Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωή δίκιο έχεις και εγώ αυτό επιδιώκω αλλά πραγματικά δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα το επιτύχω. Καλό είναι να μπαίνουν όρια και να ξέρει ποιος έχει τον τελικό λόγο. Επίσης συμφωνώ με την γιατρό ό,τι καταλαβαίνουν πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να υπάρχει ομοφωνία μεταξύ των γονιώ, να μαλώνει ο ένας και ο άλλος να μην επεμβαίνει γιατί εκεί μπερδεύεται το παιδί.

Η διαπαιδαγώγηση είναι ένα κεφάλαιο που πολύ με αγχώνει. Θα το αναλύσουμε άλλη φορά γιατί τώρα σχολάω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή ξεκούραση Λίτσα.

Μαράκι ξέχασα να σου πω. Τώρα και 1 βδομάδα ομικρός κοιμάται μόνος στην κούνια αφού τον θηλάσω. Δηλαδή τον βάζω ξυπνητό και αποκοιμιέται στην κούνια αλλά όπως βλέπεις τα ωράριά του δεν τα έχει αλλάξει!

Μπράβο βρε! Όλα υπομονή θέλουν τελικά!

Το ξύπνημα μάλλον έχει σχέση με τον καιρό. Και ο Νικόλας ξυπνάει εδώ και μέρες 5-6 φορές. Θέλει νερό συνήθως. Ο παιδίατρος μου είπε ότι είναι από τη ζέστη και την υγρασία που τα ενοχλούν πολύ τα μωρά.

Καλησπερα μανουλες...απο ο,τι διαβαζω το παιδακι μου δεν ειναι η εξαιρεση, καπου με ανακουφιζει αυτο...σημερα τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα, δεν εχουμε τοσα νευρα και γκρινια αλλα αυτο το πραγμα να πεφτει προς τα πισω ρε κοριτσια οταν δε γινεται αυτο που θελει μπορει να με οδηγησει στην τρελα. Ξερετε ποσο επικινδυνο ειναι;;; τρεμω να την αφησω στα πλακακια γιατι θα κανει καμια βλακεια, οπως το να φαει κανενα ψιχουλο ήτριχα, εκει πεφτει το ματι μας παντα, θα της πω οχι και θα πεσει πισω να σπασει κανενα κεφαλι να τρεχουμε...Ελπιζω συντομα να το ξεπερασουμε και να ειναι μονο μια φαση!!!! Σοφακι τι επαθες καλε με την παραμανα;;; Εγω απο τοτε με το περιστατικο στο νοσοκομειο με το παιδακι που καταπιε την παραμανα ουτε να δω ματακι δε θελω...Για ολα ειναι ικανα τα μπεμπακια μας...Για τη διαπαιδαγωγηση τωρα θα συμφωνησω με τη Ζωη, θα πρεπει να μπαινουν απο τωρα καποια ορια εστω και αν δεν μπορουν ακομα να καταλαβουν το γιατι τωρα η μαμα λεει οχι. Αυτο σιγουρα θα το καταλαβουν μετα τα 2, αλλα μεχρι τοτε δεν μπορουμε να τα φηνουμε ανεξελεγκτα. Και γω την εχω γενικα πολυ ελευθερη, δεν ειμαι υστερικη, το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο καθε μερα, αλλα πραγματα επικινδυνα γι αυτην δεν την αφηνω να κανει οσο και αν χτυπιεται...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σίγουρα τα μωρά δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που προσπαθούμε να τα αποτρέψουμε από το να κάνουν κάτι. Η απορία μου είναι όμως είναι αν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να το κάνουν. το γιατί θα το καταλάβουν πολύ αργότερα, αλλά το πως το αντιλαμβάνονται από τώρα; εννοώ, καταλαβαίνουν ότι με το "όχι" πρέπει να σταματήσουν ή και για αυτό ακόμα είναι πολύ νωρίς;

Σίγουρα τα μωρά δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που προσπαθούμε να τα αποτρέψουμε από το να κάνουν κάτι. Η απορία μου είναι όμως είναι αν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να το κάνουν. το γιατί θα το καταλάβουν πολύ αργότερα, αλλά το πως το αντιλαμβάνονται από τώρα; εννοώ, καταλαβαίνουν ότι με το "όχι" πρέπει να σταματήσουν ή και για αυτό ακόμα είναι πολύ νωρίς;

σε αυτο θα σου πω μονο αυτο: οταν της λεω οχι, εννοειται σε κατι που το εχω πει πολλες φορες δεν το κανει. Π.χ. δεν την αφηνω να μου πιανει τα γυαλια ηλιου μου οταν τα φοραω, αυτη παντα προσπαθει και με τα δυο της χερια να τα χουφτωσει, της λεω "οχι τα γυαλια της μαμας εχουμε πει" και δεν τα πιανει. Τα γυαλια ομως της μαμας μου που ποτε δεν της εχει πει οχι τα πιανει και τα βγαζει και τα κανει ο,τι μπορεις να φανταστεις. Πώς καταλαβαινει λοιπον τη διαφορα αν δεν καταλαβαινει το "οχι";;; Και ξερει οτι ειναι και τα 2 γυαλια γιατι οταν της λεει η μαμα μου πού ειναι τα γυαλια της γιαγιας τσουπ τα αρπαζει αμεσως...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

ετοιμαζομαστε πυρετωδως για το παρτυ γενεθλιων μας την Κυριακη!!! θα το κανουμε πιο μπροστα γιατι πεφτουν Τριτη ε και θα λειπουν οι μισοι αν το κανω τοτε. Θα σας γραψω τα φαγητα που σκεφτομαι. Λοιπον εχουμε και λεμε:

-σαντουιτσακια, ευλπιστω να τα κανω με κουπατ κουνελακια, παπακια κτλ

- μπομπα με γεμιση φιλαδελφια - τονο

- τυροπιτακι / πιροσκι, made by μαμα

- κεφτεδακια

- πιτσες

- παστιτσιο, κομμενο σε μεριδουλες

- κοτοπουλακια πανε, στυλ goodys

-πατατες φουρνου με μουσταρδα και κετσαπ

-λουκανικακια με μπεικον

- ριζοτο

-πατατοσαλατα

-κοτοσαλατα

-χωριατικη

- τουρτα made by γειτονα Μανο, ζαχαροπλαστη

- σπιτικο παγωτο made by πεθερα

Πως σας φαινονται;;;

ovvZp2.png

ετοιμαζομαστε πυρετωδως για το παρτυ γενεθλιων μας την Κυριακη!!! θα το κανουμε πιο μπροστα γιατι πεφτουν Τριτη ε και θα λειπουν οι μισοι αν το κανω τοτε. Θα σας γραψω τα φαγητα που σκεφτομαι. Λοιπον εχουμε και λεμε:

- κεφτεδακια

- πιτσες

-λουκανικακια με μπεικον

- ριζοτο

-πατατοσαλατα

-κοτοσαλατα

-χωριατικη

Πως σας φαινονται;;;

απαπαπαπα τέλεια!!!!! μπράβο Άννα!!!

Καλά προφανώς και έκανα το μήνυμα κοπι πειστ στο γουορντ για τα φτιάξω και γω ε; :cool:

τι θέμα έχει η τούρτα; από στολισμό έχεις σκεφτεί;

axxx με εκανες και πεινασα...πολυ ωραια ακουγονται, αλλα καλε ποσο κοσμο θα χεις????:confused::confused::confused:πολλα μηπως ειναι?

γυρω στα 40 ατομα θα ειναι, με 13 περιπου παιδακια, αν ερθουν ολα...καλυτερα να περισσεψουν παρα να λειφτουν, που λεμε και εδω εμεις!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

απαπαπαπα τέλεια!!!!! μπράβο Άννα!!!

Καλά προφανώς και έκανα το μήνυμα κοπι πειστ στο γουορντ για τα φτιάξω και γω ε; :cool:

τι θέμα έχει η τούρτα; από στολισμό έχεις σκεφτεί;

την τουρτα μολις πριν λιγο τη διαλεξα, εχει θεμα forever friends, ενα ροζ αρκουδι που καθεται σε ενα σεντονι ριγε και παιζει κυβους, τελειο, ρομαντικο...στολισμο θα εχουμε με αναλογο θεμα που ελπιζω να βρω στο τζαμπο, σημαιακια, γιρλαντες, μπαλονια, καπελακια αυτα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, θα παμε αυριο τζαμπο και θα δω μηπως βρω και τιποτε αλλο. Θα βγαλω πολλες φωτο να σας βαλω...

ovvZp2.png

την τουρτα μολις πριν λιγο τη διαλεξα, εχει θεμα forever friends, ενα ροζ αρκουδι που καθεται σε ενα σεντονι ριγε και παιζει κυβους, τελειο, ρομαντικο...στολισμο θα εχουμε με αναλογο θεμα που ελπιζω να βρω στο τζαμπο, σημαιακια, γιρλαντες, μπαλονια, καπελακια αυτα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, θα παμε αυριο τζαμπο και θα δω μηπως βρω και τιποτε αλλο. Θα βγαλω πολλες φωτο να σας βαλω...

ax τελεια τα forever friends.... αλλα μη σ' απογοητευσω νομιζω πως τελευταια φορα που εψαχνα jumbo δεν ειδα καθολου forever friends. στο carrefour μου φαινεται πως εχει... κι εγω απο κει ειχα παρει του γουινι που ειχε ποικιλια. το τζαμπο πολυ συγκεκριμενα πραματα και λιγα σε γνωστα προιοντα. για τα ανωνυμα καπελακια και τετοια εχει παρα πολλα. θα λεγα carrefour να πας μια βολτα δεν ειναι μακρια απο τα τζαμπο ε? ( λαθος κανω :confused: ηρακλειο δεν εισαι???)

οσο για τα φαγητα ναι εχεις δικιο κι εγω καπου τοσο κοσμο εχω συνηθως οποτε καλα ειναι. αν και περσι ειχαμε παρει για τους μεγαλους απο μαλλιωρα κατι ποικιλιες που ειχαν μεσα και σαλατα και για τα παιδακια απο goodys παιδικα μενου με τοστακι η κοτοπουλο κ χυμους και ξετρελαθηκαν ολα... και μας βγηκαν χωρις κοπο και αρκετα οικονομικα και ειδικα αν σκεφτεις πως εγω ημουν σπιτι με 2 μικρα, που να εφτιαχνα τοσα πραγματα????

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

σε 2 μηνες πλησιαζουν κ τα δικα μαααας!!!!:):):)

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραια συζητηση ανοιξατε χθες θεμα που ποναει........

Εγω το οχι δεν του το λεω και πολυ συχνα παρ αμονο κακο και κακο βρωμικο τωρα τι κατα΄λαβαινει ?????οσο για γυαλια εγω που φοραω και μυωπιας εχω αλα για εξω και αλλα για το σπιτι γιατι οσα οχι και να εχω πει ειναι της μαμας.....ο Ανδρεας τα εχει αρπαξει σε χρονο dt και τα κοθναει σαν λαφυρο.

- κεφτεδακια

- πιτσες

-λουκανικακια με μπεικον

- ριζοτο

-πατατοσαλατα

-κοτοσαλατα

-χωριατικη

Πως σας φαινονται;;;

πω πω νοστιμιες......Αχ εφτασαν τ απρωτα σας γενεθλια ε??? Το συζηταγα χθε ςμε τον Ομηρο οτι μολις γυρισουμε απο διακοπες θα εχουμε και γενεθλια να ετοιμασουμε...τρεχατε ποδαρακια μου ....αλλα εγω δεν εψω πολλα παιδακια τωρα ειναι ολες εγκυμονουσες περισσοτερους μεγαλους θα εχω

Και ξανα ..............Καλημερα σας , παω να φτιαξω καφε να ανοιξει το ματι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα!

από οτι διαγαζω όλες στο ίδιο καζανι βραζουμε χαχα χα. λοιπόν και ο δικος μου τα ίδια κανει! του λεω "όχι" και "μη" αλλα με γραφει κανονικοτατα! βεβαια περιττο να πω ότι εχει ΑΠΟΛΥΤΗ επίγνωση του τι λεω αλλα επιμενει να με γραφει! ενταξει δεν ξερει γιατι του απαγορευω καποια πραγματα ξερει όμως πολύ καλα ότι τα απαγορευω! μερικες φορες μου γυριζει μαλιστα την πλα΄τη για να το κανει στα κρυφα! επίσης του εχω δωσει και κανα 2 φορες ξυλίτσες στα χερακια αλλα μαλλον σαν χαδι τα αντιλαμβανεται παρα σαν μαλωμα!

τα παντα καταλαβαινουνκαι μας δουλευουν ψιλο γαζι. εχω αγχωθει παντως με το θεμα γιατι δεν θελω να γινει κακομαθημενος και κυριως δεν θελω να διαλυει τα ξενα σπιτι. για το δικο μας ΟΚ δεν με νοιαζει αλλα θα αισθανθω τουλαχιστον ασχημα αν συμπεριφερεται σαν κατι κακομαθημενα που πανε επισκεψη με τους γονεις και κανουν ζημιες! τρεμω σας λεω , το σιχαινομαι αυτο!

ΛΙΤΣΑΚΙ και ο δικος μου αν δει ανθρωπο με γυαλια τον λατρευει γαιτι λατρευει να του τα βουταει !:tongue:

ΖΩΗ τελικα εμενα η παραγγελια μου από asos χαθηκε. ρωτα την Ελευθερια ή την συμπεθερα μου (πού χαθηκε αλήθεια:confused:) που παρελαβαν!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μ'αυτα και μ'άυτα ξεχασα να σχολιασω τις φωτος του Μανωλιού! ειναι κουκλι (αλα αυτο το ξερεις ήδη), φαινεται πανεξυπνος με αυτο το βλεμμα που σπινθηρίζει, ειναι πολύ ανεπτυγμενος και δεν μιλαω μονο για το ύψος αλλά και ως προσωπικοτητα. φαινεται ωριμο παιδακι , πως να σου το πω.... να το χαιρεσθε κοριτσακι μου!

ξεχασα κατι;

αααα Αννουλα.... εσυ θα τα ετοιμασεις ΟΛΑ αυτα για το παρτυ; χαρας το κουραγιο σου! εγω δεν εχω πολυσκεφτει το θεμα γενεθλια ακομα αλλα το μονο σιγουρο ειναι (καλα να ειμαστε) ότι θα το κανω σε παιδότοπο! το σπιτι δεν χωραει με τιποτα!

Καλημερα σαααααςςςς!!

καλε τωρα μου ρθε!!!! Οσες μανουλες εργαζεστε και ειστε στο ικα, να κανετε αιτηση στο ικα που ανηκει ο εργοδοτης σας να παρετε πισω χρηματα (50% των εισφορων) απο εισφορες 12 μηνων ...ειναι λογω του οτι εχετε κανει παιδακι

δειτε περισσοτερα εδω προς τις τελευταιες σελιδες ειναι το ζουμι...

Επισης απο 1-4-10 και μετα ο εργοδοτης σας μεχρι τη συμπληρωση του 12μηνου απο το τοκετο σας, θα πρεπει να δινει μικροτερη εισφορα στο ικα για σας , και να σας δινει εσας τα $$$ της διαφορας. Σημερα πηγα να παρω τα $$ (μολις γυρισα) και τα χω φρεσκα... δε το ξερε κανεις ουτε οι εργοδοτες αφου δεν ειχε αποφασιστει απο την αρχη και βγηκε διορθωτικη εγκυκλιος αφου ειχε πληρωσει ο εργοδοτης κανονικα την εισφορα του. τωρα εδω εχουμε ενα μπερδεμα να μη χασω τα λεφτα μου 3ων μηνων....

τρεχατε ποδαρακια μου ....αλλα εγω δεν εψω πολλα παιδακια τωρα ειναι ολες εγκυμονουσες περισσοτερους μεγαλους θα εχω

xaxaxa και οι εγκυμονουσες για 2 θα τρωνε, μη νομιζεις πως το μενου το δικο σου θα ειναι μικροτερο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...