Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και σε σενα καλημερα. αν δεν τον κανεις βουτια με το κεφαλι μεσα, δε νομιζω να εχεις προβλημα αφου θα στε εννοειται και μαζι συνεχει. δωστου το και λιγο νωριτερα το γιαουρτακι αν ειναι. εγω δε της δινω κρεμα τωρα με τη ζεστη γιατι επειδη ειναι κι η κρεμα ζεστη, σκεφτομαι πως κι εγω κατι δροσερο θα θελα στη θεση της...οχι ζεστο.

εμας ο μπαμπας της τους κανει κατι βουτιες underwater!!!! και καθομαι και λεω θα μου το πλανταξει το παιδι! τωρα ντυθηκαμε να παμε ολοι μαζι βολτα. το απογευμα εχουμε να παμε σε γαμο οποτε το μπανιο ακυρωνεται.(τον τεταρτο συνεχομενο γαμο μεσα σε σαββατοκυριακο, ενα σαββατο να κολυμπησουμε δεν εχει μεινει...!!!!)καλα μπανια οι τυχερες!

χα χα κατσε να παμε πρωτα! σκεφτομαι να τον κανω πρωτα μπανακι και μετα να του δωσω κρεμουλα που θα του εχει ανοιξει και η ορεξη! εγω δεν την κανω ζεστη την κρεμα και το γιαουρτι δεν το πολυτρωει. του το παω εναλλαξ μια -μια. καλη βόλτα Μαριαννα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλεναδες!

και εγω στο γραφειο ήρθα Ελευθερια μου αλλά για να ξεκουραστω όχι για δουλεια. θα καθισω λιγο να ηρεμησει το μυαλο μου και μετα θα παω σπιτι να ασχοληθω με το βλασταρι μου. αλήθεια με τι ασχολεισαι Ελευθερια; νωριτερα ήμουν λαικη και εσκασα στη ζεστη. λεω να τον παω για μπανακι σημερα, ενδεικνυται. αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι τρωμε κρεμα ή γιαουρτι κατα τις 5.30 με 6,00 και δεν ξερω τι ωρα να τον βουτηξω στη θαλασσα. ααα και κατι ακομα... εκπαιδευτικο ποτηρακι ποτε δωσατε; θελω να τον ξεκινησω αλλα φοβαμαι λιγο μην πνιγεται... πρεπει να το ξεπερασω ε;

Καλημέρα Μακ μου. Σε τουριστικό γραφείο εργάζομαι, είμαι υπέυθυνη Κρατήσεων και καταλαβαίνεις τι γίνεται το καλοκαίρι.

Καλέ δεν θα κάνει βουτιές το παιδί οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βουτήξει.

Εκπαιδευτικό ποτηράκι έχουμε εμείς από τον 5ο μήνα. Θέλει λίγο χρόνο να το μάθουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσια.πως ειστε?εμεις ακομα παλευουμε με το γιαουρτι.χθες με την δευτερη κουταλια εκανε εμετο.ειχε φαει και μοσχαρι το μεσημερι οποτε .....φανταζεστε.

Μαριαννα κανω το ιδιο με τον αντρα σου .τον κανω βουτιες και ολο το κεφαλι μεσα στο νερο .του αρεσει παρα πολυ και δεν εχει πιει ποτε νερο.

ουτε εγω εχω δωσει εκπαιδευτικο ποτηρακι ακομα .μαλλον το αργησα ε?

XWF8p2.png

Καλησπέρα σας! Πως είναι όλα τα αστεράκια σήμερα;

Δουλειές και ψώνια σήμερα και το απόγευμα θα πάμε να δούμε και λίγο τα βαφτιστηράκια μας πριν φύγουν για διακοπές.

Εγώ δεν τον έχω βουτήξει με το κεφάλι ακόμα, άσε μη γίνει καμιά στραβή και τρέχουμε με ωτίτιδες καλοκαιριάτικα! Του βρέχω το κεφαλάκι μόνο, του βάζω καπελάκι και κολυμπάμε.

Τον ταίζουμε στην παραλία μετά το μπάνιο του, τον ξεπλένω με φρέσκο νερό, του βάζω ένα υπέροχο μπανιερό/μπουρνούζι που μας έκαναν δώρο ασορτί με το μαγιώ του και τρώμε χαζεύοντας τον κόσμο και τη θάλασσα.

Περιμένω να περάσει το μεσημέρι να πάρω και τηλ. το Λιτσάκι γιατί δεν έχει φανεί καθόλου.

Εκπαιδευτικό του έδωσα στον 6ο, δεν το γούσταρε καθόλου και του πήγα καινούργιο πριν μια βδομάδα που ανέβηκα, το οποίο και λάτρεψε και το παίρνει παντού :)

γεια σας και απο εμενα!!!!τι κανετε?μπανακια και βολτουλες βλεπω.....εμεις εχουμε παρτυ σημερα για τον Ανδρεα.και ολη μερα μαζευω.......Μακ αμα ερθω κακομοιρα μου στα μερη σου....αλοιμονο σου!!!!Μαρια εγω ξερω οτι πρεπει να βουτας το κεφαλακι για να μην παθαινουν ωτιτιδες.....!!!!!Ζωιτσααααααααα????

Διαφημίσεις

Kαλα δεν το πιστευω!!!

Μολις ειπα να μπω να δω τι κανετε βρηκα την ΕΛενιτσα να με φωναζει!!!!

Ελενιτσα τι κανεις?ΤΑ τεκνα σου????

Λοιπον χθες πηγαμε στην παραλια καναμε κουνια περπατησαμε τσιριξαμε αλλο πραγμα!!!!Περασε ο μικρος πολυ ωραια και εμεις μαζι του!!!!Θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη....

Μααααααααααααακκκκκ εγω του δινω ποτηρακια εκπαιδευτικα απο τον 6ο...Εψαχνα να βρω με πιο ποτηρι θα πινει νερο και ετσι δοκιαμασα ολα τα ποτηρια που υπαρχουν!!!!ΚΑταληξαμε στης nuk οχι βεβαια οτι πινει νερο απλα του αρεσει να το περιφερει απο εδω και απο εκει!!!

Αλλα τον χυμο του εκει του τον δινω!!!!

Και για να μην ανησυχεις καποτε παλια ειχα πει την παιδιατρο οτι φοβαμαι να μην πνιγει ο μικρος και μου λεει οτι αν ηταν να πνιγει μεχρι τωρα θα ειχε πνιγει τωρα πια μη φοβασαι τιποτα!!!!:tongue::tongue:

Αυτααααααααααα

Α ο μικρος εμαθε να κανει ααααααα σαν τους ινδιανους και ολη την μερα κανει αυτο!!!Και στο κρεβατι του για να κοιμηθει που το βαζουμε παλι ετσι κανει!!!!!Δεν βρισκουμε ησυχια μιλαμε!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Kαλα δεν το πιστευω!!!

Μολις ειπα να μπω να δω τι κανετε βρηκα την ΕΛενιτσα να με φωναζει!!!!

Ελενιτσα τι κανεις?ΤΑ τεκνα σου????

Λοιπον χθες πηγαμε στην παραλια καναμε κουνια περπατησαμε τσιριξαμε αλλο πραγμα!!!!Περασε ο μικρος πολυ ωραια και εμεις μαζι του!!!!Θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη....

Μααααααααααααακκκκκ εγω του δινω ποτηρακια εκπαιδευτικα απο τον 6ο...Εψαχνα να βρω με πιο ποτηρι θα πινει νερο και ετσι δοκιαμασα ολα τα ποτηρια που υπαρχουν!!!!ΚΑταληξαμε στης nuk οχι βεβαια οτι πινει νερο απλα του αρεσει να το περιφερει απο εδω και απο εκει!!!

Αλλα τον χυμο του εκει του τον δινω!!!!

Και για να μην ανησυχεις καποτε παλια ειχα πει την παιδιατρο οτι φοβαμαι να μην πνιγει ο μικρος και μου λεει οτι αν ηταν να πνιγει μεχρι τωρα θα ειχε πνιγει τωρα πια μη φοβασαι τιποτα!!!!:tongue::tongue:

Αυτααααααααααα

Α ο μικρος εμαθε να κανει ααααααα σαν τους ινδιανους και ολη την μερα κανει αυτο!!!Και στο κρεβατι του για να κοιμηθει που το βαζουμε παλι ετσι κανει!!!!!Δεν βρισκουμε ησυχια μιλαμε!!!!!

Ζωιτσα και ο δικος μου το κανει αυτο να φωναζει σαν ινδιανος!!!!εχει πολυ πλακα!!εδω του δινω με το μπιμπερο ακομα....μαλλον πρεπει να του παρω ποτηρακι εεεε???:roll:

ειναι ξυπνιο το σπαλχνο μου και αμφιβαλω αν θα με αφησει να σας μιλησω αλλα θα προσπαθησω. εγω του εχω παρει ενα της nuby και τον εβαλα σημερα (πριν λιγο δηλαδη) να πιει. πίνει μια χαρα μονο που δεν καταλαβαινει να το σηκωσει και να πιει μονος του. σαν μπιμπερο του το εδωσα. αχ μακαρι να σας ειχα εδω παρέα (ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ)!!!!!!!!!!:tongue:

ειναι ξυπνιο το σπαλχνο μου και αμφιβαλω αν θα με αφησει να σας μιλησω αλλα θα προσπαθησω. εγω του εχω παρει ενα της nuby και τον εβαλα σημερα (πριν λιγο δηλαδη) να πιει. πίνει μια χαρα μονο που δεν καταλαβαινει να το σηκωσει και να πιει μονος του. σαν μπιμπερο του το εδωσα. αχ μακαρι να σας ειχα εδω παρέα (ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ)!!!!!!!!!!:tongue:

μοναχουλα σου εισαι?πως και δεν πας καμια βολτα με το τεκνο σου Μαρακι???

Διαφημίσεις

KΑλα ΜΑρια και εμενα ετσι πινει...Απλα καμια φορα ξεχνιεται και το σηκωνει παν και πινει και καμια γουλια!!!!!Σιγα σιγα θα μαθουν....

Ελενιτσα ειναι τρομερο να τον ακους συνεχεια!!!Εχει πολυ φαση!!!!

Επανερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α ηθελα να πω για τα ποτηρακια nuby μαρια πηρες αυτο με τη σιλικονη?Γιατι εμενα μου το εκοψε με τα δοντια του αυτο οταν επαιζε!!!!Σου ειπα δοκιμασα ολα τα εκπαιδευτηκα ποτηρακια της αγορας!!!!:tongue::tongue:

Α ηθελα να πω για τα ποτηρακια nuby μαρια πηρες αυτο με τη σιλικονη?Γιατι εμενα μου το εκοψε με τα δοντια του αυτο οταν επαιζε!!!!Σου ειπα δοκιμασα ολα τα εκπαιδευτηκα ποτηρακια της αγορας!!!!:tongue::tongue:

Που εισαι καλε εσυ;;;; Ολα καλα με τον Τεο;;; Περπαταει κανονικα πια ε;;; Μπραβο σας!!!! Εμεις ειμαστε στη φαση του περπατηματος απο τα χερια. Αλλα δεν ισορροπει ακομα, οποτε εχουμε μελλον. Θελουμε ομως μονο να περπαταμε, δεν καθομαστε πουθενα, και ειναι λιγο κουραστικο αυτο. Και εγω εχω και της νουκ το ποτηρακι και της νουμπι. Αλλα ακομα δεν πινει μ ον η της, καμια φορα επειδη της αρεσει να το περιφερει και εμενα και να το δαγκωνει πινει κιολας. Νομιζω ομως οτι ειναι νωρις για να κανουν την κινηση συνειδητα να πιουν. Και τωρα που ειπες για της νιουμπι το ποτηρακι να το προσεχω και γω γιατι και εμενα το δαγκωνει και ειναι σιλικονη.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; Εμείς εδώ πολύ καλά. Απλά χάθηκα γιατί ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τη βάφτιση και για το σπιτάκι μας!!!

Να σχολιάσω πολλά δε θυμάμαι καθώς σας διάβασα το πρωί που κοιμόταν ο κανακάρης μου.Μόνο αυτά τα απογευματινά για τα ποτηράκια. Να πω κι εγώ με τη σειρά μού ότι έχω ένα ποτήρι απ' τον 6ο της ΜΑΜ το οποίο έχει λατρέψει και πίνει μόνος του νεράκι. Και πίνουμε πολύ!!!!!!!!! Αλλά το προηγούμενο Σάββατο του πήρα και αυτό της Νuby που λέτε και λίγο με φοβίσατε. Πάντως πίνει κιαπό τα δύο με ευκολία.

Κατά τ' άλλα όλα καλά. Κι εμείς σήμερα ήμασταν παραλία και παίξαμε και με τα περιστέρια.πολύ χαρά έκανε ο πριγκηπάκος μου. ειδικά ότάν περνούσε το τρενάκι έβγαζε κάτι κραυγές χαράς άλλο πράγμα.

Στη δουλειά, πολύ τρέξιμο. Την προηγούμενη βδομάδα 10ωρα και χτυπούσαμε. Βέβαια δόξα τω Θεώ να λέω γιατί για πολλές περικοπές ακούω.

Κοριτσάκια μου είστε όλες καλεσμένες στη βάφτισή μας. Ζωή και Ευμορφία θα σας στείλω πμ. Εννοείται ότι εσείς που είστε εδώ θα ρθείτε και δεν το συζητώ. Και φυσικά περιμένω όποια άλλη θέλει να συνδυάσει και διακοπούλες στη Χαλκιδική. Όλες είστε ευπρόσδεκτες και θα χαρώ να σας δω.

Να μαι κι εγω!!!!Με ψαχνατε εμαθα ε?

Δεν προλαβαινα να μπω καθολου.Αφου να φανταστειτε διαβασα τα νεα σας το πρωι και τωρα θα σχολιασω οτι θυμαμαι.

Σοφια1 εκλεισες αλλη εκκλησια?Τα παντα ειναι τελεια για την γαμοβαπτιση σας.Εχουμε το ιδιο κουτι βαπτισης μονο που εμας ειναι γαλαζιο και δεν εχει καρδουλα.

Σοφια2 ειναι κουκλοι τα αγορια σου!Ν

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...