Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας μανουλες!!!τι κανετε?ολα καλα?ποια Μαριανθη λες Κατερινακι?η Τατι παλι εξαφανιστηκε οντως!!!!εσεις πως ειστε?τα παρηγγειλα τα γλειφιτζουρια με το λογοτυπο της ομαδας και το ονομα του μπεμπη....θα τα εχω την επομενη εβδομαδα οποτε θα σας βαλω και φωτο.

Καλημέρα Λενιώ !

Τη Μαριανθη εκ Πάρου λέω καλέ !

Τελικά από το ζαχαροπλαστείο που σου είπα τα πήρες ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Λενιώ !

Τη Μαριανθη εκ Πάρου λέω καλέ !

Τελικά από το ζαχαροπλαστείο που σου είπα τα πήρες ?

ναι απο κει τα πηρα.η Μαριανθη εκ Παρου ειναι καλα.μιλησα εγω μαζι της.εχει χασει καποια τηλ που ειχε μου ειπε και δεν μπορει να επικοινωνησει.εδω για να μπει πολυ δυσκολο γιατι εχει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει.....ειναι καλα και ο μπεμπακος της και ο Θοδωρης.στελνει σε ολες πολλα φιλια και χαιρετισματα...:D

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε? Πως ειστε ολες????????

Κατερινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που χαθηκες εσυ βρε!!!!:tongue::tongue:

Η Τατιανα οντως εχει ριξει μαυρη πετρα πισω της....:(:(

Ελενιτσα θελουμε φωτο!!!!

Εμας σημερα ηρθαν τα βαζακια του γλυκου.....

http://www.narlis.gr/cat/glyka/vazakia-gluko-koutaliou.pdf

Αυτα στην πρωτη σελιδα πηρα!!!Τρομερα!!!!

Το γλυκο θα το κανει η Πεθερα μου!!!

Πηραμε να κανουμε και τις παιδικες μπομπονιερες χθες....Γ αυτο χαθηκα!!!ΤΑ εχω παρει ολα και θα τα δωσω στην κουμπαρα μου να τα κανει!!!!γιατι οπως λεει και η Κατερινα!!!!Πολυ τρεξιμο!!!!!

Ελευθερια!!!!ΝΑ χαιρεσαι τον ΜΑνο σου!!!!Σε ενα μηνα ενος ετους γινεται ε???ΡΕ πως περναει ο καιρος!!!!!!

Αντε παω για κανενα μπανιο πριν ξυπνησει ο μικρος!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Μια γρήγορη καλημέρα κι απο μένα!!!

βρίσκομαι σε πανικό!!!!

βρήκα το τέλειο εκκλησάκι χθες και ψάχνω πυρετωδώς να βρω ποιός παπάς λειτουργεί εκεί!!!

και δίπλα έχει ένα καταπληκτικό μαγαζί για φαγητό και ελπίζω να μην είναι κλεισμένο....

έχω 3 βουνά σίδερο γιατί την Παρασκευή πάμε Εύβοια!!!

Η μικρή έχει ζωηρέψει απίστευτα και τρέχω συνέχεια απο πίσω της....όλο ζημιές κάνει η ζουζούνα μου....

και μέσα σε όλα αυτά μου έφεραν δουλειά απο το γραφείο μου και αποτι μου είπαν θα είμαι στην πίεση μέχρι τέλος Αυγούστου που λήγουν οι προθεσμίες....

ωραίααααα!!!!

Ελευθερία μου να χαίρεσαι τον πατερούλη και τον Μανούλη σου!!!

να ζήσουν και οι δυο γεροί και ευτυχισμένοι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα κι απο μένα!!!

βρίσκομαι σε πανικό!!!!

βρήκα το τέλειο εκκλησάκι χθες και ψάχνω πυρετωδώς να βρω ποιός παπάς λειτουργεί εκεί!!!

και δίπλα έχει ένα καταπληκτικό μαγαζί για φαγητό και ελπίζω να μην είναι κλεισμένο....

έχω 3 βουνά σίδερο γιατί την Παρασκευή πάμε Εύβοια!!!

Η μικρή έχει ζωηρέψει απίστευτα και τρέχω συνέχεια απο πίσω της....όλο ζημιές κάνει η ζουζούνα μου....

και μέσα σε όλα αυτά μου έφεραν δουλειά απο το γραφείο μου και αποτι μου είπαν θα είμαι στην πίεση μέχρι τέλος Αυγούστου που λήγουν οι προθεσμίες....

ωραίααααα!!!!

Ελευθερία μου να χαίρεσαι τον πατερούλη και τον Μανούλη σου!!!

να ζήσουν και οι δυο γεροί και ευτυχισμένοι!!!

αντε στην Επισκοπη εκει στην Υπαπαντη και θα σου πουν ποιος ιερεας ειναι σε αυτο το εκκλησακι.καλο κουραγιο με το σιδερο και την ζουζουνα σου!!!

Ελένη τι φωνή έχεις καλέ!!!:tongue:

με το που μας φώναξες οι 2 απο τις 3 απίκο!!!:D

με αυτα που θα σου γραψω τωρα θα δεις τι φωνη εχεις και εσυ!!!!την Παρασκευη ξαναηρθα Καλαματα και ειχα σκοπο να σε παρω τηλ αλλα δεν προλαβα.Πηγα στο jumbo και βρηκα καποια πραγματα για στολισμο στα τραπεζια αλλα δεν προλαβα να τα παρω ολα οποτε θα ξανακατεβω.:rolleyes:

Αχ κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Να χαίρεστε τα μωράκια σας και ναι, είδατε πότε χρονίζουν? Πώς πέρασε ο καιρός?

Το πρωί σκεφτόμουν ό,τι τέτοιες μέρες πέρυσι ήμουν ήδη στον 8ο, με την κοιλούμπα τρούλα και τώρα έχω έναν παίδαρο μες το σπίτι να τα κάνει όλα λίμπα!!!

Μ'ΑΡΕΣΕΙ, Μ'ΑΡΕΣΕΙ, Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε? Πως ειστε ολες????????

Κατερινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που χαθηκες εσυ βρε!!!!:tongue::tongue:

Η Τατιανα οντως εχει ριξει μαυρη πετρα πισω της....:(:(

Ελενιτσα θελουμε φωτο!!!!

Εμας σημερα ηρθαν τα βαζακια του γλυκου.....

http://www.narlis.gr/cat/glyka/vazakia-gluko-koutaliou.pdf

Αυτα στην πρωτη σελιδα πηρα!!!Τρομερα!!!!

Το γλυκο θα το κανει η Πεθερα μου!!!

Πηραμε να κανουμε και τις παιδικες μπομπονιερες χθες....Γ αυτο χαθηκα!!!ΤΑ εχω παρει ολα και θα τα δωσω στην κουμπαρα μου να τα κανει!!!!γιατι οπως λεει και η Κατερινα!!!!Πολυ τρεξιμο!!!!!

Ελευθερια!!!!ΝΑ χαιρεσαι τον ΜΑνο σου!!!!Σε ενα μηνα ενος ετους γινεται ε???ΡΕ πως περναει ο καιρος!!!!!!

Αντε παω για κανενα μπανιο πριν ξυπνησει ο μικρος!!!!!

ωραια τα βαζακια!!!και ο Τεο στην φωτο ειναι ολοκληρο αντρακι.....φατσουλα μου...:-D

Διαφημίσεις

με αυτα που θα σου γραψω τωρα θα δεις τι φωνη εχεις και εσυ!!!!την Παρασκευη ξαναηρθα Καλαματα και ειχα σκοπο να σε παρω τηλ αλλα δεν προλαβα.Πηγα στο jumbo και βρηκα καποια πραγματα για στολισμο στα τραπεζια αλλα δεν προλαβα να τα παρω ολα οποτε θα ξανακατεβω.:rolleyes:

έτσι εεεε?????????

και αν σου πω οτι την Παρασκευή το απόγευμα ήμουν τζάμπο τι θα πεις?????????? εεεεεεεεεεεεεε??????????????

σε δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή τρέχεις για τη βάφτιση!

δεν είναι όλοι σαν και μένα που αρνούμαι να αγχωθώ κι ας έχω παρααργήσει για όλα!!!!

αχ με πήραν τηλ οτι ήρθαν τα υλικά για τις μπομπο!!! ωραία!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

έτσι εεεε?????????

και αν σου πω οτι την Παρασκευή το απόγευμα ήμουν τζάμπο τι θα πεις?????????? εεεεεεεεεεεεεε??????????????

σε δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή τρέχεις για τη βάφτιση!

δεν είναι όλοι σαν και μένα που αρνούμαι να αγχωθώ κι ας έχω παρααργήσει για όλα!!!!

αχ με πήραν τηλ οτι ήρθαν τα υλικά για τις μπομπο!!! ωραία!!!

πλακα κανεις????αμα σου πω οτι ειδα μια κοπελα που σου μοιαζε, θα με πιστεψεις???τι χαζη που ειμαι!!!!επρεπε να μιλησω και ας μην ησουν και εσυ.....

Ελευθερια μου ευχαριστω πολύ!

πω πω βρε κοριτσια τι εχω παθει! τρεχω μια εβδομαδα με μια υπόθεση και δεν λεω να ξεμπλεξω. αλλά πως να ξεμπλεξω αφου συναλλασομαι με εφορια, πρωτοδικειο επιμελητηριο; :confused:

Ζωή τι τελεια φωτο του Τεο!!!!!!! εχει ομορφυνει παααααρααααα πολυ το καλο μου!

ελενιτσα κατερινακι ειστε καλα;

εκτος από την μαριανθη εκ παρου χασαμε και την μαριανθη εξ αθηνων νομιζω ;)

πλακα κανεις????αμα σου πω οτι ειδα μια κοπελα που σου μοιαζε, θα με πιστεψεις???τι χαζη που ειμαι!!!!επρεπε να μιλησω και ας μην ησουν και εσυ.....

εμ είδες???????

άντε να ξεμπερδέψεις με τη βάφτιση και να κατέβεις να πάμε για μπανάκι!!!

πάντως απο μένα μην περιμένεις να μιλήσω....και μπροστά μου να στέκεσαι, κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε δω!!!

είμαι σούπερ αφηρημένη....βάλε και τη λίγη μυωπία που δε με βοηθάει....άστα να πάνε...

όλο με παρεξηγούν και νομίζουν οτι είμαι καμία σνομπ που δε μιλάει....

που να ήξεραν οτι είμαι γκαβή κι αλλοπαρμένη!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...