Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτό το σαιτ έχει 40 λίρες μεταφορικά και δεν υπάρχει στη λίστα μας...

γιατί δεν το παίρνει από ολιβερς ή pramworld που ναι μεν έχουν 35 λίρες μεταφορικά αλλά είναι εγγυημένα;

καλησπερα τι κανετε?μολις κοιμισα τον μικρο και διαβαζω τα νεα σας.

Ελενιτσα μου περαστικα σας.να τον πας στον παιδιατρο τον μικρο,να δεις τι ειναι.

Αννα μην στεναχωριεσαι.ολα τα μικρα το ιδιο κανουν.εγω απο την μια χαιρομαι που δεν μπουσουλαει και περπαταει ακομα και απο την αλλη στεναχωριεμαι .αλλα ακομα κι ετσι τις σκανταλιες του τις κανει με την περπατουρα.Σημερα ανοιξε ενα συρταρι απο τα χαμηλα του συνθετου οπου μεσα ειχα μια παραμανα ασφαλειας με ενα ματακι και ενα φυλαχτο του Αγιου.Ανοιξε την παραμανα πεταξε το φυλαχτο,επεσε το ματακι στην περπατουρα και μετα καθισε πανω του.ημουν στην κουζινα ,με το που τον βλεπω αρπαζω την παραμανα και εψαχνα τα αλλα. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗς ΜΟΥ .Εψαχνα επι 1 λεπτο το ματακι και δεν το εβρισκα.νομιζα οτι το καταπιε.παραλιγο να παθω καρδια .εκει θα με εβρισκαν αληθεια σας λεω.ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως ανοιξε ενα τοσο βαρυ συρταρι -γεματο πραγματα -που μαγκωνει.καποιες φορες ουτε εγω δεν μπορω να το ανοιξω.ΓΙ αυτο σε παρακαλω μην απελπιζεσαι.τα μωρα μας θα μας κανουν αυτα και πολυ χειροτερα στο μελλον.η γκρινια ειναι το πιο ακινδυνο κοριτσια.και εγω τραιλενομαι με την γκρινια του ωρες -ωρες αλλα σημερα.......

ΥΣ.απο εκεινη την ωρα εχω παρει κουτες και μαζευω επικυνδινα πραγματα,Αυριο ειμαι για jumbo,να παρω αυτα που ασφαλιζουν τα ντουλαπια.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Και τι έγινε το ματάκι τελικά???Πωπω τρέμω και εγώ με κάτι τέτοια...Εμένα σας είπα τι έκανε την προηγούμενη Κυριακή???Γυρίσαμε από βάφτιστη το μεσημέρι και τον αφήσαμε στο πάτωμα. Από την βιασύνη τραβήξαμε την πόρτα αλλά δεν την κλέισαμε. Μπαίνει ο άντρας μου στο μπάνιο, εγώ στην κρεβατοκάμαρα να αλλάξω και μια στιγμή φωνάζω 'Αγάπη μου που είσαι???'

Και φωνάζει ο μικρός 'αααα νταντά'. Ακούω αντίλαλο, παγώνω, τρέχω και τον βρισκώ στο τρίτο σκαλοπάτι της κεντρικής σκάλας, ανέβαινε προς τα πάνω μπουσουλώντας!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!!!!Τι κανετε?

μεις ολα καλα!!!

Το Σαββατο καναμε και εμεις το πρωτο μας μπανιο!!!Δεν ηταν βεβαιαα και η απολυτη επιτυχια αλλα παρα το φοβο του καλα τα πηγε!!!Βεβαια με το που πηγαμε στη θαλασσα τον περιελαβαν το σοι που μας περιμενε και οσο να πεις ενα σοκ το επαθε ο καημενουλης!!!Τι να πω!!Την επομενη φορα ελπιζω να τα παμε καλυτερα!!!οχι οτι εκλαψε αλλα φοβοταν μωρε η φατσουλα μου!!!Οποτε υποθετω συντομα θα το ξεπερασει!!!

Αχ και ειχα ολο αυτο το καιρο μια τρελλη καθυστερηση!!!!2 τεστ εχω κανει!!!!!Ευτυχως δεν ειμαι και σημερα επιτελους θυμηθηκε να ερθει!!!!Κοντεψα να τρελλαθω!!!

Αννουλα μου δεν μπορεις να κανεις και πολλα!!!Και εγω υπαρχουν στιγμες που απογοητευομαι πολυ με την συμπεριφορα του!!!Γενικα τον εχω θελω να πιστευω πολυ ελευθερο αλλα υπαρχουν πραγματα που δεν πρεπει να κανει για το δικο του καλο οπως να πιανει καλωδια να βγαινει στο πισω μπαλκονι και τετοια!!!Ε λοιπον οταν παει να τα κανει και του λεω οχι απλα με κοιταει και συνεχιζει να το κανει καθομαστε εκει και συνεχιζω να του λεω οχι μεχρι που στο τελος αρχιζω και φωναζω!!!Και ξερει πολυ καλα οτι δεν πρρεπει να το κανει τα εχουμε πει παρα πολλες φορες....Τοτε λοιπον στεναχωριεμαι και εγω τοσο πολυ και απογοητευομαι γιατι δεν ξερω που κανω λαθος και δεν με ακουει....ΚΑι τωρα ειδικα που περπατει μονος του αν τον βγαλω εξω και τον πιανω απο τοχερι να περπαταει αυτος θελει ολο και κατι να πιασει απο κατω...Λοιπον αρχιζω και εγω τα οχι και αυτος τσατιζεται μου τραβαει το χερι του και καθεται κατω και γκρινιαζει!!!Αχ δεν ξερω τι να κανω εκεινη τη στιγμη!!!Βεβαια τον παιρνω αγκαλια και φευγουμε!!!Αλλα και αυτο δεν γινεται συνεχεια δεν πρεπει να μαθει καποτε οτι δεν πιανουμε καποια πραγματα?Δεν ξερω....

Σοφια τρομερη φωτο!!!Εχω και εγω μια που κοιμαται στο καρεκλακι του την ωρα που τρωει!!!Πολυ γελιο!!!!

Ελευθερια εδα το αντρακι σου!!!Ειναι πονηροφατσα κανονικη ετσι???Γυαλιζει λεμε το ματι του!!!χαχαχα να τον χαιρεσαι!!!!

Ελενιτσα ο γιατρος τι ειππε για τον πυρετο βρε?Ολα δηλαδη ειναι καλα και δεν ξερει απο που προερχεται?Και εμενα πιανει συνεχεια το αυτι του και το τριβει αλλα νομιζω ειναι τα δοντια του γιατι προχθες η γιατρος μας ειπε πως παμε για τραπεζιτη!!!Και τραβαει πολυ ζορι μωρε!!!αφου κλαιει στον υπνο του !!!!

Μααααααακκκκκκκκκκκκ !!!!!!!!!!!!Τι μεταφορικα ειχαν βρε στο assos?

Χαιρετω και τις υπολοιπες και τα ξαναλεμε!!!!!:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Και τι έγινε το ματάκι τελικά???Πωπω τρέμω και εγώ με κάτι τέτοια...Εμένα σας είπα τι έκανε την προηγούμενη Κυριακή???Γυρίσαμε από βάφτιστη το μεσημέρι και τον αφήσαμε στο πάτωμα. Από την βιασύνη τραβήξαμε την πόρτα αλλά δεν την κλέισαμε. Μπαίνει ο άντρας μου στο μπάνιο, εγώ στην κρεβατοκάμαρα να αλλάξω και μια στιγμή φωνάζω 'Αγάπη μου που είσαι???'

Και φωνάζει ο μικρός 'αααα νταντά'. Ακούω αντίλαλο, παγώνω, τρέχω και τον βρισκώ στο τρίτο σκαλοπάτι της κεντρικής σκάλας, ανέβαινε προς τα πάνω μπουσουλώντας!!!!

καλα λεω για τον δικο μου αλλα και ο δικος σου τρελλο ζουζουνι.ευτυχωςπου δεν επεσε απο τις σκαλες.αφου εψαχνα και εψαχνα και κοντευα να το παθω το εγκαφαλικο,τον σηκωνω απο την περπατουρα και καθοταν πανω του.φαινεται οπως ανοιξε την παραμανα ηταν ορθιος στην περατουρα και μετα καθισε.Αντε να το σκεφτω εγω μεσα στη θολουρα μου.ακομα τρεμω.αντε να του το βγαλουν μετα .ειναι και μεγαλουτσικο, δεν θα εβγαινε με τα κακα.χειρουργιο θα θελαμε.ο Χριστος μας φυλαξε σημερα.τι πηγα να παθω κοριτσακια μου:(

XWF8p2.png

καλησπερα τι κανετε?μολις κοιμισα τον μικρο και διαβαζω τα νεα σας.

Ελενιτσα μου περαστικα σας.να τον πας στον παιδιατρο τον μικρο,να δεις τι ειναι.

Αννα μην στεναχωριεσαι.ολα τα μικρα το ιδιο κανουν.εγω απο την μια χαιρομαι που δεν μπουσουλαει και περπαταει ακομα και απο την αλλη στεναχωριεμαι .αλλα ακομα κι ετσι τις σκανταλιες του τις κανει με την περπατουρα.Σημερα ανοιξε ενα συρταρι απο τα χαμηλα του συνθετου οπου μεσα ειχα μια παραμανα ασφαλειας με ενα ματακι και ενα φυλαχτο του Αγιου.Ανοιξε την παραμανα πεταξε το φυλαχτο,επεσε το ματακι στην περπατουρα και μετα καθισε πανω του.ημουν στην κουζινα ,με το που τον βλεπω αρπαζω την παραμανα και εψαχνα τα αλλα. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗς ΜΟΥ .Εψαχνα επι 1 λεπτο το ματακι και δεν το εβρισκα.νομιζα οτι το καταπιε.παραλιγο να παθω καρδια .εκει θα με εβρισκαν αληθεια σας λεω.ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως ανοιξε ενα τοσο βαρυ συρταρι -γεματο πραγματα -που μαγκωνει.καποιες φορες ουτε εγω δεν μπορω να το ανοιξω.ΓΙ αυτο σε παρακαλω μην απελπιζεσαι.τα μωρα μας θα μας κανουν αυτα και πολυ χειροτερα στο μελλον.η γκρινια ειναι το πιο ακινδυνο κοριτσια.και εγω τραιλενομαι με την γκρινια του ωρες -ωρες αλλα σημερα.......

ΥΣ.απο εκεινη την ωρα εχω παρει κουτες και μαζευω επικυνδινα πραγματα,Αυριο ειμαι για jumbo,να παρω αυτα που ασφαλιζουν τα ντουλαπια.

πω πω Σοφακι , φανταζομαι τηνλαχταρα!! Εχεις δικιο η γκρινια ειναι το λιγοτερο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

αχ βρε Ζωή έχεις δίκιο σε αυτά που λές, αλλά αναρωτιέμαι καμιά φορά μήπως έχω τρομερές απαιτήσεις από τον μικρό μου. Μήπως είναι νωρίς να θέλω να καταλαβαίνει το "όχι" και το "μη"? :( Πολύ προβληματίζομαι...

Διαφημίσεις

ουτε να το σκεφτομαι ημαστε στον 5ο αν κανει και βγει στην σκαλα.....παναγια μου

Για φετος οχι ακομα αλλα του χρονου θα πεξει τρελο καγκελο στο μπαλκονι

Ελενιτσα κι εμεις ετσι ξεκινησαμε 4 μερες μονο πυρετο και μετα ;αρχισε λιγο μυτη και βηχας και ξεκινησαμε την αντιβιωση και απο εκεινη την μερα πυερετος τελος , αλλα για 4 μερες το παιδακιμου ψηθηκε στον πυρετο ......υπομονη

Ζωή ευχαριστούμε για το κοπλιμάν. Και εμένα με γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, με κοιτάει όλο νόημα αλλά συνεχίζει επιδεικτικά αυτό που του απαγορεύω. Μιλάω στον βρόντο. Αλλά εγώ είμαι μαζόχα, το γουστάρω αυτό:)

Πάντα ήθελα ένα ζωηρό παιδάκι, τώρα να μην μιλάω λοιπόν:)

Σοφία σημείωσε ό,τι μένουμε στον δεύτερο όροφο και αν έπεφτε στο κενό δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτό το σαιτ έχει 40 λίρες μεταφορικά και δεν υπάρχει στη λίστα μας...

γιατί δεν το παίρνει από ολιβερς ή pramworld που ναι μεν έχουν 35 λίρες μεταφορικά αλλά είναι εγγυημένα;

Το pram prepei na to exei alla to olivers oxi

Ζωή ευχαριστούμε για το κοπλιμάν. Και εμένα με γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, με κοιτάει όλο νόημα αλλά συνεχίζει επιδεικτικά αυτό που του απαγορεύω. Μιλάω στον βρόντο. Αλλά εγώ είμαι μαζόχα, το γουστάρω αυτό:)

Πάντα ήθελα ένα ζωηρό παιδάκι, τώρα να μην μιλάω λοιπόν:)

Σοφία σημείωσε ό,τι μένουμε στον δεύτερο όροφο και αν έπεφτε στο κενό δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί...

ki ego etsi leo kalitera zoiro para mountrouxiko....exei kai i zoirad ata dika tis kopelia

apisteftos einai o Manos olokliro antraki einai

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...