Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα θα με τρελανεις???εκλεισες εκκλησια και τωρα ψαχνεις για αλλη???:shock:σε ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι την ζουζουνα σου...πεταγομαι για λιγο εξω και ξαναγυριζω!!!!

ε που να ήξερα τι παπάς με περίμενε εκεί!!!

την έκλεισα για σιγουριά, μήπως και δε βρω άλλη αλλά η αλήθεια είναι οτι θα στεναχωρηθώ πολύ αν αναγκαστώ να πάω εκεί....

άσε που δεν υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος παπάς να με δεχτεί να παντρευτώ εκεί με το φόρεμα που παρήγγειλα...θα με τυλίξει με κανένα ράσο του!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?Ολες καλα διαβαζω...Εγω κλασικα τρεχω!!!Κοιμηθηκε λιγο και ειπα να μπω....

ΚΑταρχην να καλοσωρισω την ΜΑριανα!!!!Κουκλια τα μωρακια σου....Φαινονται γλυκες και τα δυο!!!!!

Επισης καπου στο facebook διαβασα αν δεν κανω οτι ο μικρουλης της Λιτσας ειναι παλι αρρωστος!!!!Περαστικα Λιτσακι μου....Τι να πω....Πιστευα οτι Καλοκαιρι θα την γλιτωσετε με τις ιωσεις αλλα μαλλον λαθος εκανα!!!!Μηπως μωρε να παρεις καμια αδεια 4-5 μερες να συνελθει εντελως ο μικρουλης σου γιατι αν τον πηγαινεις στον παιδικο κατευθειαν ειναι πολυ πιο ευαλωτος να κολλησει τιποτα!!!!Πορτοκαλι χυμο το δινεις ή οχι ακομα?ξερω οτι κανει καλο!!!

Σοφακι πολυ γελασα με την εκκλησια!!!!Δεν σε θελει καθολου βρε!!!!Εγω παντως θα αλλαζα εκκλησια να πω την αληθεια!!!!

ΕΜεις γιαουρτακι δεν τρωμε ακομα λογω της αλλεργιας....:(:(

Επισης νθα συμφωνησω με την Ελενιτσα οτι αυτο με τον θηλασμο και τα δοντια δεν ισχυει γιατι εμεις που θηλασαμε 6 μηνες δοντια βγαζαμε απο τον Τεταρτο!!!!!Και μαλιστα καποια στιγμη ο Θηλασμος ειχε γινει εφιαλτικος!!!!

ΜΑαααααααακκκκκκκκκκκκκ ψαχνεις και εσυ για καρεκλακι???

Λοιπον επειδη και εμεις εχουμε μικρο αμαξι...Πιο μικρο και απο το δικο σας για να δεις αν ταιριαζει κοιτα εδω

http://www.toffeeappleworld.co.uk/links.php?lPath=3

Εγω μαλλον θα παρω το britax king plus....

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο να σχολιασω!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!!!!!

απανταω εν ταχει γιατι εχω δουλειες με φουντες και πρωι πρωι πηγα κομμωτηριο και για μανικιουρ :tongue: γιορταζει ο συζυξ σημερα (Κυριακος - Αριστοτελης) τι να κανω. σενιαριστηκα ;) λοιπόν:

.να ρωτησω ποιες δινουν γιαουρτακι στο μωρο τους και πιο?ειπα να το ξεκινησουμε απο αυριο γιατι το καθυστερησα λεει ο γιατρος αλλα δεν ξερω τι να παρω.Παιδικο η κανονικο?

Σοφάκι εγω ήθελα να του δωσω κανονικο γιαουρτακι ενηλικων αλλα ο γιατρος μου ειπε ότι δεν ειναι τόσο ευπεπτο και φοβηθηκα. του δινω λοιπόν ή το biyo της Ολυμπος ή το teddi (στον Βασιλοπουλο μονο το βρισκω αυτό) που ειναι βιολογικο ή το noulak της νουνου με γευση μπισκοτο. πάντως για το γιαουρτι γενικα δεν τρελαινομαστε. όσο μπορεις μεινε μακρια από φαγε και δελτα.

Μαριαννα η Αννα σου εχει γενεθλια την ιδια μερα με τον μπεμπακο της Μαριας (makarinaerthei)!!!!

το μπεμπε μου ειναι 29/9/2009 ξεχασιαρα :tongue:

καλημέραααα!!!

Μαριάννα καλωσήρθες!!!

εγώ είμαι η Σοφία!!!

τέλεια τα κοριτσάκια σου!!!

κι εμείς φαφουτίτσες είμαστε αλλά μάλλον είμαστε κοντά στο να αποκτήσουμε δοντάκι γιατί έχουν φουσκωσει τα ούλα της κάτω!!!

Ελένηηηηηηηηηηηηη!!!!!

έπιασε η λαμπάδα σου!!!!

έκλεισα χθες εκκλησία και μπομπονιέρες!!!!

βέβαια τώρα ψάχνω για άλλη εκκλησια επειγόντως γιατί ο παπάς ήταν....καλύτερα να μην τον χαρακτηρίσω....τι άκουσαν τα αυτάκια μου....

και μετά απο όσες βλακείες είπε, πριν φύγουμε μας αποχαιρετησε κουνώντας μας ένα βιβλιαράκι σύμφωνα με το οποίο θα μας υπαγορεύσει τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι στα μυστήρια....

Να χαίρεσαι τον Αντρίκο σου για χθες!!!! να τον καμαρώσεις όπως επιθυμεί και να είναι πάντα γερός!!!!

εισαι για δεσιμο αλλά ο παπας περισσοτερο. του ειπες ότι εχεις κανει και πολιτικο γαμο; αν του το πεις μαλλον θα σε "σουταρει" αυτός και όχι εσυ χα χα χα χα

Τι κανετε?Ολες καλα διαβαζω...Εγω κλασικα τρεχω!!!Κοιμηθηκε λιγο και ειπα να μπω....

ΚΑταρχην να καλοσωρισω την ΜΑριανα!!!!Κουκλια τα μωρακια σου....Φαινονται γλυκες και τα δυο!!!!!

Επισης καπου στο facebook διαβασα αν δεν κανω οτι ο μικρουλης της Λιτσας ειναι παλι αρρωστος!!!!Περαστικα Λιτσακι μου....Τι να πω....Πιστευα οτι Καλοκαιρι θα την γλιτωσετε με τις ιωσεις αλλα μαλλον λαθος εκανα!!!!Μηπως μωρε να παρεις καμια αδεια 4-5 μερες να συνελθει εντελως ο μικρουλης σου γιατι αν τον πηγαινεις στον παιδικο κατευθειαν ειναι πολυ πιο ευαλωτος να κολλησει τιποτα!!!!Πορτοκαλι χυμο το δινεις ή οχι ακομα?ξερω οτι κανει καλο!!!

Σοφακι πολυ γελασα με την εκκλησια!!!!Δεν σε θελει καθολου βρε!!!!Εγω παντως θα αλλαζα εκκλησια να πω την αληθεια!!!!

Επισης νθα συμφωνησω με την Ελενιτσα οτι αυτο με τον θηλασμο και τα δοντια δεν ισχυει γιατι εμεις που θηλασαμε 6 μηνες δοντια βγαζαμε απο τον Τεταρτο!!!!!Και μαλιστα καποια στιγμη ο Θηλασμος ειχε γινει εφιαλτικος!!!!

Λοιπον επειδη και εμεις εχουμε μικρο αμαξι...Πιο μικρο και απο το δικο σας για να δεις αν ταιριαζει κοιτα εδω

χιλια χρονια θα ζησεις!!!!!!!!!!!! θα σου εστελνα μηνυμα σημερα γιατι μου ελειψες σκ@τ...λι!:tongue:

καλα με ακυρωσατε όλες για αυτο που ειπα με τα δοντια. ο κανονας ιναι αυτος κυριες μου απλα εσεις εχετε τις εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα! χα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλωστο το κορίτσι μας!!!!

τι κάνει ο Τεό?????

ωχ μωρέ πάλι αρρωστούλης είναι της Λίτσας???

δε μπαίνω φέις και δεν ενημερώνομαι....

Λιτσάκι περαστικά του του μικρούλη!!!

άστα Ζωή....ψάχνω πυρετωδώς για άλλη εκκλησία...

ο παπάς ήταν τραγικός....εκτός του οτι ήταν 250 ετών και δεν άκουγε καλά...μόλις του είπαμε οτι θα είναι γάμος και βάφτιση μαζί μας ρώτησε καμιά 20αριά φορές αν είμαστε χριστιανοί ορθοδοξοι και αν εγώ είμαι Ελληνίδα!!! να μην αναφέρω το ύφος του όταν τα έλεγε όλα αυτά έτσι???? το καταλαβαίνετε!!!!

βγαίνοντας απο την εκκλησία μου λέει ο άντρας μου:

"έλα Ταμάρα πάμε για καφέ και μη με ζαλίσεις γιατί θα σε στείλω πίσω στην Ουκρανία!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι κάνει ο Τεό?????

ο παπάς ήταν τραγικός....εκτός του οτι ήταν 250 ετών και δεν άκουγε καλά...μόλις του είπαμε οτι θα είναι γάμος και βάφτιση μαζί μας ρώτησε καμιά 20αριά φορές αν είμαστε χριστιανοί ορθοδοξοι και αν εγώ είμαι Ελληνίδα!!! να μην αναφέρω το ύφος του όταν τα έλεγε όλα αυτά έτσι???? το καταλαβαίνετε!!!!

"έλα Ταμάρα πάμε για καφέ και μη με ζαλίσεις γιατί θα σε στείλω πίσω στην Ουκρανία!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

θεος και ο συμπεθερος! χα χα χα χα... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξεκουβαλατε για καμια βολτιτσα προς τα εδω; αντε γιατι εμεις ειμαστε αργοκινητα καραβια!

Καλημέρα κι απο μένα!! Ζωίτσα μου τι κάνεις??? Η μαμά?? Μαριάννα καλώς ήρθες!να χαίρεσαι τα νινιά σου!! Σοφία δεν έχω λόγια.. μήπως να μην κλείσεις εκκλησία και να πας κατευθειαν σε όποια βρεις εύκαιρη εκείνη τη στιγμή?? Του στυλ...είδα φως και μπήκα!!Ελενίτσα τι κάνουν τα μπεμπουθρόνια σου?? Μακ έχει πέσει επιδημία φαφουτίασης!πολλά παιδάκια τελευταία έχουν αργήσει να βγάλουν δοντάκια!κι εμένα τα 2 κάτω έχει μόνο!Πήγαμε χθες στο γιατρο και πήραμε 425 γρ και 3 πόντους ύψος!! Βέβαια στο βάρος στη κάτω-κάτω καμπύλη έιμαστε αλλα ευτυχώς που δεν πέσαμε!! Να κάνω κι εγώ τη κουκουβάγια??? μπορεί να είμαστε σπουργιτάκια αλλά ο γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ έξυπνη για την ηλικία της! μόλις άνοιξε το εμβόλιο αυτή άρχισε να φωνάζει μαμά και αφού τελείωσε κι έκλαψε. κοιτούσε το γιατρό και άπλωνε το χέρι της και του φώναζε ντα!! Μετά πήρε από το τσεπάκι του τα γυαλιά του και προσπαθούσε να του τα φορέσει στα μάτια. ο γιατρός ξετρελλάθηκε.κουκουβάου!!κουκουβάου!! Αλήθεια εσάς τα παιδάκια σας τα έχει καλέσει στο καινούριο της πρόγραμμα η NASA ή μόνο τη δικιά μου??? κουκουβάου!κουκουβάου!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Μακ να τον χαιρεσε τον συζυγο.υγεια και ευτυχια σε ολη την οικογενεια σου ευχομαι.

Και εγω κανονικο θελω να δωσω αλλα ψιλοφοβαμαι γιατι λενε οτι δεν ειναι υψιλις (το σκοτωσα)παστεριωσης οπως τα παιδικα.Απο την αλλη τα παιδικα ειναι επιδορπια γιαουρτιου οχι καθαρο γιαουρτι..η κατι τετοιο μου ειπε η διαιτολογος.Μαλλον και εγω Ολυμπος θα δωσω.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

κΑΛΗΜΕΡΑ κορεςςςςς

Δεν πρόλαβα να διαβασω γιατι ειμαι με την ψυχη στο στομα....

Τα νεα μας ειναι οτι εδω και 2 μερες ο Ανδρικος μου ψημεται στον πυρετο το πουλακι μου , σημερα μεχρι στιγμης ημαστε καλα ,εσκασε και ενα δοντι (το δοντι του ματιου το ξερετ???εγω τωρα το εμαθ α,ειναι απο τα πιο δυσκολα και κανει πυρετο λενε οι παλιες)

ο γιατρος εν εναναμονη και με αντιπυρετικα μας εχει , σημερα ειναι με την γυναικα σπιτι γιατι επρεπε να ερθω δουλεια , θελω ναπιστευω οτι αυτο ηταν και οτι θα ημαστε καλυτερα σημερα(39.2 εκανε τα ξημερωματα)

Ειδα καινουργια στο καφε???Μαριαννα μου καλως μας ηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου

Εχω δουλιτσα θα σας διαβασω αργοτερα αν εχω χρονο

Φιλιαααα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

θεος και ο συμπεθερος! χα χα χα χα... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξεκουβαλατε για καμια βολτιτσα προς τα εδω; αντε γιατι εμεις ειμαστε αργοκινητα καραβια!

με δούλευε κιόλας το χαζό, κατάλαβες?????????

α καλά σώθηκες!!!!

εμείς δεν κουνιόμαστε να πάμε ούτε μέχρι τη Μεγαλοπολη στην αδερφή μου!!!

συν οτι η μικρή ψιλοζαλίζεται στο αμάξι....

ήθελε ο άντρας μου να έρθουμε διακοπές στο Aldemar στον Πύργο αλλά εγώ φέτος αρνούμαι να πάω διακοπές!!! σιγά μην κουβαλάω κατσαρόλες, μούλτι,κλπ....καλύτερα σπιτάκι μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι κάνει ο Τεό?????

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σας ευχαριστουμε κοριτσακια

Ζωη μια χαρα ηταν το παιδακι μου ολο το ΣΚ χαρες και πανηγυρια , στρατες περπατηματα ειχε ξεσαλωσει και την Δευτεραπου ξυ[νησαμε ειχε δεκατα και μετα παρε τον πυρετο , εγω νομιζω οτι ειναι τα δοντια του παντως , εσκασε χτεσ αλλο 1 , συνολο πλεον 8 δοντια

Α ρε Σοφακι........

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα κι απο μένα!! Ζωίτσα μου τι κάνεις??? Η μαμά?? Μαριάννα καλώς ήρθες!να χαίρεσαι τα νινιά σου!! Σοφία δεν έχω λόγια.. μήπως να μην κλείσεις εκκλησία και να πας κατευθειαν σε όποια βρεις εύκαιρη εκείνη τη στιγμή?? Του στυλ...είδα φως και μπήκα!!Ελενίτσα τι κάνουν τα μπεμπουθρόνια σου?? Μακ έχει πέσει επιδημία φαφουτίασης!πολλά παιδάκια τελευταία έχουν αργήσει να βγάλουν δοντάκια!κι εμένα τα 2 κάτω έχει μόνο!Πήγαμε χθες στο γιατρο και πήραμε 425 γρ και 3 πόντους ύψος!! Βέβαια στο βάρος στη κάτω-κάτω καμπύλη έιμαστε αλλα ευτυχώς που δεν πέσαμε!! Να κάνω κι εγώ τη κουκουβάγια??? μπορεί να είμαστε σπουργιτάκια αλλά ο γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ έξυπνη για την ηλικία της! μόλις άνοιξε το εμβόλιο αυτή άρχισε να φωνάζει μαμά και αφού τελείωσε κι έκλαψε. κοιτούσε το γιατρό και άπλωνε το χέρι της και του φώναζε ντα!! Μετά πήρε από το τσεπάκι του τα γυαλιά του και προσπαθούσε να του τα φορέσει στα μάτια. ο γιατρός ξετρελλάθηκε.κουκουβάου!!κουκουβάου!! Αλήθεια εσάς τα παιδάκια σας τα έχει καλέσει στο καινούριο της πρόγραμμα η NASA ή μόνο τη δικιά μου??? κουκουβάου!κουκουβάου!!

Γιωτάκι πραγματικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω σε όποια εκκλησία βρω μπροστά μου αλλά με τους έστω κια λίγους καλεσμένους μας τι θα γίνει????? θα τους λέμε ακολουθήστε μας και όπου βρούμε διαθέσιμη εκκλησία μπαίνουμε????? χαχαχαχαχαχα!!!!!

αστέρι η μικρή σου!!!!

εμένα κάνει νταντα την τηλεόραση όταν σταματάει τις διαφημίσεις και επιστρέφει στο πρόγραμμα, που φυσικά το βρίσκει βαρετό!!!!

α εμάς μας έχουν καλέσει απο το Χάρβαρντ!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

καλή η μικρή μου το έχει κάνει το σπίτυι καλοκαιρινό!!!! το πάτωμα δε φαίνεται απο τα πράγματα που έχει πεταξει κατω αλλά γουστάρω!!! ας κάνει οτι θέλει!!! μήπως αν της το απαγορέψω θα με ακούσει???????

κΑΛΗΜΕΡΑ κορεςςςςς

Τα νεα μας ειναι οτι εδω και 2 μερες ο Ανδρικος μου ψημεται στον πυρετο το πουλακι μου , σημερα μεχρι στιγμης ημαστε καλα ,εσκασε και ενα δοντι (το δοντι του ματιου το ξερετ???εγω τωρα το εμαθ α,ειναι απο τα πιο δυσκολα και κανει πυρετο λενε οι παλιες)

ο γιατρος εν εναναμονη και με αντιπυρετικα μας εχει , σημερα ειναι με την γυναικα σπιτι γιατι επρεπε να ερθω δουλεια , θελω ναπιστευω οτι αυτο ηταν και οτι θα ημαστε καλυτερα σημερα(39.2 εκανε τα ξημερωματα)

Ειδα καινουργια στο καφε???Μαριαννα μου καλως μας ηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου

Φιλιαααα

περαστικά Λιτσάκι....όλα μαζί του έπεσαν ε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οοοοοοοχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιι δεν ειναι μονο η δικια σου για να ξερεις! και τον δικο μου τον ζητησαν στο ΜΙΤ! απλα ειναι μικρος για να τον στειλω στην Βοστωνη! εμεις λεμε μαμ ότα πειναμε (καλα αυτο το λεει από 6 μηνων ετσι;:D), μαμα, μπαμ όταν πεταμε κατι στο πατωμα, παμ που σημαινει παμε, όταν τον ρωταμε ποσο αγαπας τη μαμα- μπαμπα σηκωνει τα χερακια του για να δειξει "τοοοοσοοοοο", όταν τον ρωτας πως κανει το κουδουνι λεει "νταν" και το παπακι "πα πα πα". επισης χαιρεταμε και στελνουμε φιλακια:mrgreen:

Μακ να τον χαιρεσε τον συζυγο.υγεια και ευτυχια σε ολη την οικογενεια σου ευχομαι.

Και εγω κανονικο θελω να δωσω αλλα ψιλοφοβαμαι γιατι λενε οτι δεν ειναι υψιλις (το σκοτωσα)παστεριωσης οπως τα παιδικα.Απο την αλλη τα παιδικα ειναι επιδορπια γιαουρτιου οχι καθαρο γιαουρτι..η κατι τετοιο μου ειπε η διαιτολογος.Μαλλον και εγω Ολυμπος θα δωσω.

ναι ρε γμτ επιδορπια ειναι όλα. απλα και εγω του ξεκινησα τα παιδικα να μαθει λιγο τη γευση και μολις χρονισει με το καλο θα του δινω κανονικο με λιγη μπαναν λιωμενη λιγο μελακι και βλεπουμε.

κΑΛΗΜΕΡΑ κορεςςςςς

Φιλιαααα

Λιτσα μου περαστικα. τι να σου πω... κουραγιο βρε κοπελα μου, κριμα το μωρο αλλα τι να κανεις :roll:

με δούλευε κιόλας το χαζό, κατάλαβες?????????

α καλά σώθηκες!!!!

εμείς δεν κουνιόμαστε να πάμε ούτε μέχρι τη Μεγαλοπολη στην αδερφή μου!!!

συν οτι η μικρή ψιλοζαλίζεται στο αμάξι....

ήθελε ο άντρας μου να έρθουμε διακοπές στο Aldemar στον Πύργο αλλά εγώ φέτος αρνούμαι να πάω διακοπές!!! σιγά μην κουβαλάω κατσαρόλες, μούλτι,κλπ....καλύτερα σπιτάκι μου!!!

εχουμε και ενοικιαζομενα με κουζινες και όλα τα κομφορ στην περιοχη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...