Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Έχω χαθεί αυτές τις μέρες, χαμός στο γραφείου. Αλλά θα επιζήσουμε, δεν είναι και η πρώτη μας φορά.

Σας παραθέτω και μερικές φώτο για να μας γνωρίσετε καλυτερα:)

http://www.facebook.com/album.php?aid=188248&id=682753869&l=fade0450d9

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ειναι θεος ο γιος σου...τελειες φωτο!!!!! πολυ μουτρο...να τον χαιρεστε τον παιδαρο, πραγματικο κουκλι!!!!!!!!!!!!! Και σεις κυρια μου στυλακι...κουκλα κουκλα...φτου φτου!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Μαριάνα αν σου πω ό,τι χθες πέρασα από εκεί τι θα πεις???

Μάλιστα περιμένω να με πάρει τηλ να μου πει τιμή για την τούρτα της βάφτισης.

Τι ακριβώς μου έλεγες ό,τι κάνει ο Κουμάκης??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια κουκλος ο γιος σου.πραγματικα υπεροχος.φοβερη φατσουλα!!!

θα καψει πολλες καρδιες στο μελλον .να τον χαιρεστε.

και εγω φωτο σημερινη ειπα να μπω να βαλω.Δειτε πονηρη φατσουλα!!!!!post-27397-14825440350176_thumb.jpg

XWF8p2.png

Γαμπρος με τα ολα του ο Μανος καλε...Αλλα και η νυφη...Δεν εχεις παραπονο!!!!! Μονο επιστροφες δε δεχομαστε ε...Το λεω να τα ξεκαθαριζουμε, γιατι δε νομιζω ο Μανος να την αντεξει για πολυ ειναι απαλευτη!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

κοπελιες γεια σααααας!!!

πωπω μα μονο εδω εχει τοση ζεστη?? ελεος!!!

και σημερα δε προβλεπεται μπανιο, αλλα φασινα! (θα χουμε κοσμο το σουκου που δε μπορει να κοιμηθει πανω στο κρεββατι που ξεκουραζονται τα ασιδερωτα!:cool::cool::cool:)

aaaaa maria_s εχω παει στη Κερκυρα κι εμενα σε ενα μερος σε ενα βουνο που το λενε Ανω Γαρούνα!!!! τι να σου λεω...βγαινανε οι αρρουραιοι και κανανε τα βραδυα βολτα στη σκεπη, και τσιριζανε, φωναζε ο μπαμπας μου που τον ξυπνουσανε μεσα στο καλυτερο υπνο του...τρελη εμπειρία σου λεω!εχχεχε

ωραίοι είστε! από ΟΛΟ το νησί, εσείς πήγατε εκεί πάνω :rolleyes:

εγώ ήμουν mall για ψώνια-χάζεμα...τώρα γύρισα, πίνω καφεδάκι και θα φύγουμε κατά τις 6 να πάμε στους νονούς του πρίγκηπα για μπαρμπεκιου

όλες οι ψυχούλες μας είναι κουκλιά!

και παλι γεια σας...

cat29 μια χαρα ειναι οι μικρες ζεσταινομαστε σημερα, εσεις τι κανετε!

female αυτος κανει τις τρισδιαστατες τουρτες αν θυμασαι που λεγαμε πριν μερες... βρηκα το φυλλαδιο και εχει σχεδια διαφορα, ισως και για τη βαφτιση σας κανει πολυ εντυπωσιακο σχεδιο!!!!!!

maria_S μας ειχανε καλεσει δε πηγαμε απο μονοι μας...και ηταν περιπτωση που δε μπορουσαμε να πουμε οχι, ασε και εγω τωρα 15 χρονων σε φαση που ξεσαλωνα τι νακανα πανω στο βουνο?ευτυχως ειχαμε τους διπλανους παρεα, που ειχανε παιδια κ τα ξαδερφια τους στην ηλικια μου...αλλιως δυσκολα τα πραματα. 20 μερες μειναμε κ στο τελος δεν ηθελα να φυγω!!!!;););););)

οι αλλες κοπελιες τι κανετε?:D:D:D:D:D

εγώ ήμουν mall για ψώνια-χάζεμα...τώρα γύρισα, πίνω καφεδάκι και θα φύγουμε κατά τις 6 να πάμε στους νονούς του πρίγκηπα για μπαρμπεκιου

όλες οι ψυχούλες μας είναι κουκλιά!

Μια χαρα σε βρισκω κυρια μου...ωραιοτατα περνατε!!!!! Εμεις εδω λιωνουμε, αλλα δεν ειναι για μπανιο, φυσαει ενας αερας απαπα...μολις πριν λιγο φαγαμε και ειμαι χλαρωμενη και νυσταγμενη, κοιμησα και την τσαπερδονα!!!! Παω για λιγο νανα και γω!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...