Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

(θέλω χειροκρότημα εεεε????)

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!

τηλεφωνικά αλλά την Τετάρτη θα πάμε να δούμε τον παπά!!! γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ μπράβο μωρό μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ!:tongue::tongue::mrgreen:

Και τώρα που ξαλάφρωσα με αυτό ας αρχίσω το κήρυγμα για το τσιγάρο!!!

βρε αφού το είχατε κόψει τόσο καιρό τι το θέλετε και το ξαναρχίζετε το ρημάδι....αν θέλετε να χαλαρώσετε βάλτε ένα ποτάκι....μην το ανάβετε το παλιοτσίγαρο!!!

πρώην καπνίστρια είμαι κι εγώ και σας καταλαβαίνω αλλά προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε...

μόνο κακό κάνει....τώρα δεν είστε μόνες σας....έχετε και μπεμπάκια που σας χρειάζονται και πρέπει να φροντίζετε να είστε καλά!!!!

άντε πετάξτε όλες τα πακέτα μην αρχίσω τις κατοίκον επισκέψεις για αποτοξίνωση!!!!

ειμαι δεσμια των τοξινων. ειμαι ανθρωπος με παθη και λαθη.....θα απεξαρτηθω αργοτερα, τωρα εχω προβληματα :rolleyes::tongue:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΝΤΕ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ !!!!!

Εμεις πρεπει να παμε να βγαλουμε τις αδειες , μας παρακαλαει ο παππας γιατι οι γαμοι του αναβαλονται λεει!!!!!!!!

Λιτσάκι να χαίρεσαι τον πασάκο σου!!!!!!!!!!!!!!!!

πάντα γερός και χαρούμενος να είναι!!!

καλά και πολύ driver το παιδί σου λέμε!!!

κουκλί!!! φτου σκόρδα!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Λιτσάκι μου να χαίρεσαι τον πασάκο σου!!!

Όσον αφορά το τσιγάρο μια απ' τα ίδια κι εδώ. Μετά από 1,5 χρόνο το ξεκίνησα κι εγώ κι έλεγα μέχρι 3 θα κάνω. Έλα όμως που φτάνω τα 7-8 την ημέρα! Αλλά ειλικρινά εκείνη την ώρα το βραδάκι που ο πρίγκηπάς μου κοιμάται είναι το καλύτερο τσιγάρο της ημέρας, στο μπαλκόνι και χαλάρωση.

Σοφάκι μου άντε παιδί μου να κλείσεις την εκκλησία. Έχω αγχωθεί τόσο καιρό που σε διαβάσω!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΜΑΜΑ!

Σας ευχαριστουμε κοριτσια , τα χαιρομαστε ολα τα μπεμπακια μας και να ειναι γερα και δυνατα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΝΤΕ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ !!!!!

Εμεις πρεπει να παμε να βγαλουμε τις αδειες , μας παρακαλαει ο παππας γιατι οι γαμοι του αναβαλονται λεει!!!!!!!!

βρε μηπως να μην σας παντρεψει αυτος;:rolleyes:

Διαφημίσεις

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ!:tongue::tongue::mrgreen:

ειμαι δεσμια των τοξινων. ειμαι ανθρωπος με παθη και λαθη.....θα απεξαρτηθω αργοτερα, τωρα εχω προβληματα :rolleyes::tongue:

εσύ πια....δικηγορίνα είσαι....τι περίμενα....

με τη δικαιολογία έτοιμη....

άντε τα λάθη τα δέχομαι....τα πάθη να αραιώνουν σιγά σιγά όμως!!!

εγώ τα προβλήματα τα αντιμετωπίζω με γρανίτες!!! είναι καλύτερες απο το τσιγάρο και δροσίζομαι κιόλας!!! χαχαχαχαχαχα!!!

καλά πήρα φόρα λέμε!!!

παρήγγειλα και αυτά που θα βάλω στο τραπέζι!!!

αυτό

http://www.mpomponieracenter.gr/Προϊόντα/ΔιακόσμησηΤραπεζιούΓάμου-Βάπτισης/ΧειροποίητεςΚατασκευέςγιαστολισμότραπεζιού/Χειροποίητηκατασκευήγιαστολισμότραπεζιούμεχάρτινοκάστροκαιπρίγκιππα01961.html

και αυτό:

http://www.mpomponieracenter.gr/Προϊόντα/ΔιακόσμησηΤραπεζιούΓάμου-Βάπτισης/ΧειροποίητεςΚατασκευέςγιαστολισμότραπεζιού/Χειροποίητηκατασκευήγιαστολισμότραπεζιούμεπριγκίπισσακαιφιόγκους.01958.html

αλλά σε χρώματα ροζ και φούξια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι σε ευχαριστουμε πολυ!!!Σοφια παιδακι μου τι πηγες και εκανες μωρηηηηη.....εκλεισες εκκλησιααααα?????ο Χριστος και η Παναγια......!!!!για την διακοσμηση καλη η ιδεα σου......θα την εχω υποψιν......

Μαρακι σε ευχαριστουμε πολυ!!!Σοφια παιδακι μου τι πηγες και εκανες μωρηηηηη.....εκλεισες εκκλησιααααα?????ο Χριστος και η Παναγια......!!!!για την διακοσμηση καλη η ιδεα σου......θα την εχω υποψιν......

αμέεεεε!!!!

άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα!!!!

και είναι τέλειααααααααα!!!!

όλος ο Μεσσηνιακός κόλπος απο κάτω πιάτο!!!!΄

το μαγαζί για φαγητό είναι κλεισμένο αλλά σιγά μη σκάσω!!!

θα βρω αλλού!!! όχι απο τώρα εννοείται έτσι??????

Μαράκι τώρα είδα τις φωτο του μπεμπε Νικολί!!! τι γέλιο!!!

το σωσιβιάκι που το πήρατε???????

το είχα δει στα τζάμπο πριν καιρό αλλά τώρα γιοκ!!! παίζει πουθενα αλλού?????

και είδα χθες κάτι παιδάκια στην παραλία που είχαν σωσιβιο με σκέπαστρο απο πάνω ένα φύλλο φοίνικα!!! τέλειο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλές δουλειές στον αντρούλη σου Λενιώωωωωω!!!!!!!!!!!!

ούτε που το είδα....ευτυχώς που το έγραψε η Μαρία!!!

πάω να ετοιμάσω τίποτα για αυριο γιατί με το βρακί μας βλέπω να φεύγουμε αν συνεχίσω έτσι!!!

αν δεν προλάβω να ξαναμπώ, θα τα πούμε απο Τετάρτη!!!

φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αμέεεεε!!!!

άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα!!!!

και είναι τέλειααααααααα!!!!

όλος ο Μεσσηνιακός κόλπος απο κάτω πιάτο!!!!΄

το μαγαζί για φαγητό είναι κλεισμένο αλλά σιγά μη σκάσω!!!

θα βρω αλλού!!! όχι απο τώρα εννοείται έτσι??????

Μαράκι τώρα είδα τις φωτο του μπεμπε Νικολί!!! τι γέλιο!!!

το σωσιβιάκι που το πήρατε???????

το είχα δει στα τζάμπο πριν καιρό αλλά τώρα γιοκ!!! παίζει πουθενα αλλού?????

και είδα χθες κάτι παιδάκια στην παραλία που είχαν σωσιβιο με σκέπαστρο απο πάνω ένα φύλλο φοίνικα!!! τέλειο!!!

εισαι καλα????εχουμε καιρο για το τραπεζι......το σωσιβιακι το εψαξα και εγω προχθες στο τζαμπο.ποτε θα γυρισεις απο Ευβοια?και απο ποιο μερος της Ευβοιας εισαι?

Διαφημίσεις

Σοφακι τι ωραια που ιεναι αυτα!!!!

Καλα Μαρακι και πισινα και σωσιβιο απιθανα!!!!Πολυ ωραια , κι εμεις εχουμε πισινα αλλα δνε την εχουμε εγκαινιασει ακομα να δω ποτε ....γιατι εστω και το λιγο αερακι σε εμας ειναι αερας και φοβαμαι ....

Τι να σου Βρε ΜακΜαρακι εδω εβαλα μεσο για να κλεισω την εκκλησια αν ειναι δυνατον που εχουμε φτασει πια!!!Ελεος

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

το σωσίβιο το πήρα από το τζάμπο...αν δεν το βρίσκετε εκεί κάτω, στείλε πμ με διευθύνσεις και θα πάω να σας το πάρω να το στείλω (Σοφία, Ελένη και όποια άλλη κυρία της επαρχίας θέλει!) :)

Σοφάκι εκεί που θα είσαι θα έχεις νετ; Τέλειος ο στολισμός!

Καλησπερα και απο εμενα .τι κανετε?ζεσταινεστε?εδω καιγομαστε.Σημερα εχει ρεπο ο αντρας μου και περναμε πολυ χαλαρα.ουτε μαγειρεμα,φαγητο εξω και απο 5.30 στην παραλια για βουτιες με τα αντρακια μου.προχθες πηγαμε παιδιατρο και με εκανε ετσι:evil:τον εξεταζει ολα καλα μου λεει,τον ζυγιζει 9.700 ο κυριος,ηρθε η ωρα να τον μετρησει.78 ποντοι μου λεει .Αποκλειεται του λεω ηταν 81.τον ξαναμετραει,79 μου λεει.Γιατρε μπηκε στην θαλασσα,τον ρωταω.εε μαλλον τον μετρησα λαθος την προηγουμενη φορα:evil::evil::evil:.

Λιτσα να σου ζησει το αστερακι σου.

Συνονοματη επιτελους.καλα να περασετε.Ευτυχως που βρεθηκες εκει Σοφακι μου αλλιως το καημενο το παιδακι,ποιος ξερει τι θα γινοταν:(

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ακομα στο γραφειο εισαι?Αντε σε καμια παραλια κοριτσακι.

Ελενη καλες δουλειες στον αντρα σου.ολα να πανε καλα!!!:D

Δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα.πολλα φιλια σε ολες.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...