Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες!

κι εμας ολο κατω θελει να ειναι για να πιανεται απο επιπλα κλπ κ να σηκωνεται αλλιως γκρινιαζει. τι να κανουμε την αφηνουμε αλωνιζει οπου ειμαστε πηγαινει κρατωντας απο καρεκλα σε καρεκλα κλπ...(και καμια φορα σκαει με το κεφαλι.)χθες σταθηκε ορθια χωρις να κρατιεται και χαρηκε...σιγα σιγα θα περπατησει κ θαρχισουν τα δυσκολα! τωρα μια χαρα ειναι... πως θα πεισω τη μεγαλη να μη την ακουμπαει οταν θα ειναι ορθια η μικρη ειναι το ακατορθωτο! γιατι βλεπω θεαματικες τουμπες να ερχονται...ουφφφ...εγω ειδικα δε μπορω να ακουω γκρινια τα νευρα μου εκτοξευονται!!!! τον αντρα μου δε τον νοιαζει, το φιλτραρει ο εγκεφαλος του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας καλή εβδομάδα να έχουμε!

Και ο δικός μου προϊστάμενος λείπει, αλλά δόξα τον θεό 2500 είμαστε εδώ μέσα, όλο και κάποιος θα με πρήζει, οπότε σιγά μην είναι χαλαρά.

Αννούλα, μην σε παίρνει από κάτω με το παιδάκι σου, όλα έτσι είναι πλέον. Πολλά τα ερεθίσματα, πολλά να ανακαλύψουν, ζέστη, δόντια κλπ. δεν θέλουν και πολύ να μην ξέρουν τι τους φταίει και να γκρινιάζουν. Εδώ εμείς και με το παραμικρό μας πιάνει γκρίνια...

Για χθες συγκεκριμένα υποψιάζομαι μάτι ή δόντια για την Ειρηνούλα, με επικρατέστερο το μάτι. Πως είναι σήμερα;

Σοφούλα κερκυραία μου, αστέρι ο μικρός ε; χαχαχαχα άπαιχτος ο κούκλος!

Εδώ γύρω θα είμαι...τα λέμε φιλιά!

καλημερα και απο μενα!!!τι κανετε?φιλακια σε ολα τα μωρακια......!!!!εμεις εχθες πηγαμε για μπανιο......το πρωτο του μπεμπη.του εβαλα τα ποδαρακια στην αρχη και εβαλε μια τσιριδα.....αλλο πραγμα.μολις τον βουτηξα ομως μεσα του αρεσε....κουνουσε και τα ποδαρακια του σαν βατραχακι εκανε.μετα επαιξε με τα πετραδακια......αλλα το βραδυ ηταν τοσο ταλαιπωρημενο που τον ταιζα κοιμισμενο.....και εκανε και πυρετο 39.1.ο καημενος.σημερα δεν ειχε ορεξη......λετε να επαθε καμια ηλιαση????

Καλημέρα Ελενάκι! Τι ώρα πήγες καλέ το παιδί στη θάλασσα και φοβάσαι για ηλίαση;;;

Μήπως έχει αυτή την ίωση που ανεβάζει ξαφνικά υψηλό πυρετό; Μίλησες με τον γιατρό;

Περαστικά του Μαρινούλη!

να'μαι και εγω! μπαινω και φευγω γιατι εχω τρελο τρεξιμο και κωλοβαραω από το πρωι :)

εμεις εχθες του καναμε το 2ο μπανιο! ο μικρος μου λατρευει την θαλασσα! δεν βγαζει κιχ όταν τον βουταμε στο νερο και κουναει χερια ποδια για να κολυμπήσει! εχθες προσπαθουσε να ξεφυγει από τον πατερα του! χα χα χα . τον ειχαμε μονο του στο σωσιβιο και κουναγε τα ποδια του να μην τον πιασει ο Αρης! αφηστε που δεν το πολυθελει το σωσιβιο γιατι με αυτο ειναι ο μισος μεσα στο νερο και θελει να βουταει μεσα ολοκληρος :). μια κυρια με ενα κοριτσακι 17 μηνων μας ρωτουσε ποσων μηνων ειναι ο μπεμπης και δεν κλαει μεσα στη θαλασσα. η δικη της η κορη ηταν γαντζωμενη επανω της και φοβοταν πολύ! δελφινος σας λεω!

βρε ελενιτσα γιατι 39,1? πω πω... δε νομιζω να ειναι ηλιαση με τοσο ψηλο πυρετο... παρε τον παιδιατρο αμεσως!

λοιπόν εξαφανιζομαι προς το παρον!

καλημερουδια Μαρακι και ελενιτσα!

Διαφημίσεις

Καλημέρες, ξενυχτισμένες καλημέρες. Το μουτράκι μου ξύπνησε στις 05:20 και αλώνιζε το σπίτι (εντομεταξύ είχε ξυπνήσει και άλλες 5 φορές από τις 10:30-05:20). Με τίποτα δεν ήθελε αγκαλιά. Αννούλα τι μου λες???Εγώ το ζω αυτό καθημερινά...Σε πάρκο θα κάτσει σπάνια, στην κούνια του αρέσει αλλά είναι πάνω στην ταράτσα και τον βγάζω όταν δεν έχει ήλιο και δεν φυσάει. Όλες τις ώρες είναι κάτω και αλωνίζει. Δεν με νοιάζει, τον έχω το νου μου. Παρά να γκρινιάζει το προτιμώ!!!!

Κορίτσια ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μακμαράκι το ίδιο με ρωτούσε και εμένα ένα ςπατέρας προχθές στην παραλία αλλά να ξέρεις ό,τι τα μεγαλύτερα παιδάκια έχουν μεγαλύτερη αίσθηση του κινδύνου και φοβούνται. Μπορεί και τα δικά μας του χρόνου να μην θέλουν θαλασσίτσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τελικα μονο εμεις εχουμε μεινει χωρις μπανιο και σπο οτι φαινεται τον Αυγουστο θα ειναι το πρωτο ας γιατι δεν παιζει να τον παω εδω για μπανιο

Ελευθεριτσα εσυ που παιρνεις τα παντα απο το νετ κι εχεις το νου εχεις ακουσει απο καμια κοπελα να ψωνιζει απο το parents super market?θελει μια φιλη να παρει ενα καροτσι της Graco

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα Ελενάκι! Τι ώρα πήγες καλέ το παιδί στη θάλασσα και φοβάσαι για ηλίαση;;;

Μήπως έχει αυτή την ίωση που ανεβάζει ξαφνικά υψηλό πυρετό; Μίλησες με τον γιατρό;

Περαστικά του Μαρινούλη!

πηγαμε κατα τις 4:30 με 5!!!εν τω μεταξυ εχει κατι μερες και πιανει το αυτι και κλαιει πολυ.τον πηγα στον γιατρο αλλα ειπε οτι δεν εχει κατι και ειναι μαλλον απο τα δοντια.μηπως να τον παω σε ωρλ να τον δει γιατι φτασανε και οι μερες της βαφτισης και μην ειναι αρρωστος ο καημενος...τι σοι ιωση ειναι αυτη?

εμένα ο γιατρός μου είπε να τον πηγαίνω αυστηρά μετά τις 6!!

Βρε μπας και σου έχει κάνει καμιά ωτίτιδα;;; δεν είναι απίθανο με τέτοιο πυρετό!

η ίωση δεν έχει άλλα συμπτώματα, μόνο υψηλό πυρετό...πάρε τον γιατρό κοριτσάκι μου

Διαφημίσεις

kala perikleiomai apo egimonouses .......

exo mia fili ton septemvrio tin geotnisa apo ton 3o ton oktovrio tin geitonisa apo ton 2o ton dekemvrio kai mia fili ton genari......kai oles ekto sapo tin teleftaia pou den xeroume akoma agoriaaaaaaaaaa...o re agori , o Omiros leei dne eoxume kai xoro sto ipogeio na ftiaxoume paidiko na paroume kai mia ginaika kai na einai ola mazi...exoume plaka

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Τελικα μονο εμεις εχουμε μεινει χωρις μπανιο και σπο οτι φαινεται τον Αυγουστο θα ειναι το πρωτο ας γιατι δεν παιζει να τον παω εδω για μπανιο

Ελευθεριτσα εσυ που παιρνεις τα παντα απο το νετ κι εχεις το νου εχεις ακουσει απο καμια κοπελα να ψωνιζει απο το parents super market?θελει μια φιλη να παρει ενα καροτσι της Graco

Parents Super Market???Τι ειν τούτο καλέ??Πρώτη φορά το ακούω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...