Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!

Φιλιά σε όλα τα μωρά τα όμορφα και σπέσιαλ φιλί για το νεραϊδάκι που γίνεται σήμερα 10 μηνών!!!

Επαναλαμβάνομαι το ξέρω, αλλά πήζω και σήμερα...έχω συναντήσεις 2-6, καλό ε;

Διάβασα τα νέα σας εν τάχει, όλα όμορφα εκτός...Σοφούλα, τι θα γίνει παιδί μου με την εκκλησιά;;;; :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

939136wu88r4iknn.gif

Αντε βρε Σοφια επιτελους!!!!!!:tongue::tongue:

ΚΑι εδω ετσι ειναι το σπιτι μας Σοφακι!!!Κατι σαν το γεφυρι της Αρτας...Το βραδυ ενταξει και το πρωι γκρεμισμενο!!!!

Καναμε σημερα και το μπαλκονι αφου πηραμε πισινα και ειπαμε να την βαλουμε να δροσιζεται λιγο ο μικρος...Αλλλα τελικα ηταν δειγμα απο πισινα!!!!Δεν χωραει λεμε τιποτα εκει μεσα!!!χαχαχαχα...Ειμαστε προς αναζητηση αλλης τωρα!!!!!:):)

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον μικρο μου!!!

Αυτες τις φωτο τις τραβηξαμε στην παραλια και μιλαμε δεν χορταινω να τις βλεπω...

ΚΑθιστε να σας βαλω καμια...

Αντε μετα θα τις σβησω!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Ευτυχώς σήμερα χαλαρά στη δουλειά.

Σοφία να χαίρεσαι τη Βαλέρια!!!!!!!!!!!

Για το σπίτι μη λέτε τίποτα. Νομίζω ότι συνέχεια είναι ακατάστατο. Άσε που θέλει κάθε μέρα σκούπισμα, σφουγγάρισμα αφού αλωνίζει ο πρίγκηπας.

Ζωη μου πώς έχει μεγαλώσει έτσι ο Τεό; Κούκλος, άπαιχτος, τυπάς.

κοριτσια ΣΑς ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βουλααααααα τι κανεις?

Θα προσπαθησω να ερθω στην βαφτιση αλλα ρε συ που ειναι αυτο το χωριο που λες????:confused::confused:

Δεν το εχω ακουσει ποτε!!!!!

Ζωη κουκλι ο γιος σου!!!! Καλε αυτος φαινεται πολυ μεγαλυτερος απο οτι ειναι...Να τον χαιρεστε και παλι!!!!! Και συ πολυ περηφανη μαμα διπλα στο παιδι σου...Μπραβο σας!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

κοριτσια ΣΑς ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βουλααααααα τι κανεις?

Θα προσπαθησω να ερθω στην βαφτιση αλλα ρε συ που ειναι αυτο το χωριο που λες????:confused::confused:

Δεν το εχω ακουσει ποτε!!!!!

Καλέ δίπλα στο Ωραιόκαστρο είναι το Παλαιόκαστρο. Απ' τη συμμαχική οδό έχει και πινακίδα προς το παρεκκλήσι. Εννοείται πώς θα έρθεις.

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες.πως ειστε?τα νινακια σας καλα?

Ελευθερια μου να τον χαιρεστε τον Μανωλιο.παντα γερος και δυνατος.

Συννονοματη να σου ζησει η ομορφη πριγκιπισσα.ενα μεγαλο φιλι απο εμενα και τον μπεμπη μου.

Ζωη,καλε τι κουκλο γιο εχεις. φτου φτου σκορδα το παιδακι μας.αλλα και η μαμα δεν παει πισω,κουκλα εισαι.παντα ετσι να τον καμαρωνεις κοπελα μου.Γερο και δυνατο.

Αφιερωμενο στα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια η που κοντευουν τα γενεθλια τους:

Λιγες γραμμες,πολλες ευχες για μια ζωη ολο χαρες.Να΄χεται ζωη παραμυθενια,δακρυ ποτε να μην γνωρισεται και οτι αγαπαται να αποκτησεται.

Σημερα το απογευμα παμε παιδιατρο και εχω μια λιστα ερωτησεις.θα τον τρελανω παλι:roll:

XWF8p2.png

Αχ Κοριτσια Σας ευχαριστω και παλι παρα μα παρα πολυ!!!!!

Αλλα μπηκα γιατι ξεχασα το πιιο σημανικο!!!!

Ρε Σοφακι!!!!!!

Γιορταζει η τρελοκοτσιδου ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ξεχασα τελειως...Να ειναι καλα η Σοφια νο2 που μου το θυμισε!!!!!!

364347kogdw82byk.jpg

h.gifa.gifp.gifp.gify.gif

empty.gifb.gifi.gifr.gift.gifh.gifd.gifa.gify.gif

ΝΑ την χαιρεσαι Σοφια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...