Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το σπίτι είναι πάνω απ' τον περιφερειακό στον Εύοσμο, κοντά στον Βερόπουλο.θα πιούμε καφεδάκι σε λίγο καιρό εκει.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί ο μεγάλος ο άντρας είναι στο μπαλκόνι με μπυρίτσα και με περιμένει.

φιλάκια πολλά.και καληνύχτα!!!

Στην προεκταση Μακρυγιαννη?Εκει δουλευω βρε Βουλα μου.Στο καταστημα καλλυντικων (μην πω ποιο ειναι και κανω διαφημιση).Θα ειμαστε πολυ κοντα.Κι εγω μενω στροφη Καρατασιου αν ξερεις.Ειμαστε πολυ κοντα.:DΣιγουρα θα κανονισουμε να βρεθουμε.:D

Καληνυχτα καλα να περασετε με τον αντρουλη σου!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έτσι φαίνεται :)

πάντως παρόλο που με τον Νικόλα είμαστε χώρια, δεν έχουμε δει σημάδια άγχους αποχωρισμού. ίσως γιατί περνούσε πολλές ώρες με τη γιαγιά και από πριν και έχει μάθει να εξαρτάται από αυτήν για τις ανάγκες του (από μένα εξαρτιόταν μόνο από το θηλασμό άλλωστε, έλειπα τόσες ώρες κάθε μέρα...)

Διαφημίσεις

Κι εμενα δεν εχει τετοια σημαδια.Αφου κι εγω λειπω πολλες ωρες.Χθες τον αφησα μαλιστα στην μαμα μου να κοιμηθει και οταν εφυγα ουτε εκλαψε ουτε τιποτα.Κλαψουριζει μονο οταν τον βαλω στο παρκο αλλα του μιλαω και μετα το ξεχναει.

Τωρα που το θυμηθηκα ρε Μαρακι.Ειχα διαβασει οτι ο Νικολας εκανε ατοπικη δερματιτιδα με τα weleda.Ισχυει?

Το δερμα του πανω ψηλα στον ποπο του και κοντα στην μεση του ειναι τραχυ και σε καποια σημεια κοκκινο.

Ασε που εχει τωρα 2 μερες που βγαζει σπυρακια γυρω απο το στομα του.Γινεται σαν κλοουν.χαχαχα!Ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι απο τα σαλια του.

Διαφημίσεις

πάντως δεν χάνεις τίποτα να του αλλάξεις αφρόλουτρο για λίγες μέρες να δεις αν θα αλλάξει κάτι...

το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το απορρυπαντικό κ.ο.κ μέχρι να δεις τι τον πειράζει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...