Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράκι το είχα δει και γω αυτό το σωσίβιο και θα το παράγγελνα, αλλά ένα απόγευμα μου έφερε ο Γιώργος αυτό που είδες και αφού το βολεύτηκε και το παιδί το ΣΚ, κλείσαμε για φέτος :)

Απορώ ρε παιδί μου που δεν έχεις αλλάξει ακόμα καθισματάκι! Το πριγκηπάκι σου είναι πιο μεγαλόσωμο κιόλας και μεις το έχουμε αλλάξει από του Αγ. Πνεύματος...και του αρέσει τόσο πολύ να κοιτάει μπροστά :) Άντε κανόνισέ το!

Σοφάκι σ'ευχαριστώ πολύ! Ο μικρός λατρεύει την θάλασσα και δεν τον νοιάζει ποιος είναι δίπλα του :)

γεια σας σας βρηκα!!! η μικρη μου ειναι ...οσο λεει το τικερακι μου κι αυτη την ωρα ....γλυφει τα πλακακια.... μπουσουλαει και σηκωνεται,τρωει τουμπες, ειναι γκρινιαρα στο παρκο γιατι θελει να τρεχει με τη στρατα... τη βαφτισαμε μαζι με τη μεγαλη της αδερφη πριν 1 μηνα....αν θελετε μπορειτε να τη δειτε και στο μπλογκ μας! Καλως σας βρηκα!

Καλώς την να χαίρεσαι τα αστεράκια σου! Επιτέλους κι άλλα κορίτσια στην παρέα! Θα δω φώτο της Αννούλας στο μπλογκ το βράδυ (μας έχουν κομμένα από τη δουλειά) μπας και συμπεθερέψουμε γιατί μου έχει μένει το bebe Nikoli ξεκρέμαστο :)

Ο Νικόλας μου κλείνει 10 μήνες σε 2 μέρες (8/9 γεννήθηκε!) και τώρα κάνει τα μπάνια του με την γιαγιά και τον παππού στην Κέρκυρα.

Πως είναι το όνομά σου;

Mαριαννα;)

κι εσυ και ολες να τα χαιρομαστε τα ζουζουνια...καλα να ναι παντα!!!!

κ μια ερωτηση...ποσα απο σας τα παιδακια σας εχουν βγαλει δοντια? εμενα τιποτα ακομα, ενω η μεγαλη 6 μηνων εσκασε το πρωτο...μου φαινεται πρωτα θα περπατησει και μετα θα βγαλει δοντια! αστειο μου φαινεται!

Καλώς την να χαίρεσαι τα αστεράκια σου! Επιτέλους κι άλλα κορίτσια στην παρέα! Θα δω φώτο της Αννούλας στο μπλογκ το βράδυ (μας έχουν κομμένα από τη δουλειά) μπας και συμπεθερέψουμε γιατί μου έχει μένει το bebe Nikoli ξεκρέμαστο :)

Ο Νικόλας μου κλείνει 10 μήνες σε 2 μέρες (8/9 γεννήθηκε!) και τώρα κάνει τα μπάνια του με την γιαγιά και τον παππού στην Κέρκυρα.

Πως είναι το όνομά σου;

Διαφημίσεις

καλως την Μαριαννα! ωραιο blog εχεις φτιαξει κοπελια!;) και το site που μας υπεδειξες (μεσω αυτου) σουπερ! αν βρω αυριο χρονο στη δουλεια θα χαζολογησω το ορκίζομαι!:mrgreen:

Μαρακι θα το παραγγειλω αμεσα το καθισματακι γιατι εχω πολλες τυψεις τωρα! το θεμα ειναι αν χωραει στο punto. εχω στειλει μαιλ και ελπιζω να μου απαντησουν από την εταιρεια. εχω ερωτευτει αυτο http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/child-car-seats/maxi-cosi-priori-xp-child-car-seat-2010-collection.html στο μπλε κοκκινο!!!!!!!!!!

που ειστε ολες; εγω μπηκα σφηνα στο ημιχρονο ολλανδια - ουρουγουαη γιατι σας εχω εξηγησει ότι εχω θεμα με το συζυγο στο μουντιαλ: τηλεοραση -υπολογιστης κατηλειμμενα!

8??????????????? καλά πήρε φόρα ο δικός σου ε; :)

ωραίο το καθισματάκι! εμείς πήραμε αυτό:

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/child-car-seats/maxi-cosi-priorifix-car-seat-2010-collection.html

Μαριάννα τέλειο το μπλογκ και τα κορίτσια σου δυο κουκλιά! ειδικά η Αννούλα με τα γελαστά ματάκια! Να τα χαίρεσαι καλή μου!

Καλως ηρθες Μαριαννα στην παρεα μας.Κουκλες οι κορουλες σου,να της χαιρεστε.

εε... χμ ...γκουχ....εχω και εγω ελευθερο γιο ,θα εχει επιλογες το κοριτσι μας!!!:D:p:p

μην μου μεινει στο ραφι ολοκληρο παλικαρι:tongue:αααα......δινω και προικα.

μονο που ειμαστε φαφουτιδες:(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, με κερκυραία συμπεθέρα σε βλέπω Μαριάννα μου!!!

εσύ καλέ Σοφία τι προίκα δίνεις; που; πόσα στρέμματα; αν είναι να το συζητήσουμε βρε κορίτσι μπας και ετοιμάσω την κόρη!

Mαριαννα;)

κι εσυ και ολες να τα χαιρομαστε τα ζουζουνια...καλα να ναι παντα!!!!

κ μια ερωτηση...ποσα απο σας τα παιδακια σας εχουν βγαλει δοντια? εμενα τιποτα ακομα, ενω η μεγαλη 6 μηνων εσκασε το πρωτο...μου φαινεται πρωτα θα περπατησει και μετα θα βγαλει δοντια! αστειο μου φαινεται!

Πολυ ωραιο μπλοκ συμπατριωτισσα!!!! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου, ειναι κουκλια!!!!

Εμεις το πρωτο δοντι το βγαλαμε 6 μηνων και τωρα εχουμε 6 μεγαλα μεγαλα δοντακια και παμε για το 7ο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...