Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν λίγο κοιμήθηκε το τερατάκι μου και μπήκα για λίγο να στείλω κάτι μηνύματα.

Αννούλα εγώ φοβάμαι ό,τι η νύφη δεν θα αντέξει τον γαμπρό και θα τον στείλει στην μαμά του. Αχαχαχα. Η' μπορεί να γίνει και αυτό που λένε 'κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι'.

Καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες

Αφοι λυσαξε ολη την μερα το καμαρι μου κοιμηθηκε και μπηκα λιγο να χαζεψω

Αντρακι ο Μανος μας , να σου ζησει Ελυθεριτσ μου(καλα πυτζαμες mothercare και winnie πυτζαμακι εχουμε κι εμεις, fun τρελοι του winnie

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ Σοφια μου.

Δεν σας διαβασα καθολου...μονο την τελευταια σελιδα.

Εχω πολυ πηξιμο στην δουλεια.Ξεκινησαν οι εκπτωσεις,ξεκινησαν και οι αδειες και πρεπει να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις ρεπο.Τα ποδια μου δεν ξερω που να τα βαλω καθε βραδυ απο τον πονο,που ειμαι ολη μερα ορθοστασια.Και να εχεις να ταισεις,μπανιαρισεις,παιξεις,αλλαξεις,κοιμισεις τον Παντελακη.Εχω καταντησει η κα Μαιρη Παναγιωταρα...χαχαχα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ Σοφια μου.

Δεν σας διαβασα καθολου...μονο την τελευταια σελιδα.

Εχω πολυ πηξιμο στην δουλεια.Ξεκινησαν οι εκπτωσεις,ξεκινησαν και οι αδειες και πρεπει να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις ρεπο.Τα ποδια μου δεν ξερω που να τα βαλω καθε βραδυ απο τον πονο,που ειμαι ολη μερα ορθοστασια.Και να εχεις να ταισεις,μπανιαρισεις,παιξεις,αλλαξεις,κοιμισεις τον Παντελακη.Εχω καταντησει η κα Μαιρη Παναγιωταρα...χαχαχα

χαχαχα που το θυμηθηκες αυτο .εισαι φοβερη!!!!:cool:

XWF8p2.png

Εμενα σημερα δεν εφαγε σχεδον τιποτα.

Εχει 3-4 μερες που δεν πινει ολο το γαλα του.Και 2 βραδια μαλιστα δεν ηπιε καθολου.

Σημερα ξυπνησε 7.30 και 8.30 του εδωσα γαλα για να μην χαλασουμε το προγραμμα μας.Απο τα 240 ηπιε τα 180.Κοιμηθηκε στις 10.30 και ξυπνησε στις 13.15.Εφαγε φρουτοκρεμα στις 1.30 και ξανακοιμηθηκε στις 3 και ξυπνησε στις 6.Τον εδωσε η πεθερα μου φαγητο και ουτε να το φτυσει.Οταν γυρισα κατα τις 8 του εδωσα εγω το φαγητο (μηπως ηθελε απο μενα)αλλα τζιφος και του εκανα φαριν λακτε.Αυτην την

εφαγε.Του εδωσα παλι γαλα κατα τις 22.30 και εννοειται πως δεν το ηπιε ολο και τωρα κοιμαται απο τις 23.00.

Α,τον εχουν τσιμπησει μαλλον κουνουπια.Ειναι καμια δεκαρια.Το εχει τσιμπηει και στο αυτακι του και εχει πρηστει.Το αντικουνουπικο το ξεχασα στην μαμα μου.Πως μας βρισκεις?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...