Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες πολλες!

Παρασκευη γουαου σημερα. αντε καλό ΣΚ να έχουμε με μπανακια και ξεκουραση!

χθες ειχαμε παιδιατρο και συμφωνα με τις μετρησεις του δεν πηραμε ποντο στο υψος αρα παραμενουμε στους 76 ενω φτασαμε τα 10 κιλα! λετε τελικα να γινει κοντοχοντρο το παιδι μου;:tongue:

με τσαντισε και η μανα μου πρωι πρωι οταν της ειπα τα νεα γιατι γυρισε και μου ειπε: "στο'χω πει εγω ότι το παιδί θα γινει ΚΟΝΤΟ":evil:... "αυτο να το θυμασαι", της ειπα και εγω "γιατι αν γινει 2 μετρα μην μου πεις ότι ελεγες πως θα γινει ψηλο"! και συνεχισε "παντως σαν και εσας ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"! τα νευρα μου λεμε!

τελοσπαντων... σημερα ειναι η συναυλια των Κατσιμιχαιων που θελω να παω αλλα προβληματιζομαι κιολας. αν "πεταχτει το βραδυ ο μικρος στον ύπνο του θα μπορεσει ο αντρας μου να τον ηρεμησει; :? εχθες το βραδυ ειχα αναμμενο το αιρκοντισιον μεχρι τις 4.30 το πρωι μηπως τον ενοχλει η ζεστη αλλα μαλλον ειναι τα δοντια τελικα γιατι μου ξυπνησε αρκετες φορές (μεταξυ άλλων και στις 6 όπου τον πηρα στο κρεβατι μου) κλαιγοντας γοερα :|. ελπιζω αν παω στη συναυλια να μην γυρισω αρον αρον πισω. όχι τιποτε αλλο αλλα θα ειμαι και 40χλμ μακρια!

εσεις τα υπόλοιπα κοριτσουδια τι κανετε;

αααααα.... εχθες παλι δεν τον πηγα για μπανιο γιατι ο συζυξ κοιμηθηκε... ποτε θα κανει το παιδακι μου το πρωτο του μπανιο αραγε :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ευτυχία ειναι Παρασκευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Μαρακι ουτε εμεις δεν εχουμε κανει ακομα μαλλον τον Αυγουστο μας βλέπω

Κι εμεις προχθες το βραδυ το ειχαμε ανοιχτο ολο το βράδυ αλλα ειναι στο σαλονι και απλα ερχεται και στις κρεβατοκαμαρες

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα....

εμενα η μαμα μου για να με τσιγκλισει ( επειδη το σοι του αντρα μου εκτος απο τον ιδιο ειναι μελαχροινοι και σκουροι ενω το σοι μου κ ο αντρας μου ανοιχτοχρωμοι ) μου λεγε:

το δευτερο παιδι να δεις εχω ενα προαισθημα που θα βγει μελαχροινο και σκουροχρωμο και θα φαινεται σαν να μην ειναι δικο σας...και τσαντιλα εγω, κ της ελεγα "ε ενταξει αν ειναι σκουρο θα λεμε πως εινα της κουνιαδας μου δε πειραζει!!!!!!!! " μετα που ηρεμουσανε τα πραματα της ελεγα: "αποκλειεται με τη μεγαλη θα μοιαζει και θα ναι και ανοιχτοχρωμο..."Τελικα δικαιωθηκα και ειναι ακομα πιο ανοιχτοχρωμη κι απο τη μεγαλη μας!

ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ετσι κ εσυ αν βγει μπασκετμπολιστας μην απορησεις...αλλα στη μαμα σου για να τη τσιγκλας να της λες οτι θα παραμεινει χομπιτ η πως θα τον στειλεις στο δασος με τους 7 νανους!!!!χχιχιχιχιχι πολυ μαρεσει η αντιδραση τους οταν λεμε τετοια!

καλημερες πολλες!

Παρασκευη γουαου σημερα. αντε καλό ΣΚ να έχουμε με μπανακια και ξεκουραση!

χθες ειχαμε παιδιατρο και συμφωνα με τις μετρησεις του δεν πηραμε ποντο στο υψος αρα παραμενουμε στους 76 ενω φτασαμε τα 10 κιλα! λετε τελικα να γινει κοντοχοντρο το παιδι μου;:tongue:

με τσαντισε και η μανα μου πρωι πρωι οταν της ειπα τα νεα γιατι γυρισε και μου ειπε: "στο'χω πει εγω ότι το παιδί θα γινει ΚΟΝΤΟ":evil:... "αυτο να το θυμασαι", της ειπα και εγω "γιατι αν γινει 2 μετρα μην μου πεις ότι ελεγες πως θα γινει ψηλο"! και συνεχισε "παντως σαν και εσας ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"! τα νευρα μου λεμε!

τελοσπαντων... σημερα ειναι η συναυλια των Κατσιμιχαιων που θελω να παω αλλα προβληματιζομαι κιολας. αν "πεταχτει το βραδυ ο μικρος στον ύπνο του θα μπορεσει ο αντρας μου να τον ηρεμησει; :? εχθες το βραδυ ειχα αναμμενο το αιρκοντισιον μεχρι τις 4.30 το πρωι μηπως τον ενοχλει η ζεστη αλλα μαλλον ειναι τα δοντια τελικα γιατι μου ξυπνησε αρκετες φορές (μεταξυ άλλων και στις 6 όπου τον πηρα στο κρεβατι μου) κλαιγοντας γοερα :|. ελπιζω αν παω στη συναυλια να μην γυρισω αρον αρον πισω. όχι τιποτε αλλο αλλα θα ειμαι και 40χλμ μακρια!

εσεις τα υπόλοιπα κοριτσουδια τι κανετε;

αααααα.... εχθες παλι δεν τον πηγα για μπανιο γιατι ο συζυξ κοιμηθηκε... ποτε θα κανει το παιδακι μου το πρωτο του μπανιο αραγε :confused:

Καλα ρε κοριτσι εσεις και οι δυο ψηλοι ησαστε πως θα βγει κοντο το παιδι σας ?????????

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

5 ωρίτσες για να σχολάσω:cry:μου φαίνονται αιώνας!!!

και 2 βδομάδες ακόμα για να πάρω άδεια!!! κι ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σε ποια παραλία θα απλώσουμε τις κορμάρες μας!

Σοφίααααααααααααα με κόλλησες μου φαίνεται! εγώ έκλεινα απ' τον Μάιο διακοπές.:confused:

Μαράκι μου πήγαινε στη συναυλία να χαλαρώσεις. Όλα μια χαρά θα είναι με τον μπέμπη. Θα τα καταφέρει ο μπαμπάς!και μην ξαναπείς το παιδί κοντό!Θα μαλώσω.................

Σήμερα πάω για αποτρίχωση και αύριο το απογευματάκι θάλασσα.άντε να κάνω κανένα μπανάκι γιατί και τις 2 φορές που πήγαμε είχα περίοδο γμτ. βέβαια η θάλασσα ήταν κρύα και ο μικρός πλατσούριζε στην πισινούλα οπότε πάλι δίπλα μου τον είχα.

α! παρέλαβα και το βιβλίο ευχών μας. μακάρι να ερχόσασταν στη βάπτιση να μου το γεμίζατε.

Διαφημίσεις

καλημερα....

εμενα η μαμα μου για να με τσιγκλισει ( επειδη το σοι του αντρα μου εκτος απο τον ιδιο ειναι μελαχροινοι και σκουροι ενω το σοι μου κ ο αντρας μου ανοιχτοχρωμοι ) μου λεγε:

το δευτερο παιδι να δεις εχω ενα προαισθημα που θα βγει μελαχροινο και σκουροχρωμο και θα φαινεται σαν να μην ειναι δικο σας...και τσαντιλα εγω, κ της ελεγα "ε ενταξει αν ειναι σκουρο θα λεμε πως εινα της κουνιαδας μου δε πειραζει!!!!!!!! " μετα που ηρεμουσανε τα πραματα της ελεγα: "αποκλειεται με τη μεγαλη θα μοιαζει και θα ναι και ανοιχτοχρωμο..."Τελικα δικαιωθηκα και ειναι ακομα πιο ανοιχτοχρωμη κι απο τη μεγαλη μας!

ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ετσι κ εσυ αν βγει μπασκετμπολιστας μην απορησεις...αλλα στη μαμα σου για να τη τσιγκλας να της λες οτι θα παραμεινει χομπιτ η πως θα τον στειλεις στο δασος με τους 7 νανους!!!!χχιχιχιχιχι πολυ μαρεσει η αντιδραση τους οταν λεμε τετοια!

θα το ελεγα αλλα δεν ξερει τα "χομπιτ" :tongue:

θα πω αυτο με τους 7 νανους λοιπόν!:cool::D

Καλα ρε κοριτσι εσεις και οι δυο ψηλοι ησαστε πως θα βγει κοντο το παιδι σας ?????????

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!:evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

και 2 βδομάδες ακόμα για να πάρω άδεια!!! κι ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σε ποια παραλία θα απλώσουμε τις κορμάρες μας!

Σοφίααααααααααααα με κόλλησες μου φαίνεται! εγώ έκλεινα απ' τον Μάιο διακοπές.:confused:

Μαράκι μου πήγαινε στη συναυλία να χαλαρώσεις. Όλα μια χαρά θα είναι με τον μπέμπη. Θα τα καταφέρει ο μπαμπάς!και μην ξαναπείς το παιδί κοντό!Θα μαλώσω.................

Σήμερα πάω για αποτρίχωση και αύριο το απογευματάκι θάλασσα.άντε να κάνω κανένα μπανάκι γιατί και τις 2 φορές που πήγαμε είχα περίοδο γμτ. βέβαια η θάλασσα ήταν κρύα και ο μικρός πλατσούριζε στην πισινούλα οπότε πάλι δίπλα μου τον είχα.

α! παρέλαβα και το βιβλίο ευχών μας. μακάρι να ερχόσασταν στη βάπτιση να μου το γεμίζατε.

πολύ θα ηθελα να ερχομουν στην βάφτισή σας Βουλίτσα μου αλλα αναγκαστικα θα αρκεστω στις φωτος που θα ποσταρεις ε ε ε ε;:mrgreen:

καλημερα τι κανετε?εγω ειμαι χαλια σημερα.....αδιαθετησα και εχω ταση για εμετο και ποναω........αμα κοιμηθω 45 λεπτα ειμαι μια χαρα μετα αλλα θελει η μαμα μου να ετοιμασει το σπιτι γιατι γιορταζει ο μπαμπας μου αυριο( και απο του χρονου και ο μπεμπης).ηθελα να την βοηθησω να μαγειρεψει αλλα ειμαι κομματια.....δεν εχω ορεξη καθολου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

καλες βουτιες.εγω κανονιζα να παμε σ/κ αλλα θα μπουν μονο τα παιδια παλι με τον μπαμπα τους.μ αρεσει που πηγα και αγορασα μαγιο εχτες........θα ηθελα πολυ και εγω να ερθω στην Βαφτιση σου......αλλα θα αρκεστουμε στις φωτο οπως ειπε και η Μακ. μου χαλασε και το jet να πεταγομουν μεχρι εκει χιχιχιχιχι;)

Διαφημίσεις

καλημέρα σας όμορφές μου! παρατηρώ μια χαλαρότητα στο καφέ και δεν μου αρέσει...θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού μου φαίνεται!

Όλα τα αγγελάκια καλά;

Ο δικός μου δεν την παλεύει με την ζέστη...στις 6 το πρωί, το δωμάτιό του είχε 31 βαθμούς και σχεδόν 90% υγρασία...όλη νύχτα στριφογυρνάει...αμ Κέρκυρα μου ήθελαν :-P

Σε δύο βδομάδες τέτοια ώρα, θα έχω φτιάξει βαλίτσες και θα κατευθύνομαι για μανικιούρ/πεντικιούρ/φρύδια...βράδυ της παράλλης Παρασκευής ξεκινάμε για το νησί :) :) :) :)

προς το παρόν όμως κάνω φασίνα...μου έχει μείνει μόνο σκούπισμα/σφουγγάρισμα και σίδερο μόλις στεγνώσουν τα ρούχα...ιδρώτας ποτάμι λέμε!

Θα αγνοήσω τις μαμακίες της ψηλής για το χόμπιτ παιδί της...το Νικολί σκάρτους 75 πόντους πρέπει να είναι τώρα και είναι και πιο μεγάλος από το αστέρι της Αμαλιάδος...εγώ πάλι θα πνίξω το χόμπιτ την πεθερά μου αν μου μείνει κοντός μη χ&σω το 1.80 μου!

Ελενάκι μου να χαίρεσαι τον πατερούλη σου (αλήθεια τι γιορτή είναι αύριο;) και του χρόνου με υγεία να διπλογιορτάζετε!

Λιτσάκι πως είναι το σπλαχνάκι σου;

Βούλα μου μακάρι να μπορούσα να είμαι στη βάφτισή σας...θα σας σκέφτομαι και οι ευχές μου όλες να ακολουθούν το παλληκαράκι σου σε μια φωτισμένη και όμορφη ζωή!

και επειδή η Βούλα είπε αποτρίχωση..."χτύπησα" χθες το παρακάτω:

http://www.goldendeals.gr/deals/30euros-silkline

Θα πάω από Σεπτέμβρη!!!

αυτό το www.goldendeals.gr και το άλλο www.groupon.gr είναι καλή φάση...θα σας πρότεινα να τα παρακολουθείτε γιατί βγάζουν πολύ καλές προσφορές (το goldendeals όμως μόνο για Αθήνα :(). To groupon έχει όμως και για άλλες πόλεις...

ρε συ αυριο ειναι της Αγιας Μαρινας!!!!!σε ευχαριστω για τις ευχες......σκεψου οτι αυριο θα βαφτιζα τον μπεμπακο αλλα ο νονος δεν μπορουσε και το πηγαμε ενα σ/κ πιο μετα!!!!εγω η καημενη ποτε θα παω διακοπεεεεεεες?????

Καλημερα τι κανετε?εδω στην κυριολεξια καιγομαστε!!!!!!αυτη την στιγμη στην αυλη μου,στη σκια εχει 38 βαθμους.ελεοοοοοςςςςςςςςς.ειπαμε ζεστη αλλα οχι κι ετσι.

καλημερα Μαρια και Λιτσα τι κανουν τα μπεμπακια σας?ο δικος μου εχει γκρεμισει το σπιτι .ειναι στην περπατουρα και φευγουν τα παντα στο διαβα του.

βρε πατριωτισα παλι φασινα εχει σημερα?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...