Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έφτιαξα σουτζουκάκια και τώρα πάω να φτιάξω και κοτοπουλάκι με μουστάρδα και μέλι...με βλέπω πάλι να δουλεύω ως τη νύχτα αυτή τη βδομάδα και πρέπει να έχουμε κάτι να τρώμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επειδή αποκοιμιέται ο γλυκούλης μου στην αγκαλιά σου, όταν ξυπνάει και δεν σε βρίσκει κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε τρομάζει και σε ψάχνει. Είναι αυτό που λέγαμε ότι και μεις αν κοιμηθούμε στο κρεβάτι μας και ξυπνήσουμε στο χαλί του σαλονιού, θα λαχταρήσουμε!

Προσπάθησε να τον βγάζεις από το στήθος μισοκοιμισμένο και να τον ακουμπάς στο κρεβατάκι του...σιγά σιγά θα μάθει να αποκοιμιέται εκεί

Αααα δεν έχεις ιδέα για τι παιδί μιλάμε. Δεν συνεργάζεται καθόλου. Μόλις του πάρω το στήθος χαλάει τον κόσμο. Αν τον πάω στην κούνια δε....χμ σίγουρα θα ακούσεις μέχρι εκεί τις φωνές του...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λιτσάκι και Άναν ευχαριστούμε για τις ευχές. Με το καλό να χρονίσουν όλα τα μπεμπάκια!

Μαρία αυτό το κάλυμμα που το βρίσκουμε? Και εγώ θέλω να του πάρω γιατί το καθισματάκι και λερώνεται αλλά κυρίως ιδρώνει το πουλάκι μου εκεί μέσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έφτιαξα σουτζουκάκια και τώρα πάω να φτιάξω και κοτοπουλάκι με μουστάρδα και μέλι...με βλέπω πάλι να δουλεύω ως τη νύχτα αυτή τη βδομάδα και πρέπει να έχουμε κάτι να τρώμε...

hello αγαπημενη!!!!! Βρε η καλη νοικοκυρα φαινεται!!!!! Εγω χθες εκανα γεμιστα, θα τρωμε 2 μερες ακομα...χιχιχι!!! Αυτο με το κοτοπουλο πώς το κανεις;;; με λιγωσες!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Λιτσάκι και Άναν ευχαριστούμε για τις ευχές. Με το καλό να χρονίσουν όλα τα μπεμπάκια!

Μαρία αυτό το κάλυμμα που το βρίσκουμε? Και εγώ θέλω να του πάρω γιατί το καθισματάκι και λερώνεται αλλά κυρίως ιδρώνει το πουλάκι μου εκεί μέσα!

Το "Άναν" ειμαι εγω;;;;; χαχαχα

ovvZp2.png

κόρες έχω ιδέα! είστε να ψάξουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες για τα πρώτα μας γενέθλια;;;; έχετε σκεφτεί τίποτα;;;

Εγω δεν εχω σκεφτει τιποτε συγκεκριμενο. Λιγο με τα φαγητα εχω καταληξει αλλα τιποτε αλλο. Την τουρτα μαλλον θα μας τη φτιαξει ο απο κατω μας, ειναι ζαχαροπλαστης και θα ξερουμε τουλαχιστον οτι ειναι αγνα τα υλικα, οχι τιποτε αλλο αλλα να δωσω καμια κουταλιτσα και του μωρου μου απο την τουρτιτσα του!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Ουφ άυπνη πάλι εγώ. Κοιμήθηκε με χίλια ζόρια στις 12 και ξύπνησε 8 φορές ως τις 8 το πρωί. Εκνευρίζομαι, στο κλάμα με βγάζει...τι έχει και ξυπνάει ανά 1 ώρα γμτ...

Εσείς όλα καλά?

:confused::confused::confused: πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! μαλλον κατι πρεπει να αλλαξεις στη διαδικασια που προηγειται του υπνου του! τωρα δεν ξερω αν ειπα χαζομαρα....

Το στήθος του το τραβάω όταν κοιμηθεί ή άλλες φορές το αφήνει μόνος του και γέρνει στο πλάι και αποκοιμίεται. Ναι μάλλον ξυπνάει και δεν με βρίσκει μπροστά του και κάνει έτσι...Το συζητούσαμε, θυμάμαι αλλά ακόμη το πρόβλημα δεν λύθηκε!
επειδή αποκοιμιέται ο γλυκούλης μου στην αγκαλιά σου, όταν ξυπνάει και δεν σε βρίσκει κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε τρομάζει και σε ψάχνει. Είναι αυτό που λέγαμε ότι και μεις αν κοιμηθούμε στο κρεβάτι μας και ξυπνήσουμε στο χαλί του σαλονιού, θα λαχταρήσουμε!

Προσπάθησε να τον βγάζεις από το στήθος μισοκοιμισμένο και να τον ακουμπάς στο κρεβατάκι του...σιγά σιγά θα μάθει να αποκοιμιέται εκεί

συμφωνω απόλυτα με το Μαρακι!

καλε τι ζεστη κανει εξω;;;; μου ερχεται εμετος.... ήμουν στο δικαστηριο και μετα εφορια (τρεχω με μια εταιρεια), τα εχω παιξει λεμε. ειμαι και εγω στο κλαμπ των ξενυχτηδων οποτε καταλαβαινεται.

θελω να παω για μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοο!

250285vogco3hnx9.gif

Ελενιτσα δεν μπορουσα να τον κρατησω περισσοτερο σπιτι γιατι δεν υπαρχει καποιος να καθισει μαζι του ηδη την προηγουμενη εβδομαδα πηρα 3 μερες αδεια.

Βρε Μαρακι ξερεις αν υπαρχει και για το Recaro αυτη η θηκη??/

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

κοτόπουλο:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-moustardas-me-meli.html

κάλυμα πετσετέ:

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/car-seat-accessories/maxi-cosi-summer-cover-for-toddler-and-child-seats.html

το πήραμε μαζί με το καρεκλάκι από το olivers, εδώ λογικά θα το έχει στο μαδερκεαρ...

χάθηκα πριν...μιλούσα με το σουργελάκι στο τηλ....δηλ. εγώ έλεγα και αυτός απαντούσε στην δικιά του ακατάληπτη γλώσσα...

έβαλα και το κοτοπουλάκι να γίνεται...

για δείτε εδώ για τουρτίτσες, αν και δεν σας βλέπω ζεστές να οργανωθούμε :)

http://www.sugarart.gr/DisplayITM1.asp?ITMID=32

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...