Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια πολλα Ελενιτσα, να χαιρεσαι τον Αντρεα σου...Και συ Μακ τον αντρουλη σου...Η μπουμπου κοιμαται και σερφαρω!!!!! Λοιπον Μαρω εμενα η μπεμπα πινει στανταρ 240 - 300 μλ καθε βραδυ (2 φορες μαλιστα ηπιε 360, ειπα θα σκασει το παιδι) και το πρωι 210-240 αναλογως τα κεφια. Επισης το απογευμα οταν δε θελουμε κρεμα ή γιαουρτι (περναμε και αυτη τη φαση) πινουμε παλι γαλατακι περιπου 200 μλ. Απο τοσο δα κουτσικο ηταν πολυ του γαλακτος βρε κοριτσια, ελπιζω μην το κοψει καποια στιγμη απο τοσο που πινει.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αννα.τι κανετε?

βρε κοριτσια μολις εριξα μια ματια στη λιστα μεταλλαγμενων της Greenpeace.Ολες οι γνωστες εταιριες πρωτες θεσεις.Μαλλον βιολογικο Ολυμπος θα του δωσω και ασε τον παιδιατρο να χτυπιεται :twisted:

Να σου πω νομιζω οτι ειναι το καλυτερο το Ολυμπος αλλα εγω εδω δε βρισκω, πρεπει να παμε σε μεγαλο σ/μ (carrefour κτλ) και μου πεφτουν λιγο μακρια για μεσα στην εβδομαδα.

ovvZp2.png

Έχει γενέθλια ο μεγάλος σου; Να τον χαίρεσαι Ελένη μου, να τον καμαρώνεις πολλά πολλά χρόνια να γελά και να προοδεύει!

σε ευχαριστω πολυ!!!!εμενα ο μπεμπακος μου πινει 240ml και δεν του φτανει κατι φορες!!!!εμεις πινουμε υποαλλεργικο της Almiron......γιατι δεν το πινει το υποαλλεργικο?παντως μην τον πιεσεις...εμενα τα δυο μεγαλα σε καποια φαση....αν θυμαμαι οταν χρονιασαν μου εκοψαν το γαλα για 6 μηνες σχεδον αλλα δεν τα πιεσα και το ξαναζητησαν απο μονα τους!!!

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου να χαιρεσαι τον Αντρίκο σου

ΜακΜαρακι δεν προλαβα να δω τι εχει ο αντρας αλλα να τον χαιρεσαι κοριτσακι(το Αρης ειναι απο Κυριακος???)

Εμεις πειναμε Μαρακι 300 το πρωι και 300 το βραδυ αλλα τον τελευταιο καιρο εο εχουμε κοψει και ημαστε στα 200-230 καπου εκει

Πυρετος τελος ...το γ...ο το δοντι ηταν αν ειναι δυνατον , απο τα ξημερωματα δεν εχει κανει πυρετο καθολου

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ουφ, σας διάβασα επιτέλους!!! Καλέ πότε τα γράψατε όλα αυτά???

Μαριάννα, καλώς μας ήρθες κοπέλα μου. ΝΑ χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου. Είσαι και πατριωτάκι ε???Εγώ είμαι μανούλα Αυγούστου, γέννησα 12/08 αλλά το κύμα της θάλασσας εδώ με ξέβρασε:)

Λίτσα περαστικούλια στο μπεμπέ σου. Τι κακό και αυτό με τους πυρετούς και τις ιώσεις. Παντού για μωράκια άρρωστα ακούω.

Σοφία χάρηκα και εγώ ό,τι τέλιωσε το άγχος μας και μας λες ό,τι δεν σε εμπνέει ο παπάς βρε ψυχή???Κάνε ένα κόπο και πήγαινε σε άλλη εκκλησία, αλλά σύντομα ε???

Ελενίτσα και ΜακΜαράκι να χαίρεστε τους αντρούληδες!

Μαρία το Μπεμπέ Νικολί πέρασε μια φάση και ανακάμπτει μωρέ το πουλάκι μου!

Όσο για τα δόντια εμείς βγάλαμε το πρώτο 7,5 μηνών. Ως τους 8,5 είχε βγάλει άλλα 3, 4 στο σύνολο και έκτοτε έχει κολλήσει. Δεν ξανάβγαλε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελενιτσα μου να χαιρεσαι τον Αντρίκο σου

ΜακΜαρακι δεν προλαβα να δω τι εχει ο αντρας αλλα να τον χαιρεσαι κοριτσακι(το Αρης ειναι απο Κυριακος???)

Εμεις πειναμε Μαρακι 300 το πρωι και 300 το βραδυ αλλα τον τελευταιο καιρο εο εχουμε κοψει και ημαστε στα 200-230 καπου εκει

Πυρετος τελος ...το γ...ο το δοντι ηταν αν ειναι δυνατον , απο τα ξημερωματα δεν εχει κανει πυρετο καθολου

Ξεχασα να σας πω περαστικα!!!! Περαστικα σας Λιτσακι...Αχ αυτα τα κ%^&δοντα, τα εχουν ρημαξει τα μπεμπακια μας!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Όλυμπος τρώμε και εμείς. Αννούλα μου το βρίσκω και στον Μαρινόπουλο στην Κνωσού και στον Βασιλόπουλο και στον Χαλκιαδάκη!

Ελα ρε συ σοβαρα;;;; Εγω δεν το βρισκω, και εχουμε 2 χαλκιαδακη στη γειτονια και το ενα ειναι και μαξ. Ειναι εκει που ειναι και τα αλλα παιδικα γιαουρτακια;;; Η εχει χωριστα τα Ολυμπος;;;; Μηπως δεν τα βλεπω;;

ovvZp2.png

Ελα ρε συ σοβαρα;;;; Εγω δεν το βρισκω, και εχουμε 2 χαλκιαδακη στη γειτονια και το ενα ειναι και μαξ. Ειναι εκει που ειναι και τα αλλα παιδικα γιαουρτακια;;; Η εχει χωριστα τα Ολυμπος;;;; Μηπως δεν τα βλεπω;;

Σε ποια περιοχή μένεις? Είναι εκεί που είναι και τα παιδικά γιαούρτια αν ψάχνεις τα παιδικά biyo ΟΛΥΜΠΟΣ με γεύση φράουλα και μπανάνα.

Το απλό ΟΛΥΜΠΟΣ είναι εκεί που είναι τα κανονικά γιαούρτια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σημερα ειναι στην Τριπολη τα Mazoo and the zoo και το εισιτηριο ειναι 18? ανα ατομο!!!!τρελαθηκα.......54 ? για να παμε......του ειπα του Ανδρεα οτι το δωρο για τα γενεθλια του θα ειναι το εισιτηριο.και τι απαντησε: ναι καλα μαμα....θα παρω απ τον κουμπαρα μου, δεν σε εχω αναγκη......δωρο ομως θα μου παρεις, αστα αυτα που ξερεις!!!!τι να πω εγω?????

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!Νομιζες θα την γλιτωνες με τους mazoo εεεεεεεεεεεεεεεε?

Εμεις παντως ξετρελενομαστε για τον σκατζοχοιρο!!!!Γερο κολλημα μλαμε!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ελενιτσα να τον χαιρεσαι τον Ανδρεα σου!!!!Αντε και με ενα καλο δωρο ε??

χαχαχαχα

ΜΑααααααααααακ Με αυτα και μ'αυτα ξξεχασα να σου πω χρονια πολλα για τον μεγαλο σου αγορι!!!!!ΝΑ τον χαιρεσαι και να περασετε καλα!!!!!ΝΑ του δωσετε να καταλαβει!!!!χαχαχα

Μαρια εμεις πινουμε το Αlmiron το ha οπως και η Ελενιτσα και το πινει μια χαρα...Και εμεις βαρος εκει ειμαστε 300 γρ περιπου το μηνα παιρνουμε αλλα η γιατρος μου δεν ανησυχει...Λεει το καλοκαιρι τα παιδια κοβουν αναπτυξη λογω ζεστης και τετοια!!!Τωρα δεν ξερω κιολας!!!!

Αυτο ομως που με προβληματιζει ρε κοριτσια ειναι η ποσοτητα που πινουνε τα παιδακια σας γαλα!!!!Εγω ας πουμε του κανω 210 οπως λεει το κουτι και παντα βεβαια κλαιει οταν τελειωνει αλλα υπεθετα οτι δεν ειναι οτι πειναει απλα τρελλεναιτε να τρωει....Μηπως πρεπει να του αυξησω την ποσοτητα?δεν ξερω...Με μπερδεψατε!!!!!:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ελενιτσα να τον χαιρεσαι τον Ανδρεα σου!!!!Αντε και με ενα καλο δωρο ε??

χαχαχαχα

ΜΑααααααααααακ Με αυτα και μ'αυτα ξξεχασα να σου πω χρονια πολλα για τον μεγαλο σου αγορι!!!!!ΝΑ τον χαιρεσαι και να περασετε καλα!!!!!ΝΑ του δωσετε να καταλαβει!!!!χαχαχα

Μαρια εμεις πινουμε το Αlmiron το ha οπως και η Ελενιτσα και το πινει μια χαρα...Και εμεις βαρος εκει ειμαστε 300 γρ περιπου το μηνα παιρνουμε αλλα η γιατρος μου δεν ανησυχει...Λεει το καλοκαιρι τα παιδια κοβουν αναπτυξη λογω ζεστης και τετοια!!!Τωρα δεν ξερω κιολας!!!!

Αυτο ομως που με προβληματιζει ρε κοριτσια ειναι η ποσοτητα που πινουνε τα παιδακια σας γαλα!!!!Εγω ας πουμε του κανω 210 οπως λεει το κουτι και παντα βεβαια κλαιει οταν τελειωνει αλλα υπεθετα οτι δεν ειναι οτι πειναει απλα τρελλεναιτε να τρωει....Μηπως πρεπει να του αυξησω την ποσοτητα?δεν ξερω...Με μπερδεψατε!!!!!:confused::confused:

Μαλλον πρεπει να του αυξησεις την ποσοτητα. Κανε του παραπανω και δες αν το φαει...Δεν παθαινει κατι με το γαλατακι!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...