Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχτες πηγαμε στον παιδιατρο γιατι ο πιπιλης ειναι πολυ γκρινιαρης και τον ειδα οτι τραβουσε το αυτι του αλλα τελικα δεν ειχε τιποτα!!!!απο τα δοντια που προσπαθουν να βγουν ζοριζεται και κλαιει ο καημενος!!!!ζυγιστηκαμε και ειμαστε 8880γρ. και 72 ποντους!!!!αρα Μαρια ο δικος μου ειναι ο μπασμενος...χιχιχιχιχιχι!επισης ξεκιναμε και το ψαρι.....για να δουμε......τι αλλα, που εξαφανιστηκατε ολες???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακμαράκι θηλάζουμε από επιλογή δεν θέλουμε να σταματήσουμε. Γάλα δεν πίνει ούτε δικό μου από μπιμπερό και γενικά δεν πίνει από μπιμπερό. Το νερό το πίνει από εκπαιδευτικό ποτήρι ή από ποτήρι κανονικό με καλαμάκι.

Ελευθεριτσα ποτε θα τον αποθηλασεις?κοντευει ενος χρονου!!!μια φιλη μου εδω που θηλαζε το κοριτσακι της μεχρι 1,5χρονων εκτος οτι τρομαξε να την αποθηλασει επαθε και την *νοσο του μπιμπερου* , η οποια της χαλασε τα δοντακια της και τωρα το τρεχει το καημενο!!!!δεν στο λεω για να τρομαξεις ή να αγχωθεις αλλα νομιζω πρεπει να το κοψεις σιγα σιγα......

ναι το φαγανούλι...πριν λίγο μου έλεγε τα δικά του στο τηλ...

α νέο! από χθες το νικολί σηκώνεται και στέκεται μονάχος του χωρίς να κρατιέται από πουθενά και μετά το βρίσκει πολύ αστείο να πέφτει στον πωπό του και πάλι από την αρχή...άμα λέω ότι το παιδί μου είναι πρώτο σούργελο...

αυτο το κανει και ο δικος μου εδω και καμια εβδομαδα! πότε θα σκασει όμως με το κεφαλι στα καγκελα της κουνιας και θα κλαιει δεν ξερω:confused:

Μακμαράκι θηλάζουμε από επιλογή δεν θέλουμε να σταματήσουμε. Γάλα δεν πίνει ούτε δικό μου από μπιμπερό και γενικά δεν πίνει από μπιμπερό. Το νερό το πίνει από εκπαιδευτικό ποτήρι ή από ποτήρι κανονικό με καλαμάκι.

αχ βρε Ελευθερια μου θα συμφωνησω και εγω με την Ελενη. μηπως να το σταματησεις σιγα σιγα; νομιζω οτι μεχρι τωρα εχεις κανει πολυ παραπανω από το καλυτερο για το παιδι σου και χιλια μπραβο σου αλλα πρεπει και εσυ να ξεκουραστεις και το παιδι να ανεξαρτητοποιηθει από εσενα. αποψη μου βεβαια ετσι; μην με παρεξηγησεις γιατι δεν γνωριζομαστε και καλα και μπορει να μην καταλαβαινεις το πνευμα μου οκ?:-D

Να'μαι κι εγώ!!!

ουφ μούσκεμα έγινα!!!

πολλές δουλειές συν να κυνηγάω τη μικρή....όλο ανοίγει τις σίτες για να βγει στο μπαλκόνι!!! πρέπει να πάω τζάμπο να προμηθευτώ προστατευτικά,κλπ....

κορίτσια σόρι αλλά διαφωνώ με τον αποθηλασμό....γιατί ποιός της εγγυάται της Ελευεθερίας οτι ο μικρός θα είναι οκ αν αρχίσει το ξένο?????

Ελενίτσα πρώτη φορά την ακούω τη νόσο του μπιμπερό!!!

τι είναι αυτό?

Μαράκι σόρι που έφυγα απότομα....το paypal θα το ξαναρωτήσω άλλη στιγμή που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ!!! λάθος στιγμή διάλεξα να ρωτήσω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κανένα πρόβλημα Σοφούλα, τα λέμε κάποια άλλη στιγμή.

Ελένη μου, ο μικρός σου είναι και 15 μέρες μικρότερος, οπότε μπορεί να το ρίξει το μπόι απότομα! :)

Ποια κούνια Μαράκι μου; Ο δικός μου το κάνει στη μέση του σαλονιού και αν σκάσει θα σκάσει στα πλακάκια!!! Δεν κάθεται στην κούνια ή στο πάρκο με τίποτα...πρέπει να έχει μεγάλη περιφέρεια δράσης το θκατούλι!

Να'μαι κι εγώ!!!

κορίτσια σόρι αλλά διαφωνώ με τον αποθηλασμό....γιατί ποιός της εγγυάται της Ελευεθερίας οτι ο μικρός θα είναι οκ αν αρχίσει το ξένο?????

τι είναι αυτό?

συγνωμη κιολας αλλα ποτε εχεις σκοπο να την αποθηλασεις την κορη σου κυρια μου???οταν παει σχολειο?:rolleyes: δεν καταλαβα αυτο το ποιος της εγγυαται αν θα ειναι οκ?τι εννοεις?τι μπορει να παθει?

οσο για την νοσο του μπιμπερου και εγω πρωτη φορα την ακουσα.....μου ειπε οτι επειδη θηλαζε τοσο καιρο την μικρη και ειχε και δοντακια αυτο δεν της εκανε καλο με αποτελεσμα να της χαλαει τα δοντια.αν το δεις το παιδακι ολα του τα δοντακια ειναι σαπια και σπασμενα!!!!:(

όσον αφορά στον αποθηλασμό...όλα είναι σχετικά...

εγώ αποθήλασα νωρίς γιατί έπρεπε να φύγει το παιδί...από τότε με τρώει το άγχος για το βάρος του, το πόσο τρώει, για το αν θα αρρωστήσει (δόξα τον θεό πυρετός δεν ξέρουμε τι θα πει!)...ήθελα πολύ να συνεχίσω και καμαρώνω την Ελευθερία και τη Σοφία...τις ζηλεύω για τις αγκαλιές και τα χάδια που εισπράττουν κάθε φορά που ταίζουν τα παιδιά τους...

όλα σχετικά είναι, κανένας δεν εγγυάται ότι ο Μάνος δεν θα ξυπνάει συνέχεια τα βράδια ακόμα και αν αποθηλάσει...ο Νικόλας κοιμόταν σερί από 6 μηνών μέχρι 9 και από τότε που αποθήλασε ξυπνάει τουλάχιστον μια φορά για φαγητό...ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν...

Κοριτσάκια μου σας καταλαβαίνω και δεν σας παρεξηγώ. Έτσι μου λένε όλοι, να τον αποθηλάσω αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Όταν θηλάζεις μεγαλύτερο παιδάκι, άνω των 7-8 μηνών δημιουργείται ιδιαίτερο δέσιμο του παιδιού προς την μαμά αλλά και της μαμάς προς του παιδιού. Δεν είναι τόσο εύκολο και δεν μπορώ να το πάρω απόφαση. Μαράκι πες και εσύ που τα έχουμε συζητήσει ξανά και ξανά.

Παλιότερα έλεγα να αποθηλάσω γύρω στον 1 χρόνο αλλά όσο πλησιάζει το θεωρώ πολύ δύσκολο. Τώρα λέω στον 1,5 χρόνο. Επίσης με φοβίζει και η διαδικασία γιατί το παιδί δεν καταλαβαίνει αλλά απαιτεί. Διεκδικεί αυτό που θέλει και δεν το ξεγελάς πια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελένη μου μην τρομάζεις τα κορίτσια...η νόσος που αναφέρεις δεν σχετίζεται με τον θηλασμό αλλά με τη κακή χρήση του μπιμπερό (εξού και η νόσος του μπιμπερού και όχι του βυζιού). Όταν λοιπόν αφήνουμε τα μωρά να αποκοιμιούνται με το μπιμπερό πίνοντας γάλα ή χυμό, τότε αυξάνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης τερηδόνας...διαβάστε εδώ:

http://e-smile.gr/de/yphresies/paidodontia/89-stomatikes-ekseis.html

http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=528432

http://www.dentakid.gr/faq_pedodontic_gr.html

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ!!!

τι είναι αυτό?

συγνωμη κιολας αλλα ποτε εχεις σκοπο να την αποθηλασεις την κορη σου κυρια μου???οταν παει σχολειο?:rolleyes: δεν καταλαβα αυτο το ποιος της εγγυαται αν θα ειναι οκ?τι εννοεις?τι μπορει να παθει?

οσο για την νοσο του μπιμπερου και εγω πρωτη φορα την ακουσα.....μου ειπε οτι επειδη θηλαζε τοσο καιρο την μικρη και ειχε και δοντακια αυτο δεν της εκανε καλο με αποτελεσμα να της χαλαει τα δοντια.αν το δεις το παιδακι ολα του τα δοντακια ειναι σαπια και σπασμενα!!!!:(

θα αποθηλάσει όταν θελήσει η ίδια Ελενίτσα μου!!!

δικός της το γάλα, δική της και η απόφαση....

εκτός κι αν αποφασίσω να πάω για δεύτερο οπότε θα αποθηλάσει τότε....

για το ποιός εγγυάται οτι θα είναι οκ εννοώ οτι έστω οτι τον κόβει το θηλασμό η Ελευθερία....ποιός της εγγυάται οτι δε θα συνεχίσει ο μικρός να ξυπνάει τα βράδια??????? κι αν συνεχίσει να ξυπνάει, δε θα τον έχει κόψει άδικα τον θηλασμό???

όσο για τη νόσο του μπιμπερό....μου φαίνεται οτι δεν έχει σχέση με το θηλασμό....άλλωστε νόσος του μπιμπερό λέγεται, όχι του θηλασμού!!! χαχαχα!!!

δηλαδή αν το κοριτσάκι δεν είχε θηλάσει ποτέ, τα δόντια της δε θα χαλούσαν?????

μάλλον τυχαίο είναι....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν εγώ είχα τις συνθήκες τις Ελευθερίας ή της Σοφίας, θα συνέχιζα τον θηλασμό μέχρι το παιδί να αποφάσιζε μόνο του τι θέλει να κάνει...

αυτά....Λευτερίτσα, έφτιαξα ένα εσπρεσσάκι και γω, αλλά αγχώνομαι...έχω ακόμα καθάρισμα, σούπερ μάρκετ και σήμερα λέω να φτιάξω ένα ρυζότο με γαρίδες...όλη τη βδομάδα φαγητό από το ψυγείο τρώμε...

Να'μαι κι εγώ!!!

τι είναι αυτό?

Καλέεεε αυτό δεν ισχύει. Το αντίθετο μάλιστα. Την νόσο του μπιμπερό την έχουν τα μωράκια που πίνουν από μπιμπερό όχι αυτά που θηλάζουν. Ίσα ίσα που όσα θηλάζουν λένε πως βγάζουν ίσια δοντάκια και πιο υγιή!!!

Επίσης σίγουρα αν πίνει ξένο γάλα από το μπουκάλι δεν σημαίνει ό,τι δεν θα ξυπνάει κιόλας. Αλλά αν τον αποθηλάσω, δεν θα μπορώ να κάνω πάλι πίσω έτσι και ξυπνάει και με το μπιμπερό το ποίο δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα να αποδεχτεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μια φίλη μου θήλαζε το κοριτσάκι της μέχρι που μπήκε και στον 9ο της δεύτερης εγκυμοσύνης...μια χαρά νο προμπλεμ...όταν είδε ότι κουράστηκε, της αντικατέστησε τον πρωινό θηλασμό με φρέσκο γάλα και την θήλαζε μόνο βράδυ...η μικρούλα αποθήλασε μόνη της λίγο πριν έρθει το αδελφάκι της την προηγούμενη Παρασκευή :)

αν εγώ είχα τις συνθήκες τις Ελευθερίας ή της Σοφίας, θα συνέχιζα τον θηλασμό μέχρι το παιδί να αποφάσιζε μόνο του τι θέλει να κάνει...

αυτά....Λευτερίτσα, έφτιαξα ένα εσπρεσσάκι και γω, αλλά αγχώνομαι...έχω ακόμα καθάρισμα, σούπερ μάρκετ και σήμερα λέω να φτιάξω ένα ρυζότο με γαρίδες...όλη τη βδομάδα φαγητό από το ψυγείο τρώμε...

Α εσύ πας ανάποδα κοριτσάκι μου. Άλλοι αγχώνονται για τις δουλείες που δεν προλαβαίνουν να κάνουν επειδή είναι στην δουλειά και εσύ αγχώνεσαι όταν είσαι σπίτι! Φτιάξε κάτι πιο απλό, μια μακαρονάδα φούρνου και όχι ψυγείου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...