Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

για δείτε εδώ για τουρτίτσες, αν και δεν σας βλέπω ζεστές να οργανωθούμε :)http://www.sugarart.gr/DisplayITM1.asp?ITMID=32

καλησπερα. μιας κ λετε για τουρτες...εμεις ανακαλυψαμε τη τελεια τουρτα απο θεμα γευσης για τα γουστα μας οταν παντρευτηκαμε και μας κανανε τη τουρτα του γαμου. οποια ειναι ηρακλειο σιγουρα θα χει ακουσει το αρτιον η το costis (ιδιο καταστημα με διαφορετικη ονομασια.) παιρνουμε λοιπον απο εκει τη γευση αναμικτη και μετα φτιαχνω εγω τη μακετα που την "τυπωνουν" απο πανω. με κατι σα γλασο. τους πηγαινεις μια εγχρωμη εκτυπωση η σιντι.

μπορω αν θελω μου ειπαν να φτιαξω και τη μακετα αυτη και να βαλουμε και επιπλεον φιγουρες αλλα κοστιζει πιο πολυ

αυτες ειχα φτιαξει για τη μεγαλη μου:

τα πρωτα γενεθλια

τα δευτερα γενεθλια

... αν θυμαμαι καλα αυτη η εκτυπωση εχει 14 ευρω.

Ο μονος περιορισμος ειναι πως ειναι μεγεθος α4 αλλα η πρωτη ηταν 3μισι κιλα και η δευτερη τρια κιλα...και τις 2 φορες μας εμεινε κ τη πεταξαμε αφου δε καταφεραμε να τη φαμε μεχρι να χαλασει... και ειχαμε και καμια 30-35αρια ατομα καλεσμενους!

τωρα σκεφτομαι σχεδια να κανω της μικρης!!

ΑΑΑΑ Female εχω δει κι εδω στο ηρακλειο τετοιες τουρτες με κατασκευη πανω τους. ειχα παει στην εκθεση βαφτιση γαμος και μου δωσαν φυλλαδιο πριν 2-3 χρονια...θα ψαξω αν σ' ενδιαφερει!

Ευχαριστώ Μαριάννα!! Ψάξε αν έχεις χρόνο και δεν σου κάνει κόπο. Επίσης ψάχνω και τούρτα για την βάφτιση του μικρού, λες να ρωτήσω στα Costis???

Από τιμές τι λέει???

Ααα σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς μου και θα σταματήσω να του πάρω από εκεί΄μια τούρτα και θα ρωτήσω!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και ο Σαβοιδακης εχει τετοιες τουρτες, με σχεδια, φιγουρες κτλ και του πας και συ ο,τι θες και στο τυπωνει πανω, φωτογραφιες, σχεδια, ο,τι θες. Αχ παρηγγειλα επιτελους απο μαδερκεαρ και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!! Πηρα χειμερινα κυριως και μια 7αδα καλοκαιρινα αμανικα ζιπουνακια καθως τα 9-12 μας πεφτουν λιγο μικρα πια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

γεια σας!!!τι κανετε? λοιπον εγω θα σας πω σχετικα με στολισμο....εγω ειχα φτιαξει τον αριθμο 1 με χαρτονι και το ειχα κολλησει στον καθρεπτη του μπουφε απο κατω ειχα γραψει να τα εκατοστησεις παλι με χαρτονι.ειχα ως θεμα τον μικι μαους αλλα και ο γουινι ειναι καλος!!!ειχα αρκουδακια και τα συναφη στοιλισμενα παντου, σημαιακια και μια μεγαλη κορνιζα στον μπουφε με την φωτο του μωρου.....

Διαφημίσεις

Και ο Σαβοιδακης εχει τετοιες τουρτες, με σχεδια, φιγουρες κτλ και του πας και συ ο,τι θες και στο τυπωνει πανω, φωτογραφιες, σχεδια, ο,τι θες. Αχ παρηγγειλα επιτελους απο μαδερκεαρ και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!! Πηρα χειμερινα κυριως και μια 7αδα καλοκαιρινα αμανικα ζιπουνακια καθως τα 9-12 μας πεφτουν λιγο μικρα πια.

Αννούλα πόσο πήγαν τα μεταφορικά???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δε θυμαμαι το ζαχαροπλαστειο με τιποτα. θα σκασω μιλαμε..πηγα και εψαξα αν ειχα το φυλλαδιο αλλα δεν ειχα πολλη ωρα και δε βρηκα τιποτα... Θα το προσπαθησω παλι η θα ρωτησω, δε μπορει καποιος θα το ξερει. λεμε το βραδυ να παμε συναυλια παπακωνσταντινου / γιοκαρινης, λ. παπαδοπουλος, σπυριδουλα κλπ...ο αντρας μου θελει να παρουμε κ τη μεγαλη μας μαζι...θα χει γελιο! εγω παλι ευχομαι να μη τη χασουμε :P...να της κρεμασω κουδουνακι στο λαιμο με τα στοιχεια της????χχεχε

Καλέ Μαριάννα μην αγχώνεσαι παιδί μου. Δεν πειράζει. Την τούρτα στον γάμο μας την είχα κάνει στον Πατραμάνη, ήταν υπέροχη. Ωραίες τούρτες έχω ακούσει τον Κουμάκη (λίγο ακριβός) και τον Απλαδά.

Προς το παρόν ψάχνω τούρτα γενεθλίων και μετά για την βάφτιση. Λέω να κόψουμε τούρτα με τον κλόουν, θα έχει γέλιο.

Μαριάννα πεθαίνω για ΒΑΣΙΛΗ!!!! Πάρε με μαζί!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαριάννα πεθαίνω για ΒΑΣΙΛΗ!!!! Πάρε με μαζί!!!!

εγω σε παιρνω...εσυ ερχεσαι????;)

Παντως ρωτα και στο costis δε ξερω, ισως να ειναι ακριβος στη τιμη, δεν ειμαι σιγουρη...αλλα απο γευση κ φρεσκαδα δε σου λεω τιποτα. Και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. α, και μη ξεχασεις παρε και ενα μιλφειγ να τρελαθεις. και με την οικογενειακη μεριδα παιρνεις κ μισο κιλο παγωτο δωρο:D:D:D

ωρε κιλα παναγια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...