Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλα ασχετο!!!! γιατι εδω εχει βιοτεχνια με ειδη μπουμπουνιερες κλπ που σου πουλαει ολοκληρη τη τετρακιλη του χατζηγιαννακη αν θες....

εκεί που παρήγγειλα τα υλικά για τις μπονπο είχε κουφέτα Χατζηγιαννάκη αλλά μόνο τα απλά με αμύγδαλο....κι εγώ θέλω τα ανάμεικτα που είναι αμύγδαλο σκοκολάτα και έχουν διάφορες γεύσεις....λεμόνι, καρύδα, καραμέλα,κλπ...

θα μας εξυπηρετήσει ένας πελάτης του άντρα μου ευτυχώς! το θέμα είναι πότε θα αδειάσει ο άντρας μου για να τα παραγγείλουμε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα και φεύγω! Καλά, σήμερα δήλωσα από το πρωί στον προϊστάμενο ότι θα κάνω φόνοκαι να ξεκινήσει τα διαδικαστικά απόλυσής μου...η απάντηση ήταν ότι δεν τους συμφέρω οικονομικά να φύγω, οπότε καλά θα κάνω να μην γεμίσω αίματα τα πατώματα...ρε γμτ, ότι και να κάνω εδώ μέσα δεν με απολύουν!!!!

Όλα τα αγαπουλάκια γερά και χαμογελαστά;;; Λιτσαααααακι, πως είναι ο πασάς;

εγώ στο σπίτι χρησιμοποιώ παντού planet, εκτός από τα ρούχα του παιδιού που βάζω ακόμα προδερμ...

ο δικός μου ο μεταβολισμός πάλι έχει πάει για καφέ και ξεχνάει να κάψει θερμίδες :(

μάκια τα λεμε αργότερα

Ήρθα και φεύγω! Καλά, σήμερα δήλωσα από το πρωί στον προϊστάμενο ότι θα κάνω φόνοκαι να ξεκινήσει τα διαδικαστικά απόλυσής μου...η απάντηση ήταν ότι δεν τους συμφέρω οικονομικά να φύγω, οπότε καλά θα κάνω να μην γεμίσω αίματα τα πατώματα...ρε γμτ, ότι και να κάνω εδώ μέσα δεν με απολύουν!!!!

Όλα τα αγαπουλάκια γερά και χαμογελαστά;;; Λιτσαααααακι, πως είναι ο πασάς;

εγώ στο σπίτι χρησιμοποιώ παντού planet, εκτός από τα ρούχα του παιδιού που βάζω ακόμα προδερμ...

ο δικός μου ο μεταβολισμός πάλι έχει πάει για καφέ και ξεχνάει να κάψει θερμίδες :(

μάκια τα λεμε αργότερα

σταμάτα να δουλεύεις και θα δεις πόσο εύκολα θα σε απολύσουν!!!!

να χαίρεσαι το Νικόλα!!! 10 μηνών σήμερα!!!

πάντα γερός και χαρούμενιος να είναι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερουδια!!!! Μαρακι να χαιρεσαι το Νικολα σου !!!!!!!!!!!!!!! 10 μηνων σημερα, απιστευτο ε;;;; Εμεις σε 19 μερες εχουμε γενεθλια!!!!!!!!!!! Δεν μπορω να το πιστεψω...Εγω χρησιμοποιω πλανετ, στην κουζινα και στο πλυντηριο ρουχων, για τα ρουχα της μπεμπας persil baby απορρυπαντικο και μαλακτικο και για το πατωμα βαζω νερο και λιγο μαλακτικο ρουχων. Ελευθερια εσυ που εχεις γυαλιστερο πλακακι θα στο κατι να λαμπει. Εμενα το χρησιμοποιει και η μαμα μου που εχει μαρμαρινη και ειχε δεινοπαθησει τοσα χρονια, ολο θαμπαδα ηταν. Αλλα και εγω που εχω γρανιτοπλακακι το κανει τελειο. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

σταμάτα να δουλεύεις και θα δεις πόσο εύκολα θα σε απολύσουν!!!!

να χαίρεσαι το Νικόλα!!! 10 μηνών σήμερα!!!

πάντα γερός και χαρούμενιος να είναι!!!

το δοκίμασα και αυτό...δεν παίζει...θα πρέπει να μου δώσουν ΠΟΛΛΑ λεφτά :rolleyes:

Καλημερουδια!!!! Μαρακι να χαιρεσαι το Νικολα σου !!!!!!!!!!!!!!! 10 μηνων σημερα, απιστευτο ε;;;; Εμεις σε 19 μερες εχουμε γενεθλια!!!!!!!!!!! Δεν μπορω να το πιστεψω...Εγω χρησιμοποιω πλανετ, στην κουζινα και στο πλυντηριο ρουχων, για τα ρουχα της μπεμπας persil baby απορρυπαντικο και μαλακτικο και για το πατωμα βαζω νερο και λιγο μαλακτικο ρουχων. Ελευθερια εσυ που εχεις γυαλιστερο πλακακι θα στο κατι να λαμπει. Εμενα το χρησιμοποιει και η μαμα μου που εχει μαρμαρινη και ειχε δεινοπαθησει τοσα χρονια, ολο θαμπαδα ηταν. Αλλα και εγω που εχω γρανιτοπλακακι το κανει τελειο. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε!!!!

Ευχαριστώ και τις δυο σας για τις ευχές! 10 μήνες που ήρθε το σουργελάκι στον κόσμο...σαν νερό πέρασαν....

Άννα!!! όταν μια φορά έβαλα μαλακτικό στα ρούχα του παιδιού έβγαλε κοκκινίλες!!! δεν του βάζω από τότε!!!

Θα το δοκιμάσω αλλά αν φάει τούμπα ο μικρός, δική σου η ευθύνη:)

Κανονισε να αδειασεις το μισο μπουκαλι μαλακτικο, να το κανεις "πιστα" του σκι το σπιτι και να μου ζητας ευθυνες ε!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Μαράκι να σου ζήσει το μπεμπέ Νικολί και α τον καμαρώνεις σαν τα ψηλά βουνά. Μεγάλωσε ρε συ το ροκ μωρό!! Αγόραρος ολόκληρος το ψυχάκι μου!

Άννα μισό καπάκι δεν είπες??Θα κάνω μια πρόβα στην κρεβατοκάμαρά μας που δεν πολυμπαίνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι να σου ζήσει το μπεμπέ Νικολί και α τον καμαρώνεις σαν τα ψηλά βουνά. Μεγάλωσε ρε συ το ροκ μωρό!! Αγόραρος ολόκληρος το ψυχάκι μου!

Άννα μισό καπάκι δεν είπες??Θα κάνω μια πρόβα στην κρεβατοκάμαρά μας που δεν πολυμπαίνει.

Μισο ναι, ισως και πιο λιγο και μπολικο νερο!!!!

ovvZp2.png

Καλησπερα τι κανετε?Μαρακι να τον χαιρεστε τον Νικολακι σας.παντα γερος να ειναι.

εγω παλι χρησιμοποιω πλανετ για τα τζαμια και ξεσκονισμα,ντετολ το ασπρο για το πατωμα.

και το βαρος του μπεμπη πριν ενα μηνα ηταν 9,500 κιλα:roll:

XWF8p2.png

Με την παρραγελία όλα οκ?

Κοιτα της εστειλα μαιλ και μου απαντησε αμεσως, αλλα ηταν σε ιερογλυφικα και δεν μπορουσα να το διαβασω. Της ξαναστελνω να της πω να απαντησει στο μαιλ του αντρα μου, μου γραφει οτι αυτη δεν μπορει να διαβασει το 2ο μνμ μου. Εκτοτε και ενω της εχω στειλει 2-3 μαιλ δεν εχω λαβει απαντηση ουτε στο δικο μου μαιλ ουτε στου συζυγου. Μπηκα εκανα παραγγελια, αφου μου ειπαν τα κοριτσια στο παρεντ πώς να το κανω και απο χθες δεν εχω λαβει μαιλ με το ποσο της χρεωσης και τον τροπο πληρωμης. Τι να πω... Περιμενω..

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...