Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βρε Ελένη μου έχεις δίκιο...είναι της αγια-Μαρίνας αύριο...πότε έφτασε...έχω χάσει μέρες...

Σοφία δεν παλεύεται στο νησί ε; πριν λίγο μου τα έλεγε η μαμά μου...τέλεια η φώτο του πριγκηπάκου!

Κάθε Παρασκευή έχω φασίνα φιλενάδα...πέρασε κιόλας μια βδομάδα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας όμορφές μου! παρατηρώ μια χαλαρότητα στο καφέ και δεν μου αρέσει...θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού μου φαίνεται!

Όλα τα αγγελάκια καλά;

Ο δικός μου δεν την παλεύει με την ζέστη...στις 6 το πρωί, το δωμάτιό του είχε 31 βαθμούς και σχεδόν 90% υγρασία...όλη νύχτα στριφογυρνάει...αμ Κέρκυρα μου ήθελαν :-P

Σε δύο βδομάδες τέτοια ώρα, θα έχω φτιάξει βαλίτσες και θα κατευθύνομαι για μανικιούρ/πεντικιούρ/φρύδια...βράδυ της παράλλης Παρασκευής ξεκινάμε για το νησί :) :) :) :)

προς το παρόν όμως κάνω φασίνα...μου έχει μείνει μόνο σκούπισμα/σφουγγάρισμα και σίδερο μόλις στεγνώσουν τα ρούχα...ιδρώτας ποτάμι λέμε!

Θα αγνοήσω τις μαμακίες της ψηλής για το χόμπιτ παιδί της...το Νικολί σκάρτους 75 πόντους πρέπει να είναι τώρα και είναι και πιο μεγάλος από το αστέρι της Αμαλιάδος...εγώ πάλι θα πνίξω το χόμπιτ την πεθερά μου αν μου μείνει κοντός μη χ&σω το 1.80 μου!

Ελενάκι μου να χαίρεσαι τον πατερούλη σου (αλήθεια τι γιορτή είναι αύριο;) και του χρόνου με υγεία να διπλογιορτάζετε!

Λιτσάκι πως είναι το σπλαχνάκι σου;

Βούλα μου μακάρι να μπορούσα να είμαι στη βάφτισή σας...θα σας σκέφτομαι και οι ευχές μου όλες να ακολουθούν το παλληκαράκι σου σε μια φωτισμένη και όμορφη ζωή!

πρωτον: ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ γιατι μου αρεσει ο τροπος που τα λες (ακου χομπιτ η πεθερα χα χα χαχα)!

δευτερον: σε ζηλευω (ή μηπως το "φθονω" αποτυπωνει καλυτερα το μεγεθος της ζηλιας μου :rolleyes:?) που εισαι από νησι, που φευγεις σε 2 εβδομαδες, που πας Κερκυρα βεβαιως βεβαιως και φυσικα που θα στρογγυλοκαθεσαι για κανενα μηνα με αδεια!:cool:

μαζευω τα κομματια μου και σερνομαι μεχρι το σπιτι μου!

ελπιζω να με αφησει ο αντρας της ζωής μου (βλέπε "αγαπακι") να μπορεσω να σας μιλησω από εκει! φιλακια (προς το παρον ευχομαι)!

χα θα κάθομαι 3 εβδομάδες...γ'αυτό άλλωστε πάω Κέρκυρα...εκεί όλα σούπερ ντούπερ φροντισμένα από τη μαμά και μείς καφέ και μπάνιο! άσε που είναι και η πιο οικονομική επιλογή...

ναι νομίζω το "φθονώ" ταιριάζει καλύτερα :-P

τι νιαουρίζεις όμως καλέ;;; δεν κλείνουν τα δικαστήρια τον Αύγουστο;;; άρα πόση δουλειά θα κάνεις πια;;; και η θάλασσα κοντά είναι...αμάν πια, είσαι υπερβολική (καλά Κέρκυρα δεν είναι...αλλά και πάλι, δεν είναι τραγική η κατάστασή σας κυρία μου!!!)

Διαφημίσεις

και επειδή η Βούλα είπε αποτρίχωση..."χτύπησα" χθες το παρακάτω:

http://www.goldendeals.gr/deals/30euros-silkline

Θα πάω από Σεπτέμβρη!!!

αυτό το www.goldendeals.gr και το άλλο www.groupon.gr είναι καλή φάση...θα σας πρότεινα να τα παρακολουθείτε γιατί βγάζουν πολύ καλές προσφορές (το goldendeals όμως μόνο για Αθήνα :(). To groupon έχει όμως και για άλλες πόλεις...

τέλειο;;;;;;;;;;;

ή είναι μούφα;

πρωτον: ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ γιατι μου αρεσει ο τροπος που τα λες (ακου χομπιτ η πεθερα χα χα χαχα)!

δευτερον: σε ζηλευω (ή μηπως το "φθονω" αποτυπωνει καλυτερα το μεγεθος της ζηλιας μου :rolleyes:?) που εισαι από νησι, που φευγεις σε 2 εβδομαδες, που πας Κερκυρα βεβαιως βεβαιως και φυσικα που θα στρογγυλοκαθεσαι για κανενα μηνα με αδεια!:cool:

κι εδώ μια από τα ίδια και ακόμα χειρότερα!που για να βρεις καθαρή θάλασσα θέλει τουλάχιστον 1 ώρα στο αυτοκίνητο χωρίς κίνηση βεβαίως βεβαίως.γιατί αν ξεκινήσεις μετά τις 10 να πας Χαλκιδική την Κυριακή μπορεί να φτάσεις και σε κανένα τρίωρο.

Γεια σας κοριτσια !!

Ζέστηηηη καλά που έχουμε κ την επιστήμη (air-condition) αλλιώς δε παλεύεται !

Λέω να πάρω το μικρό κ να πάμε allou το απόγευμα μόλις δροσίσει λιγάκι .

Έβαλα κ 3 φωτο στο προφίλ, check !

Φιλιά

XwAPp3.png

τέλειο;;;;;;;;;;;

ή είναι μούφα;

όχι δεν είναι μούφα...κλείσαμε και αυτό για Μύκονο:

http://www.goldendeals.gr/deals/144euros-royal-myconian

και μίλησα ήδη με ξενοδοχείο και έκανα κράτηση για Σεπτέμβριο weekend με συζυγούλη και κουμπαρόπουλα!

και άλλες προσφορές έχουν πάρει μανούλες από παρεντς χωρίς κανένα πρόβλημα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια !!

Φιλιά

Καλώς το κορίτσι!

Γεια σας κοριτσια !!

Φιλιά

ΚΑταρχην Καλησπερα!!!Δεν θα πω πολλα γιατι δεν ειμαι στις καλυτερες μου!!!!!

Θελω ομως να σχολιασω το κοντοχοντρο παιδι της ΜΑριας!!!!!

Καλα δεν ντρεπεστε??????????ΝΑ το συυζητουσαν καποιοι που οντως εχουν προβλημα εχει καλως αλλα εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τστστστσ......

ΚΑτερινα!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω θα τα πω και ας μην με πιστευεις!!!!!

Εισαι Κουκλα με αυτο το μαλλι ε??????????????

Καλα σε ειδα!!!Κοβει εμενα το ματι μου!!!!:tongue::tongue:

Και ο μικρος βεβαια πρεπει να σου πω οτι μαλλον ο μπαμπας ειχε φιλικη συμμετοχη στο ολο θεμα!!!!!!!:tongue::tongue:

ΑΥτααααααααα!!!

Μπορει να μπω αργοτερα!!!

θα δω....

Γεια σας!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

κοπελιες γεια σααααας!!!

πωπω μα μονο εδω εχει τοση ζεστη?? ελεος!!!

και σημερα δε προβλεπεται μπανιο, αλλα φασινα! (θα χουμε κοσμο το σουκου που δε μπορει να κοιμηθει πανω στο κρεββατι που ξεκουραζονται τα ασιδερωτα!:cool::cool::cool:)

aaaaa maria_s εχω παει στη Κερκυρα κι εμενα σε ενα μερος σε ενα βουνο που το λενε Ανω Γαρούνα!!!! τι να σου λεω...βγαινανε οι αρρουραιοι και κανανε τα βραδυα βολτα στη σκεπη, και τσιριζανε, φωναζε ο μπαμπας μου που τον ξυπνουσανε μεσα στο καλυτερο υπνο του...τρελη εμπειρία σου λεω!εχχεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...