Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα!

Εστειλα τον μικρο στην μαμα μου,τον αντρα μου για μπανιο στην θαλασσα κι εγω στο σπιτι κανω δουλειες.Ρε κοριτσια το εχω παρατησει πολυ το σπιτι...δεν ξερω απο που ν'αρχισω και που να τελειωσω.χαχαχαχα!Και στις 3 δουλευω κιολας.

Ελευθερια να χαιρεσαι τον Μανου σου!Να ειναι γερο και τυχερο παιδακι στην ζωη του!

Επισης να χαιρεσαι και τον πατερουλη σου!Να ειναι γερος σαν τα ψηλα βουνα!

Ζωιτσα πολυ ωραια τα βαζακια.Τι γλυκο θα βαλετε μεσα?

Σοφακι τι εγινε?Βρηκαμε εκκλησια?Ασε το σιδερο ειναι αλλη υποθεση.Εγω εχω σιδερωσει 3 πλυντηρια και τα μεταφερω απο το σαλονι στην κρεβατοκαμαρα και το αναποδο.

Μακμαρακι ποσα μεταφορικα σου ειπανε απο το olivers?Κι εγω μαλλον απο κει θα παρω καθισματακι γιατι τα Λητω σε πιανουν κανονικα τον κ!@ο...Δεν κανουν καθολου εκπτωσεις?Δωροεπιταγη μου ελεγε το 25% για επομενες αγορες.Εμεις μαλλον θα παρουμε το Britax 0-18 που κοιταει και μπροστα και αναποδα.Θελω καθισματακι που να κοιταει οπωσδηποτε αναποδα και αυτα ειναι μονο το britax και το be safe,που εχει 510 ευρω.Ημαρτον.Τι τιμες ειναι αυτες?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έλα για να ανέβει λίγο η διάθεση μας!!!

"κι αμα το αύριο θα'ναι στο χέρι μου....

θα'σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου..."

http://www.youtube.com/watch?v=LRcyqX8hXuc

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευμορφία σε ευχαριστώ πολύ!!!

Σοφάκι 10 μηνών η μπουμπού σου ε???Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα!

αχ καλέ ναι!!! πωπω το ξέχασα!!!

10 μηνών το αγριμάκι μου!!!!

ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!!!

Ευμορφία μου εγώ τα έχω παραδώσει τα όπλα....το μαζεύω το σπίτι και η μικρή στο 5λεπτο το μετατρέπει σε τσαντίρι!!! οπότε αρκουμαι στο να το έχω τουλάχιστον καθαρό...τα υπόλοιπα πάιρνω βαθιές ανάσες και τα καταπίνω!!!

εκκλησία βρήκαμε...άντε να την κλείσω τώρα!!! χαχαχαχαχα!!!!

κορίτσια μην πάρετε απο το Λητώ....ακόμα τα κλαίω....ουφ....

έχε χάρη που βιαζόμουν....

πάντως με την υπεύθυνη μαρκετινγκ του Λητώ, μετά απο τόσα μέιλ που ανταλλάξαμε, βγήκαμε και κοντοχωριανές!!! χαχαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα.

χθες στη συναυλια περασαμε πολυ καλα, η μεγαλη μου κορη που ρθε μαζι ηταν αρκετα καλη. δε την ενοχλουσε και η μουσικη που ταν δυνατα!

προς το τελος κοιμηθηκε... μετα ξυπνησε πηγαμε σπιτι εκανε μπανιο ηπιε γαλα και νανι!!! καθε καπνογονο που αναβε το δειχνε κι ελεγε "κοιταααα"!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Ευμορφια μου.....εγω που εχω 3 γουρουνακια στο σπιτι τι να πω???ενας χαμος.....το Σαββατο που ειχαμε το παρτυ του Ανδρεα ηταν ωραιοτατο το σπιτι.....ηρθε της κουνιαδας μου ο μικρος και μου το εκανε χαλια.πεταγε απο δω και απο κει...πηγε να μου κοψει και την σιτα στην μπαλκονοπορτα και δεν του ελεγε κανεις τιποτα.εκει τα πηρα και εγω και αρχισα να φωναζω.....ελεος πια.λες και δεν τα εχουμε πληρωσει.....!!!!εγω τα παιδια μου δεν τα εχω ετσι....με οτι παιζουν σε αλλα σπιτια τους εχω πει οτι θα τα μαζευουν και δεν πειραζουμε πραγματα που δεν ειναι δικα μας.

καλημερα κ απο μενα.

χθες στη συναυλια περασαμε πολυ καλα, η μεγαλη μου κορη που ρθε μαζι ηταν αρκετα καλη. δε την ενοχλουσε και η μουσικη που ταν δυνατα!

προς το τελος κοιμηθηκε... μετα ξυπνησε πηγαμε σπιτι εκανε μπανιο ηπιε γαλα και νανι!!! καθε καπνογονο που αναβε το δειχνε κι ελεγε "κοιταααα"!!!!

Γεια σου Μαριαννα!Εγω δεν σε καλωσορισα...ειμαι η Ευμορφια και τον μικρο μου ταλιμπανακο τον λενε Παντελη.

Ειδα και το blog σου.Οι κορουλες σου ειναι γλυκητατες!Να τις χαιρεσαι!

Αχ Ευμορφια μου.....εγω που εχω 3 γουρουνακια στο σπιτι τι να πω???ενας χαμος.....το Σαββατο που ειχαμε το παρτυ του Ανδρεα ηταν ωραιοτατο το σπιτι.....ηρθε της κουνιαδας μου ο μικρος και μου το εκανε χαλια.πεταγε απο δω και απο κει...πηγε να μου κοψει και την σιτα στην μπαλκονοπορτα και δεν του ελεγε κανεις τιποτα.εκει τα πηρα και εγω και αρχισα να φωναζω.....ελεος πια.λες και δεν τα εχουμε πληρωσει.....!!!!εγω τα παιδια μου δεν τα εχω ετσι....με οτι παιζουν σε αλλα σπιτια τους εχω πει οτι θα τα μαζευουν και δεν πειραζουμε πραγματα που δεν ειναι δικα μας.

Αχ...εχεις δικιο Ελενιτσα μου!Τι να πρωτοπρολαβεις με 3 παιδια.Εσυ εισαι παραδειγμα για ολες μας.

Καλα κανεις και τα μαθαινεις ετσι τα παιδακια σου.Πρεπει να μαθουν να σεβονται τα πραγματα του αλλου.

Διαφημίσεις

για το νυφακι μου:529624dgtzmz33zz.gif

Γεια σας κι απο μενα!

Μακμαρακι ποσα μεταφορικα σου ειπανε απο το olivers?Κι εγω μαλλον απο κει θα παρω καθισματακι γιατι τα Λητω σε πιανουν κανονικα τον κ!@ο...Δεν κανουν καθολου εκπτωσεις?Δωροεπιταγη μου ελεγε το 25% για επομενες αγορες.Εμεις μαλλον θα παρουμε το Britax 0-18 που κοιταει και μπροστα και αναποδα.Θελω καθισματακι που να κοιταει οπωσδηποτε αναποδα και αυτα ειναι μονο το britax και το be safe,που εχει 510 ευρω.Ημαρτον.Τι τιμες ειναι αυτες?

τα μεταφορικα ειναι 40 λίρες, γυρω στα 50 ευρω πρεπει να ειναι αυτο:rolleyes: και πάλι αξιζει! εμεις γλιττωσαμε 100 ευρω που παραγγειλαμε από εκει!

καλημερα κ απο μενα.

αχ τι καλαααααααααα! εγω 16/7 θα παω στους Κατσιμιχα ο κόσμος να χαλασει!

Σοφια να χαιρεσαι την παραμυθενια σου κορη!!!! Με τα καλο και στους 12 μηνες, που κοντοζυγωνουν!!!! Ζωη πολυ ωραια τα βαζακια σας...Αληθεια τι γλυκο θα βαλετε μεσα;;; Και ο Τεο σου κουκλι, παιδακι κανονικο, να τον χαιρεστε!!!! Η μπουμπου σημερα στη μαμα μου κρατουσε ενα ποδηλατακι και το πηγαινε κανονικοτατα κοριτσια, δεν επεσε καθολου και ουτε την κρατουσα, απλα ημουν πισω της μην κατασκοτωθει...Τι να πω, αυτο το παιδι απο τη μια μερα στην αλλη με εκπλησσει!!!! Τωρα παιρνει τον υπνακο της...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...