Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ να σας εξομολογηθω και κατι μια που πιασατε κουβεντα για τσιγαρο...μετα απο 1 1/2 χρονο αυτην την εβδομαδα καθε βραδυ πριν κοιμηθω αρχισα να κανω ενα τσιγαρο .....θελω να πιστευω οτι θα μεινω εκει ...ο Ομηρος φωναζει γιατι το ειχα κοψει τοσο καιρο και δεν εχει και αδικο αλλα το ζηταω εκεινη την ωρα μονο εκινη την ωρ απου χαλαρωνω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα!

Λιτσου μου εχεις βαλει φωτος στο προφιλ σου και δεν τις εχω παρει χαμπαρι; για να τις δω λοιπόν.....

τωρα οσον αφορα στο τσιγαρο τι να πω.... ωραια ήταν που το ειχες κοψει και μακαρι να μην το ξαναεβαζες στο στομα σου αλλα... εσυ ξερεις καλυτερα. αν σε βοηθαει να χαλαρωσεις καν'το και μακαρι να μεινεις στο 1 τσιγαρο γιατι δυστυχως αμα το ξεκινησεις συνηθως σε παιρνει η κατω βολτα :(

οι υπόλοιπες μανουλες που ειστε; όλα καλα; ας εχουμε μια ησυχη αν και ζεστη μερα!

καλημερα και απο μενα!!!!!ολα καλα? αντε αλλο ενα μωρακι που εφτασε αισιως τους 10 μηνες!!!πηγα την κορη σχολειο σημερα με τα ποδια και μεχρι να παω μετα στο μαγαζι λαχανιασα..και ειχα γινει σαν ντοματα απο την ζεστη!!!αμα κανει ετσι και στην βαφτιση αλοιμονο μου....

καλα για πολυ γελιο......πηγα να δω τις φωτο σου ρε Λιτσακι και μου τις εβγαζε τεραστιες...και στην πρωτη εψαχνα γυρω γυρω στην μπανιερα να βρω τον Αντρεουλη σου!!!!ξεληγωθηκα απο το γελιο.....

καλημερα Ελενιτσα!

ειναι για μπανακι σημερα! μηπως να μαζεψεις τα κουτσουβελα και να την κανεις για καμια παραλια;

Λιτσακι μου:

712621bnockccvv7.gif

γερο και δυνατο να ειναι το παιδακι σου! με το καλο να γιορτασει και τα πρωτα του "κανονικα":tongue: γενεθλια!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα γρήγορα!!!

έχω εξαφανιστεί κορίτσια μου αλλά είμαι η κλασική Σοφία!!!

άντι χθες να κάτσω να ετοιμάσω τα πράγματα μας που φεύγουμε αύριο, πήγαμε για μπάνιο και μαζευτήκαμε στις 9:30 το βράδυ!!!

έσωσα και ένα παιδάκι που πνιγόταν στην παραλία...πωπω τι ήταν αυτό...

ήταν ένας πιτσιρικάς 10-11 χρονών και είχε ξανοιχτεί στα βαθιά και κολυμπούσε και καθώς επέστρεφε στα ρηχά κουράστηκε και άρχισε να βουλιάζει....το παίρνω χαμπάρι εγώ εκείνη την ώρα που ετοιμαζόμουν να μπω και αρχίζω και φωνάζω στη μαμά του που ήταν πιο κοντά οτι το παιδάκι πνίγεται....αυτή με κοιτούσε σα να μην καταλάβαινε, οπότε μπήκα γρήγορα μέσα και το τράβηξα έξω το πιτσιρίκι το οποίο τα είχε δει όλα απο την τρομάρα του... και τελικά οι γονείς του ήταν κωφάλαλοι και δεν άκουγαν ούτε το παιδάκι που φώναζε ούτε εμένα....

σε λίγο θα πάρω τηλ στην άλλη μητρόπολη μπας και βρω τον παπά επιτέλους!!! ανήκει στην μητρόπολη Γυθείου και Οιτύλου και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε κάτι...με τα χαρτιά ίσως?????

βρε κορίτσια μήπως ξέρετε πως μπορώ να μάθω σε ποιά ενορία ανήκω????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα στα γρήγορα!!!

άντι χθες να κάτσω να ετοιμάσω τα πράγματα μας που φεύγουμε αύριο, πήγαμε για μπάνιο και μαζευτήκαμε στις 9:30 το βράδυ!!!

ήταν ένας πιτσιρικάς 10-11 χρονών και είχε ξανοιχτεί στα βαθιά και κολυμπούσε και καθώς επέστρεφε στα ρηχά κουράστηκε και άρχισε να βουλιάζει....το παίρνω χαμπάρι εγώ εκείνη την ώρα που ετοιμαζόμουν να μπω και αρχίζω και φωνάζω στη μαμά του που ήταν πιο κοντά οτι το παιδάκι πνίγεται....αυτή με κοιτούσε σα να μην καταλάβαινε, οπότε μπήκα γρήγορα μέσα και το τράβηξα έξω το πιτσιρίκι το οποίο τα είχε δει όλα απο την τρομάρα του... και τελικά οι γονείς του ήταν κωφάλαλοι και δεν άκουγαν ούτε το παιδάκι που φώναζε ούτε εμένα....

σε λίγο θα πάρω τηλ στην άλλη μητρόπολη μπας και βρω τον παπά επιτέλους!!! ανήκει στην μητρόπολη Γυθείου και Οιτύλου και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε κάτι...με τα χαρτιά ίσως?????

τι λες βρε Σοφακι μου;;;; παναγια μου τρομαρα! μπραβο που αντεδρασες αμεσα. εγω κοκκαλωνω σε τετοιες καταστασεις! πω πω πω, ούτε να το σκεφτομαι δεν θελω!

Καλημέρα στα γρήγορα!!!

μπραβο Σοφακι!!!!παλι καλα που ησουν και εσυ εκει.....!!!!καλα με το θεμα της εκκλησιας.....τι να πω!!!βρηκες και εσυ εκκλησια που ανηκει σε αλλο νομο!!!εκτος του οτι πρεπει να πας στο Γυθειο....αν την κλεισεις θα δηλωσεις και εκει την βαφτιση και τον γαμο.για την ενορια ρωτα την κοντινη σου εκκλησια θα ξερουν αυτοι αλλιως στην Μητροπολη Καλαματας!!!

μπραβο Σοφακι!!!!παλι καλα που ησουν και εσυ εκει.....!!!!καλα με το θεμα της εκκλησιας.....τι να πω!!!βρηκες και εσυ εκκλησια που ανηκει σε αλλο νομο!!!εκτος του οτι πρεπει να πας στο Γυθειο....αν την κλεισεις θα δηλωσεις και εκει την βαφτιση και τον γαμο.για την ενορια ρωτα την κοντινη σου εκκλησια θα ξερουν αυτοι αλλιως στην Μητροπολη Καλαματας!!!

α καλά κρασιά δηλαδή.....

μα είναι στον Αλμυρό Καλαμάτας η εκκλησία....που να φανταστώ οτι θα ανήκει σε άλλη μητρόπολη....προόδευσα πάντως....βρηκα το τηλ του παπά....αλλά το έδωσα στον άντρα μου να πάρει γιατί εγώ δεν τα πάω καλά σε αυτά!!!

αχ ήθελα να σχολιάσω ένα σωρό πράγματα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!!

καταραμένο αλτσχάιμερ!!!

καλά η μικρή την έχει λατρέψει τη θάλασσα!!!

να'ναι καλά η Βελούδω απο του Αυγούστου με τη συμβουλή που μου έδωσε!!! είχε δίκιο τελικά!

μου είπε όταν θα την πήγαινα στη θάλασσα να μην τη βάλω να πατήσει στις πετρούλες, άμμο, κλπ αλλά να τη βάλω κατευθείαν μέσα στο νερό γιατί όλα αυτά είναι καινούρια και δεν ξέρουν τι να πρωτοεπεξεργαστούν εκείνη την ώρα τα μικρά και τα χάνουν...

και όντως....όσες φορές την πήγα και την έβαζα στις πετρούλες και μετά της έβρεχα τα ποδαράκια στο νερό, τσίριζε....τώρα που τη βάζουμε απευθείας για μπάνιο τρελαίνεται!!! χθες πρέπει να ήταν μέσα κανένα 45λεπτο και δεν ήθελε να βγει!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λιτσάκι να χαίρεσαι τον πασάκο σου!!!!!!!!!!!!!!!!

πάντα γερός και χαρούμενος να είναι!!!

καλά και πολύ driver το παιδί σου λέμε!!!

κουκλί!!! φτου σκόρδα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Λιτσάκι μου να χαίρεσαι τον πασάκο σου!!!

Όσον αφορά το τσιγάρο μια απ' τα ίδια κι εδώ. Μετά από 1,5 χρόνο το ξεκίνησα κι εγώ κι έλεγα μέχρι 3 θα κάνω. Έλα όμως που φτάνω τα 7-8 την ημέρα! Αλλά ειλικρινά εκείνη την ώρα το βραδάκι που ο πρίγκηπάς μου κοιμάται είναι το καλύτερο τσιγάρο της ημέρας, στο μπαλκόνι και χαλάρωση.

Σοφάκι μου άντε παιδί μου να κλείσεις την εκκλησία. Έχω αγχωθεί τόσο καιρό που σε διαβάσω!!!!!!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

(θέλω χειροκρότημα εεεε????)

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!

τηλεφωνικά αλλά την Τετάρτη θα πάμε να δούμε τον παπά!!! γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και τώρα που ξαλάφρωσα με αυτό ας αρχίσω το κήρυγμα για το τσιγάρο!!!

βρε αφού το είχατε κόψει τόσο καιρό τι το θέλετε και το ξαναρχίζετε το ρημάδι....αν θέλετε να χαλαρώσετε βάλτε ένα ποτάκι....μην το ανάβετε το παλιοτσίγαρο!!!

πρώην καπνίστρια είμαι κι εγώ και σας καταλαβαίνω αλλά προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε...

μόνο κακό κάνει....τώρα δεν είστε μόνες σας....έχετε και μπεμπάκια που σας χρειάζονται και πρέπει να φροντίζετε να είστε καλά!!!!

άντε πετάξτε όλες τα πακέτα μην αρχίσω τις κατοίκον επισκέψεις για αποτοξίνωση!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενάκι επειδή οτι θυμάμαι χαίρομαι, για στολισμό στο τραπέζι για τη βάπτιση γιατί δε βάζεις γυάλες μικρες που να τις γεμίσεις με μπαλάκια που έχουν σχέδιο μπάλας ποδοσφαίρου και καραμελίτσες??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εννοειτε και τα γλειφιτζουρια και το φορεμα!!!μια εβδομαδα εμεινε ακομα.....και δεν μπορω να βρω κατι για στολισμο στο τραπεζι!!!ο Κωστας ξεκινησε με την νεα του δουλεια(ανοιξε με τον νονο του μπεμπη μεσιτικο γραφειο) και δεν προλαβαινει να με παει πουθενα.τι θα κανω η καημενη?ασε που ξαναβρεχει εδω και δεν μπορω να βγω εξω.

Καλές δουλειές να έχει το αγόρι σου Ελένη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...