Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα σου απαντήσει Άννα μου. Από μόδερ παράγγειλες?

Ναι!!!! Πηρα και για τωρα κατι ζιπουνακια που τα εχουν εδω 36 ευρω και τα εχει 8.50 λιρες!!!! Αλλα και χειμερινα εσωρουχα και πυτζαμες που εχουν 35-50% εκπτωση!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία. Εγώ είχα προνοήσει και είχα πάρει μπόλικα. Τα εσωρουχάκια δεν θα του κάνουν μέχρι τον χειμώνα και τώρα φοράει το 18-24 του μόδερ. Αλλά θα ψωνίσω αργότερα.

Ξέρεις ό,τι μπορείς να ψωνίσεις και από άλλα σάιτ ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωραία. Εγώ είχα προνοήσει και είχα πάρει μπόλικα. Τα εσωρουχάκια δεν θα του κάνουν μέχρι τον χειμώνα και τώρα φοράει το 18-24 του μόδερ. Αλλά θα ψωνίσω αργότερα.

Ξέρεις ό,τι μπορείς να ψωνίσεις και από άλλα σάιτ ε?

Ναι το ξερω αλλα εχω ενα κολλημα με το μαδερ..Μου αρεσουν τρελα τα ρουχα του!!!! Εχει παντως καλες προσφορες και σε χειμερινα, δεν το περιμενα!!!! Γιατι καλοκαιρινα εκτος απο ζιπουνια που πρεπει να παρουμε τωρα το 12-18 δεν ηθελα να παραγγειλω πολλα αφου θα μας φερουν αρκετα και τωρα στα γενεθλια. Αλλα οταν ειδα οτι στις εκπτωσεις εχει και χειμερινα, εφοδιαστικα για το χειμωνα!!!!

ovvZp2.png

Έχει ωραίες και ανθεκτικές ποιότητες. Και εγώ έχω πολλά ρούχα και όλα τα εσώρουχα είναι από εκεί. Από χειμερινά έχω εφοδιαστεί με άφθονα 2άρια. Αφού σε γενέθλια και βάφτιση θα γυρίσω για να πάρω 3άρια μου φάινεται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοιτα της εστειλα μαιλ και μου απαντησε αμεσως, αλλα ηταν σε ιερογλυφικα και δεν μπορουσα να το διαβασω. Της ξαναστελνω να της πω να απαντησει στο μαιλ του αντρα μου, μου γραφει οτι αυτη δεν μπορει να διαβασει το 2ο μνμ μου. Εκτοτε και ενω της εχω στειλει 2-3 μαιλ δεν εχω λαβει απαντηση ουτε στο δικο μου μαιλ ουτε στου συζυγου. Μπηκα εκανα παραγγελια, αφου μου ειπαν τα κοριτσια στο παρεντ πώς να το κανω και απο χθες δεν εχω λαβει μαιλ με το ποσο της χρεωσης και τον τροπο πληρωμης. Τι να πω... Περιμενω..

λατρεία, αν παρήγγειλες από bambam, αν θυμάμαι καλά η Μαρία θα έφευγε διακοπές...κάνε μια ερώτηση στο παρεντ, στην φιλίτσα και στο καλαμαράκι να στο επιβεβαιώσουν...μόλις βρω χρόνο θα στο ψάξω και γω΄...

...και είμαι ακόμα γραφείο...

μάκια

Υ.Γ. σας ευχαριστώ για τις ευχούλες! Να είναι γερά τα παιδάκια μας όλα!

Διαφημίσεις

λατρεία, αν παρήγγειλες από bambam, αν θυμάμαι καλά η Μαρία θα έφευγε διακοπές...κάνε μια ερώτηση στο παρεντ, στην φιλίτσα και στο καλαμαράκι να στο επιβεβαιώσουν...μόλις βρω χρόνο θα στο ψάξω και γω΄...

...και είμαι ακόμα γραφείο...

μάκια

Υ.Γ. σας ευχαριστώ για τις ευχούλες! Να είναι γερά τα παιδάκια μας όλα!

γραφει μεχρι 15 ιουλιου οι τελευταιες παραγγελιες, οποτε δεν ειναι αυτο Μαρακι...θα δουμε, ελπιζω να μας απαντησει, μην πηρα αδικα τη χαρα!!!!

ovvZp2.png

καλησπερουδια!

τρεχω σαν την τρελη αυτες τις μερες και δεν μπορω να σας χαρω όσο θελω :(

τωρα ειμαι αρκετα νυσταγμενη και δεν μπορω να θυμηθω και να σχολιασω τιποτα από αυτα που διαβασα! όπως και να εχει σε γενικες γραμμε ειστε μια χαρουλα εκτος από το Λιτσακι μας που εχει αρρωστο τον πασα της. Ελπίζω να ειναι καλυτερα το μικρακι!Για το επίσης κουρασμενο Μαράκι

1307640fv8uttkp9w.gif

να ειναι καλα το Νικολί γερό και δυνατο!

εγω ψαχνω εναγωνιως για καθισματακι. σημερα ρωτησα για το maxi cosi tobi και ενω στο oliver's το εχουν 165 λίρες ή 200 ευρω περιπου, στην αμαλιαδα σε τοπικο καταστημα μου ζητησανε 350!!!!!!!!!!!!!! δεν παιζει με τιποτα λεμεμ να το παρω από Ελλάδα!

αυταααααααααααα...

καλο ξημερωμα να εχουμε, σας φιλω και αν τα καταφερω θα μπω περισσοτερο αυριο!

αλήθεια η Κατερινα μας και η Ευμορφια που ειναι οεο;;;;; Φιλεναδες;;;;;;;

καληνυχτες!

Καλημέρες!!!

η μικρή ακόμα κοιμάται...μεγάλη διαφορά στον ύπνο της όταν δε ζεσταίνεται....ξύπνησε μόνο στις 2 για να φάει και στις 7 σηκώθηκα και την τάισα εγώ μισοκοιμισμένη!

το δοκίμασα και αυτό...δεν παίζει...θα πρέπει να μου δώσουν ΠΟΛΛΑ λεφτά :rolleyes:

άσε και αν ψηφιστεί το καινούριο νομοσχέδιο που θα αφορά και τις απολύσεις, τίποτα δε θα τους κοστίζει να απολύουν κόσμο!!!

εσύ καλέ όμως γιατί θέλεις σώνει και ντε να μείνεις χωρίς δουλειά?????

καλησπερουδια!

τωρα ειμαι αρκετα νυσταγμενη και δεν μπορω να θυμηθω και να σχολιασω τιποτα από αυτα που διαβασα! όπως και να εχει σε γενικες γραμμε ειστε μια χαρουλα εκτος από το Λιτσακι μας που εχει αρρωστο τον πασα της. Ελπίζω να ειναι καλυτερα το μικρακι!Για το επίσης κουρασμενο Μαράκι

1307640fv8uttkp9w.gif

εγω ψαχνω εναγωνιως για καθισματακι. σημερα ρωτησα για το maxi cosi tobi και ενω στο oliver's το εχουν 165 λίρες ή 200 ευρω περιπου, στην αμαλιαδα σε τοπικο καταστημα μου ζητησανε 350!!!!!!!!!!!!!! δεν παιζει με τιποτα λεμεμ να το παρω από Ελλάδα!

αυταααααααααααα...

καληνυχτες!

Συμπεθεράκι....μην το πάρεις απο Ελλάδα....

ακόμα τα κλαίω τα 450....

κι ας μη τα έδωσα τελικά εγώ!!!

το πήρε δώρο ο μπαμπάς μου!

Παρολαυτά κορίτσια απο το Λητώ που σας είχα πει οτι τους έστειλα μέιλ,κλπ ζήτησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου....είμαι περίεργη τι να θέλουν....

α και θέλω επειγόντως οδηγίες αναλυτικότατες όμως, για να φτιάξω λογαριασμό στο paypal!!!

όποια ξέρει παρακαλείται να βοηθήσει την άσχετη!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας τι κανετε?ολα καλα?Σοφακι ηρθα Καλαματα εχτες και ειπα σε καποια φαση να παω να κλεισω μια εκκλησια.....για να μην παιδευεσαι!!!!Μαρακι υπομονη θα ξεκουραστεις και εσυ σε λιγες μερες.....τον Αυγουστο δεν κλεινουν τα Δικαστηρια?αααα θα το δοκιμασω και εγω αυτο με το μαλακτικο!!!!Μαρια να χαιρεσαι τον Νικολη......

καλησπερουδια!

αυταααααααααααα...

καληνυχτες!

Καλημέρα Μάρω! Να'σαι καλά για τις ευχές! Πάρε το καρεκλάκι από ολivers kαι άσε τα νάζια! σε 7 μέρες θα το έχεις και θα γλυτώσεις ένα σωρό λεφτά!

Καλημέρες!!!

η μικρή ακόμα κοιμάται...μεγάλη διαφορά στον ύπνο της όταν δε ζεσταίνεται....ξύπνησε μόνο στις 2 για να φάει και στις 7 σηκώθηκα και την τάισα εγώ μισοκοιμισμένη!

άσε και αν ψηφιστεί το καινούριο νομοσχέδιο που θα αφορά και τις απολύσεις, τίποτα δε θα τους κοστίζει να απολύουν κόσμο!!!

εσύ καλέ όμως γιατί θέλεις σώνει και ντε να μείνεις χωρίς δουλειά?????

α και θέλω επειγόντως οδηγίες αναλυτικότατες όμως, για να φτιάξω λογαριασμό στο paypal!!!

όποια ξέρει παρακαλείται να βοηθήσει την άσχετη!!!!

Καλημέρα Σοφάκι! Δεν θέλω να μείνω χωρίς δουλειά, αλλά αν είναι να στερούμαι το παιδί μου για να κάνω ψυχανάλυση σε ένα μάτσο τρελλούς εκεί μέσα, το προτιμώ...

κάτσε να μπω paypal na θυμηθώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...