Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπορει Λιτσακι να ηταν απο αυτο!!!!ΠΕραστικα και αγυριστα να ειναι!!!!!!!

ΚΑλα Σοφακι το χιουμορ ειναι χαρακτηρηστικο της οικογενειας σας μαλλον ε?????χαχαχαχαχα

Γιωτααααααααα που εισαι!!!!!Λοιπον δεν ξερω για τα αλλα παιδιακια τι κανουν αλλα αν η μικρη σου κανει αυτα που λες οντως θα σας παρουν τηλ απο την NASA οπου να ναι.....Εμενα ουτε μαμα ουτε μπαμπα ουτε τιποτα αλλο λεει!!!!!!!!!!

Αχ ξυπνησε ο μικρος!!!!Φευγω και παλι..............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου μαζευτήκατε!!! Εγώ πάλι πήζω :(

Όμορφα τα νέα σας εκτός του Αντρίκου μας! Γρήγορα καλά να γίνει το αστέρι βρε Λιτσάκι μου!

Μαράκι μου να τον χαίρεσαι τον συντροφούλη σου! Αγάπη να έχετε πάντα και όλα τα άλλα μες το παιχνίδι είναι :)

Εγώ ρε Μάρω τι πρέπει να κάνω για να πιούμε ένα ΡΗΜΑΔΟΚΑΦΕ?????

Που είσαι βρε Ζωή;;;; :)

Σχετικά με το γιαούρτι, ο παιδίατρος μας είπε ότι τα παιδικά επιδόρπια να τα αποφεύγω λόγω ζάχαρης και άλλων πρόσθετων και να του δώσω κανονικό. Δυστυχώς όμως ο δικός μου δεν το γουστάρει καθόλου! ούτε πρόβειο, ούτε κατσικίσιο, ούτε αγελαδινό :(

μόνο το παιδικό τρώει με τα δημητριακά και αυτό με πολλά τσαλίμια...

Θα σου έλεγα αν συμφωνεί ο παιδίατρος, να του δώσεις κανονικό βιολογικό της Εβολ (αν και δεν το βρήκα Κέρκυρα βρε φιλενάδα!) ή το βιολογικό Όλυμπος.

Σοφούλα, ψάξε άλλη εκκλησία. Για να είσαι ήρεμη, να χαρείς τη μέρα και να νιώσεις τα μυστήρια και να μην σου διαλύσει το νευρικό σύστημα ο παπάς!

Α ρε Γιωτούλα κουκουβάγια! Αστεράκι η κουκλίτσα! Να μου την φιλήσεις πολύ πολύ!

Τι άλλο; τι άλλο; Μπεμπέ Νικολί μες την τρελλή χαρά και άρχισε πάλι να τρώει τα πάντα! Φάση ήταν και πέρασε...

Πάω πάω πάω! Τα λέμε λειτερ! φιλιά!

οοοοοοοχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιι δεν ειναι μονο η δικια σου για να ξερεις! και τον δικο μου τον ζητησαν στο ΜΙΤ! απλα ειναι μικρος για να τον στειλω στην Βοστωνη! εμεις λεμε μαμ ότα πειναμε (καλα αυτο το λεει από 6 μηνων ετσι;:D), μαμα, μπαμ όταν πεταμε κατι στο πατωμα, παμ που σημαινει παμε, όταν τον ρωταμε ποσο αγαπας τη μαμα- μπαμπα σηκωνει τα χερακια του για να δειξει "τοοοοσοοοοο", όταν τον ρωτας πως κανει το κουδουνι λεει "νταν" και το παπακι "πα πα πα". επισης χαιρεταμε και στελνουμε φιλακια:mrgreen:

ναι ρε γμτ επιδορπια ειναι όλα. απλα και εγω του ξεκινησα τα παιδικα να μαθει λιγο τη γευση και μολις χρονισει με το καλο θα του δινω κανονικο με λιγη μπαναν λιωμενη λιγο μελακι και βλεπουμε.

Λιτσα μου περαστικα. τι να σου πω... κουραγιο βρε κοπελα μου, κριμα το μωρο αλλα τι να κανεις :roll:

εχουμε και ενοικιαζομενα με κουζινες και όλα τα κομφορ στην περιοχη!

το θέμα μου δεν είναι αν θα έχω κουζίνα συμπεθεράκι!!!!

απλά προτιμώ αν είναι να μαγειρεύω να το κάνω σπίτι μου!!! αν είναι να πάω διακοπές και να έχω μαγείρεμα....βράστα!!!

α εσάς τα παιδάκια σας κάνουν πολλά!!!

εμένα δεν είναι τόσο προχωρημένη....

φωναζει μαμά μόνο όταν κλαίει για να την πάρω αγκαλιά, μπαμ όταν πετάει πράγματα κάτω και πρέπει να τρέχει η υπηρέτρια(εγώ) να της τα σηκώνει ώστε να τα ξαναπετάει στο καπάκι, νταντά για να μαλώσει την τηλεόραση ή οποιονδήποτε άλλο της χαλάει το χατήρι και κάνει και καμάκι σε όμορφους νεαρούς όταν βγαίνουμε για καφέ....χθες τα "έριχνε" σε κάτι 25άρηδες στο δίπλα τραπέζι και έκλαιγε όταν έφυγαν!!!!

σουρλουλού η νύφη σου συμπεθέρα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Όμορφα τα νέα σας εκτός του Αντρίκου μας! Γρήγορα καλά να γίνει το αστέρι βρε Λιτσάκι μου!

Μαράκι μου να τον χαίρεσαι τον συντροφούλη σου! Αγάπη να έχετε πάντα και όλα τα άλλα μες το παιχνίδι είναι :)

Σχετικά με το γιαούρτι, ο παιδίατρος μας είπε ότι τα παιδικά επιδόρπια να τα αποφεύγω λόγω ζάχαρης και άλλων πρόσθετων και να του δώσω κανονικό. Δυστυχώς όμως ο δικός μου δεν το γουστάρει καθόλου! ούτε πρόβειο, ούτε κατσικίσιο, ούτε αγελαδινό :(

μόνο το παιδικό τρώει με τα δημητριακά και αυτό με πολλά τσαλίμια...

Θα σου έλεγα αν συμφωνεί ο παιδίατρος, να του δώσεις κανονικό βιολογικό της Εβολ (αν και δεν το βρήκα Κέρκυρα βρε φιλενάδα!) ή το βιολογικό Όλυμπος.

Σοφούλα, ψάξε άλλη εκκλησία. Για να είσαι ήρεμη, να χαρείς τη μέρα και να νιώσεις τα μυστήρια και να μην σου διαλύσει το νευρικό σύστημα ο παπάς!

Α ρε Γιωτούλα κουκουβάγια! Αστεράκι η κουκλίτσα! Να μου την φιλήσεις πολύ πολύ!

Τι άλλο; τι άλλο; Μπεμπέ Νικολί μες την τρελλή χαρά και άρχισε πάλι να τρώει τα πάντα! Φάση ήταν και πέρασε...

Πάω πάω πάω! Τα λέμε λειτερ! φιλιά!

και εγω θελω καφεδακι αλλα πού;:roll::(

απλά προτιμώ αν είναι να μαγειρεύω να το κάνω σπίτι μου!!! αν είναι να πάω διακοπές και να έχω μαγείρεμα....βράστα!!!

φωναζει μαμά μόνο όταν κλαίει για να την πάρω αγκαλιά, μπαμ όταν πετάει πράγματα κάτω και πρέπει να τρέχει η υπηρέτρια(εγώ) να της τα σηκώνει ώστε να τα ξαναπετάει στο καπάκι, νταντά για να μαλώσει την τηλεόραση ή οποιονδήποτε άλλο της χαλάει το χατήρι και κάνει και καμάκι σε όμορφους νεαρούς όταν βγαίνουμε για καφέ....χθες τα "έριχνε" σε κάτι 25άρηδες στο δίπλα τραπέζι και έκλαιγε όταν έφυγαν!!!!

κακό που παθαμε!!!!:-D

Μπορει Λιτσακι να ηταν απο αυτο!!!!ΠΕραστικα και αγυριστα να ειναι!!!!!!!

ΚΑλα Σοφακι το χιουμορ ειναι χαρακτηρηστικο της οικογενειας σας μαλλον ε?????χαχαχαχαχα

Γιωτααααααααα που εισαι!!!!!Λοιπον δεν ξερω για τα αλλα παιδιακια τι κανουν αλλα αν η μικρη σου κανει αυτα που λες οντως θα σας παρουν τηλ απο την NASA οπου να ναι.....Εμενα ουτε μαμα ουτε μπαμπα ουτε τιποτα αλλο λεει!!!!!!!!!!

Αχ ξυπνησε ο μικρος!!!!Φευγω και παλι..............

η αλήθεια είναι οτι είμαστε γενικά μες στην τρελή χαρά!!!

κάνουμε διάφορα αλλά δεν τα λέω γιατί θα μας περάσετε για καραγκιόζηδες!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Μαρία ο νικόλας ξεπέρασε την αλλεργία στο αγελαδινό ε???

καλά ήδη ψάχνω για εκκλησία....

Παρόλο που έχω κανονίσει με άλλο παπά να κάνει τα μυστήρια, δε γίνεται να παραβλέψω το γεγονός οτι θα παρευρίσκεται και ο τραγόπαπας και θα μας κάνει τα νεύρα κρόσια...και ούτε θέλω να βάλω τον δικό μας παπά να παρεξηγηθεί μαζί του ώστε να τα κάνω όλα όπως θέλω....ηρεμία θέλω μόνο....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχχ αυτο το κανει και ο δικος μου.παει αγκαλια σε ολες της γυναικες απο 9 -99 χρονων και πριν παει της κοιταει πατοκορφα.Θα φαω τον σκ@τ&ΛΙ.

XWF8p2.png

βρε γλωσσοκοπανες πηρατε φορα και δεν σας προλαβαινω!!!!!Μακ να χαιρεσαι τον συζυγο, οτι καλυτερο σας ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!!σορρυ αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν 28!!!καλα που μου το ειπες........βρε δεν συναντιομαστε μαζι με την Σοφια καπου ενδιαμεσα?ας πουμε Κυπαρρισια !!!!!καλως ηρθαν παλι η Ζωιτσα και η Γιωτουλα!!!!φιλακια στα ζουζουνια σας.....ειμαστε μια χαρα......σημερα ειναι στην Τριπολη τα Mazoo and the zoo και το εισιτηριο ειναι 18? ανα ατομο!!!!τρελαθηκα.......54 ? για να παμε......του ειπα του Ανδρεα οτι το δωρο για τα γενεθλια του θα ειναι το εισιτηριο.και τι απαντησε: ναι καλα μαμα....θα παρω απ τον κουμπαρα μου, δεν σε εχω αναγκη......δωρο ομως θα μου παρεις, αστα αυτα που ξερεις!!!!τι να πω εγω?????

Διαφημίσεις

η αλήθεια είναι οτι είμαστε γενικά μες στην τρελή χαρά!!!

κάνουμε διάφορα αλλά δεν τα λέω γιατί θα μας περάσετε για καραγκιόζηδες!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Μαρία ο νικόλας ξεπέρασε την αλλεργία στο αγελαδινό ε???

σουργελάκι και η δική σου ε; :mrgreen:

δεν είχε αποδειχτεί ποτέ ότι έχει αλλεργία, για λόγους πρόληψης απείχα από τα γαλακτοκομικά. Όταν αποθήλασα και ήταν σχεδόν 9 μηνών, δεν το έπινε με τίποτα το υποαλλεργικό και είχα απελπιστεί. Συμφωνήσαμε λοιπόν με τον παιδίατρο να του δώσω κανονικό (σε μικρές αραιωμένες δόσεις) και να τον παρακολουθήσουμε. Δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα, οπότε σταδιακά τον τελευταίο μήνα έχουμε εισαγάγει το γάλα και το γιαούρτι.

Από την άλλη βέβαια, ο μικρός μου από τότε που αποθήλασε, σταμάτησε να βάζει βάρος με τον ίδιο ρυθμό (σκάρτα 200γρ σε 1 μήνα). Αυτό και το γεγονός ότι τα ματάκια του είναι φουσκωμένα και ενίοτε με μαύρους κύκλους μπορεί να είναι συμπτώματα αλλεργίας. Το είπα στον γιατρό και είπαμε την άλλη εβδομάδα που θα επαναλάβουμε την καλλιέργεια ούρων να κάνουμε και μια μάγιερ κοπράνων για αίμα, έτσι για να μου φύγει το άγχος. Μακάρι να μην έχει ρε γμτ, θα μου κόψει τελείως το γάλα αν αναγκαστώ να του δώσω υποαλλεργικό :(

Και το κανονικό γάλα δεν το πίνει σε τρελλές ποσότητες (ξεκίνησε να πίνει 50-60μλ σε κάθε γεύμα και τώρα με το ζόρι φτάνει 200 το βράδυ, άλλα 150 μέσα στη νύχτα και το πρωί από 90-150 ανάλογα τα κέφια του).

Αλήθεια, τα μωράκια σας τι ποσότητες πίνουν;

Καλημερα κουκλαρες.Πως ξυπνησατε σημερα?τι κανουν τα μωρακια σας?

μολις γυρισα απο διαιτολογο.καλα τα πηγα,οχι οσο θα ηθελα:roll:....αλλα οκ.

ζεστη πολυ εδω και υγρασια.να ρωτησω ποιες δινουν γιαουρτακι στο μωρο τους και πιο?ειπα να το ξεκινησουμε απο αυριο γιατι το καθυστερησα λεει ο γιατρος αλλα δεν ξερω τι να παρω.Παιδικο η κανονικο?

Καλημερα Σοφια, εγω δινω το νουλακ της νουνου με το μπισκοτο, σκετο δεν τρωει κανενα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

βρε γλωσσοκοπανες πηρατε φορα και δεν σας προλαβαινω!!!!!Μακ να χαιρεσαι τον συζυγο, οτι καλυτερο σας ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!!σορρυ αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν 28!!!καλα που μου το ειπες........βρε δεν συναντιομαστε μαζι με την Σοφια καπου ενδιαμεσα?ας πουμε Κυπαρρισια !!!!!καλως ηρθαν παλι η Ζωιτσα και η Γιωτουλα!!!!φιλακια στα ζουζουνια σας.....ειμαστε μια χαρα......σημερα ειναι στην Τριπολη τα Mazoo and the zoo και το εισιτηριο ειναι 18? ανα ατομο!!!!τρελαθηκα.......54 ? για να παμε......του ειπα του Ανδρεα οτι το δωρο για τα γενεθλια του θα ειναι το εισιτηριο.και τι απαντησε: ναι καλα μαμα....θα παρω απ τον κουμπαρα μου, δεν σε εχω αναγκη......δωρο ομως θα μου παρεις, αστα αυτα που ξερεις!!!!τι να πω εγω?????

Έχει γενέθλια ο μεγάλος σου; Να τον χαίρεσαι Ελένη μου, να τον καμαρώνεις πολλά πολλά χρόνια να γελά και να προοδεύει!

σουργελάκι και η δική σου ε; :mrgreen:

δεν είχε αποδειχτεί ποτέ ότι έχει αλλεργία, για λόγους πρόληψης απείχα από τα γαλακτοκομικά. Όταν αποθήλασα και ήταν σχεδόν 9 μηνών, δεν το έπινε με τίποτα το υποαλλεργικό και είχα απελπιστεί. Συμφωνήσαμε λοιπόν με τον παιδίατρο να του δώσω κανονικό (σε μικρές αραιωμένες δόσεις) και να τον παρακολουθήσουμε. Δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα, οπότε σταδιακά τον τελευταίο μήνα έχουμε εισαγάγει το γάλα και το γιαούρτι.

Από την άλλη βέβαια, ο μικρός μου από τότε που αποθήλασε, σταμάτησε να βάζει βάρος με τον ίδιο ρυθμό (σκάρτα 200γρ σε 1 μήνα). Αυτό και το γεγονός ότι τα ματάκια του είναι φουσκωμένα και ενίοτε με μαύρους κύκλους μπορεί να είναι συμπτώματα αλλεργίας. Το είπα στον γιατρό και είπαμε την άλλη εβδομάδα που θα επαναλάβουμε την καλλιέργεια ούρων να κάνουμε και μια μάγιερ κοπράνων για αίμα, έτσι για να μου φύγει το άγχος. Μακάρι να μην έχει ρε γμτ, θα μου κόψει τελείως το γάλα αν αναγκαστώ να του δώσω υποαλλεργικό :(

Και το κανονικό γάλα δεν το πίνει σε τρελλές ποσότητες (ξεκίνησε να πίνει 50-60μλ σε κάθε γεύμα και τώρα με το ζόρι φτάνει 200 το βράδυ, άλλα 150 μέσα στη νύχτα και το πρωί από 90-150 ανάλογα τα κέφια του).

Αλήθεια, τα μωράκια σας τι ποσότητες πίνουν;

εμενα Μαρακι πινει γαλα 2 φορες μες την ημερα και σπανια τρεις. το συνηθες ειναι 250ml κατα τις 6 το πρωι και 280ml το βραδυ.

Χρονια πολλά του Αντρεα σου Ελενακι! παντα χαρες να σου δινει και να καμαρωνεις γι αυτον!

Καλημερα Σοφια, εγω δινω το νουλακ της νουνου με το μπισκοτο, σκετο δεν τρωει κανενα.
Γεια σου Αννα.τι κανετε?

βρε κοριτσια μολις εριξα μια ματια στη λιστα μεταλλαγμενων της Greenpeace.Ολες οι γνωστες εταιριες πρωτες θεσεις.Μαλλον βιολογικο Ολυμπος θα του δωσω και ασε τον παιδιατρο να χτυπιεται :twisted:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...