Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε μην σκατε......δοντακια θα βγαλουν!!!και εμενα ο μπεμπης μου δεν εχει δοντι ουτε για δειγμα!!καποια παιδακι αργουν.....μπορει στον χρονο, μπορει και πιο μετα!!!δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις.....οσο για το γιαουρτι. εμενα το τρωει αλλα μετα το βλεπω ολο πανω στην σαλιαρα απο γουλιτσες.....διοτι εχουμε ενα θεμα εμεις με το γαλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολυμπος βιολογικο και πηγε να μεινει απο την αηδια:(

δεν θα ερθετε αυτο το ΣΚ?Να χαρει και ο Νικολης.

εχουμε παιδοοδοντιατρο εδω?δεν το ηξερα. πωπω εξελιξη το νησι μας:mrgreen:

Την Τριτη θα παμε παιδιατρο,να δω τι θα πει και αυτος και αν δε μου αρεσουν αυτα που θα ακουσω θα μου δωσεις το τηλ.οκ?

χμ ερώτηση ήταν αν έχουμε αλλά δεν βγήκε το ερωτηματικό...δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχει στο νησί...η φίλη μου είναι χειρούργος οδοντίατρος...

όχι, τώρα θα ξανάρθουμε στις 30 του μήνα για 3 εβδομάδες...πολλά τα λεφτά φιλενάδα με το αεροπλάνο και με αυτοκίνητο είναι πολύ μακριά (όχι ότι δεν θες και κει καμιά 200αρα ευρώ με βενζίνες, διόδια και φερυ μπωτ)

ρε κοπελια οποτε λεω η καημενη να συναντηθουμε ολο με αγνοειτε το καημενο(εσυ και η συμπεθερα σου)!!!χιχιχιχι....κατεβηκα ξαφνικα μιας και ακουσα τον πατερα μου οτι θα παει. θα ξαναερθω γιατι θελω να ερθω στα jumbo!!!

αφου δεν σε γουσταρω λεμε.... μπαααααααααααα με το στανιο :tongue::tongue::tongue:

ελα ελα παρεξηγησου τωρα .... ελα και σημερα ειναι Παρασκευη (τις Παρασκευες δερνω :mrgreen:)

γυρισα και εγωωωω! σαν το Βεγγο σημερα. ετρεχα για μια τροποποίηση καταστατικου εταιρειας. τι γραφειοκρατια ειναι αυτη!!!!!!!!!! συντασεις την τροποποιηση, πας εφορια, επιμελητηριο, πρωωτοδικειο, ξανα μανα εφορια και τελος πάλι επιμελητηριο! ΕΛΕΟΣ!

Τωρα σχετικα με το θεμα της Ελευθεριας... πραγματικα και εγω δεν ξερω τι να προτεινω. ειπα μια αποψη αλλα να που κι αλλες μανουλες από εμας δινουν μπουκαλι και ξυπνανε τα μικρακια. οπλίσου με υπομονη Ελε μου και βλεπεις!

Γεια σας και απο εμενα!!!!!!!!

Καλα πολυ τρεξιμο!!!!Τι να πω...Δεν προλαβαινω να κατσω λιγο!!!!

Ο μικρος πλεον περπαταει κανονικα και μονος του και εγω ειμαι απο πισω...Αν και που ειμαι δεν βλεπω να κανω και πολλα γιατι σημερα την φαγαμε την τουμπα μας!!!!Χτυπησε και στο κεφαλι στον καναπε...Αστα να πανε!!!!Του εβαλα βουτυρο γιατι καποια εδω μεσα το ανεφερε δεν θυμαμαι ποια!!!!Αλλα αυτο ηταν καλη συμβουλη!!!!Ενω ειχε πρηστει εκει που χτυπησε τωρα δεν υπαρχει τιποτα!!!!Απιστευτο!!!!

Το αστερι μου εχει ενα καμαρι οταν περπαταει αλλο πραγμα!!!Δεν χορταινω να τον βλεπω!!!

Τωρα κοιμηθηκε και ειπα να πω ενα γεια!!!Χθες ετρεχα με τα βαπτιστικοειδη και δεν ειχα καθολου χρονο!!!!

Οσο για το θηλασμο ή το ξενο εγω δεν τρελλαινομαι με κανενα απο τα δυο...Ολα γαλατα ειναι και ολα την δουλεια τους την κανουν!!!!Δεν εξασφαλιζεις τιποτα ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο τροπο!!!Οτι ειναι να γινει θα γινει και τα λοιπα... απλα ο καθενας βλεπει τα πραγματα και θεωρει οτι κανει το καλυτερο για το παιδι του!!!Αν τωρα καπου κανει λαθος θα το δει και τοτε θα δει πωςς να το διορθωσει!!!Αυτη ειναι η αποψη μου και ειπα να την πω και εγω!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΑαααααααααακκκκκκκκ παντα ελεγα ποτε να μην μπλεξεις με εφοριες , δικαστηρια και το ΙΚΑ!!!!Εσυ εμπλεξες με 2 απο τα 3....χαχαχα τι να πω υπομονη!!!!!

Ελενιτσα πηγατε καλε στους Mazoo?Πηρες και τον μικρο?

Λιτσακι περιμενουμε νεα σου!!!!Τι ειπε ο γιατρος???

Αυτααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

χμ ερώτηση ήταν αν έχουμε αλλά δεν βγήκε το ερωτηματικό...δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχει στο νησί...η φίλη μου είναι χειρούργος οδοντίατρος...

όχι, τώρα θα ξανάρθουμε στις 30 του μήνα για 3 εβδομάδες...πολλά τα λεφτά φιλενάδα με το αεροπλάνο και με αυτοκίνητο είναι πολύ μακριά (όχι ότι δεν θες και κει καμιά 200αρα ευρώ με βενζίνες, διόδια και φερυ μπωτ)

χα εγω να δεις πλακα που επαθα χθες.Λεμε με τον αντρουλη μου αρχες Νοεμβρη να πεταχθουμε μεχρι Λονδινο ενα 3ημερο,ετσι να αλλαξουμε τον αερα μας:lol:ψαχνω η κυρια που λες ξενοδοχεια-εισητηρια για Η.Β.Ολα ωραια μεχρι εδω.300Ε το ξενοδοχειο,150Ε 2 ατομα με επιστροφη απο Αθηνα -Λονδινο.Τελεια σκεφτομουν:Dλεω τωρα να δω ποσα για Αθηνα.ψαχνω και μενω:mad:.350 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ.ΧΑΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ -ΑΘΗΝΑ.Μας πιανουν κοροιδα μου φαινεται.2 εταιριες και κανουν οτι γουσταρουν.

Λεω να κολυμπησουμε ,τι λετε?:lol::lol::tongue:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

ελενιτσα συνηθως τρωει κρεμα 7,30- 8 και προσπαθω να της δωσω γαλα στις 12,30 το αργοτερο γιατι μετα μεχρι τις 9 δε ξυπναει, ε κι εγω θελω να κοιμηθω !!!!!

τελοσπαντων δεν εχει ακρη αυτη η ιστορια, θα μιλησω με το παιδιατρο παλι να δω τι θα γινει...

πριν λιγο εσκασε στα πλακακια τη μυτη της κ μας ακουσε το τετραγωνο...τωρα παιζει με οτιδηποτε γυρω της εχει κουμπακια....κινητο, σταθερο τηλεκοντρολ. πριν πηρε κατα λαθος τη μαμα μου τηλεφωνο...ριχνει και μια γκρινια στο ενδιαμεσο! καπως ετσι αρχιζει το σαββατοκυριακο!!!!!!

Μαριάννα μου, προσπάθησε να έχει φάει την κρέμα της μέχρι τις 7 το αργότερο μήπως είναι αργά που την τρώει και μετά δεν πεινάει...παίξε λίγο με το ωράριο μπας και βρεις ποιο της ταιριάζει...

είναι επίσημο...το μπεμπέ Νικολί έβγαλε και το 3ο δόντι...το πάνω δεξιά...άντε και μέχρι τον χρόνο να τα κάνουμε 4 να φάμε λίγο ψωμάκι :) :) :)

Διαφημίσεις

Στον Νικόλα πάντως δουλεύει με αποκλίσεις μισαώρου το παρακάτω:

9-12-3-6.30-9.30 και ξυπνάει και μες τη νύχτα άλλη μια φορά για γάλα

ααα αυτα ρε συ ειναι σχεδον 3ωρα...εμενα δεν ετρωγε καθε 3 ωρες ουτε στο μαιευτηριο!!! 5ωρο εκανε παντα;)

Καλημέρα. Μόνη μου είμαι σήμερα εδώ καλέ??? Εγώ και τα φαντάσματα δουλεύουμε Σαββάτο!

Μαράκι με γειες με γειες το δοντάκι του μπεμπέ Νικολί!!! 3 στο σύνολο ε? Εμείς έχουμε κολλήσει στα 4 τώρα 2 μήνες αλλά δεν πειράζει. Κάνει την δουλειά του και με αυτά και με έχει γεμίσει μελανιές.

Εγώ κορίτσια του έχω προσθέσει ένα γεύμα στέρεων, τρώει 4 στο σύνολο. Φρουτόκρεμα-φαγητό-κρέμα ή πάλι φαγητό και γιαούρτι κατά τις 8:30 το βράδυ. Γάλα πίνει τουλάχιστον άλλες 6 φορές αλλά σίγουρα δεν πίνει 250μλ σε κάθε γεύμα. Επειδή ξυπνάει την νύχτα ο γιατρός επιμένει ό,τι πεινάει και μου είπε να του προσθέσω ένα γεύμα. Τώρα όμως ένα μήνα δεν έχω δει διαφορά στα ξυπνήματα. Και το έξτρα γεύμα τσακίζει και τις ίδιες φορές θηλάζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλεναδες!

και εγω στο γραφειο ήρθα Ελευθερια μου αλλά για να ξεκουραστω όχι για δουλεια. θα καθισω λιγο να ηρεμησει το μυαλο μου και μετα θα παω σπιτι να ασχοληθω με το βλασταρι μου. αλήθεια με τι ασχολεισαι Ελευθερια; νωριτερα ήμουν λαικη και εσκασα στη ζεστη. λεω να τον παω για μπανακι σημερα, ενδεικνυται. αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι τρωμε κρεμα ή γιαουρτι κατα τις 5.30 με 6,00 και δεν ξερω τι ωρα να τον βουτηξω στη θαλασσα. ααα και κατι ακομα... εκπαιδευτικο ποτηρακι ποτε δωσατε; θελω να τον ξεκινησω αλλα φοβαμαι λιγο μην πνιγεται... πρεπει να το ξεπερασω ε;

και σε σενα καλημερα. αν δεν τον κανεις βουτια με το κεφαλι μεσα, δε νομιζω να εχεις προβλημα αφου θα στε εννοειται και μαζι συνεχει. δωστου το και λιγο νωριτερα το γιαουρτακι αν ειναι. εγω δε της δινω κρεμα τωρα με τη ζεστη γιατι επειδη ειναι κι η κρεμα ζεστη, σκεφτομαι πως κι εγω κατι δροσερο θα θελα στη θεση της...οχι ζεστο.

εμας ο μπαμπας της τους κανει κατι βουτιες underwater!!!! και καθομαι και λεω θα μου το πλανταξει το παιδι! τωρα ντυθηκαμε να παμε ολοι μαζι βολτα. το απογευμα εχουμε να παμε σε γαμο οποτε το μπανιο ακυρωνεται.(τον τεταρτο συνεχομενο γαμο μεσα σε σαββατοκυριακο, ενα σαββατο να κολυμπησουμε δεν εχει μεινει...!!!!)καλα μπανια οι τυχερες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...