Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα κλείσεις ένα ολόκληρο καφέ για πάρτη μας; :)

Μπα δε λέει...τουλάχιστον σε ένα σπίτι θα ξέρουμε ότι είναι καθαρά, θα έχουμε όλα τα κομφόρ να ταίσουμε, να αλλάξουμε και να πλύνουμε τα μωρά αν χρειαστεί. Και σιγά μωρέ τι θα κάνει η οικοδέσποινα;

Εαν είσαι εσυ η οικοδέδποινα τελικά σε κόβω να κάνεις 5-6 γλυκά και το σπίτι ανω κάτω για να μας ευχαριστήσεις...:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εαν είσαι εσυ η οικοδέδποινα τελικά σε κόβω να κάνεις 5-6 γλυκά και το σπίτι ανω κάτω για να μας ευχαριστήσεις...:tongue:

2 γλυκά είχα σκοπό να κάνω...σιγά!

Και αν πεινάγαμε θα παράγγελνα σουβλάκια...έχεις ακούσει για τα σουβλάκια της Παιανίας; :tongue:

έχει χώρο να παρκάρω;

ναι ξεχασα να σας γράψω το σημαντικότερο...παρόλο που είναι σε κεντρικο σημείο στην Καλλιθέα... ακριβως απέναντι απο το καφε έχει parking... ασε που έχει και ένα σωρό μαγαζιά τριγύρω ...οπότε παμε και για ψώνια:P

Διαφημίσεις

2 γλυκά είχα σκοπό να κάνω...σιγά!

Και αν πεινάγαμε θα παράγγελνα σουβλάκια...έχεις ακούσει για τα σουβλάκια της Παιανίας; :tongue:

οχι αλλα έτσι που το λες μάλλον θα έπρεπε όχι μόνο να έχω ακουσει αλλά να έχω δοκιμάσει!!!

Διαφημίσεις

ρε παιδιά...είναι φυσιολογικό που το παιδί μου βλέπει τσαλίκη και γελάει κιόλας;

Α, μιλάει και του μουτσινά!

Αγαπάω rock baby!!!!! μα τέτοιο νούμερο που είναι ο τύπος πως να μη γελάει το μωρό????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...