Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   3 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Expand  

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

cat29 είπε:
χαχαχα που το θυμηθηκες αυτο .εισαι φοβερη!!!!:cool:

Αμα σου πω...στην Αννιτα Πανια το τραγουδησε ενας.:tongue:Και ειπα οτι αυτο το τραγουδι με αντιπροσωπευει.Και σε πολλες μανουλες εδω περα φανταζομαι

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

evmo είπε:
Εμενα σημερα δεν εφαγε σχεδον τιποτα.

Εχει 3-4 μερες που δεν πινει ολο το γαλα του.Και 2 βραδια μαλιστα δεν ηπιε καθολου.

Σημερα ξυπνησε 7.30 και 8.30 του εδωσα γαλα για να μην χαλασουμε το προγραμμα μας.Απο τα 240 ηπιε τα 180.Κοιμηθηκε στις 10.30 και ξυπνησε στις 13.15.Εφαγε φρουτοκρεμα στις 1.30 και ξανακοιμηθηκε στις 3 και ξυπνησε στις 6.Τον εδωσε η πεθερα μου φαγητο και ουτε να το φτυσει.Οταν γυρισα κατα τις 8 του εδωσα εγω το φαγητο (μηπως ηθελε απο μενα)αλλα τζιφος και του εκανα φαριν λακτε.Αυτην την

εφαγε.Του εδωσα παλι γαλα κατα τις 22.30 και εννοειται πως δεν το ηπιε ολο και τωρα κοιμαται απο τις 23.00.

Α,τον εχουν τσιμπησει μαλλον κουνουπια.Ειναι καμια δεκαρια.Το εχει τσιμπηει και στο αυτακι του και εχει πρηστει.Το αντικουνουπικο το ξεχασα στην μαμα μου.Πως μας βρισκεις?

εεεεεε...γιατι του δινεις φρουτοκρεμα στις 1.30 το μεσημερι?

XWF8p2.png

εγω του δινω γαλα 7.00το πρωι ,φρουτα στις 11πμ.φαγητο στις2.45 μμ 18.30 γιαουρτι η κρεμα.και 22.00μμ γαλα.κοιμαται απο τις 22.00μμ εως της 10.00πμ και το απογευμα απο της 15.15 εως της17.00μμ.σημερα μου αποκοιμηθηκε ορθιος στην περπατουρα.ειχε πολυ πλακα, τον εβγαλα φωτο.

XWF8p2.png

evmo είπε:
Κανονικα την τρωει στις 12.Αλλα σημερα αλλαξε πολυ το προγραμμα του
κανει ζεστη και ταλαιπωρουνται τα καημενα .λογικο να μην εχουν ορεξη να φανε πολυ.ουτε ο δικος μου τρωει πολυ αυτες της μερες και ας εχω τα ερκοντισιον αναμμενα ολη μερα.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Βαλε οπωσδηποτε φωτο.Θελω να τον δω.

Το δικο μας προγραμμα ειναι.

9.00-γαλα

12.00-φρουτα

15.00-φαγητο

18.00-φαγητο

21.00-κρεμα

23.00-γαλα

Εμενα κοιμαται απο τις 23.00-8.30,ξανακοιμαται κατα τις 12.30-14.30 και στις 18.30-20.30.

Ο δικος σου κοιμαται σερι 12 ωρες ε?ΤΕΛΕΙΑ!Και παιρνει και εναν καλο υπνακο το μεσημερι...Μια χαρα σας βρισκω.Ουτε στον παπα να μην το πεις...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα...το σουκου της φασινας συνεχιζεται. και κανει και μια διαολεμενη ζεστη αλλο πραμα!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted: τα μωρακια σας πως ειναι?εμενα ηρθε η μαμα μου απο αθηνα και θα μεινει 10 μερες και χαρα οι μικρες::::γιαυτο και μαζευα το σπιτι αλλιως δεν θα χε που να κοιμηθει...βουνο τα ασιδερωτα στο κρεβατι του ξενωνα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα...Ειμαι πολυ απογοητευμενη απο το παιδι μου...Ολο γκρινια κοριτσια, ειλικρινα ειναι απιστευτη η μεταλλαξη της. Σημερα με εφερε στα ορια μου, πηγαμε στην αδελφη μου, δεν ηθελε τιποτα, μονο να ειναι κατω και να περπαταει, αλλα ειναι τοσο κουραστικο, δεν μπορω συνεχεια να στεκομαι και να την πηγαινω πανω κατω...οταν δεν την ειχα κατω να την περπαταω γκρινια, δεν με αφηνε να κατσω ενα λεπτο...ο αντρας μου εχει ακομα πονους στο ποδι και τη μεση και δεν μπορει να την κρατησει πανω απο 5 λεπτα...ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης!!!!! ολο το βαρος πανω μου, δεν αντεχω...στο αμαξι στην επιστροφη, κλαμα λες και τη σφαζανε, να κανει τοξο το σωμα της και κλαμα. Ηρθαμε σπιτι, ουτε να φαει, ηπιε 80 μλ, που αυτη αν δεν πιει 240 δεν πατωνει, με χιλια κολπα της εδωσα αλλα 100, οχι τιποτε αλλο αλλα θα με ξυπνησει απο τις 3 να θελει γαλα, την κρατησα λιγο αγκαλια και κοιμηθηκε. Τι να πω...γενικα ειναι ανησυχη και γκρινιαρα αυτες τις μερες αλλα σημερα απογοητευτηκα παρα παρα πολυ...τι κανω λαθος και εχει μετα λλαχθει το μωρο μου, που ηταν ολο γελιο δεν ξερω...καλο βραδυ...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

cat29 είπε:
Καλημερα τι κανετε?εμεις καλα.πολυ ζεστη παλι σημερα.

Δειτε εδω εναν υπναρα που κοιμαται οπου βρει:oops::cool:

εισαι πολύ τυχερη μανα, μην μιλας καθόλου!:)

περαν του οτι ειναι κούκλος ο μικρος!

v & a είπε:
καλημερα...το σουκου της φασινας συνεχιζεται. και κανει και μια διαολεμενη ζεστη αλλο πραμα!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted: τα μωρακια σας πως ειναι?εμενα ηρθε η μαμα μου απο αθηνα και θα μεινει 10 μερες και χαρα οι μικρες::::γιαυτο και μαζευα το σπιτι αλλιως δεν θα χε που να κοιμηθει...βουνο τα ασιδερωτα στο κρεβατι του ξενωνα!!!!

γολγοθας το σιδερωμα αυτες τις μερες της ζεστης, δεν παλευεται με τιποτα!:?

Anna1979 είπε:
Καλησπερα...Ειμαι πολυ απογοητευμενη απο το παιδι μου...Ολο γκρινια κοριτσια, ειλικρινα ειναι απιστευτη η μεταλλαξη της. Σημερα με εφερε στα ορια μου, πηγαμε στην αδελφη μου, δεν ηθελε τιποτα, μονο να ειναι κατω και να περπαταει, αλλα ειναι τοσο κουραστικο, δεν μπορω συνεχεια να στεκομαι και να την πηγαινω πανω κατω...οταν δεν την ειχα κατω να την περπαταω γκρινια, δεν με αφηνε να κατσω ενα λεπτο...ο αντρας μου εχει ακομα πονους στο ποδι και τη μεση και δεν μπορει να την κρατησει πανω απο 5 λεπτα...ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης!!!!! ολο το βαρος πανω μου, δεν αντεχω...στο αμαξι στην επιστροφη, κλαμα λες και τη σφαζανε, να κανει τοξο το σωμα της και κλαμα. Ηρθαμε σπιτι, ουτε να φαει, ηπιε 80 μλ, που αυτη αν δεν πιει 240 δεν πατωνει, με χιλια κολπα της εδωσα αλλα 100, οχι τιποτε αλλο αλλα θα με ξυπνησει απο τις 3 να θελει γαλα, την κρατησα λιγο αγκαλια και κοιμηθηκε. Τι να πω...γενικα ειναι ανησυχη και γκρινιαρα αυτες τις μερες αλλα σημερα απογοητευτηκα παρα παρα πολυ...τι κανω λαθος και εχει μετα λλαχθει το μωρο μου, που ηταν ολο γελιο δεν ξερω...καλο βραδυ...

Αννουλα μου μην στεναχωριεσαι. αυριο θα δεις οτι θα ξυπνησει πολύ καλυτερα το μικρακι σου. και εμενα τα κανει αυτα συνεχεια. σημερα ξυπνησε με κλαματα και όλη η μερα πηγς ετσι με φωτεινη εξαιρεση τις ωρες που πηγαμε στην θαλασσα την οποία κυριολεκτικα λατρευει! μεχρι ντεπον του ςδωσα να ηρεμησει γιατι μαλλον εχει προβλημα και με τα δοντακια του. το παιδακι σου ειναι μια χαρα και πραγματικα θα ηθελα να μας πεις πως θα ειναι αυριο. πιστευω ότι όλα θα ειναι και παλι σουπερ... θα δεις!

καλησπερα δεν ειπα!

καλησπερα φιλεναδες!

evmo είπε:
Αννα σκεφτηκες το ενδεχομενο να εχει ματι η Ειρηνουλα?

εγω δεν τα πιστευω αυτα αλλα στην αναγκη ας βρει η Αννουλα καμια ξεματιαστρα δενν βλάπτει! γεια σου Ευμορφακι!

Καλημερα και καλη μας εβδομαδα κοριτσακια!!!

Δευτερα ε.....τουλαχιστον εχει αδεια ο προισταμενος και θ αημαστ ελιγο πιο ησυχα,οχι οτι δεν θα εχει δουλεια αλλα δεν θα ειναι εδω να μας πρηζει κιολας

Anna1979 είπε:

Αννουλα μου υπομονη κι εμεισ ετσι ημαστ ετον κραταω απο το ενα χερι και δωστου.....πηγαμε χθες γιακαφε καθισε στο καροτσι για κανενα 40λεπτο και μετα γκρινιαζε γιατι ηθελε κατω μολις κατεβηκε τερμα η γκρινια.Εγω τον κατεβαζω καθε παογευμα κατω στον δρομο(ημαστε αδιεξοδο) και λυσαει ωσπου ανεβαινουμε στος 9 κανουμε μπανιο πινουμε γαλα ηδη κοιμισμενοι ...

evmo είπε:
Αννα σκεφτηκες το ενδεχομενο να εχει ματι η Ειρηνουλα?

εγω το πιστευω και το παραπιστευω και γενικα πριν κοιμηθει καθε βραδυ τον διαβαζω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...