Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, με κερκυραία συμπεθέρα σε βλέπω Μαριάννα μου!!!

χχχαχαχα θα χουμε θεμα λες???ασε γιατι ειμαστε και κρητη εδω κι εχουμε αγριο μπαμπα!!!!χαχαχαχα σας ευχαριστω ολες για τα καλα λογια να στε καλα ολες!

Διαφημίσεις

8??????????????? καλά πήρε φόρα ο δικός σου ε; :)

φορα-κατηφορα Μαρακι! σημερα εκλαιγε το καημενο.... παντως ειχαμε πει οτι τα μωρακια που θηλαζουν αργουν λιγο να βγαλουν δοντακια για ευνοητους λογους. ο δικος μου σταματησε να θηλαζει 3 μηνων. παντως από 2 μηνων και κατι τρεχανε τα σαλια του και δαγκωνε τις μπουνιτσες του.

ωραιο το καθισμα σας. το ειδα και στις φωτο!

λοιπον...για να δουμε.δινω 3 σπιτια και 2 στρεμματα με ελιες.αα...εχει και ενα κοτετσι μεσα μονο που του λειπουν τα κοκορια!!!!

α κοπελια αν δεν εχει κοκκορια το κοτετσι τι να τα κανει τα 3 σπιτια η νυφη ε;:rolleyes:

τωρα που τελειωσε ο παλιοαγωνας φευγετε εσεις! τυχαιο ; δεν νομιζω:mrgreen:

αντε καληνυχτιτσες καλο ξημερωμα να εχουμε!

Καλημερα κουκλαρες.Πως ξυπνησατε σημερα?τι κανουν τα μωρακια σας?

μολις γυρισα απο διαιτολογο.καλα τα πηγα,οχι οσο θα ηθελα:roll:....αλλα οκ.

ζεστη πολυ εδω και υγρασια.να ρωτησω ποιες δινουν γιαουρτακι στο μωρο τους και πιο?ειπα να το ξεκινησουμε απο αυριο γιατι το καθυστερησα λεει ο γιατρος αλλα δεν ξερω τι να παρω.Παιδικο η κανονικο?

XWF8p2.png

Hello cat29 ...λοιπον εγω της δινω αυτα που λενε απο 6 μηνων. Οταν ομως δεν εχω της δινω απο το αλλο που τρωει η μεγαλη μου, αυτα με το παιδακι απεξω και τα μπαλακια σοκολατας. δε θα παθει τιποτα οτι κ να της δωσεις απλα υποτιθεται πως αυτα για τα μωρα κ τα παιδικα ( οπως κ τα γαλατα) ειναι πιο εμπλουτισμενα σε βιταμινες κλπ κλπ.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!να καλωσορισω και εγω την Μαριαννα!!οι κορουλες σου ειναι κουκλες να τις χαιρεσαι!!!Σοφια εγω του δινω το γιαουρτακι απο 6 μηνων και πολυ σπανια το αλλο με τισ γευσεις και τα σοκολατομπαλακια!!!βεβαια δεν τα βαζω μεσα τα τρωνε τα μεγαλα.....καλο ειναι να τρωνε οσο γινεται λευκο γιαουρτακι ειναι πολυ καλυτερο.Μαρω κανω πως δεν το ειδα αυτο με το θηλασμο και τα δοντακια......δεν νομιζω να ισχυει αυτο!!!!εμενα τα παιδια μου και τα τρια δεν θηλασαν πανω απο 1,5 μηνα το καθενα για διαφορους λογους, αλλα ο Αντρεας και η Ευη εχουν δοντια απο 6 μηνων ενω το ζουζουνακι που σχετικα θηλασε λιγο παραπανω απο τα αλλα δεν εχει ακομα δοντακια.......

καλημέραααα!!!

Μαριάννα καλωσήρθες!!!

εγώ είμαι η Σοφία!!!

τέλεια τα κοριτσάκια σου!!!

κι εμείς φαφουτίτσες είμαστε αλλά μάλλον είμαστε κοντά στο να αποκτήσουμε δοντάκι γιατί έχουν φουσκωσει τα ούλα της κάτω!!!

Ελένηηηηηηηηηηηηη!!!!!

έπιασε η λαμπάδα σου!!!!

έκλεισα χθες εκκλησία και μπομπονιέρες!!!!

βέβαια τώρα ψάχνω για άλλη εκκλησια επειγόντως γιατί ο παπάς ήταν....καλύτερα να μην τον χαρακτηρίσω....τι άκουσαν τα αυτάκια μου....

και μετά απο όσες βλακείες είπε, πριν φύγουμε μας αποχαιρετησε κουνώντας μας ένα βιβλιαράκι σύμφωνα με το οποίο θα μας υπαγορεύσει τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι στα μυστήρια....

Να χαίρεσαι τον Αντρίκο σου για χθες!!!! να τον καμαρώσεις όπως επιθυμεί και να είναι πάντα γερός!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέραααα!!!

Μαριάννα καλωσήρθες!!!

εγώ είμαι η Σοφία!!!

τέλεια τα κοριτσάκια σου!!!

κι εμείς φαφουτίτσες είμαστε αλλά μάλλον είμαστε κοντά στο να αποκτήσουμε δοντάκι γιατί έχουν φουσκωσει τα ούλα της κάτω!!!

Ελένηηηηηηηηηηηηη!!!!!

έπιασε η λαμπάδα σου!!!!

έκλεισα χθες εκκλησία και μπομπονιέρες!!!!

βέβαια τώρα ψάχνω για άλλη εκκλησια επειγόντως γιατί ο παπάς ήταν....καλύτερα να μην τον χαρακτηρίσω....τι άκουσαν τα αυτάκια μου....

και μετά απο όσες βλακείες είπε, πριν φύγουμε μας αποχαιρετησε κουνώντας μας ένα βιβλιαράκι σύμφωνα με το οποίο θα μας υπαγορεύσει τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι στα μυστήρια....

Να χαίρεσαι τον Αντρίκο σου για χθες!!!! να τον καμαρώσεις όπως επιθυμεί και να είναι πάντα γερός!!!!

καλα θα με τρελανεις???εκλεισες εκκλησια και τωρα ψαχνεις για αλλη???:shock:σε ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι την ζουζουνα σου...πεταγομαι για λιγο εξω και ξαναγυριζω!!!!

Μαριαννα η Αννα σου εχει γενεθλια την ιδια μερα με τον μπεμπακο της Μαριας (makarinaerthei)!!!!

καλημερα σε ολες!!!

Ωραια, κι αλλος 28αρης:tongue: βεβαια δε μου φαινεται πρωτοτυπο αυτο, το να βρισκω συν-γενεθλιωτες! αν κρινεις πως εγω εχω βρει ηδη 5-6 που εχουμε ιδια μερα εμεις ( η πιο κοντινη μια ξαδερφη του αντρα μου), και η μεγαλη κορη μου εχει ιδια μερα με τη πρωτη της ξαδερφη (τη μεγαλη κορη της αδερφης του αντρα μου)! αστα...!!!! να μας ζησουνε λοιπον makarinaerthei :-)

Παντως εμενα που θηλασε 25 μερες δεν εχει ακομα ουτε δοντι...ζοριζεται βεβαια αλλα τιποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...