα πας ξαναδει! βεβαια εμενα νορμαλ μου φαινεται μιας κ ολοι ημασταν τσιλιβιθροπαιδα αλλα το να παρει μισο κιλο ακομα δε νομιζω να ειναι πολυ...θα δειξει!

Μαριάννα τι βάρος έχει η μικρή??

πάντως μην αγχώνεσαι....αφού όπως λες έτσι ήσασταν κι εσείς!

άσε που να την πλακώσεις στα μπισκότα και στις κρέμες δεν οφελεί νομίζω....δηλαδή να τρώει τέτοια απλά για να πάρει βάρος??? το σωστό είναι οτι βάρος είναι να βάλει, να το βάζει με υγιεινή διατροφή.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαριάννα τι βάρος έχει η μικρή??

πάντως μην αγχώνεσαι....αφού όπως λες έτσι ήσασταν κι εσείς!

άσε που να την πλακώσεις στα μπισκότα και στις κρέμες δεν οφελεί νομίζω....δηλαδή να τρώει τέτοια απλά για να πάρει βάρος??? το σωστό είναι οτι βάρος είναι να βάλει, να το βάζει με υγιεινή διατροφή.

βασικα νομιζω πως μου το ειπε για να δουμε αν θα παρει βαρος, ωστε να το ψαξουμε αλλιως μετα. ειναι 7350

βασικα νομιζω πως μου το ειπε για να δουμε αν θα παρει βαρος, ωστε να το ψαξουμε αλλιως μετα. ειναι 7350

ΑΑΑΑ κι εμεισ εκει ημαστε και 72 ποντους , ειναι αδυνατος και φαινεται ψηλος ενω δεν ειναι....αλλαααααα εμεις πινουμε 270 γρ γαλα το πρωι ενα μπωλ γεματο φρουτοκρεμα ενα πιατο μεγαλο φαγητο ενα μπωλ μεγαλο κρεμα 1 γιαουρτι και 300 γρ γαλα το βεαδυ αλλα ειναι αδυνατος , εχω αρχισει και αγχωνομαι μηπως να παμε να κανουμε καμια εξεταση αιματο για κανενα ζαχαρο???η ειμαι υπερβολικη βεβαια τωρα αρχισε γιατι επι 1 μηνα που ηταν αρρωστος δεν ετρωγε και τοσο καλα

εμεις πινουμε

160 γαλα με το ζορι το πρωι (με 20 λεπτα διακοπη ενδιαμεσα)...

μετα ενα μπωλ γεματο φρουτοκρεμα

και αυγο,

1 πιατο μεγαλο φαγητο,

απογευμα γιαουρτακι (μερικες φορες δε της εχω δωσει γιατι ηθελα να δω που παει το θεμα με το βραδινο γαλα που πινει μονο 50γρ, η καθολου) η καμια φορα κρεμα....

το γαλα το βραδυνο, γυρω στα 50γρ,100 αν κανουμε τη προσευχη μας :P

ε τωρα θα της δινω μια πιαταρα κρεμα να δουμε αν θα ανεβει καθολου. Ο γιατρος μας εχει στη διατροφη απο τον 7ο μηνα και μπισκοτα αλλα εγω δε της δινω γιατι φοβαμαι επειδη δεν εχει δοντια...(στη μεγαλη μου που ειχε της εδινα)...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...