Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ακόμα γραφείο είμαι :( θέλω διακοπές :( δεν έχω κουράγιο ούτε μέχρι το σπίτι να πάω! μη συζητήσω για το τι θα φάμε πάλι! πίτσα ή σουβλάκια;

δεν φταίει κανένας άλλος, εγώ που παντρεύτηκα από έρωτα και δεν κοίταζα να πιάσω την καλή να φτιάχνω νύχι όλη μέρα και να κάνω μπάνια με το βλασταράκι μου.

Μπείτε καλέ μετά τις 10 να πούμε καμιά κουβέντα...

σας φιλώ και σέρνομαι προς το γκαράζ...

ποσο σε καταλαβαινω καμαρι μου! εγω εχω πεθερικα σημερα λογω της γιορτης στο σπιτι plus mundial μην ξεχνιομαστε... αρα.... σιγα μην μπορεσω να μπω μετα τις 10.

φιλουρες! καλο δρομο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

makarinaerthei μπορεις να τις σωσεις και μετα να τις τυπωσεις. μπορεις να τις κανεις προσκλητηριο αρκει πρωτα να κανεις μια σπιτικη εκτυπωση να δεις πως βγαινει γιατι η αναλυση τους ειναι χαμηλη και ισως να σου θολωσει καπως...οταν θα θελησεις βοηθεια να μου πεις...

ελενιτσα!! τρωει ενα μεγαλο πιατο σχεδον οσο εμεις φαι! α και μη ξεχασω χρόνια πολλά στον Ανδρέα κ σπο μενα...

πρεπει ναναι περιπου 7μμισι, αλλα θα σουπω στανταρ μολις παμε γιατρο!τρωει παντως παραπονο δεν εχω αλλα το γαλα...αποτυχια. υπαρχουν κ φασεις που θα το πιει ολο κ θα τριβουμε τα ματια μας αλλα σπανια!

genuine και τα 2 γινανε μυκονο... παραπορτιανη η εκκλησια το μαγαζι μαρκο πολο... (μας ειχε φουσκωσει και μπαλονια ροζ ασπρα, τι καλος!!!! κ μαλιστα χωρις να μας το πει, εκπληξη! ειναι πολυ καιρο γνωστος του μπαμπα μου) δεν ημουν υστερικη βεβαια με τη διακοσμηση κλπ, ε ποσο μπια χαλια να γινοντουσαν! φαντασου πως του τα πηγα 2 νυχτες πριν και του ειπα αυτα ειναι, βαλε τα κοχυλια πανω στο ρανερ-διχτυ, τα αλλα καντα οπως νομιζεις...

Ελενίτσα χρόνια πολλά στον Ανδρέα σου!

Μακ μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!Μαριάννα μου σε ποι εκκλησία έκανες τη βάφτιση και σε ποιο μαγαζί το τραπέζι?

σε ευχαριστω πολυ Γιωτουλα!!!!:D

Διαφημίσεις

Οχου οχου...εδω δουλειες!

εσεις τι κανετε... αχ να ρωτησω επειδη ειναι και συντοπιτισες απο οτι καταλαβαινω εδω, ρε κοριτσια ενα κομμωτηριο που να κουρευει( εγγυημενα - δοκιμασμενα) παιδακια εχουμε στο ηρακλειο? πρεπει να κουρεψω τη μεγαλη. η μαμα μου δε μαφηνε να τη κουρεψω πριν τα βαφτισια και της εχει φτασει το μαλλι στη πλατη! εβαλα κ σε αλλο σημειο το θεμα αλλα δε πηρα καμια απαντηση!

κατα τα αλλα καλα, ωραια μερα κλπ κλπ!

καλημεραααα!!!!!τι μου κανετε?ολα καλα?Μαριαννα μου μηπως ειναι πολυ το φαι που τρωει η μικρουλα σου και γι αυτο δεν πινει το γαλα με τοση ορεξη?πες της πεθερας σου να της δινει πιο λιγο.......γιατι ετσι τα ταιζουν οι γιαγιαδες και μετα τα παιδια *ξεχηλωνουν* (το σκοτωσα?)οι υπολοιπες μανουλες που ειναι?

καλημεραααα!!!!!πες της πεθερας σου να της δινει πιο λιγο.......γιατι ετσι τα ταιζουν οι γιαγιαδες και μετα τα παιδια *ξεχηλωνουν* (το σκοτωσα?)οι υπολοιπες μανουλες που ειναι?

μωρε αδυνατη ειναι φαντασου μιας ξαδερφης μας ειναι 3 μηνες μικροτερο ιδια κιλα!!!!!...η πεθερα μου μου πε το πρωι πως χθες κ προχθες ηπιε το πρωι 250!!!! ελα παναγια μου:tongue: (εμμμ γι αυτο το βραδυ ηπιε μονο 50!!!!)

Αλλα και να της πω να τη ταιζει λιγοτερο, δε νομιζω να μακουσει και κανεις, και με την πρωτη τα ιδια ειχαμε ευτυχως δε καταφερε να μου την παχυνει!

( 2μισι χρονων 12,900)! ...γιαυτο της παραλειπω το απογευματινο καμια φορα γιατι βλεπω τη κοιλια ακομα τουμπανο!!!!:confused:

ααααα για να μην αναρωτιεσαι: *ξεχηλωνουν*=ξεχειλώνουν (χεχεεχχεχεχεχεεχ καλα τα πηγες σχετικα)

Καλημέρα!!!! Γραφείο πάλι σήμερα, ουφ βαρέθηκα. Θέλω διακοπές!!!! Μαράκι πάμε παρείτσα με τους μικρούς συνοδούς μας???

Μαριάννα δεν ξέρω κανένα κομμωτήριο να κουρεύει μικρά παιδιά αλλά νομίζω τα περισσότερα κομμωτήρια κάνουν και παιδικό κούρεμα. Δηλαδή κομμωτήριο να κουρεύει μόνο παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει στο Ηράκλειο.

Την Κυριακή είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση στις 1 το μεσημέρι. Έλεος!!!Ποιος θα αντέξει με αυτή την ζέστη????

Σοφία τι έγινε????Εκκλησία βρήκες?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Γραφείο πάλι σήμερα, ουφ βαρέθηκα. Θέλω διακοπές!!!! Μαράκι πάμε παρείτσα με τους μικρούς συνοδούς μας???

Μαριάννα δεν ξέρω κανένα κομμωτήριο να κουρεύει μικρά παιδιά αλλά νομίζω τα περισσότερα κομμωτήρια κάνουν και παιδικό κούρεμα. Δηλαδή κομμωτήριο να κουρεύει μόνο παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει στο Ηράκλειο.

Την Κυριακή είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση στις 1 το μεσημέρι. Έλεος!!!Ποιος θα αντέξει με αυτή την ζέστη????

Σοφία τι έγινε????Εκκλησία βρήκες?

αααχ παιζεις με το πονο μου εμεις τις διακοπες μας τις καναμε μετα τη βαφτιση...αφου ειμασταν ηδη εκει! οχι δε ψαχνω ειδικα μονο για παιδικο κουρεμα αλλα αν εχετε κουρεψει εσεις καπου τα παιδακια σας να μου πειτε που! δεν ειμαι απο εδω κ δε ξερω καθολου...:roll:

μωρε αδυνατη ειναι φαντασου μιας ξαδερφης μας ειναι 3 μηνες μικροτερο ιδια κιλα!!!!!...η πεθερα μου μου πε το πρωι πως χθες κ προχθες ηπιε το πρωι 250!!!! ελα παναγια μου:tongue: (εμμμ γι αυτο το βραδυ ηπιε μονο 50!!!!)

Αλλα και να της πω να τη ταιζει λιγοτερο, δε νομιζω να μακουσει και κανεις, και με την πρωτη τα ιδια ειχαμε ευτυχως δε καταφερε να μου την παχυνει!

( 2μισι χρονων 12,900)! ...γιαυτο της παραλειπω το απογευματινο καμια φορα γιατι βλεπω τη κοιλια ακομα τουμπανο!!!!:confused:

ααααα για να μην αναρωτιεσαι: *ξεχηλωνουν*=ξεχειλώνουν (χεχεεχχεχεχεχεεχ καλα τα πηγες σχετικα)

βρε θα τραβηξει μποι το παιδι.ποια κοιλια τουμπανο λες????της κουνιαδας μου ειναι 4,5 χρονων σαν την δικη μου και ειναι ακομα 14 κιλα!!!:shock:

αααχ παιζεις με το πονο μου εμεις τις διακοπες μας τις καναμε μετα τη βαφτιση...αφου ειμασταν ηδη εκει! οχι δε ψαχνω ειδικα μονο για παιδικο κουρεμα αλλα αν εχετε κουρεψει εσεις καπου τα παιδακια σας να μου πειτε που! δεν ειμαι απο εδω κ δε ξερω καθολου...:roll:

Μαριάννα μου δεν τον έχω κουρέψει. Δεν έχουμε μεγάλη κόμη για κομμωτήρια ακόμη:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κι από εμένα!!! Κούρεμα εεε? Εγώ κορίτσια της τα κόβω προς το παρόν μόνη μου και τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι ψαλιδιές..δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει! Μαριάννα εμείς τη βάφτιση την κάναμε στον αγιο πάτάπιο (σε ένα βουναλάκι πάνω από την Φτελιά) και το τραπέζι στον ορνό στο ιθάκη. Έχεις σχέση με Μύκονο ή απλά σου αρέσει το νησί?Να σου ζήσουνε τα μωράκια σου!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...