Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα! καλή εβδομάδα να έχουμε. Σήμερα είμαι πάλι σπίτι...άδεια μητρότητας...ειρωνία ε; τεσπά, το μπεμπέ Νικολί είναι μια χαρά...κακομαθημένο! Εκμεταλλεύεται τη γιαγιά και τον παππού ωραιότατα...

πάντως τα σαββατοκύριακα δεν περνάν με τίποτα χωρίς το μικράκι μας...απλά περιφερόμαστε από δω κι από κει...

ελπίζω όλα τα μωρά να μην ταλαιπωριούνται πολύ με τα δοντάκια τους αν και είναι αναπόφευκτο...

τέλειο το κάθισμα Μαράκι, με το καλό να το λάβετε...να το πάρεις το πετσετέ κάλυμα, χρειάζεται

πάω να κάνω καμιά δουλειά...δεν έχω και ιδιαίτερα κέφια...φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το πετσετε δεν το σκεφτηκα :(... αλλα μπορω να το παρω και από ελλάδα, δε νομιζω να ειναι πια τοσο ακριβο ε; τα εχω παρει με τους εκμεταλλευτες ελληναραδες!

τωρα κατι ηθελα να ρωτησω και το ξεχασα... φτου γμτ μυαλο μου ;(

Καλημέρα κορίτσια. Ουφ άυπνη πάλι εγώ. Κοιμήθηκε με χίλια ζόρια στις 12 και ξύπνησε 8 φορές ως τις 8 το πρωί. Εκνευρίζομαι, στο κλάμα με βγάζει...τι έχει και ξυπνάει ανά 1 ώρα γμτ...

Εσείς όλα καλά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ουφ άυπνη πάλι εγώ. Κοιμήθηκε με χίλια ζόρια στις 12 και ξύπνησε 8 φορές ως τις 8 το πρωί. Εκνευρίζομαι, στο κλάμα με βγάζει...τι έχει και ξυπνάει ανά 1 ώρα γμτ...

Εσείς όλα καλά?

ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ????????

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Μποα Λιτσάκι. Επί 2 μήνες το κάνει αυτό, άλλοτε 2-3 μέρες συνεχόμενες άλλοτε με διακοπές και δόντι δεν έχει φανεί πέρα από τα 2 κεντρικά που έχει από τον 9ο μήνα!

Περαστικά στον ζουζούνο σου, καλύτερα είναι τώρα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εσείς όλα καλά?

καλε γινατε και 11 μηνων σημερα!!!!!αντε και χρονιασατε.....!!μηπως εχει κατι αλλο ο καημενος?αλλα δεν το βρισκω απιθανο να υποφερει ετσι απο δοντια.μηπως δεν χορταινει με το γαλα σου????για ρωτα τον γιατρο σου!!!ειναι κριμα και για τους δυο σας....

Ελενίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ. Σε 1 μήνα έχουμε γενέθλια και θα κάνουμε σούπερ πάρτυ!!!

Να μην χορταίνει από το γάλα το θεωρώ απίθανο αφού άσε που θηλάζει 3-4 φορές πριν κοιμηθεί άσε που κατά τις 9 το βράδυ τρώει φαγητό και μετά πίνει και γάλα! Δόντια δεν νομίζω ρε γμτ...Αφού 2 μήνες δεν έχει εμφανιστεί τίποτα νέο στον ορίζοντα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το στήθος του το τραβάω όταν κοιμηθεί ή άλλες φορές το αφήνει μόνος του και γέρνει στο πλάι και αποκοιμίεται. Ναι μάλλον ξυπνάει και δεν με βρίσκει μπροστά του και κάνει έτσι...Το συζητούσαμε, θυμάμαι αλλά ακόμη το πρόβλημα δεν λύθηκε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εσείς όλα καλά?

Ελενίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ. Σε 1 μήνα έχουμε γενέθλια και θα κάνουμε σούπερ πάρτυ!!!

Να μην χορταίνει από το γάλα το θεωρώ απίθανο αφού άσε που θηλάζει 3-4 φορές πριν κοιμηθεί άσε που κατά τις 9 το βράδυ τρώει φαγητό και μετά πίνει και γάλα! Δόντια δεν νομίζω ρε γμτ...Αφού 2 μήνες δεν έχει εμφανιστεί τίποτα νέο στον ορίζοντα!

Ελευθεριτσα μου να σου ζησει αντε και σε 1 μηνα χρονιζετε εεεε??Πω πω πως περναει ο καιρος...περυσι τετοια εποχη ....

Ο δικος μου ειναι καλυτερα και ηδη πηγε παιδικο σημερα , η αντιβιωση εκανε δουλεια , για να δουμε τι θα γινει

Ο δικος μου τα 4 πανω δοντι ατα εβγαλε μεσα σε 2 εβδομαδες αλλα.......1 μηνα πριν δεν σας λεω τι γκρινια και τι ξενυχτι ειχαμε

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Το στήθος του το τραβάω όταν κοιμηθεί ή άλλες φορές το αφήνει μόνος του και γέρνει στο πλάι και αποκοιμίεται. Ναι μάλλον ξυπνάει και δεν με βρίσκει μπροστά του και κάνει έτσι...Το συζητούσαμε, θυμάμαι αλλά ακόμη το πρόβλημα δεν λύθηκε!

επειδή αποκοιμιέται ο γλυκούλης μου στην αγκαλιά σου, όταν ξυπνάει και δεν σε βρίσκει κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε τρομάζει και σε ψάχνει. Είναι αυτό που λέγαμε ότι και μεις αν κοιμηθούμε στο κρεβάτι μας και ξυπνήσουμε στο χαλί του σαλονιού, θα λαχταρήσουμε!

Προσπάθησε να τον βγάζεις από το στήθος μισοκοιμισμένο και να τον ακουμπάς στο κρεβατάκι του...σιγά σιγά θα μάθει να αποκοιμιέται εκεί

Καλημερα!!!! Ελευθερια να χαιρεσαι τον Μανο σου!!!! Αντε σε ενα μηνα και σεις γενεθλιακια!!!!! Τωρα για τα ξυπνηματα τι να πω...εισαι ηρωιδα!!!! Και μενα ξυπναει, αγνωστο γιατι, αλλα 8 ΦΟΡΕΣ;;;;;Απαπα...δεν το ξανασυζητας με το γιατρο σου μηπως σου προτεινει κατι αλλο, αφου με το εξτρα γευμα δεν ειδες διαφορα;;;; Αν τον παρεις μαζι σας ξυπναει;;; Λιτσακι περαστικα να ειναι του μικρου σου και ελπιζω πια να τελειωσατε με τις ιωσεις, τις εξαντλησατε βρε!!!! Μακ το ιδιο καθισμα εχουμε και μεις, 250 ευρα απο μαδερκεαρ. Σε καφε μαυρο το πηραμε, αλλα αυτο με το πετσετε καλυμμα δεν το ηξερα, θα προμηθευτω και γω ενα, αφου η μικρη τις περισσοτερες φορες ειναι ιδρωμενη, οταν τη σηκωνω.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

βρε βρε η αννούλα :)

να το πάρεις το κάλυμα, μεγάλη ανακάλυψη! και πιο καλό για το παιδί γιατί παραμένει στεγνό, αλλά και για το κάθισμα να μην λερώνεται με αλάτια, ιδρώτα, κλπ.

Ελευθεριτσα μου να σου ζησει αντε και σε 1 μηνα χρονιζετε εεεε??Πω πω πως περναει ο καιρος...περυσι τετοια εποχη ....

Ο δικος μου ειναι καλυτερα και ηδη πηγε παιδικο σημερα , η αντιβιωση εκανε δουλεια , για να δουμε τι θα γινει

Ο δικος μου τα 4 πανω δοντι ατα εβγαλε μεσα σε 2 εβδομαδες αλλα.......1 μηνα πριν δεν σας λεω τι γκρινια και τι ξενυχτι ειχαμε

Λιτσακι μηπως δεν επρεπε να τον στειλεις στο σχολειο???ειναι στις μερες της αναρρωσης και ειναι πιο ευκολο να ξανακολλησει κατι....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...