Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραία, ξέρουμε που να βρούμε τούρτες στο Ηράκλειο :)

Να χαίρεσαι τον πατερούλη σου Ελευθερίτσα μου και σύντομα να του κάνεις και την εγγόνα να χαζολογά :)

Πολύ όμορφες οι τούρτες Μαριάννα μου μπράβο!

Και γω επίσης λατρεύω Βασίλη...και ο γιος μου ελπίζω, τον ακούει από την κοιλιά!

Σοφούλα μου τρελλοκερκυραία μου που είσαι; Μπαρμπάτι μαζί με τον γιο μου;;; :) Α παρεμπιπτόντως, οι δικοί μου πάνε piedra (εκεί κάναμε και τον γάμο μας! :)), αν δεις ένα σούργελο με δυο σιτεμένους, οι δικοί μου είναι...χεχεχεχεχεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα πόσο πήγαν τα μεταφορικά???

Γυρω στα 40 ευρω πηγαν μαζι με την προμηθεια της Μαριας. Μια χαρα...Κοιτα αυτα που γλυτωνεις ειναι αρκετα ωστε τα 40 ευρω μου φαινονται σταγονα στον ωκεανο. Αν σκεφτεις οτι πηρα πυτζαμες με 8 λιρες οι 2 (απο τα εκπτωτικα) και 7αδες ζιπουνακια χειμερινα απο 9.50 λιρες και τα πιο ακριβα, μη εκπτωτικα, 12!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Να χαίρεσαι τον πατερούλη σου Ελευθερίτσα μου και σύντομα να του κάνεις και την εγγόνα να χαζολογά :)

Πολύ όμορφες οι τούρτες Μαριάννα μου μπράβο!

Και γω επίσης λατρεύω Βασίλη...και ο γιος μου ελπίζω, τον ακούει από την κοιλιά!

Σοφούλα μου τρελλοκερκυραία μου που είσαι; Μπαρμπάτι μαζί με τον γιο μου;;; :) Α παρεμπιπτόντως, οι δικοί μου πάνε piedra (εκεί κάναμε και τον γάμο μας! :)), αν δεις ένα σούργελο με δυο σιτεμένους, οι δικοί μου είναι...χεχεχεχεχεχε

αχ βρε φιλεναδα με εκανες και γελασα πολυ:D:Dδεν πηγα Μπαρμπατι σημερα,κατεβηκα εδω στη Δασια.Χαλια μαυρα η θαλασσα ,τετοια βρωμια αστα τι να σου λεω.δεν βουτηξαμε .πηρα το παιδι και φυγαμε.ο γλυκος μου εκλαιγε γιατι ηθελε να μπει:(πολυ ωραιο το piedra .

Ελευθερια χρονια πολλα για τον πατερα σου ,να τον χαιρεστε.

XWF8p2.png

μια χαρα εσυ?εφτιαξα την συνταγη με το κοτοπουλο που ειπε η Μαρια....ειναι φοβερο!!!Τωρα το θεμα ειναι κατα ποσο θα το φαει και ο συζυγος γιατι ειναι πολυ ιδιοτροπος με το φαι.εμενα παντως μου αρεσε πολυ!!!!

Διαφημίσεις

καλα κι εγω.την ειδα την συνταγη.ωραια φαινεται,καποια στιγμη θα την κανω.Τωρα ειμαι σε φαση διαιτας.

ξυπνησε ο μπεμπης,απο το απογευμα εχει πολυ γκρινια.

καληνυχτα.

XWF8p2.png

εγω σε παιρνω...εσυ ερχεσαι????;)

Παντως ρωτα και στο costis δε ξερω, ισως να ειναι ακριβος στη τιμη, δεν ειμαι σιγουρη...αλλα απο γευση κ φρεσκαδα δε σου λεω τιποτα. Και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. α, και μη ξεχασεις παρε και ενα μιλφειγ να τρελαθεις. και με την οικογενειακη μεριδα παιρνεις κ μισο κιλο παγωτο δωρο:D:D:D

ωρε κιλα παναγια μου!

Αχ βρε Μαριανάκι. Είδα και έπαθα να χάσω 8 κιλά και θα τα πάρω μονοκοπανιάς μου φαίνεται. Πήρα χθες τούρτα από το Costis για τον μπαμπά μου, χμμμμμ μούρλια ήταν και ολόφρεσκη. Αλλά 18 Ευρώ το κιλό??? Άφησα τηλ να μου δώσει μια τιμή για την τούρτα της βάφτισης και θα σας πω όταν έχω νέα.

Καλά ήταν στον Βασίλη??? Αχ που να πάω καλέ? Ο μικρός θέλει την μαμά για να κοιμηθεί και για να πάω κάπου πρέπει να τον πάρω μαζί μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ Μαράκι. Ο μπαμπάς μου είναι 65 χρονών και έχει εγγόνα 20 ετών και άλλη μια 16!!!!! (από την αδερφή μου)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γυρω στα 40 ευρω πηγαν μαζι με την προμηθεια της Μαριας. Μια χαρα...Κοιτα αυτα που γλυτωνεις ειναι αρκετα ωστε τα 40 ευρω μου φαινονται σταγονα στον ωκεανο. Αν σκεφτεις οτι πηρα πυτζαμες με 8 λιρες οι 2 (απο τα εκπτωτικα) και 7αδες ζιπουνακια χειμερινα απο 9.50 λιρες και τα πιο ακριβα, μη εκπτωτικα, 12!!!!

40 Ευρώ είναι μια χαρά!!!! Αν σκεφτείς ό,τι αν έκανες απευθείας παραγγελία στο Μόδερκέαρ θα πλήρωνες 25-30 λίρες, μου ακούγεται σούπερ!!

Με το καλό να δεχτείς τα ρουχαλάκια της μπεμπούλα σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες !!!!

Λείπαμε κ δε σας έχω διαβάσει γράψατε κ μπόλικα …. Ελπίζω όλες να είστε καλά κ τα μικρακια ακόμη καλλίτερα

Εμείς καλά , ζωηρεύουμε όλο κ περισσότερο κ το αστείο είναι ότι όλοι μου λένε «κ που είσαι ακόμη δεν έχεις δει τίποτα» ωχ Παναγιά μου !

Χρόνια πολλά στα μωράκια που έχουν μηνο γενέθλια!!!

Μαααακκκ εσύ που μας έχεις όλες φακελωμένες :mrgreen:, έχεις μιλήσει με Μαριανθη κ Τατιανα ? Είναι καλά ?

XwAPp3.png

καλημερα σας μανουλες!!!τι κανετε?ολα καλα?ποια Μαριανθη λες Κατερινακι?η Τατι παλι εξαφανιστηκε οντως!!!!εσεις πως ειστε?τα παρηγγειλα τα γλειφιτζουρια με το λογοτυπο της ομαδας και το ονομα του μπεμπη....θα τα εχω την επομενη εβδομαδα οποτε θα σας βαλω και φωτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...