Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bonjour!!!

τι κάνετε?????

τώρα την έβαλα για ύπνο....άντε να σιδερώσω και λίγο γιατί δεν έχουμε ρούχα να βάλουμε!!!

Ελευθερία σιγά σιγά...εδώ μετά απο τόσους μήνες, προχθές την έκλεισα την εκκλησία....αμέσως να κλείσω την επόμενη?????? για ποιά με πέρασες??????? χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

άσε γιατί πρέπει να παραγγείλω και κουφέτα.....να δω πότε....και θα μπει και ενδιάμεσος κάποιος γιατί ο Χατζηγιαννάκης δίνει μόνο χονδρική...καλά κρασιά!!! τα Χριστούγεννα θα τις μοιράσω τις μπομπο!!!!

Συμπεθεράκι τέλειες οι φωτο του μικρού!!!!!!! κουκλί ο γαμπρός μου!!!

βρε γιατί αγχώνεστε με τα κιλά και το πόσο τρώνε??????

το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του!!!

εμένα απο φαί τρώει ελάχιστα αλλά τι να κάνω? όσο θέλει!!!

και μένα που με πίεζαν μια ζωή να τρώω κατάφεραν κάτι????

κορίτσια άσχετο.....το σπίτι το σφουγγαρίζετε με απορρυπαντικό για σφουγγάρισμα ή με σκέτο νερό, τώρα που τα μικρά κυκλοφορούν???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαριαννα πως εβαλες και τα δυο τικερακια το ενα διπλα στο αλλο? εγω θελω να βαλω 3 γι αυτο ρωταω.......

Λενιώ βάζεις τους κωδικούς τον ένα δίπλα στον άλλο....αρκεί να μην είναι μεγάλα τα τίκερ γιατί δε θα τα χωράει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σφουγγαρίζω με Planet. Είναι τα πλακάκια μου γυαλιστερά και αν δεν βάλω απορρυπαντικό γίνεται ένα χάλι, όλο νερά κάνει.

Σοφία τέλειο μου ακούγεται. Στην πρόσκληση θα γράψεις 'οι μπομπονιέρες θα σταλούν μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες'. Αχαχαχα Σε πειράζω!!

Όντως κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη και κάποια στιγμή κόβουν κιόλας. Εκεί γύρω στον χρόνο σταθεροποιούνται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ σφουγγαρίζω με Planet. Είναι τα πλακάκια μου γυαλιστερά και αν δεν βάλω απορρυπαντικό γίνεται ένα χάλι, όλο νερά κάνει.

Σοφία τέλειο μου ακούγεται. Στην πρόσκληση θα γράψεις 'οι μπομπονιέρες θα σταλούν μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες'. Αχαχαχα Σε πειράζω!!

Όντως κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη και κάποια στιγμή κόβουν κιόλας. Εκεί γύρω στον χρόνο σταθεροποιούνται.

χαχαχαχα!!!

θα τους πω:

"φέτος αντί για χριστουγεννιάτικο δώρο, θα λάβετε μπομπονιέρες!"

εγώ βάζω Topine που είναια πολυμαντικό αλλά έλεγα μήπως δεν κάνει μια και η μικρή βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα...

το πλάνετ είναι καλό???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το πλάνετ είναι οικολογικό και με λιγότερα χημικά. Γενικά χρησιμοποιώ πλάνετ στο σπίτι και στα δικά μας ρούχα βάζω πλάνετ απορρυπαντικό και μαλακτικό. Είμαι και οικολόγος καλέ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το πλάνετ είναι οικολογικό και με λιγότερα χημικά. Γενικά χρησιμοποιώ πλάνετ στο σπίτι και στα δικά μας ρούχα βάζω πλάνετ απορρυπαντικό και μαλακτικό. Είμαι και οικολόγος καλέ:)

Προσπαθώ κι εγώ να το γυρίσω στην οικολογία....γιαυτό πήρα και πλυντήριο πιάτων....

τα ρούχα τα πλένω στους 30, εκτός μερικών εξαιρέσεων...

που θα πάει....θα γίνω κι εγώ....οικολόγρια!!!! χαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και εγω το χρησιμοποιω το planet. ειναι αρκετα καλο.....αλλα το σφουγγαρισμα το κανω οπως αλλοτε.....!!!!τα κουφετα παντως μπορεις να παραγγειλεις μεσω εμου αν θες.....!!!!εσυ κοπελια.....εχεις ρεψει απο τον θηλασμο!!!!ρουφα ρουφα η κορη σου σε στραγγιξε......χιχιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

και εγω το χρησιμοποιω το planet. ειναι αρκετα καλο.....αλλα το σφουγγαρισμα το κανω οπως αλλοτε.....!!!!τα κουφετα παντως μπορεις να παραγγειλεις μεσω εμου αν θες.....!!!!εσυ κοπελια.....εχεις ρεψει απο τον θηλασμο!!!!ρουφα ρουφα η κορη σου σε στραγγιξε......χιχιχιχιχιχιχι

σε ευχαριστώ πολύ Ελενίτσα μου!!!

έχουμε βρει άνθρωπο που είναι η δουλειά του το εμπόριο ζαχαρωδών,κλπ απλά πρέπει να ασχοληθεί ο άντρας μου....γιαυτό στάνταρ θα καθυστερήσουμε!!!

ειδικά τώρα που βγάζει ΦΠΑ στους πελάτες του....είναι λίγο δύσκολη περίοδος!

μπα δε φταίει ο θηλασμός Ελενάκι....

όπως μου είπε και η διατροφολόγος έχω μεταβολισμό τουρμπο!!!

Σήμερα θα πάω να δω νινάκι!!!

γέννησε χθες η κοπέλα που μένει στο διαμέρισμα κάτω απο εμάς!!! κοριτσάκι!!!

πήγα χθες τζάμπο και της πήρα ένα γυμναστήριο και ένα μομπιλε!

της είχα παραγγείλει και απο Αγγλία απο mothercare ένα φορεματάκι και μια 7άδα κορμάκια χρωματιστά! νομίζω οτι είμαι οκ απο δώρα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ Ας παίξουμε με Digital Scrapbooking!!!!! δειτε το απο οτι καταλαβεινω θα σας αρεσει!!!!

τη βάφτιση την κάναμε στον αγιο πάτάπιο (σε ένα βουναλάκι πάνω από την Φτελιά) και το τραπέζι στον ορνό στο ιθάκη. Έχεις σχέση με Μύκονο ή απλά σου αρέσει το νησί?Να σου ζήσουνε τα μωράκια σου!!

πωπω.... ορνος τελειος! εμεις καθε μερα ημασταν στο "απεραντο γαλαζιο" στη παραλια το τελευταιο απο το μεσημερι ως το βραδυ!!!! ο μπαμπας μου εχει εξοχικο εκει κ ειχαμε πει απο την αρχη ( επειδη το θαυμα εκει "δημιουργηθηκε">>>;))το παιδι να το βαφτιζαμε στη παραπορτιανη...μετα οταν ηρθε κ η δευτερη απλα το καθηστερησαμε ενα χρονο περιπου και τις βαφτισαμε παρεα!!!! εσυ εισαι μυκονο? τι σχεση εχεις με το νησι?

ελενιτσα!! οπως βαζεις το ενα μετα απο κατω βαζεις το αλλο! δε θυμαμαι ακριβως αλλα δε νομιζω να ναι προβλημα!!!!:?

female θα το ψαξω κι αμα μαθω θα σου πω να ξερεις για το μελλον

fairytale που μενεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...