Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ηθελα να πω για τα ποτηρακια nuby μαρια πηρες αυτο με τη σιλικονη?Γιατι εμενα μου το εκοψε με τα δοντια του αυτο οταν επαιζε!!!!Σου ειπα δοκιμασα ολα τα εκπαιδευτηκα ποτηρακια της αγορας!!!!:tongue::tongue:

αυτο πηρα γμτ! πω πω και του το δινω να το δαγκωνει :(:confused:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; Εμείς εδώ πολύ καλά. Απλά χάθηκα γιατί ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τη βάφτιση και για το σπιτάκι μας!!!

Να σχολιάσω πολλά δε θυμάμαι καθώς σας διάβασα το πρωί που κοιμόταν ο κανακάρης μου.Μόνο αυτά τα απογευματινά για τα ποτηράκια. Να πω κι εγώ με τη σειρά μού ότι έχω ένα ποτήρι απ' τον 6ο της ΜΑΜ το οποίο έχει λατρέψει και πίνει μόνος του νεράκι. Και πίνουμε πολύ!!!!!!!!! Αλλά το προηγούμενο Σάββατο του πήρα και αυτό της Νuby που λέτε και λίγο με φοβίσατε. Πάντως πίνει κιαπό τα δύο με ευκολία.

Κατά τ' άλλα όλα καλά. Κι εμείς σήμερα ήμασταν παραλία και παίξαμε και με τα περιστέρια.πολύ χαρά έκανε ο πριγκηπάκος μου. ειδικά ότάν περνούσε το τρενάκι έβγαζε κάτι κραυγές χαράς άλλο πράγμα.

Στη δουλειά, πολύ τρέξιμο. Την προηγούμενη βδομάδα 10ωρα και χτυπούσαμε. Βέβαια δόξα τω Θεώ να λέω γιατί για πολλές περικοπές ακούω.

Κοριτσάκια μου είστε όλες καλεσμένες στη βάφτισή μας. Ζωή και Ευμορφία θα σας στείλω πμ. Εννοείται ότι εσείς που είστε εδώ θα ρθείτε και δεν το συζητώ. Και φυσικά περιμένω όποια άλλη θέλει να συνδυάσει και διακοπούλες στη Χαλκιδική. Όλες είστε ευπρόσδεκτες και θα χαρώ να σας δω.

καλως την Βουλιτσα! αντε για χαρες ετοιμαζεσαι και αυτο ειναι που μετραει! με το καλο να παρει το ονοματακι του το παιδακι σου!

και εμεις πινουμε πολυ νερο με το μπιμπερο και μαλλον με αυτο θα συνεχισω ή θα αλλαξω ποτηρακι γιατι με πεθανε η Ζωή ειχε δεν ειχε βραδυατικα :roll:

Καλησπέρα. Και εγώ εδώ!!! Εμείς έχουμε της νουκ το ποτηράκι, άλλο δεν έχουμε δοκιμάσει.

Το αστεράκι μου κοιμάται και η μαμά χαλαρώνει λίγο πριν πέσει ξερή στο κρεβάτι:)

καλο βραδυ να εχεις Ελευθερια με το πολυ 1 ξυπνημα και τιποτε άλλο!

το σπίτι είναι πάνω απ' τον περιφερειακό στον Εύοσμο, κοντά στον Βερόπουλο.θα πιούμε καφεδάκι σε λίγο καιρό εκει.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί ο μεγάλος ο άντρας είναι στο μπαλκόνι με μπυρίτσα και με περιμένει.

φιλάκια πολλά.και καληνύχτα!!!

αυτα ειναι! μπυριτσα στο μπαλκονι και μεταααααααααααα.....:P

Μαράκι το πρόγραμμα είχε δουλειά, ντάντεμα και νοικοκυριό.

Ρε κορίτσια, εσάς τα μικρά σας τρέχουν από πίσω σας??? Άμα με χάσει από τα μάτια του κλαίει και ψάχνει μπουσουλώντας να με βρει!!! Δεν μπορώ να το κουνήσω ρούπι!!

τα ιδια κανει και ο δικος μου μην φοβασαι. καπου διαβαζα ότι όταν μενουν μονα φοβουνται μην χαθουν!

εννοειται οτι φυγατε όλες και εννοειται οτι φευγω και εγω! καλο ξημερωμα και ησυχο βραδυ να εχουμε!:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα μαμαδες!!!!!!!!!!

Εχω εξαφανισθει αλλα με τον μικρο αρρωστο και να τρεχω απο πισω του που χρονος για να μπω????

Τα νεα μας ειναι οτι απο την Πεμπτη που ξεκινησαμε την αντιβιωση ημαστε απυρετοι ...για να δουμε θελω να πιστευω οτι θα αργησει πολυ να ερθει η επομενη ιωση...ολα εμεις θα τα κολλησουμε τελος παντων???Και το αστειο ειναι οτι στο τμημα του μικρου δεν εχει κανενα παιδακι αρρωστο προφανω τα τσιμπαει απο το λεωφορειο??? τι να πω....τρελο πυρετο το παιδακι μου σηκωνε το 39 για πλακα εκει που ημασταν λατρεις οτυ μπανιου εβλεπε μπανιο και ουρλιαζε γιατι αλλο να παιζεις και αλλο να κανεις μπανιο με χλιαροτατο νερο για να πεσει ο πυρετος..

Πυρετος πυρετος αλλα απο ορεξη δοξα τον Θεο μια χαρα ηταν περιττο να πω οτι μεσα σε συτην την εβδομαδα εχει ξεφυγει τελιως ολη την ωρα μιλαει και λεει τα δικο του ροχνει και κατι τσιριες που και που και αλλωνισει ολο το σπιτι σε χρονο dt τρεχει οταν τον κρατας και παει σφεντονα μπουσουλωντας

Αυτα τα ολιγα νεα μας

παω να φτιαξω καφε και να σας διαβασψ λιγο πριν πλακωσει η δουλεια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα σας..εγω εχω τα ποτηρακια της avent .

scf600_22.jpg

αυτο ειναι με τα λιγα ml κ μικρες τρυπιτσες αργοτερα πηρα και αυτο

avent_260ml_magic_cup_12m.jpg

με τα πιο πολλα Ml, και για μεγαλυτερη ηλικια που οσο και να τα ταρακουνας δε προκειται να σταξουν...εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη απο τη χρηση που τους εκανε μεγαλη μου κ εχω σιγα σιγα ξεκινησει και στη μικρη... ειναι με πολυ μαλακη "πιπιλα" ειδικα για τωρα που βγαζει (υποτιθεται) δοντια ειναι πολυ καλα γιατι δαγκωνοντας την και ανακουφιζεται και πινει νερο. βεβαια μετα απο 2 λεπτα αρχιζει και πιανει κουβεντα με το ποτηρακι...μασαει και του λεει τα δικα της!!!!

εχουμε και λεμε....

χαχαχαχα!!!

θα τους πω:

"φέτος αντί για χριστουγεννιάτικο δώρο, θα λάβετε μπομπονιέρες!"

εγώ βάζω Topine που είναια πολυμαντικό αλλά έλεγα μήπως δεν κάνει μια και η μικρή βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα...

το πλάνετ είναι καλό???

Στο παλιο το σπιτι χρησιμοποιούσα αρκετα Planet (πλυντηριο ,πατωμα) αλλα στο καινουργιο το μοναδικο που δεν αφηνει λεκεδες στα πλακακια μου που ειναι και ματ ειναι το Overlay και λογω LENOR γιατι δεν το αλλαζω με τιποτα σταματησα και του πλυντηριου

σταμάτα να δουλεύεις και θα δεις πόσο εύκολα θα σε απολύσουν!!!!

να χαίρεσαι το Νικόλα!!! 10 μηνών σήμερα!!!

πάντα γερός και χαρούμενιος να είναι!!!

Μ Α Ρ Α Κ Ι αν και κθηστερημενα να χαιρομαστε τον μπεμπε Νικολα μας

Γεια σας και απο εμενα!!!!!!!!

Καλα πολυ τρεξιμο!!!!Τι να πω...Δεν προλαβαινω να κατσω λιγο!!!!

Ο μικρος πλεον περπαταει κανονικα και μονος του και εγω ειμαι απο πισω...Αν και που ειμαι δεν βλεπω να κανω και πολλα γιατι σημερα την φαγαμε την τουμπα μας!!!!Χτυπησε και στο κεφαλι στον καναπε...Αστα να πανε!!!!Του εβαλα βουτυρο γιατι καποια εδω μεσα το ανεφερε δεν θυμαμαι ποια!!!!Αλλα αυτο ηταν καλη συμβουλη!!!!Ενω ειχε πρηστει εκει που χτυπησε τωρα δεν υπαρχει τιποτα!!!!Απιστευτο!!!!

Το αστερι μου εχει ενα καμαρι οταν περπαταει αλλο πραγμα!!!Δεν χορταινω να τον βλεπω!!!

Τωρα κοιμηθηκε και ειπα να πω ενα γεια!!!Χθες ετρεχα με τα βαπτιστικοειδη και δεν ειχα καθολου χρονο!!!!

Οσο για το θηλασμο ή το ξενο εγω δεν τρελλαινομαι με κανενα απο τα δυο...Ολα γαλατα ειναι και ολα την δουλεια τους την κανουν!!!!Δεν εξασφαλιζεις τιποτα ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο τροπο!!!Οτι ειναι να γινει θα γινει και τα λοιπα... απλα ο καθενας βλεπει τα πραγματα και θεωρει οτι κανει το καλυτερο για το παιδι του!!!Αν τωρα καπου κανει λαθος θα το δει και τοτε θα δει πωςς να το διορθωσει!!!Αυτη ειναι η αποψη μου και ειπα να την πω και εγω!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΑαααααααααακκκκκκκκ παντα ελεγα ποτε να μην μπλεξεις με εφοριες , δικαστηρια και το ΙΚΑ!!!!Εσυ εμπλεξες με 2 απο τα 3....χαχαχα τι να πω υπομονη!!!!!

Ελενιτσα πηγατε καλε στους Mazoo?Πηρες και τον μικρο?

Λιτσακι περιμενουμε νεα σου!!!!Τι ειπε ο γιατρος???

Αυτααααααααααα

Ζωιτσα σε καταλαβαινω απολυτα ...αρρωστος αρρωστος αλλα τον κυνηγουσα συνεχεια κι εμεις στα ιδια ημαστε κατεβαινουμε καθε απογευμα κατω στον δρομο(αδιεξοδο ημαστε) και λυσαει πανω κατω , βεβαια τον πιανω και απο το 1 χερι γιατι αν πεσει στον δρομο...αντε γεια μετα .Στο σπιτι αρπαζει και την γουρουνα)ετσι λεμε την στρατα) και λυσαει

Μαριάννα μου, προσπάθησε να έχει φάει την κρέμα της μέχρι τις 7 το αργότερο μήπως είναι αργά που την τρώει και μετά δεν πεινάει...παίξε λίγο με το ωράριο μπας και βρεις ποιο της ταιριάζει...

είναι επίσημο...το μπεμπέ Νικολί έβγαλε και το 3ο δόντι...το πάνω δεξιά...άντε και μέχρι τον χρόνο να τα κάνουμε 4 να φάμε λίγο ψωμάκι :) :) :)

Εμεις 6-7 γαλα εξαρταται τι ωρα θα φυγω , 9-10 φρουτοκρεμα 12:30-13:00 φαγητο 16: κρεμα 18:00-19:00 γιαουρτι και το γαλα εξαρταται λιγο στις 9 που κοιμαται και κατ ατις 12:00 πριν κοιμηθω το υπολοιπο.Αυτο το προγραμμα το ιοθετησαμε απο τον σταθμο

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; Εμείς εδώ πολύ καλά. Απλά χάθηκα γιατί ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τη βάφτιση και για το σπιτάκι μας!!!

Να σχολιάσω πολλά δε θυμάμαι καθώς σας διάβασα το πρωί που κοιμόταν ο κανακάρης μου.Μόνο αυτά τα απογευματινά για τα ποτηράκια. Να πω κι εγώ με τη σειρά μού ότι έχω ένα ποτήρι απ' τον 6ο της ΜΑΜ το οποίο έχει λατρέψει και πίνει μόνος του νεράκι. Και πίνουμε πολύ!!!!!!!!! Αλλά το προηγούμενο Σάββατο του πήρα και αυτό της Νuby που λέτε και λίγο με φοβίσατε. Πάντως πίνει κιαπό τα δύο με ευκολία.

Κατά τ' άλλα όλα καλά. Κι εμείς σήμερα ήμασταν παραλία και παίξαμε και με τα περιστέρια.πολύ χαρά έκανε ο πριγκηπάκος μου. ειδικά ότάν περνούσε το τρενάκι έβγαζε κάτι κραυγές χαράς άλλο πράγμα.

Στη δουλειά, πολύ τρέξιμο. Την προηγούμενη βδομάδα 10ωρα και χτυπούσαμε. Βέβαια δόξα τω Θεώ να λέω γιατί για πολλές περικοπές ακούω.

Κοριτσάκια μου είστε όλες καλεσμένες στη βάφτισή μας. Ζωή και Ευμορφία θα σας στείλω πμ. Εννοείται ότι εσείς που είστε εδώ θα ρθείτε και δεν το συζητώ. Και φυσικά περιμένω όποια άλλη θέλει να συνδυάσει και διακοπούλες στη Χαλκιδική. Όλες είστε ευπρόσδεκτες και θα χαρώ να σας δω.

Βουλιτσα μ ου αντε με το καλο η βαφτιση σας κοριτσακι

Μου εχουν μεινει παποτσια,εσωρουχα για μενα , ρπυχα του παιδιου που θα φοραει οταν παμε εκκλησια , τουμπαμπα μας (ολα δεν εχει δει και παρει τιποτα)

και απο τα γυρω γυρω μονο τα β ιβιλια ευχων , Μαριαννα εγω ασχολουμαι με το scrapbooking αλλα δεν εχω κανει τιποτα ψηφιακα , φτιαχνω και ολες τις ευχετηριες καρτες που χρειασζομαι για γαμους , γενεθλια και βαφτησεις καθως και για Πασχα , Χριστουγεννα , μου αρεσει παρα πολυ και χαλαρωνω με αυτο , γι αυτι και αποφασισα και αεφτιαξα μονη μου τις μπομπονιερες μας

Μαριαννα εγω ασχολουμαι με το scrapbooking αλλα δεν εχω κανει τιποτα ψηφιακα , φτιαχνω και ολες τις ευχετηριες καρτες που χρειασζομαι για γαμους , γενεθλια και βαφτησεις καθως και για Πασχα , Χριστουγεννα , μου αρεσει παρα πολυ και χαλαρωνω με αυτο , γι αυτι και αποφασισα και αεφτιαξα μονη μου τις μπομπονιερες μας

πολυ θα το θελα να μπορω να το κανω κι εγω αλλα με 2 μικρα στο σπιτι δε παιζει ουτε χρονος ουτε να κυκλοφορουν ψαλιδια-κουμπια και αλλα πραγματα που θα θελουν πολυ να τα καταπιουν!!!! κι εγω τις μπομπονιερες μονη μου τις εκανα καθως κι ολο το "στολισμο".;) εχω βαλει καπου στο φορουμ ενα λινκ για τις φωτο της βαφτισης μας. διπλη βαφτιση ( και τις 2 μαζι!!!!)

Διαφημίσεις

πολυ θα το θελα να μπορω να το κανω κι εγω αλλα με 2 μικρα στο σπιτι δε παιζει ουτε χρονος ουτε να κυκλοφορουν ψαλιδια-κουμπια και αλλα πραγματα που θα θελουν πολυ να τα καταπιουν!!!! κι εγω τις μπομπονιερες μονη μου τις εκανα καθως κι ολο το "στολισμο".;) εχω βαλει καπου στο φορουμ ενα λινκ για τις φωτο της βαφτισης μας. διπλη βαφτιση ( και τις 2 μαζι!!!!)

διπλη βαφτιση ε?? τι ωραια:: εμεις γαμο-βαφτιση , βαλε κι εδω μια το λινκ να δουμε

Κι εγω καταχωνιασμενα τα εχω και οταν εινια να φτιαξω κατι τον βαζω στο παρκο και ειμαι διπλα του να μην γκρινιαζει

Καλημέρααααα!!!

τι κάνετε??????

εγώ νυστάζω......η μικρή σχεδόν κάθε 3 ώρες θέλει μαμ το βράδυ και όσο να'ναι με κουράζει...κοιμήθηκε 10 και ξύπνησε:

00:40 - 03:30 - 06:30 και για ένα σνακ στις 08:30....και τώρα κοιμάται η κυρία....

χθες έκανε το πρώτο της μπάνιο!!!! και ευτυχώς της άρεσε πολύ!!! για την ακρίβεια τσίριζε απο τη χαρά της!!!

τέλεια ήταν!!!

σήμερα το απόγευμα θα πάω να δω ένα εκκλησάκι που μου είπαν...μπας και κλείσω ποτέ!!!

Δε θυμάμαι να σχολιάσω τι λέγατε....

α εμένα η μικρή παρόλο που δεν έχει δόντια μου έσκισε τη θηλή απο το μπουκάλι της του νερού!!! σιλικόνης ήταν με εξογκώματα....ε δάγκωνε δάγκωνε, πάει....

χθες έφαγε καμια δεκαριά τούμπες στα πλακάκια....νύσταζε τρελά αλλά δε δεχόταν με τίποτα να κοιμηθεί και απο τη νύστα της συνέχεια έπεφτε!!!

άσε που τώρα περνάει τη φάση που θέλει να τα πετάει όλα κατω γιατί της αρέσει ο θόρυβος και αυτό δε μπορώ να την αφήνω να το κάνει γιατί το Σάββατο επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό η κοπέλα που σας έλεγα....ε μη το τρελάνουμε το νινάκι με τη φασαρία!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

ειμαι πτωμα! πολυ δυσκολη μερα η χθεσινη αλλα είχε φανει από το πρωι, επρεπε να το περιμενω! ειχε ξυπνησε στις 7.30 το πρωι μες το κλαμα. όλη την ημερα, μουρμουρα γκρίνια, αγκαλια. ο Αρης ειχε υπηρεσια και ευτυχως ηρθε η μαμα μου σπιτι και με βοηθησε. βγαζει δοντια στανταρντ και αυτη τη φορα ειναι από τα ΜΕΓΑΛΑ, τυπου τραπεζιτες! αν και του εδωσα ντεπον πριν κοιμηθει, ξυπνησε στη 1 πρα, στις 2:45 (ηπιε γαλα) κοιμηθηκε μεχρι τις 6.30 οπου δεν κοιμοτα ξανα με τιποτα, ξαναηπιε γαλα και κοιμηθηκε για λιγο. και η μαμα μου και εγω σερναμαστε σημερα. ειχε καιρο να μου τα κανει αυτα αλλα υποφερει το παιδακι μου :(

στο μεταξυ παρηγγειλα και αυτο http://www.olivers-baby-care.co.uk/maxi-cosi-priori-xp-child-car-seat-2010-collection.html χρωμα red and blue και περιμενω μαιλ επιβεβαιωσης για τα μεταφορικα.

εγωωωω :)
Καλημερα μαμαδες!!!!!!!!!!

Εχω εξαφανισθει αλλα με τον μικρο αρρωστο και να τρεχω απο πισω του που χρονος για να μπω????

Τα νεα μας ειναι οτι απο την Πεμπτη που ξεκινησαμε την αντιβιωση ημαστε απυρετοι ...για να δουμε θελω να πιστευω οτι θα αργησει πολυ να ερθει η επομενη ιωση...ολα εμεις θα τα κολλησουμε τελος παντων???Και το αστειο ειναι οτι στο τμημα του μικρου δεν εχει κανενα παιδακι αρρωστο προφανω τα τσιμπαει απο το λεωφορειο??? τι να πω....τρελο πυρετο το παιδακι μου σηκωνε το 39 για πλακα εκει που ημασταν λατρεις οτυ μπανιου εβλεπε μπανιο και ουρλιαζε γιατι αλλο να παιζεις και αλλο να κανεις μπανιο με χλιαροτατο νερο για να πεσει ο πυρετος..

Πυρετος πυρετος αλλα απο ορεξη δοξα τον Θεο μια χαρα ηταν περιττο να πω οτι μεσα σε συτην την εβδομαδα εχει ξεφυγει τελιως ολη την ωρα μιλαει και λεει τα δικο του ροχνει και κατι τσιριες που και που και αλλωνισει ολο το σπιτι σε χρονο dt τρεχει οταν τον κρατας και παει σφεντονα μπουσουλωντας

Αυτα τα ολιγα νεα μας

παω να φτιαξω καφε και να σας διαβασψ λιγο πριν πλακωσει η δουλεια

το 39 το εχουν για πλακα τα μωρα Λιτσα μου! ανεβαζουν μεγαλους πυρετους αμεσως αλλα ήταν πολυ θετικο το γεγονος ότι ο μικρουλης σου ήταν ζωηρός κατα την διαρκεια του. ο παιδιατρος μου ειχε πει : "αλλο ενα μωρο με πυρετο και κατεβασμενο κεφαλι, άλλο ενα μωρο με πυρετο και ζωηρο". την διαθεση τους πρεπει να την κοιταμε πάντα!

καλημερα σας..εγω εχω τα ποτηρακια της avent .

scf600_22.jpg

αυτο ειναι με τα λιγα ml κ μικρες τρυπιτσες αργοτερα πηρα και αυτο

avent_260ml_magic_cup_12m.jpg

ειναι ανθεκτικα ε; Μαριαννα μου δεν σε προλαβα εχθες.....:roll:

Καλημέρααααα!!!

τι κάνετε??????

εγώ νυστάζω......η μικρή σχεδόν κάθε 3 ώρες θέλει μαμ το βράδυ και όσο να'ναι με κουράζει...κοιμήθηκε 10 και ξύπνησε:

00:40 - 03:30 - 06:30 και για ένα σνακ στις 08:30....και τώρα κοιμάται η κυρία....

χθες έκανε το πρώτο της μπάνιο!!!! και ευτυχώς της άρεσε πολύ!!! για την ακρίβεια τσίριζε απο τη χαρά της!!!

τέλεια ήταν!!!

σήμερα το απόγευμα θα πάω να δω ένα εκκλησάκι που μου είπαν...μπας και κλείσω ποτέ!!!

Δε θυμάμαι να σχολιάσω τι λέγατε....

α εμένα η μικρή παρόλο που δεν έχει δόντια μου έσκισε τη θηλή απο το μπουκάλι της του νερού!!! σιλικόνης ήταν με εξογκώματα....ε δάγκωνε δάγκωνε, πάει....

χθες έφαγε καμια δεκαριά τούμπες στα πλακάκια....νύσταζε τρελά αλλά δε δεχόταν με τίποτα να κοιμηθεί και απο τη νύστα της συνέχεια έπεφτε!!!

άσε που τώρα περνάει τη φάση που θέλει να τα πετάει όλα κατω γιατί της αρέσει ο θόρυβος και αυτό δε μπορώ να την αφήνω να το κάνει γιατί το Σάββατο επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό η κοπέλα που σας έλεγα....ε μη το τρελάνουμε το νινάκι με τη φασαρία!!!

αντε επιτελους να την κλεισεις αυτη την εκκλησια, σηριαλ εχει καταντησει :mrgreen:!

την εκανες μπανιο εχθες την μικρα; εχθες εκανα και εγω το πρωτο μου μπανιο. τον μικρο τον αφησα στη μαμα μου γιατι ειχα τις αμφιβολιες μου σχετικα με την καθαροτητα της θαλασσας! να δω ποτε θα βαλω το σπλαχνακι μου στο νερο :?.

που θα πάει....θα την κλείσω....

ε χθες που να πήγαινα??????

χαμός γινόταν!!! ένα τέταρτο περιμέναμε στην ουρά για να βγούμε παραλία!!!

αλλά τελικά πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο μαγαζάκι στη Σάντοβα όπου αν εξαιρέσεις το χάλια σέρβις, κατά τα άλλα ήταν τέλεια!!!

η μικρή ήταν αστέρι!!! γκρίνιαξε μόνο λίγο πριν φύγουμε γιατί νύσταζε η καημενούλα μου....

ε αν δεν είσαι σίγουρη οτι είναι καθαρή η θάλασσα, καλύτερα να μην τον βάλεις μέσα τον μικρό...

τέλειο το καθισμα!!! και φυσικά τέλεια η τιμή του!!!

εγώ παρήγγειλα έξτρα και το καλοκαιρινό κάλυμμα που είναι πετσετέ γιατί το ύφασμα είναι πολύ ζεστό και με τόσες ώρες ταξίδι την Παρασκευή, θα σκάσει η μικρή...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...