Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό με τις φασαρίες το φοβάμαι και γω και μετά τις 17 φεύγω...

... εγώ το έχω σίγουρο... μακάρι να μη γίνει έτσι.... αλλά δεν το βλέπω!!! λέω να τα πουμε όλες μετά τις γιορτές... έχει και χάλια καιρό τώρα...

Α, εκτός απο την εβδομάδα 11-15/01... δεν μπορώ!! το λέω απο τώρα για να μη με βρίζεται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μιλάμε με έχει χεσμένη! Είναι ξάπλα και περιμένω να κοιμηθεί να πάω να φάω και αυτός βλέπει τηλεόραση και κοπανιέται!!!

χα χα χα ...εμένα πάλι κοιμάται εδώ και 1 ώρα !!! επηρεαζεται απο τον καιρο σίγουρα!!

Διαφημίσεις

χαμήλωσέ τη να μην ακούει... και θα τον κοιμήσει η οθόνη..

κλειστό είχα τον ήχο!

την έκλεισα τώρα...είναι απασχολημένος να τρώει το χέρι του...καλά νυστάζει πολύ!

για πες πως έρχομαι καλλιθέα...

λια ωραια αυτη η κουνια κ εγω θελω μια τετοια λεω να της την παρω δωρο για τα χριστουγεννα.κ επειδη φοβαμαι να χρησιμοποιησω πιστωτικη στο ιντερνετ θα παω μια βολτα απ τα λητω η απ τον μουστακα να δω τι παιζει,

σχετικα με τη συναντηση καλλιθεα ειναι μια καλη λυση κ για μενα.τωρα βεβαια δε ξερω αν θα κατσει η δικια μου σε καφε θα δειξει.οτι κανονισετε μου λετε κ εμενα.αν καταλαβα καλα απ το νεο χρονο ε?προβλημα με την ημερομηνια δεν εχω προς το παρον.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

που θα πας;

λοιπόν προτείνω την βδομάδα 04/01 - 10/01...

κόρες, ποια μέρα βολεύει; Τι ώρα;

4-5-7 ή 8/1?

6 είναι αργία οι άντρες δεν δουλεύουν εκτός και αν θέλετε να τους φέρουμε και αυτούς.... να προσέχουν και τα μωρά λίγο... χαχαχα έτσι θα έχει πιο πολύ πλάκα... και εμείς θα αράξουμε θα γελάσουμε και θα τους αφήσουμε και για λίγο να παμε για ψώνια!!!

Μήπως να το κάνουμε Σάββατο να έρθουν? 9/1????

κλειστό είχα τον ήχο!

την έκλεισα τώρα...είναι απασχολημένος να τρώει το χέρι του...καλά νυστάζει πολύ!

για πες πως έρχομαι καλλιθέα...

Εγώ θα ερχόμουν απο παραλία... πες μου ένα κεντρικο δρόμο παιανία να σου βγάλω διαδρομη...

Διαφημίσεις

4-5-7 ή 8/1?

6 είναι αργία οι άντρες δεν δουλεύουν εκτός και αν θέλετε να τους φέρουμε και αυτούς.... να προσέχουν και τα μωρά λίγο... χαχαχα έτσι θα έχει πιο πολύ πλάκα... και εμείς θα αράξουμε θα γελάσουμε και θα τους αφήσουμε και για λίγο να παμε για ψώνια!!!

θα συμφωνησω με την ελευθερια.εγω που εχω προβλημα μετακινησης(φοβαμαι να οδηγω μονη μου) θα με βολευε μια χαρα!αν συμφωνησουν κ οι υπολοιπες να το κανουμε ετσι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

4-5-7 ή 8/1?

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τον θηλασμό από τις υπόλοιπες...εγώ είμαι οκ

θα μου πεις πως θα'ρθω;;;

Εγώ θα ερχόμουν απο παραλία... πες μου ένα κεντρικο δρόμο παιανία να σου βγάλω διαδρομη...

με βολεύει πολύ αττική / εθνική οδό...

μπορώ να βγω και παραλία από βάρης-κορωπίου στο ύψος της βάρης...

και από σταυρό αγ. παρασκευής και κατεβαίνω μεσογείων...

πες τον πιο γρήγορο :)

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τον θηλασμό από τις υπόλοιπες...εγώ είμαι οκ

θα μου πεις πως θα'ρθω;;;

μπορούμε να κάτσουμε στο κάτω μέρος του καταστήματος ΟΛΟΙ και οποια θέλει να ξεσκατίσει και να θηλάσει να ανέβει στο πατάρι που θα το κρατήσουμε άδειο!!! ε???:P Να δω μόνο που θα χωρέσουν τόσο καρότσια... χα χα χα

σου ειπα ... δες παραπάνω ... πες μου και ενα κεντρικο να σου στείλω ακριβώς διαδρομή - χάρτη.... μάλλον καλυτερα απο Αγ. Παρασκευή είναι πιο σύντομα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...