Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζηλεύω κοιλίτσες βρε κορίτσια, αλλά δεν την παλεύω για 2ο μωρό χωρίς βοήθεια :(

Συμφωνωωωωωωωωωωωωω κι εγω θελω .......και μην μιλας καθολου γιατι εχεις και την μαμα σου εγω που δεν της μιλαω καν ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ μονη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!!!

I'm back!!!

επιστρέψαμε!!!

τέλεια περάσαμε!!!

η μικρή ξεσάλωσε!!! ηταν μαζί και η αδερφή μου με τη μικρή της που είναι 5 μήνες μεγαλύτερη απο τη δική μου και την καταβρήκαν οι δυο τους!!!

φάγαμε και τις αστακομακαρονάδες μας!!! σούπερ!!!

σας διάβασα στα γρήγορα....δεν πρόλαβα να δω φωτο των μικρών αλλά επιφυλάσσομαι!!!

περαστικά στα αρρωστούλικα ζουζούνια!

Ζωίτσα 7-8 ευρώ είναι τα μεταφορικά στο άσος!

κορίτσια είμαι πολύ προβληματισμένη....θα το συζητήσω και με την παιδίατρο το απόγευμα που έχουμε ραντεβού να δούμε τι θα πει....

η μικρή δεν τρώει καθόλου...τρώει το πολύ 100μλ φρούτα το πρωί και 3-4 κουταλιές φαγητό...τίποτα άλλο....

και εκτός απο αυτό δείχνει οτι κάτι την ενοχλεί στην κοιλίτσα της και ανησυχώ....όλο τη φουσκώνει, προσπάθει να βρίσκει μέρη για να την πιέζει, τραβάει το φορμάκι της προς τα πάνω...δεν ξέρω....άντε να δούμε τι θα πει η γιατρός...

βρε Άννα φτιάξε και κάτι....νηστικούς θα τους αφήσεις τους ανθρώπους!!!χαχαχαχαχα!!!!

σας φιλώ!!!

πάω να βάλω κανένα πλυντήριο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα…

Αννούλα με το καλό να γιορτάσετε τα πρώτα γενεθλιακια σας , αχ τι καλά κ τι νοστιμιές θα ετοιμάσεις.. χρυσοχέρα.

Βούλα περαστικά σας !

Ελενιτσα περαστικά σας κ στους δυο σας .

Ο μικρός είναι από νωρίς το μεσημέρι με τη πεθερά μου, έφαγε κ τον πήρε σπίτι της. Πρόλαβα κ έκανα γεμιστά, σίδερο 2 πλυντήρια, μπάνιο, βγάλσιμο φρύδια κ μάσκα προσώπου που έχω να κάνω κάτι αιώνες.

Σοφακι καλώς όρισες . Ανανεωμένη σε βρίσκω..

Δε θα έχει κάτι η μικρή σου αλλά ας τη δει κ γιατρός να στο επιβεβαιώσει. Μήπως ζεσταίνετε κ την ενοχλεί ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα...Ημουν αγορα ολο το πρωι και ελιωσα απο τη ζεστη...Ψωνισα 3 φορεματακια απο raxevsky, σουπερ, 83 ευρα και τα 3!!!! Εχω βαπτιση το σαββ το μεσημερι και τα γενεθλια την επομενη και ετσι οπως εχω γινει βουβαλα δε μου κανει τιποτα...Λοιπον τα φαγητα εγω θα τα φτιαξω, ελπιζω τουλαχιστον...Βουλα περαστικα στον παιδαρο...Αυτες οι ιωσεις καλοκαιριατικα αμαν ρε παιδι μου!!!! Βρε κοριτσια τι μαρκα ειναι η υγρη πουδρα που χρησιμοποιειτε ή οποια χρησιμοποιει γιατι η μικρη αρχισε να συγκαιει κατω απο το λαιμο και μεσα απο τους αγκωνες και της βαζω ταλκ αλλα βρωμιζουμε τον κοσμο και το τρωει κιολας...και ολο φτερνιζετε μετα. Ελενιτσα το εχω ακουσει και γω αυτο που λες αλλα επειδη γενικα ειμαι πολυ μα παρα πολυ δυσπιστο ατομο και αντιδραστικο σε ολα αυτα τα "ετσι λενε" (αληθεια ποιοι το λενε;;;;) δεν τα ακολουθω ποτε...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Hello!!!

I'm back!!!

επιστρέψαμε!!!

τέλεια περάσαμε!!!

η μικρή ξεσάλωσε!!! ηταν μαζί και η αδερφή μου με τη μικρή της που είναι 5 μήνες μεγαλύτερη απο τη δική μου και την καταβρήκαν οι δυο τους!!!

φάγαμε και τις αστακομακαρονάδες μας!!! σούπερ!!!

σας διάβασα στα γρήγορα....δεν πρόλαβα να δω φωτο των μικρών αλλά επιφυλάσσομαι!!!

περαστικά στα αρρωστούλικα ζουζούνια!

Ζωίτσα 7-8 ευρώ είναι τα μεταφορικά στο άσος!

κορίτσια είμαι πολύ προβληματισμένη....θα το συζητήσω και με την παιδίατρο το απόγευμα που έχουμε ραντεβού να δούμε τι θα πει....

η μικρή δεν τρώει καθόλου...τρώει το πολύ 100μλ φρούτα το πρωί και 3-4 κουταλιές φαγητό...τίποτα άλλο....

και εκτός απο αυτό δείχνει οτι κάτι την ενοχλεί στην κοιλίτσα της και ανησυχώ....όλο τη φουσκώνει, προσπάθει να βρίσκει μέρη για να την πιέζει, τραβάει το φορμάκι της προς τα πάνω...δεν ξέρω....άντε να δούμε τι θα πει η γιατρός...

βρε Άννα φτιάξε και κάτι....νηστικούς θα τους αφήσεις τους ανθρώπους!!!χαχαχαχαχα!!!!

σας φιλώ!!!

πάω να βάλω κανένα πλυντήριο!!!

Περαστικα σας ο,τι και αν ειναι, ελπιζω τιποτα...Περιμενουμε νεα απο παιδιατρο!!!!

ovvZp2.png

ax τελεια τα forever friends.... αλλα μη σ' απογοητευσω νομιζω πως τελευταια φορα που εψαχνα jumbo δεν ειδα καθολου forever friends. στο carrefour μου φαινεται πως εχει... κι εγω απο κει ειχα παρει του γουινι που ειχε ποικιλια. το τζαμπο πολυ συγκεκριμενα πραματα και λιγα σε γνωστα προιοντα. για τα ανωνυμα καπελακια και τετοια εχει παρα πολλα. θα λεγα carrefour να πας μια βολτα δεν ειναι μακρια απο τα τζαμπο ε? ( λαθος κανω :confused: ηρακλειο δεν εισαι???)

οσο για τα φαγητα ναι εχεις δικιο κι εγω καπου τοσο κοσμο εχω συνηθως οποτε καλα ειναι. αν και περσι ειχαμε παρει για τους μεγαλους απο μαλλιωρα κατι ποικιλιες που ειχαν μεσα και σαλατα και για τα παιδακια απο goodys παιδικα μενου με τοστακι η κοτοπουλο κ χυμους και ξετρελαθηκαν ολα... και μας βγηκαν χωρις κοπο και αρκετα οικονομικα και ειδικα αν σκεφτεις πως εγω ημουν σπιτι με 2 μικρα, που να εφτιαχνα τοσα πραγματα????

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

σε 2 μηνες πλησιαζουν κ τα δικα μαααας!!!!:):):)

Ευχαριστω για την πληροφορια, σημερα θα παμε τζαμπο και μετα καρφουρ αν δε βρουμε..Ναι ηρακλειο μενω!!!! Με το καλο και στα δικα σας γενεθλιακια!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Eλευθερια παρε τηλ. στο ικα που υπαγεται ο εργοδοτης σου ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ... Δε ξερω να σου πω ποιος ειναι γιατι εμενα ο εργοδοτης ειναι αλικαρνασσο οποτε υπαγομαι εκει. θες και διαφορα χαρτια που επειδη εχω κανει τα απειρα χαρτια για 3 διαφορετικους λογους μεσα σε 1 μηνα, δε θυμαμαι καλα κ δε ξερω αν θα στα πω σωστα!!!! θες σιγουρα ληξ. πραξη γεννησεως, βεβαιωση εργοδοτη ποτε εφυγες και γυρισες μετα τη λοχεια στη δουλεια, απο τον οαεδ βεβαιωση αν εχεις παρει και το 6μηνο ( για το 6μηνο δε παιρνεις καμια επιστροφη γιατι δε πληρωνει εισφορες ο εργοδοτης σου στο ικα για σενα)...βασικα ρωτα στο ικα στο τμημα παροχων να στα πουν! μη τα χασεις κριμα ειναι...

Αννα με το καλο ελπιζω να βρεις αυτο που θελεις!!!!:):):)

καλησπερα πως ειστε?εγω ετσι κι ετσι.θυμαμαι τα περσινα μου τετοια μερα και ωρα και απο τη μια με πιανει ψυχολογικο και απο την αλλη κοιταω τον Ανασταση και μου φευγει!!!:D

Βουλα και Ελενιτσα περαστικα σας.

καλως την συνονοματη.πως τα περασε η πριγκιπισσα μας ?χαμος ε?τι εγινε με την κοιλιτσα της?την πηγες στο γιατρο?

βρε ελενιτσα μου το χαλασες,εχω 17 Σεπτεμβριου την γιορτη μου και ελεγα να κανω και τα γενεθλια του μπεμπη μαζι.ειπαμε να μην ξανακαλουμε σε 6 μερες παλι.δεν το εχω ξανακουσει αυτο και μου εκατσε καπως:?γενικα δεν τα πιστευω αυτα.

κοριτσια και μια ασχετη ερωτηση.η κουμπαρα μου εχει δυδυμα και ξεκινησε να αγοραζει τα πραγματα.Με ρωταει λοιπον ποσες πετσετες και μπουρνουζια να τους αγορασει.λεω να της πω 6 ,λιγα ειναι?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

εδω και κανενα διημερο πιστευω (και το ευχομαι ολοψυχα) ότι ο μικρος μου διαμορφωνει νεο προγραμμα: κοιμαται σερι 10-06.00 τρώει και ξανακοιμαται μεχρι τις 9 περιπου. εχω ξεκουραστει αρκετα και η μερα μου ξεκιναει πιο καλα πλεον, με άλλη διαθεση, πιο ξεκουραστα. μακαρι να στρωσουν ολα τα μωρακια να παρουμε και εμεις λιγο τα πανω μας!:)

Σοφακι- συμπεθερακι μου περασατε ομορφα ε; θα μας βαλεις καμια φωτο από την τρελοκοτσιδου μας;

πες μας με την ευκαιρια τι ειπε και ο γιατρος. γιατι μωρε εχει την κοιλιτσα της η μπεμπου; λες να κρυωσε από την θαλασσα;

αχ βρε κοριτσια ποσο θελω και εγω να φυγω. δε με νοιαζει που θα παω αρκει να ειναι "αλλου" και με θαλασσα φυσικα! αν δεν παω πουθενα θα πηδηχτω από το παραθυρο :|... μάλλον όχι.... δεν θα πηδηχτω αλλα του χρονου θα κανονισω διακοπες για παρτη μου. θα παρω και τον καβαλιερο μου (βλέπε: αγαπακι) και μην την ειδατε! θα παω σε κανενα νησι (εχω κατι ακρουλες :tongue:) και θα κατσω κανα μηνα λεμε!

λοιπόν καλημερες πολλες. μπειτε να μπουμε καμια κουβεντουλα, i'll be around!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχην περαστικα στα αρρωστα μωρακια μας .... και να περασει γρηγορα

Μαρακι πρωινη πρωινη ........

Εμεις κοιμομαστε 9:00-6:30 με διακοπες για νερο το βραδυ αλλα μετα δεν ξανακοιμαται και 8:20 φευγει φια τον σταθμο , το θεμα ειναι οτι προσπαθω να του περασω αλλο προγραμμα το ΣΚ ν ακοιμαται πιο αργα (για να γινει αυτο πρεπει να κοιμηθει 7:00-8:00 τουλαχιστον το απογευμα και μερικες φοες ξυπναει στος 8 και στις 9:30 ξανακοιμαται...) αλλα δεν τα εχω καταφερει ...που θα παει??Θελω να πιστευ ωοτι στις διακοπες δεν θ αημαστε ετσι γιατι δεν θα την παλεψω!!

ΜακΜαρακι δεν θα πατε καθολου διακοπες βρε κοριτσι???

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα!!!!!

ΜακΜαρακι δεν θα πατε καθολου διακοπες βρε κοριτσι???

Καλημερα Λιτσακι μου!

δυστυχως διακοπες δεν προβλεπονται (και φετος):cry:

αν μου την δωσει ομως δεν ξερω τι θα κανω. εσεις για πού λετε;

Καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

απαπα τι βραδυ και αυτο.δεν ηρεμουσε με τπτ ο μπεμπης.ανα μιση ωρα σηκωνοταν και φωναζε.

γιατι βρε Σοφακι; ζεστη, δοντια; καλημερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...