Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσάκι ζωηρά και εγώ μαζί σου. Αλλά να κοιμούνται λίγο γίνεται? Κοιμήθηκε 10:35, ξύπνησε 05:20 και ενδιάμεσα ξύπνησε άλλες 6 φορές...Είπατε κάτι??
ωχχχχχ πολυ ξενυχτι.και παραπονιεμαι για τον δικο μου οταν ξυπναει μονο για την πιπιλα:oops::oops:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση Λίτσα.

Μαράκι ξέχασα να σου πω. Τώρα και 1 βδομάδα ομικρός κοιμάται μόνος στην κούνια αφού τον θηλάσω. Δηλαδή τον βάζω ξυπνητό και αποκοιμιέται στην κούνια αλλά όπως βλέπεις τα ωράριά του δεν τα έχει αλλάξει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας !

Είμαστε καλά αλλά πολλά νεύρα το παιδί μου, ξέρω σε ποιον έμοιασε (!) Χτες χτυπαγε το κεφάλι του στο πάτωμα γιατί δεν τον άφηνα να πιάσει κάτι που του γυάλισε , καλά που στο δωμάτιο του δεν έχω ξεστρώσει . Δηλ , αν δε ήταν το χαλί θα το χτυπαγε στα πλακάκια ???

Πήγαμε κ στο allou kidom κ πολύ μας άρεσε κάναμε κ καρουζελ κλπ… ένα από τα λίγα αρνητικά η πολύ δυνατή κ άσχετη με παιδιά μουσική !

ΚΑτερινα!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω θα τα πω και ας μην με πιστευεις!!!!!

Εισαι Κουκλα με αυτο το μαλλι ε??????????????

Καλα σε ειδα!!!Κοβει εμενα το ματι μου!!!!:tongue::tongue:

Και ο μικρος βεβαια πρεπει να σου πω οτι μαλλον ο μπαμπας ειχε φιλικη συμμετοχη στο ολο θεμα!!!!!!!:tongue::tongue:

ΑΥτααααααααα!!!

Μπορει να μπω αργοτερα!!!

θα δω....

Γεια σας!!!

Ζωή ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δε κατάλαβα, το μαλλί με κάνει κούκλα ???

Ναι ο μπαμπάς το έχει καταλάβει από τη πρώτη στιγμή ότι το Νικακι μου μοιάζει αλλά δεν τον πειράζει καθόλου !!!

Σε γενικές γραμμές αυτό που περιέγραψες με το Τεο συμβαίνει κ με εμάς .. πάνω κάτω όλες τα ίδια περνάμε … ουφ !

Female κούκλος το αντράκι σου, να τον χαίρεστε κ με πολύ ωραίες βλεφαρίδες !!!

Cat , τι γλύκας που είναι !!! Στις φωτο που κοιμάται είναι να τον φας , δε το έχεις κάνει ακόμη ?

Και στη στράτα παρακολούθηση θέλει… τέλος καλό όλα καλά, αλλά η ψυχή σου πήγε κ ήρθε, σε καταλαβαίνω !

Ελενιτσα πως είστε ? Έπεσε ο πυρετός ?

XwAPp3.png

αχ βρε Ζωή έχεις δίκιο σε αυτά που λές, αλλά αναρωτιέμαι καμιά φορά μήπως έχω τρομερές απαιτήσεις από τον μικρό μου. Μήπως είναι νωρίς να θέλω να καταλαβαίνει το "όχι" και το "μη"? :( Πολύ προβληματίζομαι...

κοιτα Μαρια εγω δεν περιμενω οτι θα το καταλαβει ...Εχω την υπομονη να του λεω μη και οχι αλλα θελω οταν του το λεω να το κατλαβαινει και ας το ξεχναει μετα!!!Και ξερω οτι το οχι το καταλαβαινει γιατι οταν ειναι να κανει ζαβολια με κοιταει πρωτα και μετα τι κανει....Δεν βαζω περιεργα ορια και οπου λεω οχι ειναι για το δικο του καλο!!!ΤΑ πραγματα που εχω σπιτι δεν με νοιαζει να τα σπασει να τα χαλασει αλλα με νοιαζει να ξερει οτι αυτο που παει να κανει ειναι επικινδυνο γι αυτον!!!Και επειδη αυτο αποκλειεται να το καταλαβει πρπει να αρκειτε προς το παρον στο δικο μου οχι!!!Αργοτερα θα του το εξηγω...ΕΠισης θεωρω οτι πρεπει σιγα σιγα να μπαινουν ορια στο τι μπορει να κανει!!!Ειπαμε ελευθερος να ειναι αλλα οχι να πηγαινει πχ να αρπαζει οτι βρει στο δρομο!!!Ακομα και τσιγαρα πηγε να πιασει μια φορα!!!Ατα νομιζω οτι πρεπει τελοσπαντων απο τωρα να το μαθαινει γιατι αργοτερα θα πει τοσοσ καιρο γιατι μπορουσα να το κανω και τωρα δεν γινεται?Ετσι νομιζω μετα θα αρχισει να σε γραφει κανονικα!!!!Ετσι πιστευω... τωρα αν θα εχει αποτελεσμα?Θα δειξει η Ιστορια!!!χαχαχα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Ζωή ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δε κατάλαβα, το μαλλί με κάνει κούκλα ???

Ναι ο μπαμπάς το έχει καταλάβει από τη πρώτη στιγμή ότι το Νικακι μου μοιάζει αλλά δεν τον πειράζει καθόλου !!!

χαχαχαχα!!!!Κοιτα Κατερινα!!!Το μαλλι επειδη σου παει σε κανει πιο κουκλα απο τοι εισαι!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ενταξει το εσωσα?:tongue::tongue:

κοιτα Μαρια εγω δεν περιμενω οτι θα το καταλαβει ...Εχω την υπομονη να του λεω μη και οχι αλλα θελω οταν του το λεω να το κατλαβαινει και ας το ξεχναει μετα!!!Και ξερω οτι το οχι το καταλαβαινει γιατι οταν ειναι να κανει ζαβολια με κοιταει πρωτα και μετα τι κανει....Δεν βαζω περιεργα ορια και οπου λεω οχι ειναι για το δικο του καλο!!!ΤΑ πραγματα που εχω σπιτι δεν με νοιαζει να τα σπασει να τα χαλασει αλλα με νοιαζει να ξερει οτι αυτο που παει να κανει ειναι επικινδυνο γι αυτον!!!Και επειδη αυτο αποκλειεται να το καταλαβει πρπει να αρκειτε προς το παρον στο δικο μου οχι!!!Αργοτερα θα του το εξηγω...ΕΠισης θεωρω οτι πρεπει σιγα σιγα να μπαινουν ορια στο τι μπορει να κανει!!!Ειπαμε ελευθερος να ειναι αλλα οχι να πηγαινει πχ να αρπαζει οτι βρει στο δρομο!!!Ακομα και τσιγαρα πηγε να πιασει μια φορα!!!Ατα νομιζω οτι πρεπει τελοσπαντων απο τωρα να το μαθαινει γιατι αργοτερα θα πει τοσοσ καιρο γιατι μπορουσα να το κανω και τωρα δεν γινεται?Ετσι νομιζω μετα θα αρχισει να σε γραφει κανονικα!!!!Ετσι πιστευω... τωρα αν θα εχει αποτελεσμα?Θα δειξει η Ιστορια!!!χαχαχα

Κάνεις πολύ καλά , τα όρια κ οι σωστές βάσεις από τώρα μπαίνουν. Γιατί να προσέχουμε μόνο τη διατροφή τους, την υγιεινή τους πχ κ όχι και τη συμπεριφορά τους ?

Το συζητούσα κ με τη παιδίατρο μας... όλα τα καταλαβαίνουν.. έχω κ παράδειγμα αλλά σας το λέω άλλη φορά.. μου είπε οτι πρέπει να του θέσουμε όρια , να έχουμε κοινή γραμμή με το μπαμπά του στη διαπαιδαγώγηση κ ότι τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 5 χρονάκια. Άρα ναι η ιστορία θα δείξει σίγουρα!

χαχαχαχα!!!!Κοιτα Κατερινα!!!Το μαλλι επειδη σου παει σε κανει πιο κουκλα απο τοι εισαι!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ενταξει το εσωσα?:tongue::tongue:

Άντε το έσωσες έστω κ τελευταία στιγμή :tongue::tongue

XwAPp3.png

Ζωίτσα πώς να καταλαβαίνει ό,τι αυτό που λες είναι για το δικό του καλό και ό,τι η γόπα του τσιγάρου είναι κάτι επικίνδυνο????Δύσκολο μου φαίνεται να καταλαβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να καταλαβαίνουν την απαγόρευση και ό,τι τα μαλώνουμε αλλά δεν καταλαβαίνουν τον λόγο, έτσι πιστεύω.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί η ίδια υπήρξα ένα πάρα πάρα πολύ ζωηρό μωρό-παιδί-έφηβος-ενήλικας και τα γονίδια μάλλον έκαναν την δουλειά τους:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Ελευθερια δεν ειπα οτι θα καταλαβει οτι η γοπα ειναι κακο αλλα θα πρεπει με καποιο τροπο να ξερει οτι αυτα δεν τα πειραζουν....Αυτο πως θα το μαθει?Πρεπει να του πεις οχι και πρεπει σε αυτο το οχι να υπακουσει...Δεν ειπα οτι το παιδι μου το θελω στρατιωτακι θελω ομως να το προστατευσω...Ετσι αφου δεν μπορει να καταλαβει το κακο απο το καλο θα πρεπει να μου εχει εμπιστοσυνη σε αυτο που του λεω οχι...Αυτο λεω μονο και αυτο προσπαθω να του μαθω και ετσι φτανω καμια φορα στο σημειο που σκαω και απογοητευομαι....

Το συζητούσα κ με τη παιδίατρο μας... όλα τα καταλαβαίνουν.. έχω κ παράδειγμα αλλά σας το λέω άλλη φορά.. μου είπε οτι πρέπει να του θέσουμε όρια , να έχουμε κοινή γραμμή με το μπαμπά του στη διαπαιδαγώγηση κ ότι τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 5 χρονάκια. Άρα ναι η ιστορία θα δείξει σίγουρα!

Και εμεις καθε φορα συζηταμε με τον Κοσμα...Αυτο τον αφηνεις να το κανει?το αλλο το αφηνεις?Για να ξερουμε να λεμε οχι μαζι και οχι ο καθενας οπου πιστευει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...