Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειχα μια κοπελα παλια απο Γεωργια,που κανε φοβερο μασαζ(χαλαρωτικο-κυτταριτιδα)την ειχα γνωρισει σε γυμναστηριο που κανε εκει,κ ερχοταν σε σπιτια...ασεεε,δεν το συζητω!!Τωρα πια δεν βρισκω καμια να ρχετε σπιτι!

Ελευθερια θα με διωξει ο νικος αν φερω αντρα να με κανει μασαζ,,αν ακουσεις για κοπελα ναι........

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς φοράμε τα Pambers active fit 3 και είναι πολύ καλά – δεν συνιστώ με τίποτα τα baby dry βρομανεεε !! Θέλω και εγώ να δοκιμάσω lidl κάποια στιγμή

ναι οντως μυριζουν αλλα μου αρεσουν γιατι ειναι πολυ απορροφητικα!και τα active fit οντως ειναι πολυ καλα...τα δοκιμασαμε και αυτα!

ο αργιλος ειναι για συσφιξη..

εγω ειλικρινα εχω πολυ καλα αποτελεσματα,,to endermologie ειναι για ολο το σωμα ,,συσφιξη-κυτταριτιδα,,,και σου το λεω εγω που εχω δωσει πολυ χρημα για μ@@@@ιες αδυνατισματος κτλ

το endermologie που το κανεις?σε ινστιτουτο?

είναι πολύ καλή! και τη rainforest την έχει 95 λίρες! τι λέει από μεταφορικά;

επίσης, μέχρι πότε θα χωράνε εκεί; Η μικρή σου χωράει που είναι και μεγαλύτερη από τον μπεμπουλίξ;

ναι μια χαρα χωραει.1 εβδομαδα κανουν να στη φερουν.τα μεταφορικα ηταν 25 λιρες οποτε πρεπει να αγορασεις και κατι ακομα για να σε συμφερει...την εχει με 99 ευρω νομιζω και το toys.de....οι κουνιες λενε οτι ειναι μεχρι 11 κιλα συνηθως η τελοσπαντων μεχρι να μπορει να σηκωθει το μωρο και να τουμπαρει...ααα το μονο κακο με το babycity ειναι οτι πρεπει να τους στειλεις τα στοιχεια της καρτας σου γιατι το συστημα τους δεν δεχεται ξενες καρτες και θα σου απορριπτει συνεχεια την παραγγελια.το toys.de παντως εχει 15 ευρω μεταφορικα....εγω εχω παραγγειλει απο εκει χωρις να ξερω γρι γερμανικα...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Λια αν δε σε αφήνει να φέρεις άντρα σπίτι για μασαζ .. τότε βάλε αυτόν να σου κάνει κάθε μέρα... μετά απο 2-3 μέρες θα τηλεφωνήσει μόνος του για να σου κλείσει ραντεβού.... χα χα χα !!!

χαχαχαχαχαχαχαχα...αν σου πω πως παλια μου κανε θα το πιστεψεις??Μα την παναγια...μεχρι κ το μασαζ με μελι μου δοκιμασε χαχαχα εκεινο που εδειχνε στον ομορφο κοσμο το πρωι με τον γρηγορη,,πολυ γελιο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

ναι μια χαρα χωραει.1 εβδομαδα κανουν να στη φερουν.τα μεταφορικα ηταν 25 λιρες οποτε πρεπει να αγορασεις και κατι ακομα για να σε συμφερει...την εχει με 99 ευρω νομιζω και το toys.de....οι κουνιες λενε οτι ειναι μεχρι 11 κιλα συνηθως η τελοσπαντων μεχρι να μπορει να σηκωθει το μωρο και να τουμπαρει...ααα το μονο κακο με το babycity ειναι οτι πρεπει να τους στειλεις τα στοιχεια της καρτας σου γιατι το συστημα τους δεν δεχεται ξενες καρτες και θα σου απορριπτει συνεχεια την παραγγελια.το toys.de παντως εχει 15 ευρω μεταφορικα....εγω εχω παραγγειλει απο εκει χωρις να ξερω γρι γερμανικα...

ευχαριστώ πολύ πολύ τατιανάκι!

μαρακι για τo pm που μου εστειλες θα σου απαντησω δεν το ξεχασα

οκ κοριτσάκι. λέμε με το νέο χρόνο, αν και όλες σας σας πέφτω μακριά :(

Αν βρούμε κάπου να βολεύει, εγώ έρχομαι όπου θέλετε! (όχι παραπάνω από 2 ώρες δρόμο όμως γιατί θα πεινάσει και θα χεστεί :tongue:)

Διαφημίσεις

οκ κοριτσάκι. λέμε με το νέο χρόνο, αν και όλες σας σας πέφτω μακριά :(

Αν βρούμε κάπου να βολεύει, εγώ έρχομαι όπου θέλετε! (όχι παραπάνω από 2 ώρες δρόμο όμως γιατί θα πεινάσει και θα χεστεί :tongue:)

Θα σας άρεσε να το κανονίζαμε σε καφέ??? ... βέβαια κάπως prive για να μπορούμε να θηλάσουμε... νομίζω ότι κάτι μπορώ να κάνω αν ενδιαφέρεστε.... έχω κάτι στο μυαλό μου για Καλλιθέα. Έτσι θα το απολαύσουμε όλες... γιατί σε περίπτωση που παμε σε σπίτι τουλάχιστον η οικοδέσποινα θα κάνει το γκαρσόνι και δεν θα το ευχαριστηθούμε όλες...

Θα σας άρεσε να το κανονίζαμε σε καφέ??? ... βέβαια κάπως prive για να μπορούμε να θηλάσουμε... νομίζω ότι κάτι μπορώ να κάνω αν ενδιαφέρεστε.... έχω κάτι στο μυαλό μου για Καλλιθέα. Έτσι θα το απολαύσουμε όλες... γιατί σε περίπτωση που παμε σε σπίτι τουλάχιστον η οικοδέσποινα θα κάνει το γκαρσόνι και δεν θα το ευχαριστηθούμε όλες...

Θα κλείσεις ένα ολόκληρο καφέ για πάρτη μας; :)

Μπα δε λέει...τουλάχιστον σε ένα σπίτι θα ξέρουμε ότι είναι καθαρά, θα έχουμε όλα τα κομφόρ να ταίσουμε, να αλλάξουμε και να πλύνουμε τα μωρά αν χρειαστεί. Και σιγά μωρέ τι θα κάνει η οικοδέσποινα;

Ειδές ο άνθρωπος που έχει τα μέσα, μπορεί να κανονίσει κάτι prive σε καφετέρια. :D

Εγώ είμαι οκ

XwAPp3.png

Θα κλείσεις ένα ολόκληρο καφέ για πάρτη μας; :)

Μπα δε λέει...τουλάχιστον σε ένα σπίτι θα ξέρουμε ότι είναι καθαρά, θα έχουμε όλα τα κομφόρ να ταίσουμε, να αλλάξουμε και να πλύνουμε τα μωρά αν χρειαστεί. Και σιγά μωρέ τι θα κάνει η οικοδέσποινα;

Μαρία το καφέ είναι φίλου... και καθημερινες πρωι δεν έχει κόσμο... μπορώ να του πω να μας κρατήσει ολο το παταρι... Εγώ πηγαίνω συχνα εκεί και τον ταίζω και τον αλλάζω μια χαρά... έγινε και αυτός προσφατα μπαμπας, έχει 4 μηνών παιδάκι, και όχι μονο δεν θα έχει προβλημα αλλα θα το ευχαριστηθεί και εκείνος...;)

Ότι θέλετε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...